Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    yasmin
    blog.seniorennet.be/yasmin
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    03-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Gijzelaars gedood in joods centrum'

    'Gijzelaars gedood in joods centrum'




    Anders Wellebeeke        3 december 2008

    De NOS heeft zo lang als de aanslagen in Mumbai duurden GEWEIGERD om de islamitische achtergrond van de terroristen te benoemen. Nu is het moorden voorbij, en lijkt het wel alsof iedereen de Indiase Elf September al weer vergeten is.

    Neem nou het NOS-bericht 'Gijzelaars gedood in joods centrum'. Bij die gijzeling werden vijf mensen gedood door islamitische terroristen. Maar de NOS weigert de islamitische motivatie van de terreurdaden domweg te benoemen:
    meer lezen op:
    het vrijevolk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslag op Dom van Milaan gepland

    Aanslag op Dom van Milaan gepland


    Twee Marokkanen die gisteren in Italië zijn opgepakt, wilden met kerst een bomaanslag plegen op de Dom van Milaan. Zij hoopten dat een aanslag tijdens de drukke feestdagen tientallen mensenlevens zou eisen. Dit blijkt uit afgeluisterde telefoongesprekken, zo meldt de krant la Repubblica.

    Het tweetal behoort tot een islamistische terreurcel die al maanden door de Italiaanse politie in de gaten wordt gehouden.
    meer lezen in de:
    spits


    02-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diervriendelijke keurmerk HalalPlus combineert EKO en halal

    Diervriendelijke keurmerk HalalPlus combineert EKO en halal

    Nederlandse moslims eten vooral kip, lam en rund. In de gangbare houderij treden bij al deze diersoorten welzijnsproblemen op die niet te rijmen zijn met halal. De stichting HalalCorrect heeft daarom het initiatief genomen voor een nieuw diervriendelijk halal keurmerk: HalalPlus. Dit keurmerk combineert het EKO en halal keurmerk. HalalCorrect Certification gaat ervan uit het vlees met het diervriendelijke HalalPlus-keurmerk begin 2009 in de schappen te hebben liggen. Supermarktketen Albert Heijn wordt gezien als één van de gesprekspartners.
    meer lezen op:
    foodholland

    EKO wil zeggen dat het product voldoet aan de Europese wettelijk gestelde normen voor ecologische producten en productiemethoden.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na probleem-Marokkanen zijn er nu ook probleem-Somaliërs

    Na probleem-Marokkanen zijn er nu ook probleem-Somaliërs

    ’Deze groep moet echt snel worden geholpen’

    Een kleine groep Somalische jongeren baart zorgen. Ze dreigen af te glijden en de opvolgers van Marokkaanse probleemjongeren te worden.
    Hun ouders zijn niet geïntegreerd, hebben andere zorgen en zijn niet betrokken bij het onderwijs van hun kinderen. De schooluitval onder Somalische jongeren is groot.
    meer lezen op:
    trouw


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskee radicale imam Fawaz bevoorrecht door fiscus

    Moskee radicale imam Fawaz bevoorrecht door fiscus

    dinsdag 2 december 2008 07:30

    De As-Soennah moskee in Den Haag van de omstreden radicale imam Fawaz Jneid is volgens de Belastingdienst 'van algemeen nut', waardoor het allerlei fiscale voordelen krijgt.

    Imam Fawaz predikt in de As-Soennah moskee Imam Fawaz predikt in de As-Soennah moskee


    De Belastingdienst heeft de moskee aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI), waardoor onder meer giften aan de stichting As-Soennah fiscaal aftrekbaar zijn.

    Niet alle moskeeën en religieuze instellingen zijn aangemerkt als een ANBI, daarvoor moet de instelling een beschikking aanvragen.

    Meer voordelen.
    De moskee van de radicale imam hoeft ook geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over ontvangen erfenissen of schenkingen.

    meer lezen op:
    elsevier



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russen willen kerk in Saoedi Arabië

    Russen willen kerk in Saoedi Arabië


    De Russich-Orthodoxe kerk heeft bij de autoriteiten in Saoedi Arabië een aanvraag ingediend om in de hoofdstad van het land een kerk te mogen bouwen. De actie volgt op de bekendmaking van Saoedi Arabië dat het de bouw van een grote moskee in Moskou financiert.

