Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tonkoorevaar
    blog.seniorennet.be/tonkoor
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    17-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geplaatst op 16 september 2015 door E.J. Bron

    Geplaatst op door

    Screenshot_23

    (Door: Karen Jespersen & Ralf Pittelkow – Vertaling: “Vederso”)

    … De toekomst van Denemarken mag niet worden bepaald door een kleine groep linkse journalisten en een klein groepje politiek correcte journalisten die hun toegang tot de grote media misbruiken. Ze geven een vals beeld van wie er komt. Hier zijn enkele van de meest ernstige onevenwichtigheden in de tv-berichtgeving:
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    16-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo eenvoudig is het om aan Syrisch paspoort te komen

    Zo eenvoudig is het om aan Syrisch paspoort te komen

      

     door Shari Deira                                        

    Het is zeer eenvoudig om aan een Syrisch paspoort te komen. Het enige wat je nodig hebt is het juiste telefoonnummer en omgerekend 750 euro. Binnen 40 uur kan het paspoort klaar zijn.            

    Journalist Harald Doornbos schrijft in Nieuwe Revu hoe eenvoudig het voor hem was om aan een Syrisch paspoort te komen. Met een foto van premier Mark Rutte zelfs.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl

            


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TEGELWIJSHEID . . .

    TEGELWIJSHEID . . .

    Screenshot_10

    Geplaatst door:
    E.J. Bron
    (h/t Peter Rissing)


    15-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Libanon tegen Britse premier: 2 van de 100 ‘vluchtelingen’ zijn undercover terroristen van ISIS

    Minister Libanon tegen Britse premier: 2 van de 100 ‘vluchtelingen’ zijn undercover terroristen van ISIS


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het migratiewapen: De briljantste oorlog aller tijden tegen het Westen

    Het migratiewapen: De briljantste oorlog aller tijden tegen het Westen

    Duitsland gaat burgers dwingen huizen te verhuren aan vluchtelingen – Uit cijfers blijkt dat slechts 6% van vluchtelingen bestaat uit gezinnen


    Het goedgelovige Europa stuurt zelfs zijn eigen treinen om dit enorme gecamoufleerde invasieleger binnen de grenzen te halen.

    Wat doe je als je weet dat je met militaire middelen kansloos bent tegen een lang verklaarde vijand? De islam heeft daar iets op gevonden: het migratiewapen, wat wel eens de briljantste oorlog aller tijden zou kunnen blijken te zijn. Het Westen wordt namelijk op zijn allerzwakste punt – schuldgevoel- gepakt, en het gevaarlijkste is nog wel dat verreweg de meeste gewone burgers en politieke partijen dit totaal niet in de gaten hebben. Foto’s en verhalen –meestal gemanipuleerd- van zielig kijkende kindertjes en verdronken peuters doen wat bommen en raketten niet kunnen: het Westen met behulp van de eigen massamedia en politiek-correcte leiders en organisaties op de knieën krijgen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreem-islamitische Hizb-ut-Tahrir geeft lezing in Rotterdams wijkcentrum

    Extreem-islamitische Hizb-ut-Tahrir  geeft lezing in Rotterdams wijkcentrum

    Nederland, september 2015

    Afbeeldingsresultaat voor hizbut tahrir

    De radicaal-islamitische organisatie Hizb ut-Tahrir geeft op 18 september een seminar over 'islamitische identiteit' in het Rotterdamse wijkcentrum De Put. De beweging is omstreden, zo streven ze naar een mondiaal islamitisch kalifaat en zijn ze voor het invoeren van de sharia. De beweging deelde vorige week flyers uit voor de lezing.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    14-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En Rutte… na Duitsland ook onze grenzen nu eindelijk dicht?

    En Rutte… na Duitsland ook onze grenzen nu eindelijk dicht?

    immigratieDoor Joost Niemöller

    Eindelijk. Duitsland sluit de grenzen met Oostenrijk vanwege de aanhoudende immigrantenstromen door de Balkan vanuit Turkije. Dit gebeurde vandaag onverwachts, na lang aandringen van de wel realistische premier Orban van Hongarije. Het is het zoveelste paniekmoment in een reeks van chaotische besluiten van de EU landen om weer controle te krijgen over de immigrantenmassa die maar blijft doorstromen.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migranten zelf zijn grootste slachtoffer van emotionele politiek

    Migranten zelf zijn grootste slachtoffer van emotionele politiek   

     
    door Afshin Ellian                                        

    Er wordt in de Europese media gedweept met het migrantenvraagstuk. De emoties, in de media en in de politiek, leiden vooral tot teleurstellingen.            

