Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    popauto
    blog.seniorennet.be/popauto
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    11-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    J’ ACCUSE (Open brief van een verontruste Realist aan het hele Nederlandse Goedmenschendom)

    Screenshot 25

    (Door: Theresa Geissler)

    Op 13 januari 1898 publiceerde de Franse schrijver Emile Zola zijn beroemd geworden pamflet naar aanleiding van de onterechte veroordeling van de Joodse officier Dreyfus op de eerste twee pagina’s van l’Aurore, de krant van Georges Clemenceau. Hij gaf het de titel: “J’ accuse.” (“Ik klaag aan.”)
    In navolging van hem doe ik thans hetzelfde: Ik klaag U allen aan.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is iets mis met globalisering

    Er is iets mis met globalisering

    Hoe komt het dat er geen westerlingen migreren naar de islamitische wereld – waarom is het altijd andersom? Dat vragen velen onder ons zich af!

    Ons wordt voortdurend verteld dat we leven in het tijdperk van globalisering en multiculturalisme. En inderdaad, als we goed kijken in onze westerse steden, merken we dat die onherkenbaar veranderd zijn in de afgelopen decennia. We kunnen nu acht mensen uit alle hoeken van de wereld zien lopen in onze straten, bezig met het openen van hun winkels, het bouwen van hun tempels en hun rechten als onze gelijken opeisend – soms zelfs als onze meesters.

    Meer lezen op:
    nageltjes.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Ebola en Jihad

    Hans Jansen - Ebola en Jihad

    hj.png
    Wat hebben Ebola en Jihad gemeen? Wie er aan lijdt, besmet zijn omgeving en richt rampen aan. Onder normale omstandigheden, in een op redelijkheid gegrondveste democratie, zou de overheid de maatschappij tegen dit olijke duo beschermen. Maar de ijdele aandachtshongerige Obama en de anonieme boosaardige eurotirannocraten hebben hoofd en hart zo vol van ideologie en politieke correctheid dat ze er niet toe komen dat te doen. Het is immers niet humaan de grenzen te sluiten en mensen de toegang te weigeren, menen deze wereldleiders.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is niet te geloven; zo´n bericht slaat je met verbijstering

    Het is niet te geloven; zo´n bericht slaat je met verbijstering

    Screenshot 5

    (Door: Martha N.)

    De overheid en de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) zouden politiemensen, die meewerken aan het Avro/Tros-programma Opsporing Verzocht, onder druk zetten om minder Marokkaanse en allochtone verdachten te laten zien. De politiemedewerkers klappen anoniem tegenover weekblad Nieuwe Revu uit de school. De NPO verklaart tegenover het AD echter dat het verhaal totale nonsens is. ‘Hier is absoluut gaan sprake van’.

    Nee, nee, uiteraard geloven we dit bericht niet. Wij geloven niet alles wat ons voorgeschoteld wordt. Toch? Zoiets is totale nonsens. Maar er zijn nog steeds mensen die een eigen mening hebben helaas.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stop met hetze tegen politie in Schilderswijk'
    'Stop met hetze tegen politie in Schilderswijk'
    Geplaatst door Frank Verhoef op 10 oktober, 2014
           

    Kwaadwillenden proberen in de Schilderswijk het volk op te zetten tegen de politie. "Het is de hoogste tijd dat iedereen openlijk afstand neemt van deze malafide figuren."

