Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    aquarellen_van_jp
    blog.seniorennet.be/aquarel
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    30-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chanterende Erdogan krijgt EU-geld als beloning

    Chanterende Erdogan krijgt EU-geld als beloning 

     
    door Afshin Ellian              

    De Turkse president zette de grenzen open voor jihadisten, stortte het Schengengebied in een migratiecrisis en chanteert Europa. Als dank krijgt hij privileges en een zak Brussels geld. Het Europese Turkije-beleid is levensgevaarlijk.            

    De Europese Unie (EU) gaat Turkije belonen voor wangedrag. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan haalde de banden aan met zijn Moslimbroeders: Hamas, Egypte en andere groepen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    29-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De werkelijke kosten van de Europese islamitische "Verrijking"

    De werkelijke kosten van de Europese islamitische "Verrijking"


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onschuldige” broer van Salah Abdeslam bestal lijken

    Onschuldige” broer van Salah Abdeslam bestal lijken

    Mohamed Abdeslam, broer van de voortvluchtige Salah Abdeslam: liegen is een lust!

    Onder de titel “Het irrationalistische haat-liegen van de Palmaffia’s” heb ik nog eens gewezen op het voor een fatsoenlijk Gristenmens werkelijk onvoorstelbare vermogen tot liegen in de islamitische “cultuur”. Voor de meeste moslims is de waarheid, kan je eigenlijk wel zeggen, wat het beste uitkomt.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    28-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hierin gelooft IS: het vijfjarenplan om de wereld te veroveren

    Hierin gelooft IS: het vijfjarenplan om de wereld te veroveren
    Auteur: Fabian Lefevere

    za 28/11/2015 - 11:01 Fabian Lefevere
    Het wahhabisme is niet enkel de ruggengraat van Saudi-Arabië, maar ook van terreurgroep IS. Wat houdt die religieuze stroming in? En hoe komt het dat de leider van IS, Abu Bakr, zichzelf ziet als een soort van messias die de apocalyptische eindstrijd tussen goed en kwaad zal aanvoeren? Een poging om in het gedachtegoed van IS te kijken.
    Meer lezen op:
    deredactie.be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dader aanslagen Parijs: Europese buitengrenzen zijn een lachertje

    Dader aanslagen Parijs: Europese buitengrenzen zijn een lachertje

    Abdelhamid Abaaoud kwam met kinderlijk gemak EU binnen


    De James Bond leider van de terroristen die op 13 november aanslagen in Parijs pleegden, was van plan Joodse doelwitten en scholen aan te vallen. Dat zeggen bronnen dichtbij het onderzoek volgens persbureau Reuters.

    Uit het onderzoek blijkt ook dat Abaaoud opschepte over het gemak waarmee hij de Europese Unie binnenwandelde nadat hij in Syrië was geweest. Hij kwam via Griekenland de EU binnen, waar hij gebruikmaakte van de totale chaos van de vluchtelingencrisis en vervolgens vrij door Schengenlanden reisde. Hij verbleef voor de aanslagen twee maanden onopgemerkt in Frankrijk.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    27-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neergehaalde Russische Fighter geopolitieke afrekening om mislukte IS-oliedeal?

    Neergehaalde Russische Fighter geopolitieke afrekening om mislukte IS-oliedeal?

    tprv
    Was het neerhalen van een Russisch gevechtsvliegtuig een geopolitieke afrekening tussen Turkije en Rusland? Alles wijst in die richting, als we de buitenlandse media mogen geloven die niet blindelings de EU-NAVO-VSA-doctrine volgen.

    Laten we even chronologisch samenvatten wat we uit de verschillende buitenlandse media vernemen. Reeds lang wordt gezegd dat de Islamitische Staat miljoenen per dag (!) verdient aan de verkoop van olie. Het grootste deel zou afkomstig zijn van olievelden in Irak, die gecontroleerd worden door IS.
    Meer lezen op:
    rechtsactueel.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is Eurabia tegen Israël, lees: tegen het voortbestaan van het Joodse volk

    Het is Eurabia tegen Israël, lees: tegen het voortbestaan van het Joodse volk

     eurabia2
    Gematigde’ moslims in de clinch met Duitse politie. [beeldbron: Jews News]

    Het huidige antisemitisme is een uitbarsting van de barbarij in de Europese beschaving.

