Mycoplasma de oorzaak van Fibromyalgie en ME
Eindelijk op weg naar genezing
Als u eindelijk de waarheid wil weten over uw aandoening?! Als u de onzin die artsen u proberen wijs te maken beu bent. Als u merkt dat alle behandelingen tot nu niets uithaalden. Lees dit dan! http://users.telenet.be/multiple.sclerose/mycoplasma.html
31-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

PATHOGEEN MYCOPLASMA
Vertaling: Lia Metz

Een gewone ziekteverwekker ingezet als wapen
Er zijn 200 soorten van mycoplasma. De meesten zijn onschuldig en doen geen kwaad; slechts vier of vijf zijn pathogeen. Mycoplasma fermentans (incognitus keten) komt waarschijnlijk van de nucleus van de Brucella bacterie. Deze ziekte verwekker is noch bacterie noch virus; het is een gemuteerde vorm van de Brucella bacterie, gecombineerd met een visna virus, waaruit het mycoplasma is geextraheerd.
Het pathogeen mycoplasma was voorheen erg onschuldig maar onderzoek naar biologische oorlogsvoering dat gedaan werd tussen 1942 en het heden heeft geresulteerd in de creatie van dodelijker en infectuezere vormen van mycoplasma. Onderzoekers isoleerden dit mycoplasma van de Brucella bacterie en brachten de ziekte terug tot een kristallijne vorm.
Ze “bewapenden” het en testten dit op een nietsvermoedend publiek in Noord Amerika.
Dr. Maurice Hilleman, chef viroloog voor het farmaceutische bedrijf Merck Sharp & Dohme, stelt dat nu iedereen in Noord Amerika en bijna de hele wereldbevolking drager is van deze ziekteverwekker.

Ondanks gebrekkige vermelding is er duidelijk een verhoogde incidentie van alle neuro-systemische degeneratieve aandoeningen geweest sinds de tweede wereldoorlog en in het bijzonder sinds de zeventiger jaren met de komst van eerder onbekende aandoeningen zoals het chronisch vermoeidheids- syndroom en AIDS.
Volgens Dr. Shyh-Ching Lo, hoofd onderzoek van ‘The Armed Forces Institute of Pathology’ en een van Amerika’s top mycoplasma onderzoekers, veroorzaakt deze aandoening veel ziektes inclusief AIDS, kanker, Chronisch vermoeidheids syndroom, de ziekte van Crohn, diabetes type I, multiple sclerose, Parkinson, de ziekte van Wegener en collagene vasculaire ziektes zoals reumatoïde artritis en Alzheimer. Dr. Charles Engel, van het US National Institutes of Health, Bethesda, Maryland, stelde het volgende vast op een NIH vergadering op 7 februari 2000: “Ik ben nu van mening dat de waarschijnlijke oorzaak van het chronisch vermoeidheids syndroom en fybromyalgie het mycoplasma is… Ik heb alle officiële documenten om te bewijzen dat mycoplasma de ziekteverwekker is van zowel het chronisch Vermoeidheids syndroom/fybromyalgie als AIDS, multiple sclerose en vele andere ziektes. Van deze documenten zijn 80% officiële overheidsdocumenten van de V.S. of Canada, en 20% zijn artikelen van vooraanstaande (medische) tijdschriften als the Journal of the American Medical Association, New England
Journal of Medicine en the Canadian Medical Association Journal. De tijdschrift artikelen en de overheids- documenten vullen elkaar aan”.

Hoe het mycoplasma werkt
Het mycoplasma werkt door binnen te dringen in de individuele lichaamscellen, afhankelijk van je genetische aanleg.
Je kunt neurologische aandoeningen ontwikkelen als het pathogeen bepaalde cellen in de hersenen vernietigt, of je kunt de ziekte van Crohn ontwikkelen als het pathogeen binnendringt in cellen in het lagere deel van de darmen en de cellen daar vernietigt. Als het mycoplasma eenmaal in de cellen is binnengedrongen, kan het daar 10, 20 of 30 jaar niets liggen doen, maar bij een trauma zoals een ongeluk of een vaccinatie, kan het mycoplasma uitgelokt worden.
Omdat het alleen gaat om het DNA deeltje van de bacterie, heeft het geen organellen om zijn eigen voedings-stoffen te verwerken, dus groeit het door voorgevormde sterolen op te pikken van hun gastcel en doodt het de cel letterlijk; de cel scheurt en wat er van over is wordt afgevoerd naar de bloedbaan.





