Inhoud blog
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    heks
    heks
    15-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Madeliefjes (in de) soep

    Was de bloempjes voordat je ze toevoegd. Gebruik alleen de bloemkoppen en niet de steeltjes van de bloemen. Strooi ze over de soep voordat je deze opdient. Als ze nog maar half open waren, kun je ze nu in snel tempo zien open gaan.

    Voor madeliefjessoep
    Maak ongeveer een borrelglaasje madeliefjes schoon (alleen de koppen) en leg ze in kokend water. Voeg wat fijngehakte peterselie toe en ongeveer een lepeltje suiker voor de lekker. Je kunt nog een partje citroen of een piepklein druppeltje citroensap mee laten koken.
    Laat de peterselie, madeliefjes, suiker en eventuele citroen, even koken tot de soep een licht groene of bruine kleur krijgt.
    Eet smakelijk!





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 15/11-21/11 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!