Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ilona
    blog.seniorennet.be/ilona
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    12-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overheidsmonopolie (Het mag één keer, dus wat let je?)

    Overheidsmonopolie  (Het mag één keer, dus wat let je?)

    Oké, je wist het al maar nu heb je het zwart op wit: de islam met alles d'r op en d'r aan wordt Nederland door de strot geduwd. De overheid neemt daarbij het voortouw en schuwt intimidatie niet. Lees je mee? 
    Ingezonden brief:

    Wat is er gebeurd? 
    Op vrijdagochtend ga ik, man van middelbare leeftijd, naar het gemeentehuis om m'n rijbewijs te verlengen. Vroeger kon je daar op wachten, nu duurt zoiets een week. Achter het loket waar ik me dien te vervoegen, zit, totaal onverwacht, een vrouw met een islamitische hoofddoek op haar hoofd.
    Meer lezen op:
    hoeiboei.nl

    10-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raadslid dat Isis bejubelde biedt excuses aan

    Raadslid dat Isis bejubelde biedt excuses aan

    Robin de Wever − 09/09/14, 13:08
    © YouTube. Abdoe Khoulani

    UPDATE Abdoe Khoulani heeft spijt. Het Haagse raadslid gaat zijn excuses aanbieden voor het bejubelen van terreurgroep Isis. Ook stapt hij uit het bestuur van de islamitische school die hij in Amsterdam wil oprichten.
    Dat meldt hij aan Trouw. Khoulani, die de enige Haagse raadszetel van de Partij van de Eenheid bekleedt, zorgde in juni voor een landelijke controverse. "Leve Isis!", schreef hij toen op zijn Facebookpagina. "En op naar Bagdad om dat schorem aldaar aan te pakken."
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    08-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek naar anti-Joodse scheldpartij in Schilderswijk

    Onderzoek naar anti-Joodse scheldpartij in Schilderswijk

    © Twitter/Fabrice Schomberg .
    Ik voel me in de wijk echt onveilig sinds wijkgenoten op demonstraties 'Dood aan de Joden' riepen
    Fabrice Schomberg

    Het Openbaar Ministerie gaat 'grondig' onderzoek doen naar een incident rond de Joodse Schilderswijker Fabrice Schomberg. Vrijdagavond werd hij uitgescholden en bedreigd, toen hij met een keppeltje op door de wijk liep.

    Meer lezen op:
    ad.nl

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondergronds Gaza: een kijkje in de tunnels van Hamas betaald met westerse hulp

    Ondergronds Gaza: een kijkje in de tunnels van Hamas betaald met westerse hulp


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu dagelijks islam-gerelateerd geweld in Schilderswijk
    Nu dagelijks islam-gerelateerd geweld in Schilderswijk
    Geplaatst door Tim Engelbart op 7 september, 2014
           

    Vrijdag werd een Joodse man aangevallen, en zaterdag de politie. Langzaam bij beetje wordt duidelijk dat de Schilderswijk eigenlijk geen onderdeel van Nederland meer uitmaakt, maar een ISIS-enclave in den vreemde is.

    De Haagse Schilderswijk heeft - ondanks verschillende pogingen de buurt van nieuwe allure te voorzien - nooit echt gedeugd. Midden negentiende eeuw begon de wijk onder de naam 'het Rode Dorp' als pre-modern 'tuigdorp' waar de regio Den Haag allerlei asocialen kon huisvesten.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    07-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De cijfers: IS en extremisme door groot aantal moslims gesteund
    De cijfers: IS en extremisme door groot aantal moslims gesteund

    Radicalisme en Sharia-voorstanders geen splintergroep, maar mainstream – Tijdbom: Alleen al in Frankrijk 4,64 miljoen moslims die achter IS staan


    Net als destijds de Nazi’s: een klein groepje ‘geüniformeerden’, maar een zeer grote achterban. Zelfs de ideologieën vertonen grote overeenkomsten.

