FCROZA : MES QUE UN CLUB
Inhoud blog
  • Yanko,Alcostinho en het tandenpoetsen
  • FC Roza - Sporting Kraaibos : 4 - 0
  • Back to our roots
  • Kampioeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnneeeeeeeeeeeuhhhhhhh
  • Belgie - Marokko : 1-4
    Zoeken in blog

    Rondvraag / Poll
    Hoe gaan we t rozakonijn noemen?
    Bunny
    Ronny
    Aziz
    Diddlov
    Hilde
    (Ole Martin) Aarsje
    Een ander voorstel (alsjeblieft want die van mij zuigen een pak)
    Bekijk resultaat

    FC ROZA
    Voetbalclub Hemiksem/Hoboken
    Atletiekstraat 1 2620 Hemiksem fc_roza@hotmail.com
    11-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yanko,Alcostinho en het tandenpoetsen
    Natuurlijk ging het over de rijkelijk riekende adem van Alcostinho en niet over Yanko wiens ademinhoud ik eerlijk nog niet hebben geroken, volgende week meer daarover!

    11-11-2008 om 15:08 geschreven door Imade


    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Roza - Sporting Kraaibos : 4 - 0
    Woooi beste Rozafieltjes,

    Na talloze regeringscrisissen, financiële wantoestanden en allerlei verkiezinghypes is er een sprankeltje hoop wedergekeerd in de donkere dalen van ons werelds bestaan........DER BLOG IS ZURUCK!!

    De eerste wedstrijd die onze revue zal passeren is de strijd van afgelopen weekend van 8 november 2008. Toen stond er de wedstrijd tegen sporting kraaibos op het programma.
    Deze wedstrijd begon ook weer naar (helaas) gewoonte van Roza op een vrij chaotische manier : spelers die te laat waren, een arbiter die er niet was, te weinig man en een opwarming waar zelfs de gehandicaptenbond voor bejaarden mee zou lachen.
    Deze wedstrijd begon met tien spelers vermits stinho vond dat hij nog ffkes een douchke moest nemen (een geste die hier een daar werd geapprecieerd maar yanko, man, je tanden poetsen mocht gerust ook)
    Onder de vakkundige leiding van Aziz werd de wedstrijd op gang 'gefloten' (zeker drie man zou het fluitsignaal hebben gehoord!)
    Over het verloop van de wedstrijd zal ik kort zijn : het leek er lang op een wedstrijd a la granico te worden : een dominant Roza dat het tempo bepaalde, strelende combinaties op de mat legde en de kansen kwistig bleef verkwanselen. Onze aanval had last van ons allen gekende Roza kwaal. (Het zou in de woordenboeken moeten staan). Maar eerlijk is eerlijk we leren ook onze lessen en bleven rustig het spel spelen waar we zo goed in zijn en het resultaat bleef dan ook niet uit : onder andere door de steriele druk die lokaal op het veld werd ontwikkeld door alcostinho kwamen de doelpunten er in de tweede helft, eens de ban gebroken werd vonden we makkelijker de weg naar doel met vier doelpunten als eindresultaat.
    Deze wedstrijd toonde weer aan dat als we gewoon een derde van onze kansen afmaken we normaal gezien altijd een te duchten tegenstander zullen zijn (Ons doelpuntensaldo spreekt voor zich)
    Goed de aanwezigen voor de wedstrijden dan : Davydildov, El Toro, Pony en Paard, alcostinho, Yankosmetvrees, Killerkeye, Baffy Ilcapitanoneeckx, enigethaiinwestel en carrefourkeldermans.

    Een tevreden el P

    Greetings

    Volgende week de topper, hopelijk een goed resultaat en dan zijn we terug in de running voor de eerste plaats.

    11-11-2008 om 15:05 geschreven door Imade


    » Reageer (0)
    27-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Back to our roots
    Heren en aziz,

    vermits de site nog even op zich zal laten wachten, blijven we voorlopig onze diepste gevoelens via deze blog blijven uiten.
    Leg jullie zieltjes maar bloot,
    Forza Roza

    El P.

