Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    levensgenieters_wandelingen
    blog.seniorennet.be/levensg
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    20-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoenen naar zorg illegalen

    Miljoenen naar zorg illegalen

    Screenshot_4

    (Door: Alexander Bakker)

    Nederland trekt jaarlijks tientallen miljoenen uit voor medische zorg aan illegalen. Afgewezen asielzoekers en andere onverzekerbare vreemdelingen maken vooral hoge kosten bij ziekenhuizen, GGZ-instellingen en verblijf in AWBZ-instellingen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    19-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam kleuterscholen in Wenen in salafistische handen

    Islam kleuterscholen in Wenen in salafistische handen

    Oostenrijk, december 2015

    Moslim onderwijs

    Uit een onderzoek van de Universiteit van Wenen door hoogleraar Azlan Ednan, blijkt dat in Wenen 150 kleuterscholen onderwijs geven dat contraproductief is voor integratie. Er zitten ongeveer 10.000 kinderen op deze scholen.  Ednan: ‘dit soort onderwijs wil islamitische kinderen tegen onze maatschappij beschermen, omdat ze bepaalde Oostenrijkse waarden afwijzen, zoals bijvoorbeeld vrouwenrechten. Ze zeggen dat hun religie beter is en dat andere religies minderwaardig zijn’.
    Er is ook sprake van een brochure op een van de scholen waarin staat dat de jihad het doel is van de islamitische opvoeding. 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straks de EU? Rechtbank oordeelt dat Fransen geen recht hebben op hun eigen land

    Straks de EU? Rechtbank oordeelt dat Fransen geen recht hebben op hun eigen land

    Nieuw dieptepunt van politiek-correcte zelfhaat: Zweedse publieke omroep verbant woorden ‘immigrant’, ‘zwarte’, ‘donkerhuidige’ en ‘Afrikaan’, die zijn vanaf nu allemaal ‘Zweed’


    In verkrachtingsland nummer 1 van de Westerse wereld lopen Zweedse vrouwen het risico vanwege racisme te worden aangeklaagd als ze de –vrijwel zonder uitzondering donkere- huidskleur van hun verkrachters noemen.

    De ontkoppeling met hun eigen landen en vervolgens complete uitwissing van de autochtone Europese volken –in het Duits ‘Umvolkung’ geheten- door de globalistische elite is met de islamitische migrantentsunami in een stroomversnelling geraakt. Een Franse rechtbank heeft nu geoordeeld dat de anti-Westerse moslimsocioloog Said Bouamama in zijn omstreden boek ‘F*ck France’ geen racisme en discriminatie tegen de Fransen en christenen predikt, omdat ‘de geboren blanke Fransman’ geen enkel speciaal recht zou hebben op zijn thuisland. De totale islamisering van Frankrijk is hiermee ook door de gerechtelijke macht gesanctioneerd.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    18-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boze burgers nemen eindelijk recht in eigen handen

    Boze burgers nemen eindelijk recht in eigen handen

    afri        

    U hoeft niet ver te zoeken als het gaat om incidenten waar boze burgers het recht in eigen handen nemen. Of het nu gaat om de gebeurtenissen in Geldermalsen,  of de man die de Spaanse premier Rayo een keiharde stomp in het gezicht gaf, of het onder water zetten van een asielzoekers-centrum in het Duitse Gräfenhainichen, waar op 23.12 een groep van 80 asielzoekers zouden komen wonen, allemaal gebeurtenissen die plaats vonden op een dag.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vluchtelingen doden Zweedse homo

    Vluchtelingen doden Zweedse homo

    18 Dec 2015

    Politie in Zweden heeft twee vluchtelingen opgepakt vanwege de moord op een homoseksuele man in juni. De mishandeling die leidde tot de dood van het slachtoffer werd ook gefilmd door de aanvallers. 

    Volgens de Britse tabloid The Mirror gaat het om twee Marokkaanse asielzoekers van 16 en 19 jaar oud. De homo, uit de plaats Bergsjön, had het Noord-Afrikaanse duo kleding en voedsel aangeboden toen hij hoorde over hun situatie.
    Meer lezen op:
    powned.tv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Kutjuf, ik maak u dood'

    'Kutjuf, ik maak u dood'
    Ellen van Gaalen 18-12-15 - 03:00 
     
    Duizenden docenten slachtoffer van geweld © anp.

