Inhoud blog
  • Online geld verdienen: enkele praktische beschouwingen
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Online geld verdienen
    Enkele beschouwingen over geld verdienen via internet
    24-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Online geld verdienen: enkele praktische beschouwingen
      Online geld verdienen is niet zo moelijk als je denkt. Er zijn veel goede mogelijkheden voor tegenwoordig.
     Echter: uit statistieken blijkt, dat er veel meer mensen zijn die hiermee falen dan dat er ook echt succesvol zijn. Maar liefst ruim 95% faalt, terwijl slechts 3 tot 4 procent uiteindelijk echt online geld verdient.

    Succes hebben met een online business is het meest waarschijnlijk als je je kunt focussen, de juiste methodes hanteert en er de nodige energie in steekt.

    Hoe komt het nu dat er zoveel mensen online falen en wat is er nodig om dat te voorkomen?

    1. Geloof niet in "Snel-rijk-worden-zonder-moeite"-verhalen
    Er zijn interessante mogelijkheden om via het internet geld te verdienen, maar het internet staat ook vol met grote onzinverhalen en bedrog. Als er iets is dat je moet onthouden als je geld wilt gaan verdienen via het internet, dan is het dat dat je alleen zal lukken door geduld te hebben en voortdurend energie in je business te steken.
    De "Word-snel-rijk-zonder-moeite"- verhalen zijn bedrog. Punt uit. Hoe voorkom je dat je daarin trapt? Eenvoudig: door ervan overtuigd te zijn dat dat niet bestaat.

    2. Zorg voor de juiste instelling
    Er zijn mensen die denken dat je alleen maar een website hoeft te maken en dat het geld dan vanzelf zal binnenstromen. FOUT! Het (laten) maken van een website is slechts een klein onderdeel van het hele online-geld-gaan-verdienen proces.

    Het proces start met een marktonderzoek waarin je uitzoekt of en zo ja in welke mate er vraag of behoefte is naar het product of de dienst die je wilt gaan promoten. Immers; het heeft geen zin een hele website op te tuigen als niemand op jouw product of dienst zit te wachten!

    Als je website de lucht in is, ben je nog niet klaar. Dan moet je deze gaan promoten en ervoor zorgen dat je "traffic" genereert, dat er mensen op je website komen, er iets kopen én terug blijven komen.

                                     Geld verdienen met e-business is een proces

    net zoals dat het geval is bij andere, offline, ondernemingen. En net zoals bij andere ondernemingen moet je ook bij een business op internet de instelling van een ondernemer hebben, niet die van een webdesigner.

    3. FOCUS
    Er zijn duizenden producten in omloop die beweren en beloven hét geheim te onthullen waarmee je online zakken met geld zult verdienen. En veel mensen trappen in deze onzin. Ze kopen product na product, in de hoop dat ze HET geheim zullen vinden.... en dat vinden ze nooit. Ze spenderen er honderden euro's aan, blijven uiteindelijk met lege handen achter en geven het op.

                                     HET geheim voor een succesvolle e-business is FOCUS.


    Concentreer je op één nichemarkt tegelijk. Heb je eenmaal succes met één goede site, maak dan pas de stap naar een volgende.
    De meeste mensen falen omdat ze teveel dingen tegelijk willen doen. Ze registreren domeinnaam na domeinnaam en bouwen website na website, maar weten niet hoe ze deze effectief kunnen promoten. En daardoor verdwijnen deze websites weer na enige tijd. Deze benadering is een verspilling van tijd, moeite en geld.

    De moraal van dit verhaal:
    Online geld verdienen onmogelijk? Nee! Maar je zult er je mouwen voor moeten opstropen en er serieus werk van moeten maken om te slagen.

    Een uitstekende manier om je eerste pasjes te zetten en je eerste centjes te verdienen , volledig ZONDER RISICO kan je vinden op My Affiliate Enterprise 



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    17-12-2010
    Bericht
    Snel rijk worden is inderdaad een internetmythe. Het duurt wel enkele maander eer je echt wat geld binnen ziet stromen. http://www.geldverdienenblog.be

    17-12-2010 om 02:09 geschreven door Dirk




    Archief per week
  • 22/09-28/09 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!