    Ik ben het niet altijd eens met CDA'er Ibrahim Wijbenga, maar hij heeft toch maar mooi een goed stuk geschreven voor Zaman Vandaag over etnische profilering door de politie en de hetze die al maanden in Den Haag en dan met name in de Schilderswijk tegen de politie wordt gevoerd.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaatd.nl


    10-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlanders, vreemdelingen in eigen land
    Nederlanders, vreemdelingen in eigen land
    blaaaaaaaa

    Op 3 juli 2014 oordeelde de kamer van de bestuursrechtspraak van de Rechtbank in Amsterdam  ( ECLI:NL:RBAMS : 2014:3888) en sprak het navolgende vonnis uit :  Zwarte Piet is een fenomeen dat een racistisch onderdeel is van de Sinterklaas traditie. Ook al is het niet racistisch bedoeld, het wordt wel als kwetsend ervaren. Het bevestigen van stereotype beelden (dom, knecht, en donker) werkt door en mensen hebben er last van. En hiermee werd een volgende stap gezet waarmee DE NEDERLANDER inmiddels verworden is tot een vreemdeling in eigen land.!!
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    09-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Belgische premier Charles Michel is geen vriend van Israël, integendeel

    Nieuwe Belgische premier Charles Michel is geen vriend van Israël, integendeel

    belgium
    Arabische relschoppers betoogden te Brussel in januari 2009 tegen de Joodse staat

    De nieuwe premier van België, de 38-jarige Franstalige liberaal (MR) Charles Michel is allesbehalve een vriend van Israël. Op dat punt kan hij zich zeker meten met zijn voorganger de socialist Elio Di Rupo. In 2007 trad C. Michel toe tot de Federale Regering van Guy Verhofstadt III en hij was vanaf december 2007 tot februari 2011 federaal minister voor Ontwikkelingssamenwerking. Een sleutelpositie als het om Palestina gaat, dat prompt zijn troetelkind werd en hij in één adem Israël verdoemde tot de onbarmhartige geweldenaar.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OM keert terug naar Janmaat tijden: politieke rechtspraak.

    OM keert terug naar Janmaat tijden: politieke rechtspraak.

    IMG_6865

    In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw voerde het OM een activistisch beleid ten aanzien van het Kamerlid Hans Janmaat. Iedere keer als Janmaat iets zei over ‘minderheden’ (een term die je zelden meer hoort, maar ja, er is ook niet echt sprake meer van minderheden) maakte het OM een aantekening en als er genoeg aantekeningen waren verzameld werd gepoogd om een mega-strafzaak tegen Janmaat te beginnen. Liefst voor de verkiezingen, zoals ze zelf later ronduit toegaven. Janmaat en de Centrumbeweging raakten in zo’n driehonderd zaken verzeild. In bijna alle gevallen kwam het tenslotte niet tot een veroordeling.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lsquo;Islam is vrede’ kan geen absolute waarheid zijn

    lsquo;Islam is vrede’ kan geen absolute waarheid zijn
    : 07-10-2014
    arabisch font-64802_1280         

    'Je móet kiezen'
                      

    Je móet kiezen, lijkt het wel. Is het nou goed of fout, die islam? Wie geen stelling neemt, draagt bij aan het wegkijken, wie zich uitspreekt is een onverbeterlijke racist. Maar de islam is geen eenduidig ‘ding’ dat je kunt wegzetten als ‘liefde en vrede’. Dat wil ook niet zeggen dat het dus enkel haat is. Om uiteen te zetten wat het dan wel is, moet een aantal punten langsgelopen worden, te beginnen bij onze politici die islam zien als een religie van vrede.
    Meer lezen op:
    thepostonline.nl


    08-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse coalitie Zweden heeft knotsgekke minister
    Linkse coalitie Zweden heeft knotsgekke minister
    Geplaatst door Frank Verhoef op 7 oktober, 2014
           

    Waarom Zweden zo graag Palestina wil erkennen, wordt in één klap duidelijk.

    Op de eerste dag van zijn nieuwe kabinet stelde de centrum-linkse premier Stefan Löfven meteen een daad. Nou ja, een daad. Hij maakte een belofte. Zijn kabinet van sociaal-democraten en groenen zou vooral één ding heel erg graag willen doen: Palestina erkennen. Hier in Nederland wilden D66 en PvdA dat ook wel, maar Israël reageerde - terecht - boos op de plannen van Zweden.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zijn de vechtende vrouwen van IS en wat drijft hen?