    Bijna tienduizend leraren in het basis- en voortgezet onderwijs zijn vorig schooljaar het slachtoffer geworden van fysiek geweld. Ze kregen vooral van leerlingen klappen, trappen en duwen. Dat blijkt uit onderzoek van AD en DUO Onderwijsonderzoek onder leraren.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie niet op let, is af

    Wie niet op let, is af

    Ransackig Christian dwellings pakistan01

    Naar nu pas blijkt heeft bestuurlijk Nederland een nieuwe gluiperige truc bedacht om te voorkomen dat het wordt geconfronteerd met boze, ongeruste of domweg onwillige burgers, die niet gelukkig zijn met de komst van een AZC.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu 


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar wie het EU-ontwikkelingsgeld gaat? Het zal u verrassen

    Naar wie het EU-ontwikkelingsgeld gaat? Het zal u verrassen

    2013-06-09 19:08:54 Protesters chant slogans under a giant Turkish flag during a demonstration on June 9, 2013 on Gundogdu square in Izmir. Turkey's defiant Prime Minister Recep Tayyip Erdogan on June 9 told supporters his patience "has a limit" as he went on the offensive against mass protests to his Islamic-rooted government's decade-long rule. As tens of thousands of protesters massed in Istanbul, the capital Ankara and the western city of Izmir, in unrest now in its 10th day, Erdogan staged his own rallies across three cities to fire up loyalists of his ruling Justice and Development Party (AKP).   AFP PHOTO /OZAN KOSE

    Niet Afghanistan, niet Haïti, zelfs niet een van de Afrikaanse landen onder de sahara is de grootste (netto)ontvanger van het Europese ontwikkelingsbudget. Wie wel? Eén van de sterkste economieën ter wereld: Turkije.

    De Europese Unie heeft een flink budget voor ontwikkelingshulp. De jaarlijkse begroting ligt iets onder de 15 miljard euro en dan gaat het enkel om de bestedingsmogelijkheden van organisaties als de Europese Commissie, het European Development Fund en de Europese Investeringsbank. Ontwikkelingshulp van lidstaten is dus nog buiten beschouwing gelaten en ook die is aanzienlijk. Volgens de Verenigde Naties neemt de omvang van die ontwikkelingshulp aanhoudend toe. Zo zou het bedrag dat donorlanden wereldwijd reserveerden en besteedden tussen 2000 en 2014 met 66 procent gestegen zijn tot 135,2 miljard dollar.
    Meer lezen op:
    hpdetijd.nl


    17-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester stelt verontruste burgers gerust na verkrachting in de bibliotheek:

    Burgemeester stelt verontruste burgers gerust na verkrachting in de bibliotheek:
    “Misverstanden kunnen ontstaan wanneer verschillende culturen elkaar ontmoeten.”

    Screenshot_5

    Cultureel centrum Rättvik en “goedmensch” Ulf Israelsson.

    (Door: “rommel”)

    Toen in het nieuws kwam dat een Arabische asielzoeker gearresteerd was voor een verkrachting van een vrouw in de bibliotheek Rättviks namen bezorgde ouders met enkele vragen contact op met het gemeentebestuur.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelderse partijen bezoeken vluchtelingenkamp Heumensoord, PVV mag niet mee want PVV is stom

    Gelderse partijen bezoeken vluchtelingenkamp Heumensoord, PVV mag niet mee want PVV is stom

    Politieke kinderspeelplaats Gelderland

     

    Fractieleden van bijna alle Gelderse partijen in de Provinciale Staten zijn woensdag op bezoek geweest in vluchtelingenkamp Heumensoord te Nijmegen. Bijna alle partijen want de PVV was niet welkom, aldus Omroep Gelderland.

    Reden: de PVV heeft zich de afgelopen tijd ‘te negatief uitgelaten over vluchtelingen en Heumensoord’. Dus de PVV is stom en als je stom bent mag je in Gelderland niet meespelen. Lekker puh! Ook dat is ‘democratie’.