II & endash; CREATIE VAN HET MYCOPLASMA
Een laboratorium-ontwikkelde ziekteverwekker
Charles Engel: “Veel artsen weten niets van deze Mycoplasma ziekte verwekker omdat het was ontwikkeld door het Amerikaanse leger tijdens experimenten met biologische oorlogvoering en dit werd niet publiekelijk bekend gemaakt.
Dit pathogeen werd gepatenteerd door het Amerikaanse leger en Dr. Shyh-Ching Lo.
Ik heb een kopie van het gedocumenteerde patent van het Amerikaanse patentbureau (1).
Alle landen in oorlog waren aan het experimenteren met biologische wapens. In 1942 sloten de regeringen van de V.S. ,Canada en Groot Brittannie een geheime overeenkomst om twee typen van biologische wapens te maken (een die zou doden, en een die een persoon buiten gevecht kon stellen) voor gebruik in de oorlog tegen Duitsland en Japan, die ook biologische wapens aan het ontwikkelen waren. Terwijl ze een aantal ziekte-pathogenen onderzochten richtten ze zich aanvankelijk op de Brucella bacterie en begonnen het te bewapenen.
Vanaf het begin werd het biologische oorlogvoering programma gekarakteriseerd door voortdurende diep-gaande inspectie en deelname van de meest vooraanstaande wetenschappers, medische raadgevers, industriële experts en regerings officials, en het werd als uiterst geheim geclassificeerd.
Het U.S. Public Health Service volgde ook van dichtbij de vooruitgang van onderzoek naar en ontwikkeling van biologische oorlogvoering, vanaf het eerste begin van het programma en de Centers for Disease Control (CDC) en de nationale instituten voor gezondheid(NIH) in de V.S. werkten samen met het leger om deze ziektes te ‘bewapenen’. Dit zijn ziekten die duizenden jaren hebben bestaan, maar ze zijn ‘bewapend’…., wat betekent dat ze besmettelijker en effectiever zijn gemaakt. En ze zijn zich aan het verspreiden.
Het speciale ‘Virus Cancer Program’, ontwikkeld door de CIA en de NIH om een dodelijk pathogeen te ontwikkelen voor welk de mensheid geen natuurlijke immuniteit had (AIDS), werd verbloemd als een oorlog tegen kanker maar was feitelijk deel van de MKNAOM 1.(2) Veel leden van de senaat en het huis van afgevaardigden weten niet wat er gaande was. De ‘U.S. Senate Committee on Government Reform’ had bijvoorbeeld in de archieven in Washington en andere plaatsen gezocht naar het document getiteld “The Special Virus Cancer Program: Progress Report No. 8”, en konden het niet vinden. Op de een of andere manier hoorden ze dat ik het had, belden me op en vroegen me het naar ze toe te sturen. Stel je voor: een gepensioneerde schoolonderwijzer die opgebeld wordt door de senaat van de V.S. en gevraagd wordt naar een van hun geheime documenten! De V.S. senaat, namens het ‘Government Reform Committee’, probeert
te stoppen met dit soort van overheids onderzoek.”

Kristallijne Brucella
“De titelpagina van een echte V.S. senaat studie, gedeclassificeerd op 24 februari 1977, laat zien dat George Merck, van het farmaceutische bedrijf Merck Sharp & Dohme (dat nu middelen maakt tegen ziektes die zij ooit zelf ontwikkelden), rapporteerde in 1946 aan de V.S. secretaris van oorlog dat zijn onderzoekers er voor de eerste keer in waren geslaagd “de ziekteverwekker in kristallijne vorm.(3) te isoleren.”Zij hadden een kristallijne bacteriele toxine geproduceerd die geextraheerd was van de Brucella bacterie.
Het bacteriële toxine kon veranderd worden in kristallijne vorm en bewaard, getransporteerd en ingezet zonder dat het in kwaliteit achteruit ging. Het kon overgebracht worden door andere verspreiders zoals insecten, aërosol of de voedselketen (van nature wordt het overgebracht binnen de bacterie.) Maar de werkende factor in het Brucella is het mycoplasma.
Brucella is een ziekteverwekker die niet mensen doodt maar invalideert. Maar volgens Dr. Donald MacArthur van het pentagon die verscheen voor een congres comité in 1969, hadden 4 wetenschappers ontdekt dat als zij mycoplasma met een zekere sterkte—feitelijk 10 tot de tiende macht (1010)—hadden, het zich zou ontwikkelen in AIDS, en de persoon zou hieraan binnen een redelijke tijd doodgaan omdat het de natuurlijke menselijke afweer kon passeren. Als de sterkte 108 was, zou de persoon het chronisch vermoeidheids –syndroom of fybromyalgie ontwikkelen. Als de sterkte 107 was, zou het zich openbaren als verwoestend; ze zouden niet doodgaan en niet invalide worden, maar zouden niet erg geïnteresseerd zijn in het leven; zij zouden wegkwijnen.
De meesten van ons hebben nooit gehoord van de ziekte brucellosis omdat het groten-deels verdween toen men begon melk te pasteuriseren, dat de drager was. Een zoutvaatje van de pure ziekte-verwekker in kristallijne vorm zou de hele populatie van Canada ziek kunnen maken. Het is absoluut moordend, niet zozeer in termen van het lichaam doden maar het invalideren ervan. Omdat de kristallijne ziekteverwekker oplost in het bloed, zullen reguliere bloed en weefsel testen zijn aanwezigheid niet aan het daglicht brengen. Het mycoplasma zal alleen kristalliseren bij een PH waarde van 8.1 en bloed heeft een PH waarde van 7.4. Dus de dokter denkt dat de klacht “tussen je oren zit”.

