Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Florida sunshine
    Alle informatie aangaande beleggen in Florida
    19-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Uit onze research blijkt dat onze huidige klanten/vrienden en toekomstige Florida Vrienden graag een meer persoonlijk onderhoud hebben in een rustige omgeving om een investering strategie te bespreken, in plaats van in de drukte van een beurs waar weinig tijd of privacy is voor een rustig gesprek.

     Om deze reden hebben wij besloten niet deel te nemen aan de Second Place beurs in Brussel dit jaar. In plaats van de beurs in Brussel richten we verscheidene informatie avonden in om met een hapje en een drankje gezellig te kunnen praten over de huidige Florida vastgoed markt en de huidige en toekomstige opportuniteit in deze markt.

    Dit geeft ook de mogelijkheid voor de huidige klanten vrienden elkaar te ontmoeten, en voor de toekomstige Florida vrienden een praatje te maken met de vrienden die reeds ervaring hebben met woningen in Orlando.

    Iedereen is welkom, graag wel even een seintje bij welke informatie avond u wenst aanwezig zijn zodat wij de nodige voorziening kunnen aanpassen.

    Er zijn twee avonden gepland.

    Twee in de omgeving van Mechelen

    Op 4 oktober 2011 om 19 uur alsook op 9 november 2011 om 19 uur

    Brasserie Battenbroek
    Battenbroekstraat 1
    2800 Mechelen

    http://www.brasserie-battenbroek.be/route.php

    Alsook twee avonden In de omstreken van Gent, the Drongen

    Op 5 oktober 2011 om 19 uur alsook op 23 november 2011

    Van der Valk Hotel Drongen-Gent                                                                                      Baarleveldstraat 2
    9031 Drongen België


    http://www.hoteldrongen.be/ligging.html

    Wij wensen u graag de laatste ontwikkelingen aangaande Orlando voor te stellen. Alsook van gedachte te wisselen wat uw gevoel is.

    1) Wat is de situatie op de woning markt op het ogenblik, en waar zal het naar evalueren in de toekomst?

    2) De opstart van ons zeer succes vol BELFLO PARTNERS project

    3) De opstart van de bouwwerken in SARABANDE ( nu onderweg)

    Verder kan over eender welk onderwerp aangaande Orlando van gedachte gewisseld worden.

    Wij hopen u allen te mogen begroeten .

    Vriendelijk Groeten

    Seintje ; Willy@florida-sunshine-properties.com

    19-09-2011 om 12:56 geschreven door Florida

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    5 redenen om NU te investeren in Florida Real Estate

    Mag ik een paar minuten van uw tijd om u iets te vertellen over huidige realiteit aangaande het investeren in de onroerend goed markt in Florida. Hoe verhoudt die zich tot andere methoden van investeren. En waarom is investeren in onroerend goed in Florida een lucratieve vorm van beleggen. Veel potentiële investeerders zeggen: "Ik moet een goed rendement krijgen uit van mijn investering. Kan ik dat krijgen in Florida?” Wij beheren nu meer dan 50 woningen voor onze investeerders. Alle woningen hebben een huur die een netto rendement geeft van minimaal 5 % van het geïnvesteerde vermogen.
    Wanneer heeft uw bank of uw financiële adviseur geprobeerd u te overtuigen om een gedeelte van uw vermogen te investeren in ‘ Florida Investment Propertie’  in Florida? Het is nu een goed moment om het te overwegen om mee te doen. In het volgende deel van deze brief kunt u lezen waarom u nu moet investeren in Florida via ‘Florida Sunshine Properties’.