    27-10-2008 om 21:15 geschreven door Imade


    » Reageer (3)
    14-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kampioeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnneeeeeeeeeeeuhhhhhhh
    WHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Roza Roza Roza Roza Roza Roza Roza Roza Roza Roza Roza Roza Roza Roza Roza Roza Roza
    Yo we staan op de kaart van de KA tripple V, spelen kampioen in de reeks Vier B
    Volgende week in de Linde een kleine Partééj,
    Whaaa 8002 Scheefgaaaaan,

    (deze tekst is geinspireerd door Pieter Bukaké Boeken)

    14-04-2008 om 14:45 geschreven door Imade


    » Reageer (0)
    27-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgie - Marokko : 1-4
    hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha
    hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    ahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahha
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    hahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

    Greetz El . P.

    Tot Zaterdag

    27-03-2008 om 13:01 geschreven door Imade


    » Reageer (0)
    09-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ter Weyde - FC Roza 0-2
    Heren hierbij wederom het verslag van afgelopen weekend : brought to you by Mr. Neeckx, Respectah!

    Ter Weyde B - Fc Roza : 0-2

    Een wedstrijd die gewonnen moest worden... werd gewonnen! Dit dankzij Keye die in de tweede helft met een puike redding de 0 hield door in de voeten van een aanstormende aanvaller te duiken. Dankzij Dave die zijn verdediging op voorbeeldige wijze organiseerde en ons zelf verbaasde met zijn dribbels die zelf Daniel van Buyten niet uit zijn schoenen had kunnen schudden.
    Dankzij de Lorenzo die een medaille verdient voor moed en zelfopoffering, die knal in u gezicht van die kerel had een donkergele kaart verdient, al gefloten en dan nog zo den bal wegtrappen! hopelijk hebde der niet teveel last van! ook voor de rest goede match gespeeld!
    Dankzij den Danny die wederom iedereen verbaasde met zijn snelheid en overal aanwezig was als kilometervreter (v-power gedronken?)
    Dankzij de Robert die op links verdedigend zijn werk perfect deed en een paar keer gevaarlijk de achterlijn haalde!
    Dankzij den Imade die op rechts zijn weer iedereen verbaasde met zijn kopspel, passeerbewegingen en zijn voorzetten! :)
    Dankzij den Anthony die centraal op het middenveld zeer veel werk opknapte, we misten wel die retro deze keer :)
    Dankzij de Jelle die als een echte nummer tien het spel verdeelde en met zijn gevaarlijke steekpassen de verdedigers van Ter Weyde aan het twijfelen bracht!
    Dankzij Aziz die op de linkseflank zeer gevaarlijk was wat zich resulteerde met een knap schot op de paal in de eerste helft en een mooie goal in de tweede helft.
    Dankzij Tahir die zorgde dat aziz zijn goal kon maken door de bal mooi af te leggen en een gesel was voor de verdediging van Ter Weyde. Omdat hij niet kon achterblijven stampte hij in de tweede helft ook maar met links een balletje tegen de netten en zo de eindstand op het bord bracht.
    Dankzij Francis die na een paar weken inactiviteit liet zien dat ook hij een Roza-boy is, pech voor u dat den arbiter u een paar keer onterecht affloot voor een offside die er geen was, maar zelf de besten maken fouten!

    Omdat ook vidam won, zoals verwacht moeten we tegen Eendracht nog zeker een punt pakken om kampioen te spelen maar we gaan er drie pakken!!!

    grtz
    u reporter langs de lijn!

    09-03-2008 om 20:35 geschreven door Imade


    » Reageer (0)
    05-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One night at pottoe's
    Heren,

    De Stinho geeft deze vrijdag ,zoals jullie allemaal al weten, een bombastische Party in de Prof.
    Hierbij nog ff een officiële roza vermelding, sterke drank aan zeer democratische prijzen, 90's muziek die ons spontaan en met weemoed zal doen terugdenken aan makkelijkere tijden.