Kristallijne Brucella en Multiple Sclerose “Ik ontmoette in 1998 in Rochester New York een voormalig militair, PFC Donald Bentley, die mij een document gaf en mij vertelde: “ Ik zat in het leger van de V.S. en was getraind in biologische oorlog-voering. We hanteerden een bom gevuld met Brucellose, alleen was het geen Brucellose; het was Brucella toxine in kristallijne vorm. We sproeiden het over de Chinezen en Noord Koreanen.”
Hij toonde mij zijn certificaat, een opsomming van trainingen in chemische, biologische en radiologische oorlogvoering.
Toen liet hij me 16 bladzijden documenten zien die door de V.S. krijgsmacht aan hem waren
gegeven toen hij ontslagen werd uit de dienst. Deze legden een verband tussen Brucellose en Multiple Sclerose , en stelde in een deel: “Veteranen met multiple sclerose, een soort van sluipende verlamming die zich ontwikkelt tot een gradatie van 10% of meer invaliditeit binnen twee jaar na uit diensttreding, kunnen worden gezien als ‘dienstgebonden’ voor een invaliditeitsuitkering.
De uitkering is beschikbaar voor veteranen wiens invaliditeit is toe te schrijven aan militaire dienst.” In andere woorden: “Als je M.S. krijgt, komt dat doordat je met deze Brucella in aanraking bent geweest, en we zullen je een pensioen geven. Maak er geen ophef over.”
In deze documenten, openbaarde de regering van de V.S. bewijs van de oorzaak van M.S. maar maakten het niet bekend aan het publiek--of je huisarts.
Drs. Kyger en Haden suggereerden in een rapport van 1949 “de mogelijkheid dat M.S. een centraal zenuw- stelsel manifestatie kan zijn van chronische Brucellose.”
Zij testten ongeveer 113 M.S. patiënten en hadden als resultaat dat bijna 95% ook positief testte op Brucella (5). We hebben een document van een medisch tijdschrift waarin wordt geconcludeerd dat 1 op de 500 mensen die Brucellose had neurobrucellose zou ontwikkelen; met andere woorden, brucellose in de hersenen, waar de Brucella zich vastzet in de laterale ventrikel--waar de ziekte M.S. hoofdzakelijk is gelokaliseerd.(6)

Besmetting van Camp Detrick laboratorium personeel
Een rapport uit 1948 van de ‘New England Journal of Medicine’ getiteld “Acute Brucellosis onder
laboranten” laat ons zien hoe actief gevaarlijk deze ziekteverwekker is.(7)
De laboranten waren van Camp Detrick, Frederick, Maryland, waar zij biologische wapens ontwikkelden. Hoewel deze laboranten gevaccineerd waren, rubberen pakken en maskers droegen en in afgesloten ruimtes werkten, gingen veel van hen onderuit door deze afschuwelijke aandoening omdat deze zo absoluut en beangstigend en besmettelijk is.
Het artikel was geschreven door Lt. Calderone Howell (Marine), Kapitein Edward Miller
(Marine) Lt. Emily Kelly(Marine-reserve) en Kapitein Henry Bookman.
Zij waren allen krijgsmachtpersoneel betrokken bij het proces om van de ziekteverwekker Brucella een effectiever biologisch wapen te maken.

III & endash; HEIMELIJKE PROEF VAN MYCOPLASMA
Het testen van de verspreidingsmethode.

Gedocumenteerd bewijs maakt duidelijk dat de biologische wapens die ze aan het ontwikkelen waren werden getest op publiek in verschillende gemeenschappen zonder dat zij daarvan op de hoogte waren. De overheid wist dat kristallijne Brucella ziekte in mensen zou veroorzaken.
Nu moesten ze nog vaststellen hoe het verspreid zou worden. Ze testten verspreidingsmethoden voor Brucella suis

en Brucella melitensis in Dugway Proving Ground, Utah in juni en september 1952.
Waarschijnlijk is 100% van ons nu geïnfecteerd met Brucella suis en Brucella melitensis.(8)
Een ander overheidsdocument doet de aanbeveling te beginnen met ‘openlucht’ kwetsbaarheids tests en geheime onderzoeks en ontwikkelingsprogramma’s onder aanvoering van het leger en ondersteund door de Central Intelligence Agency (CIA).
In die periode werd de regering van Canada door de regering van de V.S. gevraagd om mee te werken aan het testen van ‘bewapende’ Brucella, en Canada werkte volledig mee met de V.S. De regering van de V.S. wilde vaststellen of muskieten de ziekte zouden overbrengen en ook of het door de lucht verspreid zou worden.
Een overheidsrapport stelde dat “openlucht testen van besmettelijke biologische ziekteverwekkers
wordt beschouwd als essentieel voor een definitief begrip van mogelijkheden van biologische oorlogvoering vanwege de vele onbekende factoren betreffende de degradatie van micro-organismen in de atmosfeer.(9