    Reden 1: ” Florida Investment Properties” versus Aandelen

    De banken en Stockbrokers gebruiken vaak als argument dat er met weinig inspanning 10% rendement kan worden behaald op aandelen. Dus, waarom dan investeren via ‘Florida Sunshine Properties’? Deze onroerend goed belegging geeft ‘slechts’ een rendement van 5% a 6% per jaar’?
    In deze redenering is geen rekening gehouden met meerwaarden door waarde stijging van het onroerend goed.
    Laten we de bovengenoemde uitgangspunten verduidelijken met een voorbeeld.

    a. Investering in aandelen. Stel $ 100.000
    Rendement 10% $ 10.000
    Af: inflatie 3% van kapitaal - 3.000
    Netto rendement $ 7.000 dit is 7% (nog afgezien van de mogelijkheid van waardedaling op aandelen)

    b. Investering via Florida Sunshine Properties $ 100.000
    Rendement via verhuur $ 6.000
    Waardestijging onroerend goed gemiddeld + 6.000
    Netto rendement $ 12.000
    Dit is een rendement van 12% per jaar.

    Het is duidelijk welke investering een groter onmiddellijk rendement geeft. Daarnaast komt stellige verwachting dat de waarde van ‘ Florida Investment Propertie’ de komende jaren zal blijven stijgen in waarde. Onder invloed van de inflatie staat de waarde van de aandelen heel sterk onder druk.

    Reden 2: De zeer aantrekkelijke prijzen van woningen

    Het hoeft geen betoog dat elke belegger U kan vertellen dat er uitstekende deals kunnen worden gedaan in Orlando met ‘ Florida Investment Properties’. Het is de kunst om ze te vinden. En daar zijn wij specialist in.
    Het is niet denkbeeldig dat u voor $100.000 een huis kan kopen terwijl de werkelijke waarde $110.000 tot $140000 is of meer . U vraagt zich af, waarom zou iemand een huis van $110,000 of meer verkopen voor $ 100.000?
    De volgende redenen zijn te noemen. Het is vooral de haast die men heeft om te verkopen. Als voorbeeld is te noemen: verhuizing door overplaatsing vanwege of verlies van werk, echtscheiding, banken die gedwongen verkopen (zogenaamde foreclosures) verkopen. Hierdoor worden de huizen ver onder de prijs verkocht. Het is onze specialiteit en onze deskundigheid om deze aanbiedingen te vinden. Met ‘het vinden van deze deals’ bereikt U twee dingen.

    1. Deze aankoop onder de marktwaarde is de eerste winst die u maakt.

    2. Daarnaast komt nog eens het rendement van 12% per jaar.

    Heel belangrijk! Reeds bij de aankoop hebt u al verdient door onder de marktprijs in te kopen. “Florida Sunshine Properties” is specialist op dit marktgebied.

    Reden 3: Controle

    Hoe kunt u de waardestijging beïnvloeden?
    Bij aandelen bent u afhankelijk van de markt, zonder dat u invloed kunt uitoefenen.
    Bij onze onroerend goed projecten is dat heel anders. De aanleg van de tuin, een nieuw tapijt, een schildersbeurt en een grote schoonmaak doen wonderen. Bekijk eens de zgn FLIP woningen op onze website. Voor een paar duizend dollar kunt u de waarde van de woning in het ‘ Florida Investment Propertie’ project een veelvoud van de kosten laten stijgen. Uit eigen ervaring weten we dat een woning van $110.000 met eerder genoemde inspanning gemakkelijk voor een prijs van $ 125000 kan worden verkocht.

    Reden 4: Beperk uw blootstelling aan risico

    Onroerend goed is nog altijd een van de meest solide beleggingen. Onroerend goed is schaars. En er is een solide groei van de vastgoedmarkt. Het huis en de ondergrond hebben een blijvende waarde. Dit in scherpe tegenstelling met de financiële waarden in aandelen. De dagelijkse grote schommelingen geven heel grote onzekerheid. Ook de belegging in banken geven geen enkele garantie. Er zijn voorbeelden te over om de onzekerheid en risico’s aan te geven. Via ‘ Florida Sunshine Properties’ willen we zoveel mogelijk zekerheid geven in de belegging in onroerend goed in een stijgende markt in Florida. Waarbij we de zekerheid hebben dat er altijd vraag is naar woonhuizen en onroerend goed altijd zijn waarde houdt.