    Tijdens een debat over het jihadisme bleek gisteren weer eens dat de traditionele linkse politieke bondgenoten van de islam –met D66 en GroenLinks voorop- nog altijd vasthouden aan de mythe dat het extremisme door slechts een klein groepje moslims wordt gesteund. Bij de PvdA en vooral het CDA (3) lijken zowaar de ogen langzaam enigszins open te gaan. PVV leider Geert Wilders wees er op dat hij al 10 jaar waarschuwt voor de islam, en dat uit onderzoek blijkt dat 73% van de moslims in Nederland vindt dat Syriëgangers helden zijn (2). De cijfers uit veel andere landen geven hem gelijk, en tonen onverbiddelijk aan dat ‘links’ nog steeds een politiek-correct sprookje verkondigt dat van iedere realiteitszin is gespeend.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    06-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Gelijkhandigheid

    Hans Jansen - Gelijkhandigheid

    hj.png

    In de politieke cultuur van een moderne tirannie is evenhandedness een belangrijk begrip. ‘Gelijkhandigheid’ betekent dat als Justitie tien aanhangers van de ene oppositie- of verzetsbeweging opsluit, er van elke andere oppositiebeweging ook tien aanhangers moeten worden opgepakt, anders krijg je scheve ogen. Ik ken het begrip uit het Egypte van Nasser en Moebarak. Drs. Bertus Hendriks, activist en Midden-Oosten deskundige, heeft het me toen en daar uitgelegd. Ik was destijds nog een leergierig kereltje, en zat graag aan de voeten van deze Marxmeester.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schaamteloze arrogantie van moslims in islamuniform

    De schaamteloze arrogantie van moslims in islamuniform
    Zaterdag, September 6, 2014


    “Mag ik jullie iets vragen?”
    Ik was tegen sluitingstijd in een winkel, waar 2  stevig gehoofddoekte moslima’s bezig waren met afsluiten, had mijn aankoop gedaan en vroeg me af, hoe je als moslim nog kunt verantwoorden om de islam aan te hangen, gezien de dagelijkse voorbeelden van het ware koranleven in de media.
    Met dank aan IS, die ons nog beter dan Al Qaeda laat zien hoe je de islambronnen (koran, ahadith, voorbeeldleven van Mohammed) in praktijk brengt.
    En zo nog een paar, Boko Haram doet het ook goed, Hamas, Al Nusra, Hezbollah, you name it.
    Als “gematigde, aardige” moslim moet je je toch dood schamen, dat je nog niet al lang ex-moslim bent geworden !
    Meer lezen op:
    tora-yeshua.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadgezin vertrokken naar Syrië

    Jihadgezin vertrokken naar Syrië

    Geplaatst door Michael van der Galien op 6 september, 2014
           

    Hoe heeft dit in vredesnaam kunnen gebeuren? De vader is een bekende van de inlichtingendiensten... of zou dat moeten zijn.

    Het is werkelijk niet. te. geloven. Afgelopen zondag vertrok een radicaal-islamitisch gezin - of beter: een gezin waarvan de ouders geradicaliseerd zijn - plotseling naar Syrië. Enige tijd was er onduidelijkheid over de identiteit van de betrokken personen, maar nu niet meer. Het blijkt namelijk dat papalief ... de in Amersfoort woonachtige Jermaine W. is.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    05-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland 2014: In Wuppertal patrouilleert de “shariapolitie

    Duitsland 2014: In Wuppertal patrouilleert de “shariapolitie"

    Screenshot 30

    (Vertaling: E.J. Bron)

    In Wuppertal gaat sinds kort de “shariapolitie” op patrouille, die controleert of het gedrag van voorbijgangers overeenkomt met de wetten van de islam. In een op internet gepubliceerde video is te zien hoe een groep rondom de Salafist Sven Lau alias Abu adam personen aanspreekt en hen informeert over hun zogenaamd onislamitisch gedrag. In beeld komt een poster met de aanwijzing “You are entering a Shariah controlled zone. Islamic rules enforced.” (U betreedt een door de sharia gecontroleerde zone. Hier worden de islamitische wetten gehandhaafd).
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Farage: ‘Multiculturalisme oorzaak populariteit IS onder moslims Europa’
    Farage: ‘Multiculturalisme oorzaak populariteit IS onder moslims Europa’

    ‘Grootste fout politiek was ruimte geven aan de islam - Wij zijn zwak geweest en hebben veel aan onszelf te danken’ – Times journalist: Pakistaanse verkrachtingsbende Rotherham maakte opvattingen van ‘rechts’ realiteit


    Overal in Europa rijzen nieuwe bolwerken van een religie op die in landen waar ze de baas wordt openlijk intolerant, racistisch, militant, gewelddadig en antisemitisch is.