    In Rome was er een betoging van moslims om te protesteren tegen de aanslagen van Parijs. Amper 500 deelnemers daagden op, wat nagenoeg niets was vergeleken met een islamitische Italiaanse gemeenschap van ruim 1 miljoen mensen. Onder hen was er iemand bij die een bord omhoog hield met de slogan “Neen tegen Bataclan, neen tegen Gaza”. Dit is de innerlijke en onvertelde stemming in Europa: het Parijse theater waar 100 Fransen door Islamitische Staat (Daesh) werden afgeslacht wordt vergeleken met het lot van de Palestijnse Arabieren onder een Israëlische aanval.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saudi-Arabië plant massa-onthoofding

    Saudi-Arabië plant massa-onthoofding


    Saudi-Arabië lijkt op het punt te staan meer dan vijftig veroordeelden wegens terreur te onthoofden. Onder de veroordeelden zijn drie mannen die minderjarig waren toen ze werden gearresteerd, aldus het ANP.
    Meer lezen op:
    powned.tv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofddoek, nikab en boerka: Jodenster én swastika

    Hoofddoek, nikab en boerka: Jodenster én swastika

    Symbolen van islamitische onderdrukking en bezetting


    26-11-2015, 13:17

    Je kunt boeken publiceren en artikelen blijven schrijven, zolang je van de ‘verkeerde’ ideologie of partij bent, doen mainstream media er alles aan om die intellectuele arbeid zo veel mogelijk te negeren. Tegelijkertijd maken ze van een mug een olifant als ze menen een stok(je) te hebben gevonden om de hond mee te slaan. Het feit dat ik ooit tijdens een verhitte Facebookdiscussie het woord ‘tuig’ heb gebruikt over een aantal weerzinwekkende wandelende islamitische gevangenissen, ook wel boerka’s genoemd, alsook het feit dat ik recent een aantal gefrustreerde tweets wisselde met de NMBS (de Belgische NS), is voor mainstream media kennelijk véél belangrijker dan hetgeen ik heb gepubliceerd. Het zegt veel over het niveau van de media, maar vooral over hun drang om iemand die ideologisch niet in hun kraam past te proberen zo negatief mogelijk af te schilderen. Dat heet: ‘framing‘.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    26-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leden subsidiecommissie Democratie & Media deelden geld uit aan hun eigen club

    Leden subsidiecommissie Democratie & Media deelden geld uit aan hun eigen club

    Door Carel Brendel, 26 november 2015

    Image495

    Stichting Democratie & Media (SDM) beschouwt zichzelf als geestelijk erfgenaam van verzetskrant Het Parool. De stichting is aandeelhouder in Belgisch/Nederlandse mediabedrijven en gebruikt haar vermogen “om te investeren in onafhankelijke, kritische media en in een sterke, integere democratische rechtsstaat”.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janmaat, Wilders, en het bezwijken van de democratische natiestaat. Lezing.

    Janmaat, Wilders, en het bezwijken van de democratische natiestaat. Lezing.

    lezingDoor Joost Niemöller

    Gisteravond gaf ik een lezing bij het Forum voor Democratie op de Herengracht in Amsterdam. Iedere week organiseert Thierry Baudet hier een avond met een spreker. Baudet maakt zich zorgen over het functioneren van onze huidige democratie en ik denk dat hij daar een punt heeft, dus die avonden zijn de moeite van het bezoeken waard.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    25-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lang gewacht stil gezwegen nooit gedacht toch gekregen

    Lang gewacht stil gezwegen nooit gedacht toch gekregen

    De Zweedse regering trekt nu aan de immigratie noodrem om in een wanhopige poging te proberen de asielchaos te stoppen wat tijdens hen eerste jaar aan de de macht met rood-groen wanbeleid is ontstaan, om nog erger te voorkomen.

    – Het doel is om een adempauze voor het Zweedse vluchtelingenbeleid te creëren, zegt staatsminister Stefan Löfven (Socialisten).
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede AfD-demonstratie in Magdeburg enorm succes!

    Tweede AfD-demonstratie in Magdeburg enorm succes!

    Screenshot_7

    AfD-demonstratie op 18-11-2015 in het Duitse Magdeburg.

    (Vertaling: E.J. Bron)

    De demonstratie van de AfD Sachsen-Anhalt in Magdeburg was opnieuw een groot succes. Ongeveer 3000 tot 5000 burgers protesteerden weer absoluut vreedzaam maar duidelijk tegen het complete falen van de Duitse regering in de asiel- en vluchtelingenpolitiek.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan mag NAVO niet misbruiken voor zijn fundamentalisme

    Erdogan mag NAVO niet misbruiken voor zijn fundamentalisme


    door Afshin Ellian                                        

    Het vertrouwen tussen Rusland en de NAVO-landen is ernstig aangetast na het straaljager-incident in het Turks-Syrische grensgebied. Het lot van Syrië mag niet worden bepaald door figuren als de Turkse president Erdogan of de Iraanse leider Khamenei.            