    De kans dat Saoedi Arabië daarin toestemt is overigens zo ongeveer nihil. Het christendom is verboden in het land. Er bestaan geen kerken. En zelfs de grafstenen van christenen die eeuwen geleden, in de tijd van de grote ontdekkingsreizen, hier belanden, stierven en werden begraven, zijn kort en klein geslagen. Saoedi Arabië, waar twee van de drie heilige plaatsen van de islam te vinden zijn (Mekka en Medina) en waar Mohammed zijn leer ontvouwde, beschouwt zichzelf als de hoeder van de islam. Buitenlandse arbeiders die in de olie-industrie werkzaam zijn en die worden betrapt op het in hun eigen huis houden van een godsdienstoefening, worden opgepakt, vaak gemarteld en of uitgewezen of krijgen de doodstraf.
    meer lezen op:
    wees waakzaam


    01-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burka verplicht op Islamitische school België

    Burka verplicht op Islamitische school België

    door de redactie
    zo 27 mei 2007, 13:29
    Burka verplicht op Islamitische school België
    AMSTERDAM -  België krijgt de primeur van een Islamitische school waar de burka verplicht wordt.

    De organisatie rekent op 200 tot 250 leerlingen in Molenbeek. Aanleiding is dat steeds meer Belgische gemeenten hoofddoeken en nikabsen burka¿s verbieden.

    De school wordt onderdeel van de al bestaande Al Khalilmoskeein Molenbeek .

    De middelbare school gaat behalve algemene vakken ook Islamitische lessen geven. Inschrijfgeld bedraagt 500 euro. Er is al een geldinzameling gestart, zo meldt Het Laatste Nieuws, maar de initiatiefnemers rekenen erop dat de Belgische overeidook meebetaalt.
    meer lezen op:
    telegraaf


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stuitend: super-dhimmies

    Stuitend: super-dhimmies

    'Moslims hebben ervoor gezorgd dat God terugkeert in het leven in Europeanen.' Kardinaal Jean-Louis Tauran heeft de islamitische Europeanen daarvoor uitbundig bedankt. Deze vooraanstaande kardinaal bedankte de moslims in een door het Vaticaan gepubliceerde redevoering. Volgens Tauran zijn het de moslims die als belangrijkste minderheid in Europa meer ruimte hebben gevraagd voor God in de samenleving.
    meer lezen op:
    uitkijk


    30-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom ze ons haten (3) jihad

    Waarom ze ons haten (3) jihad

    Encina Navan        30 november 2008

    De moderniteit dwingt moslims tot jihad

    De jihad is een islamitisch begrip, maar het westen interpreteert het vaak met behulp van westerse schema’s. Een veel gemaakte fout is terrorisme toeschrijven aan armoede. Zo beweerde prins Willem-Alexander op een conferentie in Kijkduin dat armoedebestrijdiging zeer belangrijk was om een van de voedingsbodems van terrorisme weg te nemen (Telegraaf, 10 oktober 2001). Een standpunt waar de bekende Hans Jansen korte metten mee maakt: “Fundamentalism is not a protest against being poor. To think so is simply unsophisticated. (…) Poverty cannot cause fundamentalism. Prosperity does not cure it.” [1] Enkele vroege studies, maar ook de recente van Alan Krueger (2007) hebben aangetoond dat het verband tussen armoede en jihad uiterst zwak en soms afwezig is. In de koran wordt nooit een verband gelegd tussen armoede en jihad.

    meer lezen op:
    het vrijevolk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tientallen meldingen eerwraak Amsterdam

    Tientallen meldingen eerwraak Amsterdam


    Op het station in Alkmaar vond in juni 2007 een schietpartij plaats met dodelijke afloop. Het motief zou eerwraak zijn.

    Op het station in Alkmaar vond in juni 2007 een schietpartij plaats met dodelijke afloop. Het motief zou eerwraak zijn. © ANP

    Het meldpunt voor eerwraak in de gemeente Amsterdam heeft dit jaar 84 meldingen gekregen. Die kwamen van slachtoffers of hulpverleners. Het meldpunt bestaat sinds begin dit jaar.

    Dat maakte de gemeente donderdag bekend. In 45 procent van de gevallen was er sprake van fysiek geweld. Bij de overige meldingen ging het om geestelijke of andere vormen van druk. 85 Procent van de slachtoffers is vrouw.

    meer lezen op:
    trouw

    29-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstliedjes 'verboden'

    Kerstliedjes 'verboden'

    HEMEL HEMPSTEAD -  'Verboden kerstliedjes te zingen in het winkelcentrum' luidt de nieuwste huisregel van een winkelcentrum. De regel werd ingevoerd omdat de directie bang is dat kinderen de doorgangen van de 'shopping mall' blokkeren.
    Twintig jaar lang werd het toegestaan. Nu zijn de kerstliederen verbannen uit het winkelcentrum van het Britse plaatsje Hemel Hempstead nabij Londen. Het spijt de directie dat een dergelijke beslissing moesten maken, maar zoals ze stellen is de prioriteit de veiligheid van de mensen in het winkelcentrum en chaos voorkomen,
    meer lezen in:
    de telegraaf