Het testen van muskieten als ziektedrager in Punta Gorda, Florida
Een rapport van The New England Journal of Medicine onthult dat een van de eerste uitbraken van C.V.S. in Punta Gorda (Florida) was in 1957.(10)
Het was een vreemd toeval dat een week voordat deze mensen onderuit gingen met C.V.S. er een hoge toevloed van muskieten. De nationale gezondheidsinstituten (NIH) claimden dat de muskieten 45 km. verderop uit een bosbrand kwamen.
De waarheid is dat deze muskieten geïnfecteerd waren door Dr. Guilford B. Reed van de universiteit van Queens. Ze werden gekweekt in Belleville Ontario en vervolgens naar Punta Gorda gebracht en daar vrijgelaten. Binnen een week werden de eerste vijf gevallen ooit van het C.V.S. bij de lokale kliniek in Punta Gorda gerapporteerd. De gevallen namen toe tot uiteindelijk 450 mensen de ziekte hadden opgelopen.

Het testen van muskieten als ziektedrager in Ontario
De regering van Canada had het ‘Dominion Parasite Laboratory’ in Belleville Ontario opgericht, waar het 100 miljoen muskieten per maand kweekte.
Deze werden verscheept naar de universiteit van Queens en enkele andere faciliteiten om geinfecteerd te worden met deze kristallijne ziekteverwekker. De muskieten werden midden in de nacht in sommige gemeenschappen losgelaten zodat de onderzoekers konden bepalen
hoeveel mensen C.V.S. of fybromyalgie zouden krijgen, welke de eerste aandoening was die zich zou uiten.
Een van de gemeenschappen waar ze het op testten was de St. Lawrence Seaway vallei, helemaal van Kingston tot Cornwall, in 1984. Ze lieten honderden miljoenen geïnfecteerde muskieten vrij. Meer dan 700 mensen ontwikkelden in de vier of vijf weken daarna myalgische encephalomyelitis ofwel het chronisch vermoeidheids syndroom.

IV & endash; GEHEIME TESTEN VAN ANDERE ZIEKTEVERWEKKERS
Gekke Koeienziekte/Kuru/ziekte van Kreutzfeld Jacob in de ‘Fore Tribe’
Voor en tijdens de tweede wereldoorlog besmette het Japanse leger in het beruchte Kamp 731 in Mansjoerije krijgsgevangenen met bepaalde ziekteverwekkers. Ze richtten ook een onderzoekskamp op in Nieuw Guinea in 1942. Daar experimenteerden ze op de Indiaanse ‘Fore’ stam. Ze entten hen in met fijngehakte schape- hersenen die het ‘visna virus’ bevatte. Dit virus veroorzaakt de “gekke koeienziekte ofwel Kreutzfeldt Jacob.
Ongeveer vijf of zes jaar later, nadat de Japanners verdreven waren, ontwikkelden de arme mensen van de ‘Fore’stam wat ze kuru noemden, wat hun woord was voor ‘wegkwijnen’, ze begonnen te trillen, verloren hun eetlust en stierven.
De lijkschouwingen onthulden dat hun hersenen letterlijk tot pap verweekt waren.
Ze hadden de gekke koeienziekte opgelopen door de Japanse experimenten.
Toen de tweede wereldoorlog eindigde werd Dr. Ishii Shiro gevangen genomen.
Hij was medisch arts en aangesteld als generaal in het Japanse leger kon hij de leiding nemen over de ontwikkeling en testen van Japanse biologische oorlogsvoering.
Hij kreeg de keuze tussen een baan binnen het Amerikaanse leger of executie als oorlogsmisdadiger. Het was geen verrassing dat Dr. Ishii Shiro koos om voor het Amerikaanse leger te werken om te demonstreren hoe de Japanners de gekke koeienziekte hadden ontwikkeld bij de
Indiaanse ‘Fore’ stam. In 1957, toen de aandoening tot volle ontwikkeling kwam onder de mensen van de ‘Fore’ stam, ging Dr. Carleton Gajdusek van het Nationaal Gezondheids Instituut (NIH) in de V.S. naar Nieuw Guinea om te onder-zoeken hoe de fijngehakte hersenen van de met ‘visna’ geïnfecteerde schapen hen had aangetast.
Hij besteedde daar een aantal jaren aan het bestuderen van het ‘Fore’volk en schreef een uitgebreid rapport. Hij won de Nobelprijs voor het “ontdekken van de kuru ziekte onder de ‘Fore’ stam.