    De Syrische burgeroorlog dreigt een splijtzwam te worden. Het gif verspreidt zich over de hele wereld doordat de grootmachten het niet eens worden over de toekomst van Syrië.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    24-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De politieke elites zijn uitgehobbeld

    De politieke elites zijn uitgehobbeld

    VNS

    Na het lezen van een halve eeuw onafzienbare stapels sociologisch onderzoek, -advies en -cijfermateriaal is onze bestuurlijke elite het verstand kwijtgeraakt. Ook de vorderingen op terreinen als ethiek, mensen- en dierenrechten hebben zeker bijgedragen aan hun waanzin. Zij dwalen door de wereld op zoek naar onrecht en verdriet. Het zijn de fijnproevers van goed en kwaad. De bolbuikige handhavers van Internationaal Recht. Hoewel zij liever strooien met bloemen en ons geld, trekken zij fier zwaard en lans tegen een ieder die hen wijst op hun wanen. Het zijn de ridders van onze tijd. Hoog gezeten op hun morele hobbelpaarden.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom ik nooit op de SP heb kunnen stemmen: vanwege het “anti-Zionisme”

    Waarom ik nooit op de SP heb kunnen stemmen: vanwege het “anti-Zionisme”

    Omslag van het laatste SP-pamflet dat ik in mijn brievenbus heb gekegen: wat is het toch een vriendelijke ouwe baas geworden, die Jan!

    Omslag van het laatste SP-pamflet dat ik in mijn brievenbus heb gekregen: wat is het toch een vriendelijke ouwe baas geworden, die Jan!

    De SP is goed bezig in de wijken. Nee, dat meen ik. Ik ken iemand die “in de zorg” werkt en ervaart dat de SP de enige partij is die actief is “in de haarvaten” van de ouderen-en-gezondheidszorg in Amsterdam. Maar dat is dus typisch voor totalitaire ploerten-partijen. Hamas heeft de harten van de Gazanen aanvankelijk ook gewonnen met Charitas & Hulpverlening. En toen ze eenmaal in de haarvaten zaten, begon de terreur. Een links én islamitische trekje.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreten deugt niet en het is koud in Zweden – zware mishandeling van moslims

    Vreten deugt niet en het is koud in Zweden – zware mishandeling van moslims

    (Door: Chang Frick– Vertaling: “rommel”)

    Kip met rijst. Is misschien goed genoeg voor de Zweedse gepensioneerde in het bejaardencentrum Blomstergården in Krokom, maar niet voor de “vluchteling die sinds afgelopen vrijdag in de asielaccommodatie Sjövillan in Krokom acclimatiseert en de geserveerde maaltijd aan zijn islamitische schoenzool veegt.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Korangeleerde: ook de vrouwen en de kinderen moeten gedood

    Korangeleerde: ook de vrouwen en de kinderen moeten gedood

    Zondag, November 22, 2015

    yaziji

    Dr. Subhi Al-Yaziji, decaan van de Koran Studies aan de Islamitische Universiteit van Gaza in een uitzending van Al-Aqsa televisie (Hamas, Gaza) op 16 oktober 2015.

    U weet het, volgens velen in het Westen is de islam een religie van vrede.

    Maar hoe verklaren zij dan dat belangrijke Korangeleerden prediken dat ‘ongelovigen’ moeten worden afgeslacht, inclusief vrouwen en kinderen?
    Meer lezen op:
    likud.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gematigde islam bestaat niet; volop steun onder moslims wereldwijd voor ISIS en aanslagen

    Gematigde islam bestaat niet; volop steun onder moslims wereldwijd voor ISIS en aanslagen

    ISIS jihadi's

    Joseph Watson noemt in ‘The Truth About Islam’ een aantal onderzoeken die duidelijk maken dat er geen gematigde islam bestaat.  
    Uit onderzoek van ICM in opdracht van het Russische persagentschap Rossiya Segodnya uit 2014 blijkt dat 14% - de meesten van hen zijn moslim - van de Fransen sympathiseren met ISIS. In de leeftijdsgroep van 18 – 34 jaar is dit percentage 27%. 
    Uit een poll van Al-Jazeera uit mei 2015 onder een steekproef van ruim 38.000 Arabieren, blijkt dat 81% van hen bevestigend antwoordt op de vraag: ‘steunt u de strijd van ISIS in Irak en Syrië?’
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net




    23-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arthur van Amerongen in 2007: ‘Marokkanen in Brussel haten ons.’

    Arthur van Amerongen in 2007: ‘Marokkanen in Brussel haten ons.’

    ArthurDoor Joost Niemöller

    De schrijver Arthur van Amerongen dook onder in de moslimgemeenschap in Molenbeek en schreef in 2007 het boek Brussel Eurabia.

    Van Amerongen gaf toen voor de Belgische televisie een nog steeds fenomenaal interview, waarin hij zei waar het op stond: ‘De Marokkanen in Brussel haten ons.’ ‘Het is haat tegen België, tegen Nederland.’ Hij bleef het herhalen. Het was de boodschap die hij erdoorheen wilde krijgen: ‘Marokkanen haten ons.’
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!