Foto
Tante Zulma bekijkt kranten en geeft haar visie weer op de feiten.
Foto
Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • Energie...
  • 'Ondeugende 70-er' tankt zonder te betalen...
    grijze haren
    soms krijg je grijze haren van het nieuws, soms nét niet...
    23-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Energie...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Tante Zulma : We zijn goed bezig...   We horen alsmaar in het nieuws dat we moeten verstandiger gaan omspringen met de verwarming in de winter, het water in de zomer, de electriciteit in het algemeen, enz enz...

    Wel... om kort een mening te geven.  De kleine consument is verantwoordelijk voor zijn/haar huis, maar als je eens goed kijkt in de omgeving. 
    - Ik vind dat er véééééééééél te véééééééééééééél straatlichten branden.  Akkoord, ons veiligheidsgevoel mag ook wat licht, maar soms is het wel overdreven.  En dan die verlichting in grote auto- verkooppunten, die enorm hoge zalen... dat hoeft toch ook niet... 
    - Ik ga regelmatig boodschappen doen (waauw hé !) en in de zomer viel mij op dat de airco veel te hoog stond en het dus veel te koud was, en in de winter brandt de verwarming zo hard dat je bijna in je blootje zou rondlopen (zou nogal een zicht zijn... ;-)).
    - Is het écht nodig dat in alle electro-zaken allerlei commercials worden getoond op een klein tv'tje om iets aan te prijzen ?  Zo'n reclame kun je de ganse dag door al op tv volgen.
    - Is het écht nodig dat in electrozaken de tv-schermen de ganse dag blijven branden ?  Jaja, akkoord, de klant wil zien welk scherm goed is, maar je hebt van die winkels die geen keten zijn zoals MediaMarkt... die kunnen toch hun schermen af gaan leggen en zo ?
    - En al die beurzen jong, wat daar aan energie verspild wordt...  De ene verlichting moet nog straffer als de andere...  Jaja, ze moeten verkopen hé !!

    Ik bedoel maar... We zijn dus NIET goed bezig, maar ja, dé commerce moet draaien hé en dus doen we gewoon door.... 

     


    23-11-2007 om 09:23 geschreven door Tante Zulma


    >> Reageer (1)
    22-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ondeugende 70-er' tankt zonder te betalen...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De nederlandse verkeerspolitie heeft onlangs een belg van 77 jaar opgepakt in Breda, omdat hij na het tanken was doorgereden zonder te betalen.  De man had zijn auto al 3 keer aan hetzelfde tankstation gevuld zonder te betalen.  Een alerte pompbediende die had gezien dat het kenteken van de wagen te boek stond als 'doorrijder', verwittigde de politie. 

    verklaarde aan de agenten dat hij in een Nederlandse krant had gelezen dat je voor dit soort vergrijp toch niet wordt vervolgd.  En... voegde hij er fijntjes aan toe : 'door mijn huwelijk met een 23-jaar jongere vrouw ben ik 'een beetje ondeugender' geworden.

    De zeventiger heeft zijn schuld van om en bij de € 400 meteen betaald en moet zich binnenkort verantwoorden voor de rechter voor diefstal en verduistering.

    Tante Zulma : 'Als een mens al niet meer ondeugend mag zijn...'  Jaaaa, tuurlijk valt dit niet goed te praten en tuurlijk moet die man zijn boete betalen...  maar als die man zoveel ondeugender geworden is door zijn jongere vrouw, raad ik alle mannelijke knorpotten een 23-jaar jonger kippetje aan...  Voor de vrouwelijke tegenhangers heb ik niet zo gauw een oplossing... Iemand een idee ?'

    22-11-2007 om 09:46 geschreven door Tante Zulma


    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 19/11-25/11 2007

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!