    Wie zijn de vechtende vrouwen van IS en wat drijft hen?                 

    Wie zijn de vechtende vrouwen van IS en wat drijft hen?
                

    door   Eliff Isitman            

    Er gaan steeds meer vrouwen naar Syrië om zich in te zetten voor de Islamitische Staat (IS). De terreurbeweging trekt vooral islamitische vrouwen uit West-Europese landen aan. Wat drijft deze vrouwen?
    IS heeft speciale vrouwelijke brigades waar via sociale media volop voor wordt gerekruteerd. Een van die brigades is Al-Khansaa, een korps bestaande uit vijfentwintig tot dertig vrouwen. Khadija (schuilnaam) was getuige van vele gruwelijkheden binnen Al-Khansaa en besloot toen de groep te verlaten.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl

    07-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse overheid start onderzoek naar bouw concentratiekampen voor Joden
    Turkse overheid start onderzoek naar bouw concentratiekampen voor Joden

    Opinie onderzoek: 69% Turken antisemitisch

     

    ‘Never again’, staat op deze gedenksteen bij het voormalige concentratiekamp Treblinka. De meeste Turken denken daar inmiddels heel anders over. (inzet: Professor Göker en zijn schokkende tweet).

    De Turkse professor Ali Ihsan Göker, voorzitter van de afdeling natuurkunde van de Bilecik Seyh Edibali Universiteit, krijgt subsidie van de overheid in Ankara voor een onderzoek naar de bouw van concentratiekampen voor Joden. ‘Treblinka zal spoedig worden gebouwd. Op dit moment wordt gewerkt aan de spoorlijn om de Joden te transporteren,’ twitterde hij trots.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    06-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'IS wil terroristen als vluchtelingen sturen'

    'IS wil terroristen als vluchtelingen sturen'

    Door: redactie 5-10-14 -  18:08  bron: ANP
      
    Koerdische vluchtelingen uit Syrië bij de grens met Turkije. © reuters.

    De extremisten van Islamitische Staat (IS) smeden in hun bolwerken in het noorden van Syrië en Irak plannen om groepjes terroristen als vluchtelingen naar West-Europa te loodsen. Dit meldt de Duitse krant Bild am Sonntag die zich op kringen in de veiligheidsdiensten beroept.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geloofsgekte tekenend voor islamitische wereld
    Geloofsgekte tekenend voor islamitische wereld
    Geplaatst door Leon de Winter op 6 oktober, 2014
           

    Op 17 februari van het jaar 1600 werd op het Campo dei Fiori in Rome de dominicaanse priester Giordano Bruno levend verbrand. Hij was ook wiskundige, sterrenkundige en dichter. Een briljante geest, trots en lastig. Hij was net als Copernicus van mening dat de aarde om de zon draait, en niet andersom, en dat de sterren die we zien verre zonnen zijn waar omheen planeten zoals de onze draaien. Ook meende hij dat het universum grenzeloos is.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Wie in Iran de islam wil vernieuwen, wacht een vreselijk lot                 

    Militaire parade in Teheran
    Militaire parade in Teheran - Foto: EPA
              
    door Afshin Ellian                                      

    Moslims hebben een keuze tussen twee vertegenwoordigers van de zuivere islam: IS en het islamitische regime van Iran. De ene onthoofdt onschuldige mensen, de andere hangt onschuldige burgers op.

    Ketterij is een gevaarlijke beschuldiging. Niet hier in het Westen, elders wel. Ketterij, een afgeleide van het Griekse woord hairesis, betekent keuze. Het Westen heeft geleerd dat ketterij in een vrije samenleving niet strafbaar is.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    05-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitisch terrorisme: Verdringen helpt niets

    Islamitisch terrorisme: Verdringen helpt niets

    Screenshot 14

    Strijders van de “Islamitische Staat”: allemaal geen moslims?

