Inhoud blog
  • Info Gabriëlafonds
  • Donorinfo.be
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Nieuws Gabrielafonds

    12-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    De eetdagen voor het Gabriëlafonds waren dit jaar weer  een succes. U weet dat de opbrengst van essentieel belang is voor onze werking in Dumitresti. Veel dank daarom voor uw deelname. Ook dank aan hen die ons via een gift steunden.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Het welslagen van deze eetdagen hebben wij te danken aan een enthousiaste groep vrijwilligers die ieder jaar paraat staat en die een  hechte groep geworden is. Het succes is zeker ook te danken aan de inzet dan de Roemeense dames, die er telkens weer in slagen authentieke Roemeense gerechten klaar te maken, die geproefd en vooral gewaardeerd werden.

    Mogen wij ook de pers, die regelmatig over onze werking schrijft, alsook de handelaas van Tessenderlo danken voor hun inbreng en sponsoring. Op het laatste blad van dit nummer herhalen wij graag deze sponsors.

    Voor volgend jaar geven wij rendez-vous op zaterdag 14 en zondag 15 maart in het Goor in Engsbergen.

     

    Naar jaarlijkse gewoonte waren wij in de maand mei in Dumitresti. We overlegden met het Comitetul de Prietenie over de toekomstige werking van het Gabriëlafonds. Deze zal een uitdovende karakter hebben vanaf academiejaar 2009-2010. Een eerste gedachtewisseling was er maar dat leverde nog geen concreet resultaat op.

     

    Voor het academiejaar 2008-2009 werden er zeven aanvragen voor een studiebeurs ingediend. Twee worden er afgewezen omdat ze niet voldeden aan de vooropgestelde criteria. Vier beurzen worden er toegekend en voor één beurs moet er nog bijkomende informatie geleverd worden. In een volgend nummer geven we meer details.

     

    Het jaar vrijwilligerswerk van Nina loop bijna ten einde. Na het scoutskamp van 10 tot 20 augustus maakt zij zich gereed om terug naar Dumitresti te keren: volgend academiejaar wil ze aan de universiteit van Boekarest Engels-Nederlands gaan studeren. In september aanstaande zal ze opgevolgd worden door Dana Codreana. Dana is afgestudeerd als licentiate Roemeens – Geschiedenis en is zeer actief in de jeugdbewegingsector van Roemenië.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 21/07-27/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 10/03-16/03 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!