    Reden 5: Uw gemoedsrust

    Tot slot. Met een solide belegging via "Wie zijn wij’ neemt u deel in een solide beleggingsplan. Het geheel wordt uitgevoerd door een team van deskundigen in Florida die de markt kennen en die weten hoe de beste deals te vinden zijn. Met deskundigen die een jarenlange ervaring hebben in deze markt. Met zeer betrouwbare partners die bewezen hebben dat ze uw belangen goed behartigen. Door deze werkwijze willen wij uw gemoedsrust bevorderen en uw vermogen doen groeien.

    En denk erom:

    VRAAG ONZE RAAD VOOR U NAAR FLORIDA GAAT

    Bijlagen:
    http://www.florida-sunshine-properties.com/uitzonderlijk-mooie-golfvilla/   

    05-09-2011 om 17:26 geschreven door Florida

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Ik heb deze uitzonderlijk mooie golf villa is gelegen in Clermont in de gesloten golf  prestigieuze verkaveling van The Legends gekocht  ;http://www.florida-sunshine-properties.com/uitzonderlijk-mooie-golfvilla/Gelegen 20 minuten west van Orlando en 15 minuten ten noorden van de 4 Disney parken. Deze verkaveling is afgesloten met een afzonderlijk clubhuis voor de golf en een clubhuis voor de inwoners van de verkaveling . Inwoners kunnen genieten van een groot gemeenschappelijk zwembad en fitness center zowel als van de 18 hole golfbaan met prachtige zichten op het meer. De woning is nu verhuurd aan een electrical engineer voor 1 jaar met een optie voor verlenging van het huur contract tot 18 maanden voor $1850 per maand.

    $22,200 jaarlijkse huur inkomsten
    $  4,000 vastgoed taks
    $     800 verzekering
    $   1,500 management
    $   2,292 hoa fees
    $      450 accounting

    $13,158 netto huur inkomsten plus meerwaarde 3/5 jaar.

    Is dat een goede belegging of wat? ik kan er ook u een bezorgen , vraag mij, WCM@pandora.be


    19-08-2011 om 17:18 geschreven door Florida

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Tags:villa in Orlando aan de golf , Villa in Florida , beleggen in Florida
    >> Reageer (0)
    25-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Hierbij nog eens wat nieuws uit Florida, er is op het ogenblik veel berichtgeving die er op zou duiden dat de woningmarkt in de USA zich aan het voor bereiden is voor een tweede “DIP” . Wel dat is zeker mogelijk voor sommige staten, voornamelijk staten waar veel zware industrie is of was gevestigd. Deze industrie komt zeer moeilijk terug op gang, vraag is maar of die ooit nog volledig op gang zal komen? In deze staten zal het nog zeer land duren voor men uit de crisis zal komen .
    Florida heeft echter geen zware industrie , de meest industrie is hoog technologisch of voeding enz. u kan dat nagaan op het web, op pagina,” Zie Werkgelegenheid” , dat zijn industrieën die het nog steeds goed doen of groeien en uitbreiden .
    Ik wens er alleen maar op te wijzen dat men statistieken over woningen in de USA een beetje uiteen moet halen indien men wenst een duidelijker beeld te vormen van wat er omgaat in de verschillenden staten .
    In de vorige nieuwsbrief heb ik geschreven over de flip woningen die wij ons op toeleggen, dit zijn woningen die worden aangekocht aan zeer aantrekkelijke prijs op een goede locatie en die geschikt zijn voor renovatie. De Amerikaan , zelf bewoner koop die woningen graag aan wanneer ze volledig in orde zijn , instapkaart laat ons maar zeggen . Hij kan dan een goede lening krijgen en zo toch nog mede profiteren van de nu toch wel zeer aantrekkelijk woning prijzen.
    Hierbij een voor beeld van een gerealiseerde woning, met de bijgaande documenten voor uw inzicht, als bewijs van een voltooide flip.
    In kort:
    $98,000———–aankoopprijs
    $14,348———–herstellingen/ verfrissing werken
    ——————–$112,348———totale investering
    $10,009———–commissies/ beschrijving kosten
    $122,357———-totale kost
    $135,000———-verkoopprijs
    $ 12,643———-netto opbrengst
    Aankoop datum maart 21,2011
    Verkoop datum mei 31, 2011
    tijd verloop = dagen 71
    ·rendement 11.25% op 71 dagen of 56.25% op jaarbasis