    Het migratievraagstuk, met onder anderen duizenden oorlogsvluchtelingen, houdt de gemoederen bezig. Er is een wedstrijd gaande omtrent de vraag wie het krachtigste, meest menselijke gebaar kan maken.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl

                         


    13-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgelopen week 3.100 asielaanvragen in Nederland

    Afgelopen week 3.100 asielaanvragen in Nederland


    Het aantal vluchtelingen dat de afgelopen week asiel heeft aangevraagd in Nederland is opgelopen tot 3.100.        

    Dat meldt een woordvoerder van het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) zondag. "Het is een enorme stijging", aldus een woordvoerder.

    Zaterdag sprak het COA nog van de komst van 2.400 migranten, maar dat aantal is zondag bijgesteld naar 3.100. Zaterdag en in de nacht van zaterdag op zondag melden zich al zeshonderd mensen bij het aanmeldcentrum in Ter Apel.
    Meer lezen op:
    nu.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam is helemaal geen religie van vrede

    De islam is helemaal geen religie van vrede

    1070050991
    Het derde islamitisch offensief tegen Europa is volop bezig. Anders dan in de achtste en in de zeventiende eeuw wil de islam Europa dit keer niet veroveren met het kromzwaard maar via demografische groei, via bekering en missionering en via immigratie. Wij, ongelovige kafirs, leven in het dar al-harb , het land van de oorlog, dat volgens de moslims dringend moet veranderd worden in het dar al-islam, het land van de islam.Omdat de moslims het voetvolk van Allah zijn en ze verplicht zijn om Zijn plan voor de aarde en de mensheid te vervullen zoals dat wordt beschreven in de Koran, moeten de moslims tegenwoordig niet alleen het land dat de niet-moslims bezetten terugwinnen, ze moeten ze ook dwingen te bekeren tot de islam, of hen doden als ze weigeren moslims te worden (zie Koran 9:29). De islam, dat is een politieke stroming, een totalitaire ideologie, omdat het net als  fascisme en communisme is, streeft naar een totale controle van de (in dit geval islamitische) staat over de maatschappij en het individu.
    Meer lezen op:
    zij13051967.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom houden ‘vluchtelingen’ zo van Merkel? Video.

    Waarom houden ‘vluchtelingen’ zo van Merkel? Video.

    hongarijeDoor Joost Niemöller

    Wat mij opvalt is hoe weinig journalisten (met uitzondering van kritische doorvragers als Arnold Karskens) de moeite nemen om de ‘vluchtelingen’ zelf te interviewen over hun motieven. Een van de kwesties die daarbij aan de orde zou moeten komen, is: Waarom Duitsland? Waarom houden ze allemaal zo van Merkel?
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onverdachte bron over “vluchtelingen”

    Onverdachte bron over “vluchtelingen”

    moskeetankMarokkaan Merouane Missaoua woont en werkt in Wenen.  Tijdens zijn vrije tijd speelt hij tolk voor asieleisers op het Westbahnhof.  Talrijke “Syriërs” komen in werkelijkheid uit Algerië, Egypte of Marokko, stelt hij.  Een gunstige gelegenheid om eindelijk naar Europa te komen…

    “Als ik heel eerlijk ben, dan meen ik – mijn persoonlijke overtuiging – ik vertoef hier dagelijks, dan is minimum 25% van de mensen die ik hier ontmoet heb geen vluchteling.  Ik heb mensen uit Marokko, uit Algerië, gesproken.  Ik kan dat beoordelen want ik spreek hun dialect en als ze met mij praten herken ik hun accent onmiddellijk.  Gisteren nog: twee Egyptenaren.  Heb hun gezegd dat ze geen Syriërs zijn, gevraagd wat ze hier komen doen, en het antwoord “Ja, maar het is nu of nooit om gratis naar Europa te komen.  De meerderheid heeft sowieso geen pas.”
    Meer lezen op:
    golfbrekers.be


    12-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juncker wil EU-paspoorten uitdelen om immigratie verder aan te wakkeren

    Juncker wil EU-paspoorten uitdelen om immigratie verder aan te wakkeren




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongaarse premier Orbán: Migranten zijn groot gevaar voor Europa, Europese leiders leven in een droomwereld

    Hongaarse premier Orbán: Migranten zijn groot gevaar voor Europa, Europese leiders leven in een droomwereld


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Commentaar Rob Kern: Pim Fortuyn van Hongarije is de gebeten hond van de EU

    Commentaar Rob Kern: Pim Fortuyn van Hongarije is de gebeten hond van de EU

    Screenshot_31

    Detail van het monument in Boedapest ter herinnering aan de gefusilleerde Joden in WO II.

