Foto
Zoeken met Google


Willekeurig SeniorenNet Blogs
wilfried111
blog.seniorennet.be/wilfrie
Inhoud blog
  • Toespraak Filip De Winter
  • Extra belastingen in Grobbendonk
  • Wegtakelen 12 auto's
  • Amazonewoud en Grobbendonk
    Zoeken in blog

    Blog als favoriet !
    Grobbendonk Vlaams Belang
    Grobbendonk, ex-groene gemeente
    Waar de gewone mens ook nog iets mag zeggen. Ondubbelzinnig Beleid: Vlaams Belang
    19-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toespraak Filip De Winter

    Toespraak Filip Dewinter nieuwjaarsreceptie – 18 januari 2014 – Antwerpen

     

    Beste vrienden,

    Kameraden-nationalisten,

     

    Welkom in Antwerpen,

     

    U vraagt zich af waarom een nieuwjaarsreceptie op een boot? U zult zich herinneren dat ik een jaar geleden in een televisieprogramma aangekondigd heb dat ik in de Schelde zou springen wanneer het Vlaams Belang 10 procent zou halen en De Wever burgemeester zou worden. Vandaag is het zover. Wat u echter niet weet is dat ik niet alleen in de Schelde spring straks. Er is immers één voorwaarde….De overgebleven leden van Sharia4Belgium die nog niet in Syrië gesneuveld zijn moeten mee de Schelde in. Er is maar één thermisch duikpak ter beschikking en raad eens voor wie dat is? Inderdaad eigen volk eerst. Het Scheldewater is 7 graden, overlevingskans zonder duikpak 0 %!

     

    Beste vrienden,

     

    Het Vlaams Belang is - zoals de affiche hier achter mij terecht aanduidt - een ijsbreker die het pakijs van de multicultuur, de massa-immigratie en de islamisering splijt en breekt. Naar aanleiding van de komende federale, Vlaamse en Europese verkiezingen in mei 2014, wil het Vlaams Belang meer dan ooit de rol van ijsbreker spelen! Bij uitstek zijn wij een oppositiebeweging die de traditionele partijen voor zich uitjaagt. Wij zijn immers de stok achter de deur van het politieke establishment!

     

    Beste vrienden,

     

    Elio Di Rupo liet ons bij de opening van het parlementair jaar weten dat 2014 een feestjaar zou worden. Niet omdat hij door de bevolking naar huis zou worden gestemd maar wel omdat we dit jaar naar verluidt 50 jaar immigratie in België vieren. Ik vraag me af wat er te vieren valt? 50 jaar immigratie is geen feest maar een ramp. Rampen worden niet gevierd maar herdacht. 50 jaar immigratie betekent voor de Vlamingen meer armoede, meer onveiligheid, meer werkloosheid en meer belastingen. De immigratie van ondertussen meer dan 1.800.000 vreemdelingen naar ons land op 50 jaar tijd, betekent minder jobs, minder sociale woningen, minder zorg en minder kwaliteit in het onderwijs voor onze eigen bevolking. Het wordt tijd dat we de rollen omkeren en gaan voor meer jobs en meer veiligheid en minder immigranten en vreemdelingen en helemaal geen asielzoekers en illegalen.

     

    Beste vrienden,

     

    Alsof de massa-immigratie nog geen problemen genoeg heeft veroorzaakt de afgelopen decennia gingen op 1 januari 2014 nu ook de grenzen open voor Bulgarije en Roemenië. Bulgaren en Roemenen kunnen nu ook genieten van het vrij verkeer van mensen en goederen binnen de EU; kunnen hier tewerkgesteld worden zonder arbeidsvergunning maar wel op basis van de sociale voorwaarden van hun land van herkomst en hebben in ons land onbeperkt recht op zowat alle sociale voorzieningen. Nu reeds zijn de helft van de 40.000 arbeidskaarten voor vreemdelingen die door de Vlaamse regering via N-VA-minister voor werk Muyters worden uitgedeeld, bestemd voor Roemenen en Bulgaren.

     

    Beste vrienden,

     

    Terwijl Vlaanderen 230.000 werklozen telt, werden ondertussen reeds 36.000 Vlaamse jobs door Roemenen en Bulgaren ingepikt.