    U kan zichzelf vergewissen in de Closing documenten.
    Inzage in de volledige closing documenten op aanvraag
    ER IS NOG STEEDS GOED GELD TE VERDIENEN IN FLORIDA.

    Vraag meer informatie aan een individuele woning, of word partner in “Belflo Partnerschap” dan is risico verspreid en kan u toch genieten van en mooi gewaarborgd rendement.

    25-07-2011 om 09:21 geschreven door Florida

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Voor personen die zonder risico en zonder zorgen zouden willen profiteren van woning crisis in de VS , dit is toch wel een uitstekende gelegenheid denk .

    UNIEKE GELEGENHEID OP GEWAARBORGD RENDEMENT

     Een unieke gelegenheid voor de belegger/investeerder die interesse heeft om te profiteren van uitzonderlijke mogelijkheid om goed geld te verdienen aan Florida vastgoed. Wij bieden u de mogelijkheid om met ons samen in onze woningen, appartementen, winkels en bureelgebouwen van onze transacties mee te profiteren .

    De doelstelling van Belflo Florida Limited Partnership is het aankopen van bank eigendommen die kunnen verworven worden aan zeer gunstige voorwaarden ( kantoor gebouwen, woningen, appartementen). Belflo Florida Limited Partnership zal eveneens ook eigendommen aankopen en snel weer verkopen wanneer een goede meerwaarde word gecreëerd door verfrissing werken en Renovatie te voltooien ( flip). Verder zal Belflo Florida Limited Partnership AA vastgoed projecten ontwikkelen in regio’s waar er meer vraag dan aanbod is in voordelige prijs categorie.

    Belflo Florida Limited Partnership biedt u een gewaarborgd jaarlijks rendement aan van 5% plus een bonus van meerwaarde na 5 jaar (15% op jaarbasis–niet gewaarborgd). BELFLO is een Florida limited partnership waar het ingelegde kapitaal 100% gewaarborgd is.  Dit kan gerealiseerd worden met een $50,000 kapitaal instorting die verspreid word over verschillenden soorten vastgoed met een maximaal rendement. Dus zorgeloos beleggen met al voordelen van een eigenaar met een minimale investering. Plus een verspreiding van risico in uw portefeuille in dollars die u nu aan voordelige wisselkoers kan kopen.

    Belflo Florida Limited Partnership geloofd in het KISS systeem van zaken, Keep It Simple Stupid. Nu is de opportuniteit  hier om vastgoed aan heel voordelige prijzen aan te kopen, te verhuren en terug te verkopen op termijn aan grote meerwaarde en met een gezond rendement. Volgens de statistieken zal er nog heel wat opportuniteit op de markt komen in 2011, laat dit  niet aan u voorbij gaan.

    Bijlagen:
    http://www.belflo.com   

    24-12-2010 om 12:04 geschreven door Florida

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie nu een vakantiewoning koopt in Florida Orlando zal over enkele jaren met grote winst kunnen verkopen.

     Wie nu een vakantiewoning koopt in Florida Orlando zal over enkele jaren met grote winst kunnen verkopen.