Het testen van carcinogenen boven Winnipeg, Manitoba
In 1953 vroeg de regering van de V.S. aan die van Canada of het een chemische stof kon testen boven de stad Winnipeg. Het was een grote verafgelegen stad met 500.000 inwoners.
Het Amerikaanse leger sproeide dit carcinogene chemische middel in een 1/1000 % verdunde vorm, waarvan ze zeiden dat het zo verwatert dat niemand er erg ziek van zou worden. Echter, als mensen naar klinieken kwamen met een verkoudheid, een zere keel of oorsuizen, zouden de onderzoekers in staat zijn vast te stellen welk percentage kanker zou hebben ontwikkeld als het chemische middel op volle sterkte gebruikt zou worden.
We stelden vast dat de Amerikanen inderdaad dit carcinogene chemische middel (zink-cadmium sulfide) hadden getest boven Winnipeg in 1953. We schreven de regering van Canada en legden uit dat we solide bewijs hadden van het sproeien en vroegen om te worden geïnformeerd over op welk niveau het verzoek bij de regering voor permissie om te sproeien was terecht gekomen. We hebben geen antwoord ontvangen.
Vrij kort hierna hield het Pentagon een persconferentie (14 mei 1997), waarin ze toegaven wat ze hadden gedaan. Robert Russo, die schrijft voor de Toronto Star (11) vanuit Washington DC, rapporteerde de be-vestiging van het Pentagon dat het in 1953 toestemming had gekregen van de Canadese regering om over de stad Winnipeg te vliegen en deze chemische stof uit te sproeien. Het kwam terecht op kinderen die naar school gingen, huisvrouwen die hun was buiten hingen en mensen die naar hun werk gingen.
Amerikaanse legervliegtuigen en trucks lieten het chemische middel 36 keer vrij tussen juli en augustus 1953. Het Pentagon kreeg z’n statistieken, met de indicatie dat als de chemische stof op volle sterkte was losgelaten, ongeveer eenderde van de bevolking van Winnipeg binnen vijf jaar kanker zou hebben ontwikkeld.
Een professor, Dr. Hugh Fudenberg (MD), twee maal genomineerd voor de Nobelprijs, schreef een artikel in een tijdschrift waarin stond dat het Pentagon geen blaam trof omdat twee onderzoekers in Sudbury Ontario, Don Scott en zijn zoon Bill Scott dit bekend hadden gemaakt aan het publiek. Hoewel, het voorwerk was gedaan door andere onderzoekers.
Het Amerikaanse leger begon toen met een serie van gesimuleerde bacil-oorlogsvoering tests boven Winnipeg. Het Pentagon loog over deze tests tegenover de burgemeester. Ze zeiden dat ze een chemische mist boven de stad aan het testen waren die Winnipeg zou kunnen beschermen in geval van een nucleaire aanval. Een rapport dat uitgebracht werd door het Amerikaanse congres, voorgezeten door Dr. Rogene Henderson, vermeldt 32 Amerikaanse steden en plaatsen die eveneens als testlocatie gebruikt waren.

V & endash ; BRUCELLA MYCOPLASMA EN DE ZIEKTE AIDS
Het AIDS pathogeen was ontwikkeld uit een Brucella bacterie die gemuteerd was met een visna virus; daarna werd het toxine vrijgemaakt als een DNA deeltje en mycoplasma genoemd.
Ze gebruikten hetzelfde mycoplasma om invaliderende aandoeningen als MS, de ziekte van Crohn, de ziekte van Lyme te ontwikkelen. In het eerder genoemde V.S. congres document over een vergadering van 9 juni 1969 (12), leverde het Pentagon een rapport aan het congres over biologische wapens. Het Pentagon verklaarde; “We gaan door met het ontwikkelen van invaliderende wapens.” Dr. Macarthur, die de leiding had van het onderzoek, zei: “ We zijn een nieuw dodelijk wapen aan het ontwikkelen, een syntethisch-biologische ziekteverwekker die niet in natuurlijke vorm bestaat, en waarvoor geen natuurlijke immuniteit kan worden verkregen.
Denk daar eens over na. Als je een tekort hebt aan ‘verworven’ immuniteit,heb je een verworven immuniteits tekort (Acquired Immunity Deficiency Syndrom). Zo is dat. AIDS.
In laboratoria door de hele V.S. en een aantal staten in Canada inclusief de universiteit van Alberta, voorzag de regering van de V.S. in leiderschap voor de ontwikkeling van AIDS met als doel bevolkingscontrole.