    (Door: Rob Kern)

    De getergde minister-president van de Hongaren tweet het volgende:

    Orbán: It’s safe to hold a Jewish festival in Budapest on the street unlike in France #HUambassadors 01:13 – 7 sep. 2015

    En zo is het. Het Jewish festival in Boedapest is een jaarlijks fenomeen. Terwijl in Nederland, maar ook in België en Frankrijk, zij hun Davidster moeten verbergen en hun mezoeza van hun deurpost halen uit angst, lopen de Joden in Hongarije frank en vrij en veel Israëli’s bezoeken het land.. Timmermans en co demoniseren Orbán, net zoals zij dat deden met Pim en nu doen met Geert. Maar het is niet terecht. Orbán staat voor de joods-christelijke cultuur en de menselijke waarden, iets wat bij de Gutmensch ver te zoeken is.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Alle Syrische migranten komen uit Turkije'

    'Alle Syrische migranten komen uit Turkije'  
     
     Migranten lopen naar de Oostenrijks-Hongaarse grens             

    door Servaas van der Laan              

    Van de duizenden Syrische migranten die op dit moment door Europa trekken, komt het overgrote deel uit Turkije. Omdat Turkije begonnen is de Syriërs het land uit te jagen, trekken de meesten nu naar Europa.
    Dat zeggen vrijwilligers van het Rode Kruis in Wenen tegen Elsevier.nl. In Wenen werden donderdagnacht 1.800 Syrische en Afghaanse migranten opgevangen die waren gestrand aan de Hongaarse grens.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl

    11-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaat de Europese droom aan de Migratiecrisis ten onder?

    Gaat de Europese droom aan de Migratiecrisis ten onder?


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste 1000 Iraanse mariniers landen in Syrië en sluiten zich aan bij Russen

    Eerste 1000 Iraanse mariniers landen in Syrië en sluiten zich aan bij Russen

    Rusland stuurt S-300 luchtafweerraketten om troepen in Syrië te beschermen – Risico op nieuwe grote Midden Oosten oorlog neemt verder toe nu VS en Rusland tegenover elkaar komen te staan

     

    De politieke vernedering voor de Amerikaanse president Obama kan niet groter zijn nu niet alleen Russische, maar ook Iraanse troepen (foto) in Syrië zijn geland. Dat is klaarblijkelijk het resultaat van de ‘herstelde relaties’ met de Iran na de door het Witte Huis en de Westerse media zo bejubelde deal over het omstreden nucleaire programma van de Islamitische Republiek. Sindsdien wordt Obama door Teheran nog meer bespot en verkettert dan al het geval was. Met het sturen van troepen naar Syrië zetten de Iraniërs Obama volledig in zijn hemd, en laten ze zien dat de gemaakte afspraken met de VS wat hen betreft al door de papiervernietiger zijn gehaald.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studio PowNed: Arnold Karskens met bootje van Turkije naar Griekenland

    Studio PowNed: Arnold Karskens met bootje van Turkije naar Griekenland

    Screenshot_27

    Bekijk hier de uitzending


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westerlingen kunnen de karwats in de kast laten hangen

    Westerlingen kunnen de karwats in de kast laten hangen
    door Hafid Bouazza


    Door de zee in ultieme slaap gewiegd, uit vaders onveilige armen ontnomen, en op een bed van zand op het strand neergelegd. Al heeft het Westen een ‘icoon’ gevonden om de karwats uit de kast te halen voor een geliefde zelfkastijding – het is niet de schuld van het Westen.Een vader gooit zijn vrouw en baby op de treinrails om treintoegang af te dwingen. Een baby! Het is schokkend dat deze man niet is gearresteerd voor het in gevaar brengen van het leven van een vrouw en een baby.
    Meer lezen op:
    loorschrijft.be




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!