Foto-albums nieuws
Het officiële blog voor de foto-albums
Inhoud blog
  • Verduidelijking regels naakt in fotoalbums
  • Nieuwe (extra) server voor fotoalbums!
  • Reeds 350.000 mensen gebruikten de fotoalbums
  • Nieuwe procedures klachten
  • Verduidelijking voorwaarden
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    05-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reeds 350.000 mensen gebruikten de fotoalbums

    Je eigen foto's op het internet plaatsen via SeniorenNet slaat in als een bom.  We hadden nooit verwacht dat het zo succesvol zou zijn! 
    Iedereen kan gratis zijn eigen digitale foto's in fotoalbums plaatsen om ze zo te delen met vrienden, familie of met iedereen op het internet.  Een heel leuke manier om anderen van je foto's te laten genieten.
    Reeds 350.000 mensen bezochten de fotoalbums of maakten er gebruik van, dat is bijna een derde van alle SeniorenNet bezoekers!  En dat alles op een hele korte tijd.

    Ook voor ú hebben we natuurlijk nog plaats!  Deze fantastische dienst staat open voor al onze bezoekers en is zonder enige vorm van limieten of beperkingen beschikbaar.

    Surf naar http://fotoalbum.seniorennet.be/

    Een stap-voor-stap-handleiding? 
    Kijk dan op http://fotoalbum.seniorennet.be/help.php





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    05-03-2010
    Forum Fotografie & Albums
    Het wordt hoog tijd dat die heerschappen eens wordt gewezen op hun verantwoordelijkheden, welke inbreuken ze dagdagelijks plegen op verschillende vlakken. Op een achterbakse manier hun sporen proberen te wissen zal niet lukken. Iedere handeling die wordt uitgevoerd wordt nauwgelet vastgelegd en geregistreerd. Moeten er moderators zich mee moeien als er geen problemen waren ? neen dus ! De problemen zijn er pas gekomen toen het illustere gezelschap er zich mee kwam moeien. Dus, buiten kieperen die handel en het Forum in alle eer en glorie herstellen in zijn oorspronkelijke vorm.

    05-03-2010, 12:34 geschreven door Lambert
    fotoalbum
    Ja laat het fotoalbum teruggeplaatst worden. MVG.

    05-03-2010, 12:13 geschreven door Wolfke
    Verdwenen Forum Fotografie & Albums
    Tot mijn verbazing is het bij Albums horende forum: Forum Fotografie & Albums verdwenen, dit door toedoen én op aanvraag van het Forum voor gevorderden zijn moderators, en dat zonder enige uitleg. Menige fotoliefhebber die daar via Albums vertoefde om simpele vragen , een Snapshot/foto plaatste om evtl. verbeteringen/suggestie te bekomen kan nu eigelijk nergens meer naartoe. Zeker niet naar de nu, in Albumsaanwezige link die je naar het Fotoforum voor Gevorderden! brengt, waar je, ofwel bij het presenteren van een foto direct ongeschikt wordt bevonden, ofwel gewoon genegeerd wordt, een Forum waar je zeker geen gewone vragen kan stellen zoals: b.v. Is mijn foto niet te donker, en wat kan ik er aan doen; Is er iemand die weet hoe ik mijn fotos kan verbeteren (kleur), en hoe? Vragen over Albums Enz.. Het verdwenen forum, met toen ~13.000 gebruikers, was in volle opmars, zònder Moderators maar wel door gewone mensen (ook amateurs) die zonder enig voorbehoud hun kennis doorgaven. Beste amateurs/ fotoliefhebbers, komen jullie op voor onderstaand forum terug te openen? aarzel dan niet en neem deel aan deze Poll. http://www.seniorennet.be/forum/viewtopic.php?t=124193

    05-03-2010, 11:34 geschreven door Debruri
    Archief per week
  • 26/04-02/05 2010
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 22/09-28/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 02/06-08/06 2008
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!