Nadat de wetenschappers dit hadden geperfectioneerd zond de regering medische teams van de ‘Centers for Disease Control’ (onder leiding van Dr. Donald A. Henderson, hun onderzoeker naar de M.E. epidemie in Punta Gorda in 1957) , van 1969 tot 1971 naar Afrika en andere landen als India, Nepal en Pakistan waarvan ze vonden dat het bevolkingsaantal te groot werd.(13) Ze gaven ze allen een gratis vaccinatie tegen de pokken, maar vijf jaar na het ontvangen van deze vaccinatie leed 60% van de ingeente mensen aan AIDS. Ze probeerden een aap hiervan de schuld te geven, wat onzin is.
Een professor aan de universiteit van Arkansas stelde dat, terwijl ze de weefsels van een dode chimpansee Aan het bestuderen was, zij sporen van HIV vond. De chimpansee dij zij had getest was 23 jaar eerder in de V.S. geboren. Het dier had zijn hele leven in een laboratorium doorgebracht van het Amerikaanse leger waar Het was gebruikt als proefdier in het ontwikkelen van deze ziektes. Toen het doodging, werd het diepgevroren En opgeslagen in geval ze het later wilden analyseren. Toen besloten ze dat ze er niet genoeg ruimte voor Hadden en zeiden; “wie wil deze dode chimpansee?” en deze onderzoeker uit Arkansas zei: “Ja”. Stuur ‘m naar de Universiteit van Arkansas. “We zijn blij met alles wat we kunnen krijgen.”
Ze verscheepten het en zij vond HIV. De chimpansee had dat virus opgedaan in de laboratoria waar hij was getest.(14)

Het chronisch vermoeidheids syndroom/ Myalgische Encephalomyelitis
Het chronisch vermoeidheids syndroom wordt op een meer nauwkeuriger manier myalgische encephalomyelitis genoemd. Het c.v.s. werd deze naam gegeven door de ‘US National Institutes of Health Omdat zij de ziekte wilden onderschatten en bagatelliseren.
Een MRI scan van de hersenen van een tiener meisje met CVS vertoonde een groot aantal littekens of aan-getaste lokaties in de linker frontale hersenkwab waar delen van de hersenen letterlijk waren opgelost en vervangen door littekenweefsel. Dit veroorzaakt cognitieve beschadiging, herinnering beschadiging etc. En wat was de oorzaak van de lidtekens? Mycoplasma.
Er is dus een zeer concreet fysiek bewijsstuk van deze tragische aandoeningen, zelfs ofschoon artsen door blijven gaan met zeggen dat ze niet weten waar ’t vandaan komt of wat ze er aan kunnen doen. Veel mensen met CVS/ M.E. en fybromyalgie die zich wenden tot het Canada Pensions Plan Review Tribunal worden afgewezen, omdat ze niet kunnen bewijzen dat ze ziek zijn.
In 1999 richtte ik verscheidene verzoeken aan Canada Pensions en de Workers Compensation Board (WCB, nu het Workplace Safety and Insurance Board) namens mensen die afgewezen waren. Ik overlegde gedocumenteerde bewijslast van deze ziektes, en deze mensen kregen allen hun pensioen toegewezen op basis van het bewijs dat ik had overlegd. In maart 1999 bijvoorbeeld, richtte ik mij tot het WCB namens een vrouw met fybromyalgie aan wie pensioen werd geweigerd in 1993.
De vice-voorzitter van de commissie kwam naar Sudbury om de aanvraag aan te horen en ik liet hem een aantal documenten zien die bewezen dat deze vrouw lichamelijk ziek was van fybromyalgie. Het was een aandoening die lichamelijke schade veroorzaakte, en de ziekteverwekker was mycoplasma.
De man luisterde drie uren en zei toen tegen mij: “Mr. Scott, hoe kan het dat ik hier nog nooit
eerder van heb gehoord? Ik zei: We hebben een top autoriteit naar de omgeving van Sudbury gehaald om een lezing te geven over dit onderwerp en niet een enkele arts is op die presentatie verschenen.”



VI & endash; TESTEN VAN MYCOPLASMA IN JE LICHAAM
Polymerase ketting reactie test Informatie is in het algemeen niet beschikbaar over deze ziekteverwekker omdat, in de eerste plaats, mycoplasma zo’n minuscuul kleine ziekteverwekker is.
Honderd jaar geleden namen een aantal medische theoretici aan dat er een vorm moest zijn van deze ziekteverwekker die kleiner was dan bacteriën en virussen.
Dit pathogene organisme, het mycoplasma, is zo minuscuul dat normale bloed en weefsel testen
hiervan geen blijk zullen geven als bron van de aandoening. Uw arts kan Alzheimer bij u constateren, en hij zal zeggen; “We weten niet waar Alzheimer vandaan komt.
Alles wat we weten is dat je hersens beginnen af te takelen, cellen scheuren, het myeline laagje rond de zenuwen lost op, enzovoort.” Of, als je het chronisch vermoeidheids syndroom hebt, zal de dokter niet in staat zijn enige oorzaak van je ziekte te vinden met gewone bloed en weefsel tests.
Dit mycoplasma kon niet gedetecteerd worden tot ongeveer 30 jaar geleden de polymerase ketting reactie (PCR) test was ontwikkeld, waarbij een monster van je bloed wordt onderzocht en beschadigde deeltjes worden verwijderd en onderworpen aan een polymerase kettingreactie. Dit maakt dat het DNA in de deeltjes afbreekt. De deeltjes worden daarna in een voedingsstof geplaatst, die maakt dat het DNA gaat groeien naar zijn originele vorm. Als er genoeg van de substantie is geproduceerd, kan de vorm herkend worden, zodat er
bepaald kan worden of Brucella of een ander soort ziekteverwekker achter die bepaalde mycoplasma zit.