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat in de beklaagdenbank

    Advocaat in de beklaagdenbank

    28-11-2008 18:16 | Jacob Hoekman

    De profeet Mohammed poetste zijn tanden met een boomtak - dus doet ook zijn naamgenoot Mohammed Enait dat. De profeet Mohammed wilde niet dat mensen voor hem opstonden - dus staat ook Mohammed Enait niet op voor de rechter. De omstreden Rotterdamse advocaat is compromisloos als het om zijn overtuiging gaat, des te meer als hij daarvoor wordt gekapitteld.

    „Ik word op een moderne manier gelyncht.” Mohammed Enait richt zijn pijlen op zijn blanke advocatenbroeders. Deken Claassen van de Orde van Advocaten daagt Enait maandag voor de Raad van Discipline, de tuchtrechter voor advocaten. Redenen: Enait blijft zitten als de rechtbank binnenkomt, noemde een rechterlijke uitspraak een „boerenvonnis” en draagt tegen de regels in een islamitisch hoofddeksel in de rechtbank.

    meer lezen op:
    reformatorischdagblad (niet op Zondag)


    28-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse regering laat Oppositielid oppakken door Anti-terreurpolitie

    Britse regering laat Oppositielid oppakken door Anti-terreurpolitie

    Het conservatieve lagerhuislid, Damian Green werd opgepakt door de anti-terreurpolitie omdat hij informatie heeft publiek gemaakt met betrekking tot cijfers en gegevens over de migratie.  De heer Green is Conservatief-schaduwminister voor de Immigratie.

    Damian Green (links naast de roodharige, roomblanke dame met kanten broderie afgezoomd zwart mantelpak en een ivoren halsketting)

    De heksenjacht van Labour beperkte zich tot hiertoe op leden van de British National Party. De Conservatieven en de Liberaal-Democraten, die als puntje bij paaltje komt, steeds mee de multicriminele maatschappijmaatregelen steunen, krijgen hiermede een duidelijke hint van Labour : ook voor hen geen genade als zij afwijken van het uitgestippelde pad. De democratie duldt geen tegenspraak noch afwijking in het absurde Groot-Brittannië van Labour. 
    meer lezen op:
    angeltjes


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint moet zonder kruis, kerstboom zonder kribbe

    Sint moet zonder kruis, kerstboom zonder kribbe

    Antwerpse stadsscholen houden zich strikt aan neutraliteit
     Heilig is deze sint niet helemaal, maar ook een kleurprent zonder een kruis op de mijter kan mooi zijn.

    ANTWERPEN - In het gros van de Antwerpse stedelijke kleuterschooltjes mag er op de mijter van Sinterklaas geen kruis prijken. En onder de kerstboom zijn kribbes 'met een kindeke', herders of Jozef en Maria al helemaal taboe.
    De scholen in het stedelijke onderwijs van Antwerpen moeten in principe de religieuze neutraliteit respecteren. Behalve in de levensbeschouwelijke lessen proberen de leerkrachten verwijzingen naar religieuze symbolen zoveel mogelijk te vermijden.
    Meer lezen op:
    nieuwsblad.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piraterij: geen steun marine voor Nederlandse koopvaardij

    Piraterij: geen steun marine voor Nederlandse koopvaardij

    vrijdag 28 november 2008 05:00

    Het kabinet hecht meer aan het beschermen van VN-hulpkonvooien tegen piraten dan de eigen koopvaardij voor zeerovers te behoeden. Die suggestie wekt althans het vrijwel uitblijven van hulp van de Nederlandse marine aan Nederlandse vrachtvaarders.

    De Somalische piraten zijn actief aan de Golf van Aden De Somalische piraten zijn actief aan de Golf van Aden

    Sinds de zomer mogen Nederlandse rederijen om bijstand vragen van de Nederlandse marine als ze de gevaarlijke Golf van Aden moeten doorkruisen.

    Dit jaar hebben Somalische piraten daar al 92 vrachtvaarders aangevallen.

    meer lezen op elsevier:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blote schouder..
    Schouder_2

    Blote schouder..

    Sinds ik voor het eerst Indonesië bezocht in 1992 is er nogal wat veranderd.

    Het verbod op het dragen van hoofddoekjes tijdens het werk en op school is opgeheven. Het onderwijs is geïslamiseerd. De islamitische rechtbanken hebben meer bevoegdheid gekregen. De traditionele gematigde islam waarin de adat (traditie) boven de leer wordt gesteld is steeds meer vervangen door de ‘pure islam’. Aangewakkerd door islamieten uit het Midden Oosten en de tumor van het internationale terroristendom.