    Vooral het ‘kookfeestje’ in een Gelders bejaardentehuis, dat dankzij het activisme van de Gelderse PVV-fractievoorzitter Marjolein Faber en de kwetsende reaguurders van Geenstijl niet doorging, heeft kwaad bloed gezet bij de rancuneuze fatsoenlijke respectpolitici. Toen daarna ook nog eens een PVV’er iets kwetsends twitterde(!) over het hoofddoekje van een Albert Heijn-kassameisje, waarop zelfs landelijke PvdA-politici als Asscher en Plasterk begonnen te schoolplein-jijbak-twitteren, waren de Gelderse rapen (niet te verwarren met bloembollen) echt helemaal gaar.
    Meer lezen op:
    regio.tpo.nl


                               


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielzoekers terroriseren omwonenden

    Asielzoekers terroriseren omwonenden

    Mishandeld door asielzoekers

    Uit het TV programma Politikmagazin FAKT blijkt dat in en rond de opvang van asielzoekers in deelstaat Niedersachsen in Braunschweig veel geweld plaatsvindt. FAKT noemt poging tot verkrachting, roof, mishandeling, inbraken, vandalisme en diefstal.  Het aantal winkeldiefstallen in de omgeving nam vanaf augustus toe met 200%, het aantal misdaden in het algemeen nam toe met 50%. Er werden in die periode 1000 misdaden gepleegd. Bij het huis dat het dichtste bij het AZC staat vonden vier inbraken plaats, er werden elf fietsen gestolen. De bewoners durven hun auto''s niet meer in de straat te parkeren. 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net

     


    16-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: de sappigste quotes uit SCP-rapport over positie van migrantengroepen

    Bonusquote: de sappigste quotes uit SCP-rapport over positie van migrantengroepen

    'Bij Marokkaanse jongeren moet vooral burgemeester Aboutaleb het ontgelden'

    “Bijna alle jongeren geven aan moslim te zijn en hechten groot belang aan het navolgen van de regels die uit de islam voortvloeien. Een belangrijk deel van hen voelt zich in de eerste plaats moslim; dit is voor velen de identiteit ‘op nummer 1’. De islam is in het leven van veel jongeren het belangrijkste ijkpunt, dat richting geeft aan bijna alle aspecten van hun leven. Het kennen van de regels, het naleven ervan en te bedenken hoe ze zich (nog) beter door de islam kunnen laten leiden, is een dagelijkse zoektocht van vele jonge moslims. Het maakt ook dat ze voortdurend op zoek zijn naar informatie en kennis.

    Zeker voor Marokkaans-Nederlandse jongeren geldt dat hun ouders of Marokkaanse organisaties hier maar in beperkte mate in kunnen voorzien. Jongeren zijn dan geneigd zich tot predikers, het internet en hun peers te wenden voor antwoorden op hun vragen.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staande ovatie CDU voor door Merkel aangekondigde ondergang van Europa

    Staande ovatie CDU voor door Merkel aangekondigde ondergang van Europa

    Umvolkung: Dagelijks inmiddels 10.000 migranten in Duitsland toegelaten – Gezaghebbend IFO instituut: Merkels beleid is catastrofaal voor Duitsland; ‘Wir schaffen das nicht!’


    Miljoenen voornamelijk kansloze moslims binnenhalen maakt Duitsland en Europa ‘sterker’, aldus Merkel, die tevens beweerde dat wij haar daar in 2025 dankbaar voor zullen zijn.

    De 10 minuten durende staande ovatie die bondskanselier Angela Merkel gisteren kreeg van haar partijgenoten deden op bijna huiveringwekkende wijze terugdenken aan de legendarische vraag van Nazi-propaganda minister Joseph Goebbels: ‘Wilt u de totale oorlog?’ Ook toen volgde massale, geestdriftige instemming van het voorgeselecteerde publiek. Gisteren in Karlsruhe kwam Merkels toespraak neer op de vraag: ‘Wilt u de totale overspoeling van Duitsland met ‘vluchtelingen’?’ De jubelende reactie die daarop volgde kondigt maar één ding aan: de totale ondergang van Duitsland en Europa. (1)
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wet is te vaag om propaganda voor IS en Al-Qa'ida aan te pakken

    De wet is te vaag om propaganda voor IS en Al-Qa'ida aan te pakken


    door Afshin Ellian                                       

    De rechter in de zaak over de jihadronselaars begon zijn vonnis met een uitvoerige geloofsbelijdenis. Biedt de wet wel voldoende houvast om verheerlijking van terreurorganisaties te bestraffen?            