De bloed test
Als u of iemand in uw familie M.E, fibromyalgie, M.S. of Alzheimer heeft, kunt u een bloedmonster sturen
naar Dr. Les Simpson in Nieuw Zeeland om te laten testen.

DR Les Simpson, Red Blood Cell Research Ltd, 31 Bath Street, Dunedin, 9001, New Zealand, Tel +64 (0)3 471 8540, email rbc.research.limited@xtra.co.nz. (Note: DR Simpson directs his study to red cell shape analysis, not the mycoplasma hypothesis.)

Als u ziek bent door een van deze aandoeningen, zullen uw rode bloedlichamen niet de normale vorm hebben (als een donut met een kuiltje erin), die in staat zijn samengedrukt en door de haarvaten geperst te worden, maar zullen opzwellen als ‘gevulde donuts’die niet samengedrukt kunnen worden.
De bloedcellen worden vergroot en opgezwollen omdat de enige manier waarop het mycoplasma kan bestaan is door de voorgevormde sterolen in te nemen van de gastcel.
Een van de beste bronnen van voorgevormde sterolen is cholesterol, en cholesterol is wat de bloedcellen flexibiliteit geeft.
Als het cholesterol wordt ‘gevangen’ door de mycoplasma, zwelt de rode bloedcel op en kan niet door de haarvaten, en de persoon begint pijnen te voelen en alle schade die het veroorzaakt aan de hersenen, het hart, de maag, de voeten en het hele lichaam omdat bloed en zuurstof afgesneden worden. En dat is dan ook waarom mensen met fibromyalgie en ME zo moeten lijden. Als het bloed wordt afgesneden van de hersenen, verschijnen er gestippelde vlekken omdat deze delen van het brein afsterven.
Mycoplasma zal in delen van de hartspier binnendringen, in het bijzonder de linker ventrikel, en die cellen zullen afsterven.
Sommige mensen hebben cellen in de laterale ventrikel van het brein, die een genetische aanleg hebben om het mycoplasma op te nemen, wat tot gevolg heeft dat de laterale ventrikels beschadigen en afsterven. Dit leidt tot multiple sclerose, wat voortschrijdt totdat deze mensen totaal geïnvalideerd zijn; heel vaak sterven ze vroegtijdig. Het mycoplasma nestelt zich in de dalende (dikke)darm, waarvan enkele delen afsterven die zodoende colitis veroorzaken.
Al deze aandoeningen ontstaan door de degeneratieve eigenschappen van het mycoplasma.

Begin 2000 belde een man uit Sudbury me op en vertelde me dat hij fibromyalgie had. Hij vroeg pensioen aan en werd afgewezen omdat zijn dokter had gezegd dat het allemaal tussen z’n oren zat en er geen sluitend bewijs was. Ik gaf hem een juist formulier en een testbuisje, en hij stuurde zijn bloed naar Dr. Simpson om te laten testen.
Hij deed dit met de goedkeuring van zijn huisarts en de resultaten van Dr.Simpson toonden aan dat slechts 4% van zijn rode bloedlichamen normaal functioneerden en de benodigde hoeveelheid zuurstof transporteerden naar zijn arme lichaam. 83% Van zijn rode bloedlichamen was opgezwollen, vergroot en verhard en kon niet door de haarvaten gaan zonder een verschrikkelijke hoop druk en problemen.
Dit is het fysieke bewijsstuk van de schade die is gedaan Voor een foto van gezonde(F) en aangetaste(A) bloedcellen zie :

http://www.cfidsreport.com/Articles/researchers/lessimpson.htm

De ECG test
Je kunt ook je dokter vragen om je een 24-uur Holter ECG te geven. Je weet natuurlijk dat een electro- cardiogram een meting is van je hartslag en laat zien wat er aan de hand is met het linker ventrikel, rechter ventrikel enz.
Tests laten zien dat 100% van de patiënten met c.v.s. en fybromyalgie een onregelmatige
hartslag hebben. Op bepaalde tijden gedurende 24 uur slaat het hart op hol en doet “boemboemboemboem-boemboemboemboem in plaats van boem-BOEM, boem-BOEM.
De T-golf (de golven worden P,Q,R,S, en T genoemd) is gewoonlijk een piek, de golf zakt dan af en begint weer met de P-golf. Bij mensen met c.v.s. en fibromyalgie vlakt de T-golf af of wordt zelfs omgekeerd. Dat betekent dat het bloed in de linker ventrikel niet door de aorta en het gehele lichaam wordt gepompt.

