Overwinteren op Curaçao
11-10-2009 / 10-04-2010
Inhoud blog
  • Maart 2010
  • Februarie 2010
  • Januari 2010
  • december 2009
  • November 2009
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    12-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Februarie 2010

    Ja de tijd vliegt. Over twee maanden vliegen wij alweer terug naar Nederland.
    We begonnen februari met op de eerste verjaardag van Edson (52) en Neli (12). In de ochtend onze spullen ingepakt en naar Kwartje gereden om de spullen weer op hun plaats te zetten. Laat in de middag een telefoontje van Joost uit Miami, hun vlucht was uitgesteld, ze komen morgen pas terug. Gewoon thuis in onze eigen bed geslapen. Wel de hele middag relaxed in hun appartement doorgebracht. 's Avonds hun opgehaald op Hato, na samen wat gedronken te hebben huiswaarts gekeerd.Donderdag Marit (5) jaar. Even met haar gebeld
    Vrijdag naar banda abao gereden, houtskool kopen en wat op Knip gezwommen, om later via Barber naar huis te rijden.
    Zaterdag Nicole (39) en Brigitte (36). De hele dag rustig thuis. In de middag ( 16.30 uur ) naar Daaibooi baai gereden, waar Nicole haar verjaardag ging vieren. Was gezellig. We lagen rond midnight in bed. Zondag 7 februari, vroeg op. Naar Asencion gereden waar we een wandeling gingen maken met gids Harold Welvaart. Het was een prachtige wandeling, door de mondi naar boca Asencion, beter bekend als Plastic baai. Boca Patrick ( noordkant ) en een spuit bewonderd. Het was een wandeling van 4 uur. We waren best blij toen we terug waren. De zon scheen op zijn best. Om half één richting Otrobanda gereden, waar een groep ons opwachtte. Daar gingen we kinderkarnaval kijken. Was leuk, maar we waren nu wel moe. Tegen zeven uur naar huis gereden. Een douche genomen en om 20.00 uur lagen we in bed.
    De 8ste met Lenie en Mia gebeld, beiden waren jarig. Ericka kwam ons opzoeken. Ze was gisteren aangekomen op het eiland. Verder een rustige dag van gemaakt. 's Avonds tot 23.00 uur met Julius buiten zitten praten.
    Dinsdag de was gedaan, daarna naar Julius om een oude kast die hij liet opknappen te bewonderen. Wij moesten lunchen van hem. Laat in de middag na wat boodschappen, yhuis op ons terras wat gedronken. We zijn uitgenodigd bij Lienchi met de familie voor een etentje. Ze had ook een verrassing voor ons allen. We krijgen een nichtje erbij. Ze had een meisje van 7 jaar uit Haïti geadopteerd. Haar hele familie was omgekomen. Nu zit ze nog in een weeshuis hier op het eiland. Hopelijk zijn de papieren volgende week klaar en mag ze bij haar thuis komen. Volgende verrassing was haar dochter die voor
    6 weken over was uit Nederland. Alles bij elkaar, het was heel genoeglijk en lekker.
    Verder bestond ons leven uit Canavallen. Vrijdag was Teenerparade, zaterdag was carnaval op banda abao, zondag Gran Marcha. Alles bij elkaar, wij vonden carnaval veel en veel mooier dan vorig jaar.
    Maandag naar Sunset waters, even de rust opzoeken samen met Mariannne , Ed & Lil en hun stagiaires en de nodige familie die over waren uit Nederland, Loeki en Bas en Corrie. Tegen vijven ging iedereen weg, wij zijn nog blijven zitten wachten op een mooie zonsondergang.
    Dinsdag tegen vieren alvast naar ons plekje, vanavond is het afscheid van carnaval. Woensdag mogen vroeg ging Gert samen met Clenda naar de kerk, askruisje halen.
    Donderdag was Joost jarig (58). Vrijdag Ricello (37), Pieter L (48). 's Avonds naar Joost, met een groepje van ongeveer 10 man voor zijn verjaardag geweest. Nejerti had heerlijke tapas hapjes gemaakt.
    Zaterdag avond weer samen met Lesly en Dalila, Tonchi gaan vissen. De koelbox met drankjes en de bbq met heerlijke spare ribs ontbrak niet. Catch was weer NUL, ZERO. !!!!!!
    Zondag een rustdag. De kapster gebeld... morgen, maandag kom ik met de meisjes. Om 15.00 uur gingen we, Rikko, Gert en ik met Megan, Qui-Anna en Rhubine er heen. Het was spannend vooral voor Qui-Anna. Voor haar was het de eerste keer dat haar haar geknipt werd. Ze deed het geweldig aldaar. Dinsdag thuis, Ericka was afscheid komen nemen. Ze ging terug naar Nederland. Woensdag avond naar Adje. Vrijdag middag om 17.00 uur naar Daai Booi baai op uitnodiging van Ed en Lil. Heerlijk gebbqed en gezellig gezeten. Rond middennacht naar huis gereden. Zaterdag Anne (14). Even gebeld. Het was ook de trouwdag van Tonchi en Mila (1) ook gebeld. Zondag van 12.00 tot 15.00 uur naar vliegerwedstrijd gaan kijken, daarna naar Joost en Nejerti





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!