    (Door: Fabian Schmidt-Ahmad – Vertaling: E.J. Bron)

    Nee, aan een ontbrekend zelfbewustzijn lijden de hier wonende moslims niet als ze uitgerekend op de Duitse nationale feestdag uitnodigen voor de “Dag van de Open Moskee”. Het initiatief hiertoe ging in 1997 uit van de Centrale Raad van de moslims in Duitsland (ZMD). Mochten Duitse politici niet weten hoe ze de dag moeten doorbrengen – sinds die tijd hebben ze de mogelijkheid om in een of andere nabijgelegen moskee mooie praatjes te verkopen.
    Meer lezen op:
    elbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensenhandelaar Saban B. leeft als een sultan in Turkije

    Mensenhandelaar Saban B. leeft als een sultan in Turkije

    Geplaatst door Michael van der Galien op 4 oktober, 2014
           

    De beroepscrimineel heeft het prima naar zijn zin in zijn land van afkomst.

    Er gebeuren veel gekke dingen in Nederland, zeker wat de rechtspraak betreft. Pedofielen die tientallen kinderen misbruiken worden slechts veroordeeld tot een jaar cel (of minder) per geval, en juweliersvrouwen die hun man en bezittingen beschermen door een overval neer te schieten worden vervolgd omdat ze het recht niet hebben om zich te bwapenen. Dat zij en haar man mogelijk dood zouden zijn als ze dat niet had gedaan maakt volgens de letter van de wet niets uit.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief aan de Staten-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden

    Open brief aan de Staten-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden

    Door Blondemevrouw

    Geachte leden van de Staten-Generaal,

    U draagt een uiterst grote verantwoordelijkheid voor het Koninkrijk en met name voor haar inwoners. De Staten-Generaal zijn sinds 1814 de volksvertegenwoordiging van Nederland, maar het vertegenwoordigen van (de belangen van) het volk lijkt geenszins uw meest belangrijke prioriteit. Dat is uiteraard niet heel verrassend, aangezien het eigenlijk nooit anders is geweest. Het is een systeem waarbij de inwoners het gevoel moeten hebben, dat zij enige invloed hebben op besluiten, maar van invloed is nog nooit werkelijk sprake geweest. U zult nu derhalve belangrijke en pijnlijke besluiten moeten nemen. Neem uw verantwoordelijkheid.
    Meer lezen op:
    dutchfreepress.nl


    04-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël: de enige plek in het Midden-Oosten waar christenen veilig zijn

    Israël: de enige plek in het Midden-Oosten waar christenen veilig zijn

    Donderdag, Oktober 2, 2014

    Door Ari Yashar. Vertaling: E.J. Bron, 2 oktober 2014.

    De Grieks-orthodoxe priester Gabriel Nadaf verdedigt Israël voor de VN-mensenrechtenraad (UNHRC) en roept ertoe op om een einde te maken aan de anti-Israëlische “heksenjacht”.
    Nadaf, de leider van de Aramese christelijke minderheid in Israël, sprak dinsdag voor de VN-mensenrechtenraad in een krachtige demonstratie van ondersteuning aan de joodse staat.
    Meer lezen op:
    likud.nl






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Slachtfeest

    Hans Jansen - Slachtfeest

    hj.png
    Het islamitische slachtfeest dat vandaag gevierd wordt, gaat terug op het gruwelverhaal over Abraham die zijn zoon gaat offeren. Het zal allemaal wel echt gebeurd zijn, of misschien ook wel niet, maar in de vorm waarin het verhaal in de bijbel staat, is het een preek-in-verhaalvorm. Die preek gaat over loyaliteit. Abraham is zo loyaal aan zijn Heer, dat hij – huiver huiver – zelfs zijn zoon in Diens opdracht wel wil offeren. De opzet van de verteller is dat de toehoorder denkt: ‘Wel allemachtig. Hoe loyaal ben ik vergeleken bij die Abraham?
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!