    Nigel Farage, de leider van de Britse Onafhankelijkheidspartij UKIP die in diverse peilingen al de grootste van het land is, heeft op TV opnieuw hard uitgehaald naar de gevestigde politieke orde. Volgens hem heeft de populariteit van IS onder moslimjongeren die in Groot Brittannië zijn opgegroeid alles te maken met het door de staat gewilde en bevorderde multiculturalisme, dat juist een verdeelde samenleving heeft veroorzaakt. En wat voor de Engelsen geldt, geldt ook voor de rest van Europa.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iconische momenten in de aanloop naar de apokalyptische burgeroorlog:

    Iconische momenten in de aanloop naar de apokalyptische burgeroorlog:
    Khadija Arib (smerige grafteef), een raadsvergadering in Huizen (met islamitisch geboefte), de familie Sotloff (Lof der Zotheid)

    Khadija Arib (smerige grafteef)

    We beginnen met de speech van Geert Wilders, ander anderen gepubliceerd bij E. J. Bron. Ik zette er een comment onder:

    “4 september 2014 om 16:48
    Voortreffelijke speech!
    Niks op aan te merken.
    Kijk eens op 5:53 als Wilders erop wijst dat het haat-en-destructie-boek geheten “koran” voor de rechterhand van de Marokkaanse kamervoorzitster, Khadija Arib, ligt.
    Dan doet ze net of ze ‘m niet kan vinden en gaat een beetje half onder haar bureaublad zitten gluren.
    Let op dat smoel dat ze erbij trekt.
    Dat smoel betekent: “Nou ik weet niet waarover u het heeft en waarover u zich zich druk maakt.”
    Smerige grafteef.”

    Meer lezen op:
    martienpennings


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Vluchtelingenorganisaties:"Islam is het probleem"

    Het huidige kabinetsbeleid tegen het jihadisme in ons land faalt. Ook de nieuwe maatregelen die ministers Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) en Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) hebben opgesteld zijn verre van krachtig genoeg. Er moet alles aan gedaan worden om de verspreiding van de onderliggende extremistische ideologie te stoppen.
    Meer lezen op:
    powned.nl


    03-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Verslag van een leerzame schermutseling met de oemma

    Gisteren, 26 juli 2014, reisde ik met het openbaar vervoer naar Den Haag om mijn atheïstische *) solidariteit te betuigen met de assyrische christenen in Irak. In en rond Mosul.
    Ze worden door ISIS in het gunstigste geval, in lijn met het maffia-vers uit de Koran, gedwongen om onderdanig boete te betalen voor het niet-mohammedaan zijn. Vaak is de keuze gewoon: wordt volgeling (ahum) van Mohammed of sterf.
    Bij het vredespaleis klonk het krachtigste, expliciete anti-ISIS geluid dat tot nu in de straten van Nederland te horen is geweest. Met enkele honderden allochtonen -waaronder vier jonge meiden met islamitische hoofddoeken, sjiietisch blijkbaar- en enkele tientallen autochtonen scandeerden we "Nee tegen ISIS" en "We zijn niet bang".
    Onderweg erheen had ik in de trein een aanvaring met de oemma, de stam der Mohammed-volgelingen dus, waarbij mijn onbevreesdheid werd getest. Eerst verbaal, toen fysiek.
    Meer lezen op:
    keizers&kleren