Mijn cliënt had deze test gedaan en het resultaat liet het volgende zien:”De vorm van de T en S-T suggereert een patroon van spanning in de linker ventrikel, hoewel het voltage en de rest normaal is.”
De dokter had geen idee waarom de T-golf niet goed werkte.
Ik analyseerde het rapport van deze patiënt die afgewezen was door Canada Pensions en stuurde het hem terug. Ze schreven het volgende terug:”Het lijkt er op dat we een fout hebben gemaakt. We bieden u een hoorzitting aan en u kunt dit meer gedetailleerd aan ons uitleggen.”
Dus het is niet allemaal verbeelding. Er is beslist fysieke schade aan het hart. De linker ventrikel-spieren ver-tonen wel degelijk littekens. Dat is de reden waarom veel mensen een hartconditie probleem als diagnose krijgen wanneer ze fybromyalgie ontwikkelen. Maar dit is slechts een van de vele problemen omdat het mycoplasma allerlei soorten schade kan aanrichten.

De bloed volume test
Je kunt ook je dokter vragen om een bloed volume test.
Ieder mens heeft een bepaalde hoeveelheid bloed per pond lichaamsgewicht nodig.
Waarnemingen bij mensen met fibromyalgie, CVS, M.S. en andere ziektes tonen dat ze niet het bloed volume hebben wat hun lichaam nodig heeft om goed te functioneren.
Doktoren zijn hier gewoonlijk niet van op de hoogte.

Deze test meet de hoeveelheid bloed in het menselijk lichaam door 5cc af te nemen, een ‘tracer’ toe te voegen en het dan terug in het lichaam te stoppen. Een uur later neemt men de 5cc weer af en zoekt de tracer. Hoe dikker het bloed en hoe lager het bloed volume, hoe meer tracer je zult vinden.
De analyse van een van mijn cliënten luidde: “Deze patient werd verwezen voor een rode (bloed)celmassa studie. Het rode cel volume is 16,9 ml. Per kg. lichaamsgewicht. Het normale bereik is 25 tot 35 ml. per kg. Deze man heeft 36% minder bloed in zijn lichaam dan het lichaam nodig heeft om te functioneren.” En de dokter wist niet eens dat de test bestond.
Als je 36% van je bloed verliest in een ongeluk, denk je dat je dokter je zou vertellen dat er niets aan de hand is en maar eens op dansles moet gaan en er wel overheen komt? Ze zouden je met spoed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis brengen en bloedtransfusie geven.
Deze tragische mensen met die verschrikkelijke aandoeningen moeten functioneren met ergens tussen de 7% en 50% minder bloed dan hun lichaam nodig heeft om te functioneren.









VII & endash; HET TERUGDRAAIEN VAN DE SCHADE
Het lichaam draait de schade zelf terug. De lidtekens in de hersenen van mensen met CVS en fybromyalgie zullen herstellen. Er is voortdurend cellulair herstel gaande.
Maar het mycoplasma is overgegaan naar de volgende cel.
In de vroege stadia van een ziekte kan doxycycline het ziekteproces terugdraaien. Het is een van de tetracycline antibiotica, maar het is niet bactericidaal, het is bacteriostatisch; het stopt de groei van het mycoplasma. En als de mycoplasma groei maar lang genoeg gestopt kan worden neemt het immuunsysteem de zaak over.
Behandeling met doxycycline wordt besproken in een artikel door mycoplasma expert professor Garth Nicholson (Physical Doctor bij het ‘Institute for Molecular Medicine.) (15) Dr. Nicholson is betrokken bij een mycoplasma onderzoeksprogramma van 8 miljoen dollar gesubsidieerd door het Amerikaanse leger en geleid door Dr. Charles Engel van het NIH.
Het programma onderzoekt 450 veteranen uit de Golf oorlog omdat er bewijs is aan te nemen dat het ‘Golf oorlog syndroom’ een ziekte (of reeks van ziekten) is, die veroorzaakt is door mycoplasma.

Zie ook de opmerkelijke info van Dr.Mercola :
http://www.mercola.com/2001/sep/8/mycoplasma.htm
http://www.mercola.com/2001/sep/12/mycoplasma2.htm
Dan weet je het wel ...



http://www.boydgraves.com/
http://www.boydgraves.com/timeline/
http://www.boydgraves.com/order/order.html
http://www.boydgraves.com/letters/
http://www.boydgraves.com/news/
Dan weet je het wel ...



Dr.Larry Ford
Dr. Wouter Basson

31-03-2012 om 20:07 geschreven door beheerder  


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de oorzaak van uw aandoening!
http://users.telenet.be/multiple.sclerose/mycoplasma.html

31-03-2012 om 19:34 geschreven door beheerder  


>> Reageer (1)


Inhoud blog
  • Dit is de oorzaak van uw aandoening!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 26/03-01/04 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!