    Heeft u nog 100.000 euro over? Waarom een vakantiewoning in Frankrijk of Spanje, als je voor dit geld ook een luxe woning in zonnig Orlando Florida kunt krijgen

    Woning prijzen in Florida , Orlando zijn in hoog tempo gedaald. De gemiddelde woningprijs ligt inmiddels 25 tot 35 procent lager dan in 2005 tot 2006. Het dieptepunt is nu waarschijnlijk wel bereikt. Veel woning bezitters hebben een hypotheek die een variabele rente heeft. Zij worden geconfronteerd met een hogere rente waardoor zij, die het water al tot de lippen staat, niet langer aan hun verplichtingen kunnen of willen voldoen. Waarom een lening afbetalen  die het dubbel is van de waarde van uw woning ?


    De een zijn dood…

    Woning eigenaars, zowel zelf bewoners als vakantiewoning bezitters die niet kunnen of willen voldoen aan hun hypotheekverplichtingen zullen uiteindelijk, en dat is in 90 dagen, uit hun woning worden gezet. Echter de bank heeft weinig aan een woning of vakantie villa in Florida. Het gevolg is dat deze woningen dus weer op de markt komen tegen een aanzienlijk lagere prijs dan wanneer de woning in 2004 tot 2006 was aangeschaft. Doordat er zo veel woningen te koop staan en de consument in Amerika nu niet direct staat te trappelen om een nieuwe vakantiewoning  aan te schaffen, zien banken zich genoodzaakt de vraagprijs fiks te verlagen. In sommige gevallen zijn de woningen zelfs lager geprijsd dan de kostprijs om een dergelijke woning te bouwen.

     

    Wie nu koopt zal over enkele jaren met grote winst kunnen verkopen.

    6 REDENEN OM NU TE INVESTEREN

    Wat cijfertjes

    De ene regio in Amerika is harder getroffen door de hypotheekcrisis dan de ander. Vooral regio's waar Amerikanen een tweede woning, vakantie villa hebben gekocht zijn het slachtoffer. Kost een vakantie villa met dubbele garage en, zoals naar goed Amerikaans gebruik, twee badkamers in de regio Orlando zo’n twee jaar geleden nog gemiddeld 400.000 dollar, inmiddels bent u voor iets meer dan 200.000 dollar al koper. Rekening houdend met de zwakke dollar en u kunt met 150000  euro al heel leuk voor een vakantie villa of gewoon een woning om te verhuren shoppen in Florida.


    Toekomst

    Het cijfervoorbeeld laat al zien hoe enorm de prijzen zijn gedaald. Uiteraard is de genoemde 400.000 dollar ook een extreme, dus de kans dat er binnen een paar jaar wederom een dergelijk hoog bedrag wordt betaald voor de woning is klein. Maar laat de waarheid eens in het midden liggen. U krijgt dan over drie, vier jaar 300.000 dollar terug op een investering van 200.000 dollar. Vanaf half 2009 zullen de woning prijzen in Amerika zich namelijk weer herstellen omdat dan de bulk aan zogeheten subprime-hypotheken dan wel uit de markt zijn geschud.


    Dollarherstel

    Ook de dollar zal zich herstellen, althans op middellange termijn. Op de lange termijn ziet de toekomst voor de dollar er namelijk positief uit. Laten we eens uitgaan van een herstel van 25 procent op de euro-dollar koers. Naast dat het huis meer waard is geworden (van 200.000 dollar naar 300.000 dollar) levert de dollar ook nog eens meer op, om precies te zijn: die 300.000 dollar is nu 200.000 euro waard. Kortom een investering van 100.000 euro is binnen enkele jaren tijd in waarde verdubbeld dankzij het herstel van de huizenprijs en de dollarkoers. Misschien schijnt het zonnetje in Florida wel veel lekkerder dan in Zuid-Spanje?

     

    IS MIJN INVESTERING VEILIG IN DE USA


    09-07-2009 om 00:00 geschreven door Florida

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 19/09-25/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/07-12/07 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!