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heel Israël gered door een Godswonder van een verschrikkelijk bloedbad
    „Ik en mijn vrienden hebben een aantal terroristen van Hamas gevangen. Toen we ze ondervroegen, vroegen we hen, als je zo veel tunnels die in Israël uitkomen hebben gegraven, en die 25 meter onder de grond zijn gebouwd en een bereik hebben tot Beer Sheva, waarom hebben jullie er tot nog toe nooit éen gebruikt voor terreur aanslagen of om Israëliërs te ontvoeren of te doden?
    Meer lezen op:
    middenoostenandersbekeken.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeschikt voor publicatie: de hilarische domheid van de SP

    Ongeschikt voor publicatie: de hilarische domheid van de SP

    Er is eigenlijk geen mooi opstelletje van te maken en grafisch gaat het er niet uitzien met al die blote links, maar omdat het zo tekenend is voor de domheid van “links” en gedurende de laatste 40 jaar voor nagenoeg de gehele Westerse quasi-elite in het algemeen, publiceer ik het toch.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    02-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syriëganger opgepakt in Den Haag

    Syriëganger opgepakt in Den Haag
    Door: redactie Bron ANP
     
    Een rebel in de Syrische stad Aleppo. © afp.

    Een 29-jarige man uit Den Haag is vandaag opgepakt in zijn woonplaats, omdat hij als jihadist in Syrië zou hebben gevochten. Hij wordt ook verdacht van het bezit van opruiende teksten. De man zit vast in beperkingen, wat betekent dat hij alleen contact met zijn advocaat mag hebben. Dat meldde de politie.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    'Gruwelijke bewijzen van etnische zuivering door IS’

    ‘Gruwelijke bewijzen van etnische zuivering door IS’  
    Foto  AFP             
    De terreurbeweging Islamitische Staat (IS) voert in het noorden van Irak op grote schaal etnische zuiveringen uit. Dat zegt Amnesty International op basis van nieuwe bewijzen die door een onderzoekscommissie werden verzameld.
    IS viseert vooral de etnische en religieuze minderheden, maar ook soennieten die met de Iraakse en Amerikaanse autoriteiten ‘collaboreerden’ ontsnappen niet aan de gewelddaden.
    Meer lezen op:
    standaard.be


    01-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Wie won de Derde Gaza Oorlog?
    Gepubliseerd: Zondag, 31 Augustus, 2014
    Door Missing Peace

    verwoeste appartementen in Gazaverwoeste appartementen in Gaza

    Na vijftig dagen van gevechten lijkt de Derde Gaza Oorlog nu definitief voorbij. Dat wil zeggen er is sprake van een staakt het vuren dat nu wel door Hamas wordt gerespecteerd. In feite was Hamas de partij die dit staakt het vuren hard nodig had. Dat verklaart dat men nu wel akkoord ging met het zelfde Egyptische voorstel dat men een maand geleden nog hooghartig afwees.
    Meer lezen op:
    missingpeace.eu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het “islamisme”-sprookje rondom ISIS, Hamas, Boko Haram & Co:

    Het “islamisme”-sprookje rondom ISIS, Hamas, Boko Haram & Co:
    het is de hoogste tijd om datgene te doen dat tot nu toe als ondenkbaar werd beschouwd

    Screenshot 30

    (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

    “Islam verhoudt zich tot islamisme als alcohol tot alcoholisme” (Henryk M. Broder).

    De barbaarse onthoofding van de Amerikaanse journalist schrikt het Westen op.

    Nu is het geblèr opeens weer reusachtig groot. Pure ontsteltenis in de VS en vooral in Groot-Brittannië over de onthoofdingvideo van IS, die aan iedereen laat zien wat er op hem of haar afkomt als men de islam niet duurzaam bestrijdt. Door IS zou 100 miljoen dollar geëist zijn voor de vrijlating van de Amerikaanse journalist James Foley. Het zou waanzin zijn geweest als de VS dit losgeld betaald zouden hebben. Er bevinden zich nog tientallen andere westerse gijzelaars in de klauwen van de IS-duivel, die daarna met gelijksoortige absurd hoge losgelden vrijgekocht hadden moeten worden.
    Meer lezen op:
    ejbron.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!