    Op Bali zijn twee bomaanslagen gepleegd waar vooral westerlingen het doelwit waren. Honderden kerken zijn verbrand. Vaak ook niet meer opgebouwd want vergunningen worden voor kerken niet ‘zomaar’ verstrekt.
    meer lezen op:
    hoei boei

    27-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV wil subsidiestop voor Marokko.nl

    PVV wil subsidiestop voor Marokko.nl



    De website Marokko.nl is homohatend en heeft desondanks een subsidie van in totaal 160.000 euro ontvangen. Dat zegt Martin Bosma, Kamerlid voor de PVV tegenover www.gk.nl . Als het aan Bosma ligt krijgt die website in de toekomst ‘nooit meer één cent van de overheid’. Hij zal daarover een motie indienen die binnenkort in stemming komt.

     

    Bosma wijst erop dat bepaalde citaten over homo’s al jaren te lezen zijn. Ze worden alsmaar niet door de webmasters van Marokko.nl verwijderd. Zo valt er te lezen dat ‘homo’s een schande zijn door de islam’ en dat ‘Allah ze hard zal straffen, nu of later’.
    meer lezen op:
    gk.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EFI Policy Conference 2008

    EFI Policy Conference 2008


    Op 6 en 7 november kleurde Parijs een beetje blauwwit. En niet omdat de Franse nationale voetbalploeg aantrad, maar wel omdat de Franse hoofdstad de grootste pro-Israëlmanifestatie in Europa ooit mocht ontvangen. Meer dan 400 parlementsleden uit 47 verschillende landen maakten in Parijs hun opwachting op de eerste editie van de “Policy Conference” van de “European Friends of Israel”. EFI is een recent opgerichte drukkingsgroep van én voor parlementsleden die de ambitie koestert om de Europese tegenhanger van AIPAC te worden. De conferentie wou de zestigste verjaardag van de stichting van het moderne Israël herdenken en aan de wereld kenbaar maken dat Israël ook van de Europese landen een nauwe bondgenoot en bevoorrecht partner is.
    meer lezen op:
    vincent de roeck

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een persbericht van het Liberaal Vlaams Studentenverbond
    Een persbericht van het Liberaal Vlaams Studentenverbond

    Abdelkareem Nabil Soliman, een 22-jarige Egyptische blogger, werd op 6 november 2006 gearresteerd door de politie van Alexandria wegens kritische artikelen die hij op zijn blog publiceerde. Drie maanden later werd hij veroordeeld tot vier jaar cel: drie jaar voor het beledigen van de Islam en één jaar voor gezagsondermijning.
    meer lezen op:
    in flandersfields

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer worden de hardwerkenden eens in het zonnetje gezet?

    Wanneer worden de hardwerkenden eens in het zonnetje gezet?

    27-11-08 | 11:22
    WUZzerr: Elvira_Rotterdam  | Capelle aan den Ijssel

    Met stomheid ben ik geslagen, mijn nekharen staan overeind en ik kan mijn schoenzolen wel opeten na het lezen van het bericht dat aso's eens flink in de watten worden gelegd. Nu kom ik zelf uit een hardwerkend gezin, niets kado, geen leuke bonussen en al helemaal geen hart onder de riem. Verschrikkelijk krom en oneerlijk vind ik het. Wanneer ik mij als een aso gedragen had zou ik hier wel recht op kunnen hebben. Wij zijn uit een behoorlijke put geklommen, een alleenstaande moeder 4 kinderen en geen hulp van buiten af. Ons gezin viel eigenlijk overal buiten en piste overal net naast de pot. Nu alles gelukkig op rolletjes begint te lopen kan er eindelijk eens gedacht worden aan het opknappen van het huis. Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost hier te komen, maar goed we zijn er. We hebben ons al die tijd goed gedragen, er is hard gewerkt, uit de schulden gekomen en zijn ondanks alles niet in aanraking met justitie geweest. Jammer maar helaas, we voldoen niet aan het profiel waarbij je wordt voorzien van een flinke opsteker. Ik kan mij zo voorstellen dat ik niet de enige ben die weet wat het is om voor je zelf te moeten zorgen en je eigen rommel op te ruimen. Leuk dat er gedacht wordt aan mensen die er met de pet naar gooien, maar wanneer wordt er eens gedacht aan de hardwerkenden onder ons?!

    Elvira, Capelle a/d IJssel.

    meer lezen op:
    de telegraaf




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!