    Allen daarheen,

    El P.

    05-03-2008 om 10:51 geschreven door Imade


    » Reageer (0)
    02-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Roza - Amber vastgoed
    Woooi de mannen, het verslag van deze week werd gescrheven door niemand minder dan de welgekende voetbalanalyst en revaliderende topspeler Wim Neeckx, :

    Fc Roza - Amber Vastgoed F : 1-0

    Squadra Roza begon aan de wedstrijd met de intentie deze snel in haar voordeel te beslissen... Het veld was bedekt met een papperige bovenlaag, maar dat belette de thuisploeg absoluut niet om weer haar gevreesde en geliefkoosde combinatievoetbal op de mat te leggen... Roza was duidelijk een maatje te sterk voor de Amberploeg die (dat mag gezegd) wel verdienstelijk en fair speelde en ook de combinatie niet schuwde...
    Maar toen was daar ene Tahir die neergehaald werd in de '16', PENALTY... kapitein Keye nam zijn verantwoordelijkheid en zette de 16-meter secuur om in een 1-0 stand. Amber dreigde in de eerste helft ook nog een keer wanneer een hunner spelers alleen voor den Dave (deze keer stond ie in het midden van zijn goal) opdook die met zijn voeten de bal uit zijn kooi hield... De kansen om de score uit te diepen werden door onder ander Stijn, Jelle, Tahir en Keye gemist (maar zelfs de besten missen al eens) In de verdediging stond daar ene Levy als een echte patron te heersen... ook Lorenzo verbaasde met zijn krachtige kopstoten en secure verdedigende bewegingen.. Aziz en Imade (mooie borstcontrole man) en Hilmi zorgde op links voor de technische hoogstandjes, Danny op rechts kon uiteraard niet onderdoen en verbaasde iedereen wederom met zijn snelheid.. en Jelle dirigeerde op het middenveld alsof het een lieve lust was en zo won Fc Roza zijn 17e match van het seizoen in de competitie!
    En ik genoot samen met Robert van het geleverde spel en besef samen met alle andere supporters dat de titel ons niet meer mag ontlopen!!

    mvg u geblesseerde supporter langs de zijlijn!

    Merci Wim voor t verslag en

    Forza Roza

    02-03-2008 om 12:58 geschreven door Imade


    » Reageer (0)
    28-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ACHTUNG ACHTUNG BASF - FC Roza op 22 maart ipv 15 maart !!!!
    Heren ,

    De bekerwedstrijd van 15 maart tegen BASF is verschoven naar 22 maart.
    Dus 15.30 op BASF den 22e.

    Danke.

    El P.

    28-02-2008 om 20:57 geschreven door Imade


    » Reageer (0)
    25-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mr neeckx 4 a 6 weken out
    Wooi de mannen,

    Ik heb helaas vrij slecht nieuws,
    De beruchte tackle van de speler van nonkel jan is ook voor ons niet zonder gevolgen gebleven.
    Mr Neeckx, onze middenvelder die de tackle heeft ondergaan heeft bij die actie zijn kuitbeen gebroken. Hij zal de komende vier a zes weken in het gips moeten vertoeven.
    Ik hoop dat hij er terug bij zal zijn voor de laatste wedstrijd van het seizoen maar het zal afwachten zijn.
    Sterkte Wim.

    Trouwens de wedstrijd is nul vijf voor ons geworden.

    El P.

    25-02-2008 om 00:56 geschreven door Imade


    » Reageer (2)


    Archief per jaar
  • 2008
  • 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Verdiend verloren
  • Veel plezier met je sport.
  • vele groetjes
  • Bezoekje op dinsdag
  • Fc Roza op facebook

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Zoeken met Google



    Hier gaan de foto's komen



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!