    Rechters zijn koppig. En dat is maar goed ook. Ze laten zich bij individuele zaken zelden beïnvloeden door de media. Sommigen worden wanhopig van de houding van rechters.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    15-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trotse erfgenaam van Het Parool werd speeltuin voor activisten

    Trotse erfgenaam van Het Parool werd speeltuin voor activisten

    Door Carel Brendel, 14 december 2015

    Screenshot_2

    Onderstaand opiniestuk over de Stichting Democratie en Media (SDM) stuurde ik de afgelopen dagen naar de opinieredacties van achtereenvolgens De Volkskrant, NRC Handelsblad, Het Parool en Trouw. Helaas, nijpend ruimtegebrek of andere belangrijke redenen hebben er toe geleid dat geen van de aangeschreven dagbladen het artikel wilde plaatsen. Dat kan natuurlijk gebeuren. Ik vind het wel heel jammer. Dit stuk had ik graag zien afgedrukt in een krant, die onderdeel vormt van een mediabedrijf met SDM als grootaandeelhouder.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amnesty verbonden met Hamas en Moslimbroederschap

    Amnesty verbonden met Hamas en Moslimbroederschap

    Door MS, WAAR, 13 december 2015.

    free gaza

    De Engelse krant de Times (London) heeft Yasmin Hussein, een senior official van Amnesty, gelinkt aan Hamas en met de Moslin Broederschap.

    Yasmin Hussein is het hoofd van de mensenrechten en godsdienstafdeling van Amnesty. Hussein is gelieerd aan een Britse “hulporganisatie” die Hamas financiert. Bovendien blijkt Hussein persoonlijke relaties te hebben met een senior official van de Moslim Broederschap en logeerde bij deze official thuis in Egypte.
    Meer lezen op:
    likud.nl


    14-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feministen boycotten Israël en buigen diep voor kalief al-Baghdadi van ISIS

    Feministen boycotten Israël en buigen diep voor kalief al-Baghdadi van ISIS

    boycott-logo_1
    Welke betere vijand dan Islamitische Staat (Daesh/ISIS) zou kunnen worden veroordeeld tijdens de grootste conferentie van feministen van Noord-Amerika, dàt ISIS dat vrouwen ontvoert, verhandelt en verkracht onder haar controle, hen kooit onder de boerka en ze gebruikt als kanonnenvlees in zelfmoord operaties?

    En indien Abu Bakr al-Baghdadi, de zelfbenoemde kalief voor ISIS/Daesh in Syrië en Irak, het publiek van militante feministen niet genoeg vermag te beïnvloeden, waarom dan niet de misdaden veroordelen jegens vrouwen, die plaatsvinden in de Iraanse theocratie (en in bv. de shariastaat Saoedi-Arabië), die het vrouwen verbiedt om lange nagels te hebben, edelstenen in de tanden, nauw aangesloten jassen, hoofddoeken die lange haren laten loshangen en laarzen met hoge hielen onder broeken?
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    13-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Priester tot de EU: Jullie boycotten, terwijl er christelijk bloed vloeit

    Priester tot de EU: Jullie boycotten, terwijl er christelijk bloed vloeit

    Screenshot_32

    (Door: David Lazarus – Vertaling: E.J. Bron)

    Het Europees Parlement heeft een speciale vergadering betreffende het labelen van Israëlische producten op de Europese markt bijeengeroepen. Pater Gabriel Naddaf uit Nazareth (op de foto boven in het midden) kreeg de gelegenheid om aan de EU duidelijk te maken wat hij en andere christenen daar van vinden.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesprek met Syrische asielzoeker: ‘we willen gewoon een beter leven’

    Gesprek met Syrische asielzoeker: ‘we willen gewoon een beter leven’

    Asielzoekers

    De Duits-Iraanse auteur en wetenschapper Ramin Peymani ontmoette in de supermarkt in Giessen een Syrische asielzoeker en kwam met hem in gesprek. Het bleek dat zijn moeder in de VS woonde en zijn zuster in Syrië. 
    Peymani: ‘Ben je gevlucht met je moeder? Waarom is je zuster niet meegekomen?’ Syriër: ‘Nee, ik ben niet gevlucht. Geen van ons hoeft te vluchten. Het regiem van Assad is zeker wreed en onrechtvaardig, maar je kunt gewoon in Syrië wonen als je je daar niet mee bemoeit’ 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedpraten politieke islam maakt bestrijden jihadisme onmogelijk

    Goedpraten politieke islam maakt bestrijden jihadisme onmogelijk


    door Afshin Ellian                                        

     Na alle ellende, terreur en geldverspilling aan multiculturele projecten, is het de vraag of we hiervan iets hebben geleerd. Een blik op een speech van Federica Mogherini, de buitenlandwoordvoerder van de Europese Unie, biedt weinig hoop.            

    Traditionele ideologische stromingen hebben gefaald. In een aantal opzichten is hun nalatigheid ernstig. De crisis van de Europese Unie is er een: hetzij via de eurocrisis, hetzij via de migrantencrisis.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!