     

    Alle traditionele partijen van Groen over Sp.a, VLD en CD&V tot N-VA hebben dit verdedigd en goedgekeurd in het Vlaams, federaal en Europees parlement. Het zijn de zwaksten van ons volk, ongeschoolde werknemers, werklozen en laaggeschoolde arbeiders die het slachtoffer zullen worden van de sociale dumping, van de schijnzelfstandigen, van de goedkope nieuwe gastarbeiders die vanuit het Oostblok onze arbeidsmarkt zullen overspoelen. De Vlamingen moeten weten dat alle politieke partijen met uitzondering van het Vlaams Belang de Oostblok-immigratie verdedigen, aanmoedigen en goedkeuren. Het Vlaams Belang wil als enige een herziening van het Europees verdrag terzake: een beperking van de toegang voor vreemdelingen tot onze sociale zekerheid en de werkloosheidsuitkering. Voor ons is het duidelijk, gedaan met doppen betekent immigratie stoppen!

     

    Beste vrienden,

     

    50 jaar immigratie zorgt er ondertussen voor dat onze gevangenissen goedkope hotels van criminele vreemdelingen zijn geworden. De helft van de gedetineerden in onze gevangenissen zijn vreemdelingen. Eén van hen is Farid Le Fou Bahouhammad. Hij werd veroordeeld voor moord, poging tot moord, gijzeling en ontvoering. Deze week besliste een Waalse rechter aan Farid Le Fou 11.000 Euro schadevergoeding uit te keren wegens “slechte behandeling” in onze gevangenis. Het Vlaams Belang staat in tegenstelling tot bepaalde rechters achter de cipiers en niet achter criminelen zoals Farid Le Fou. Onze gevangenissen zijn “Club Méditerranée” in vergelijking met de gevangenissen in het Algerije van Farid Le Fou. Als het van het Vlaams Belang afhangt moeten dergelijke criminelen hun straf uitzitten in hun eigen land en niet bij ons. Zolang dat echter niet kan stel ik voor om het principe van de “vervuiler betaalt” toe te passen. Iedere gedetineerde kost de belastingbetaler dagelijks 130 Euro. Laat de criminelen – zoals in Nederland – zelf betalen voor de gevangenissen, hun eten, hun ontspanning en hun onderhoud. Eigen schuld, dikke bult.

     

    Beste vrienden,

     

    Vorige week maakte het Vlaams Belang bekend dat in Antwerpen meer dan 50 % van de Antwerpse schoolkinderen in het basisonderwijs moslim zijn. Vele Antwerpenaren verzette zich met het Vlaams Belang tegen de vijandelijke, islamitische overname van onze stad. In wijken zoals Borgerhout, Oud Berchem, Hoboken, Deurne-Noord en zeker ook de Seefhoek zijn blanke autochtone Vlamingen opgejaagd wild! Militanten van het Vlaams Belang staan er op de bres en verdedigen de belangen van ons eigen volk. Vandaag wil het Vlaams Belang, naar jaarlijkse traditie, het Antwerpse gouden Brabo-partijteken schenken aan een man die symbool staat voor al diegenen die in de bedreigde wijken van onze grootsteden op de barricades staan, aan een verdienstelijke militant uit de Antwerpse Seefhoek , Eddy Verhelst.

     

    Beste vrienden,

     

    Het Antwerpse Vlaams Belang startte vorige week een campagne met als thema “Immigratie, illegalen, islamisering: Vlaams Belang bijt terug”. Het Vlaams Belang wil van zich afbijten zoals een echte leeuw dat doet met klauwen en scherpe tanden. De Vlamingen hebben geen boodschap aan een circusleeuw die ligt, zit en brult op commando. Onze leeuw moet assertief, offensief en ongetemd zijn!

     

    Daarom: met het Vlaams Belang erop en erover! Bijt samen met het Vlaams Belang van u af!

     

    Eigen volk, EERST!

     

    Filip Dewinter

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Vlaams Belang Grobbendonk
  • 2link
  • Vlaams Belang Nationaal

  • BEDANKT VOOR UW BEZOEK
    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!