Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    zabrila_en_konstantijn
    blog.seniorennet.be/zabrila
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    10-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Henk Westbroek met pistool bedreigd

    Henk Westbroek met pistool bedreigd

    van onze redactie
     
    Foto: HOLLANDSE HOOGTE

    Henk Westbroek meldt dit in het boek Leefbaar Utrecht van schrijver-journalist Ed van Eede. Dat Henk en zijn gezin werden bedreigd was bekend, meldt het AD. Maar voor het eerst wordt duidelijk dat een dag na de moord op Pim Fortuyn in 2002 een Marokkaan in Groningen hem met een pistool bedreigde
    meer lezen op:
    telegraaf

    09-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gingelom, Parijs en Thessaloniki !

    Gingelom, Parijs en Thessaloniki


    In Gingelom en Hamont-Achel, maar ook in Wachtebeke en zelfs Bachten de Kupe lachtkom je vandaag de hele wereld tegen. Vlaanderen verkleurt en zal nog verder verkleuren.

     

    Ooit zullen we de man moeten vervolgen wegens misdaden tegen het eigen volk. Keulen voelt zich blijkbaar zeer gelukkig in de heilige multikulwereld. Europa gaat kapot aan de massale instromingen uit de rest van de wereld. Iemand die dat niet ziet beschikt niet over al zijn geestesvermogens. Om te vloeken van woede en wanhoop of om te zwijgen van angst voor de toekomst van onze kleinkinderen.

    Sint-Niklaas moet zijn kruis verwijderen. Onze kerstfeesten worden vervangen door winterfestivals. Onze onveilige straten liggen er verweesd en bevuild bij. Onze gevangenissen zitten vol met mensen van over het water.


    meer lezen op:
    bloggen.be/roeland


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Jeugdbendes houden huis in metrostation'

    ‘Jeugdbendes houden huis in metrostation’

    Bron: METRO - Door JOB HALKES
    Winkeliers op en rond metrostation Beurs en het Binnen wegplein zijn de overlast van jeugdbendes spuugzat. Al maandenlang worden ze geteisterd door groepen die massaal de winkels intrekken en vervolgens weggaan zonder te betalen. Ondanks enkele politieacties wordt de situatie met de dag erger.

    Afgelopen weekend werden zelfs beveiligingsmedewerkers door Marokkaanse jongeren bedreigd op het Binnenwegplein. Ook winkeliers worden bedreigd en het is zelfs al enkele keren tot een handgemeen gekomen. Voor Leefbaar Rotterdam is de maat vol. “Er moet daar gewoon gehandhaafd worden en er moeten snel camera’s komen”, aldus raadslid Hennie van Schaik. Ook eist hij een onderzoek naar de jeugdbendes die daar rondhangen.

    ‘Ze lachen de politie achter hun rug uit’
    meer lezen op:
    leefbaar rotterdam


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moord weerlegt pathetische verklaringen

    Moord weerlegt pathetische verklaringen

    Poshlost_top

    Moord weerlegt pathetische verklaringen

    Dus, waarom de rabbi vermoorden? Er is een type apologeten – waarmee ik grof gezegd doel op het geloof dat de misdaad de fout van het slachtoffer is – die zich in een mildere variant voordoet, en die ik goedpraters zal noemen. Dus volgens de goedpraters is de massamoord in Mumbai twee weken terug te verklaren vanuit wat de jonge, stoer uitziende mannen met granaten en machinegeweren is aangedaan, of waarvan ze getuigen waren in hun directe omgeving.
    meer lezen op:
    hoei boei

    08-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOS-journaal met een vieze bijsmaak

    zondag 7 december 2008

    NOS-journaal met een vieze bijsmaak


    Free Burma and Tibet!
    Foto: Het NOS-journaal lijdt aan een gebrek aan waarheidsvinding.

    Wie op 4 december 2008 het 8-uur-Journaal heeft gezien en gekeken heeft naar het item "Kindervredesprijs" - dat uitgereikt werd aan de Braziliaanse Mayra Avellar - moet wel na afloop een nare smaak in de mond hebben gekregen. Die nare smaak gaat dan over het keiharde militaire politie-optreden in de sloppenwijken van Rio de Janeiro in Brazilië, waarbij grof militair geschut wordt ingezet. Philip Freriks, onze goedbetaalde staatsomroeper, gaf in een proloog in een paar woorden precies weer wat er aan de hand was: drugskartels die de politie bestrijden, waarbij over en weer veel doden en gewonden vallen.

    Tot zover was de proloog van Philip Freriks wel correct weergegeven, maar dit veranderde spoorslag op het moment dat journaliste Marjon van Royen ter plaatste in de sloppenwijk kwam vertellen wat er zogenaamd aan de hand was. Daarbij stelde zij, dat de politie-eenheden, bewapend met "oorlogswapens", de strijd met de drugskartels aangingen. Althans, zo suggereerde zij,
    meer lezen op:
    petrusblog

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fantastisch Geert, je bent een echte democraat

    Fantastisch Geert, je bent een echte democraat

    maandag 8 december 2008 10:13


    Als democraat zou Geert Wilders zijn verzoek om de Koran te verbieden moeten intrekken Als democraat zou Geert Wilders zijn verzoek om de Koran te verbieden moeten intrekken

    Sommige filosofen waren van mening dat de redelijkheid samenhangt met de mate waarin iemand kritiek toelaat op zijn opvattingen. Wanneer iemand de ander, de kritiek van een ander of een kritisch geluid accepteert, spreken we van redelijkheid.

    Dit type begrip van redelijkheid komt ook overeen met onze opvattingen over democratie. Een democraat laat critici niet de mond snoeren.

    Is Kamerlid Geert Wilders een democraat? Durft hij de kritische geluiden in de media te tolereren? Het tolereren moeten we hier niet verwarren met het aanvaarden.

    Geschreven pers
    Wilders heeft ons afgelopen weekend verrast met een artikel in de Volkskrant. Daarin maakt hij zich zorgen over de toekomst van de geschreven pers.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    De verdraagzamen flikken het weer

    door Thorgal op zo 7 dec 2008, 15:14
    Buitenland
    07/12 Chaos in Griekenland nadat politie jongen doodschiet - Fotoalbum
    Griekenland staat in rep en roer nadat politieagenten zaterdagavond in de hoofdstad Athene een jongen van 15 doodschoten. De hele nacht waren er rellen in verschillende Griekse steden.


    De 15-jarige jongen werd neergeschoten tijdens een harde confrontatie tussen een groepje extreem-linkse jongeren en de ordetroepen.

    De dood van de jongen zorgde voor veel ophef. Op verscheidene plaatsen braken rellen uit, waarbij de politie bekogeld werd met stenen en molotovcoctails. Verscheidene auto's werden in brand gestoken.

    Bekijk foto's van de rellen in ons fotoalbum.
    politicsinfo


    07-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Integratie? Nee - Remigratie? Ja

    Integratie? Nee – Remigratie? Ja




    Th.M. van Baarle        6 december 2008

    Waarom zoveel tijd en geld verspillen aan pogingen tot integratie van ingestroomde vreemdelingen die helemaal niet willen integreren? Ze zijn niet gekomen om zich aan te passen aan onze levensstijl. De Aziatische of Afrikaanse levensstijl zit in hun DNA. De islamitische dwangneurose vervult hen met afkeer van de hier heersende decadentie. Integreren is voor hen geen verbetering maar een degeneratie, een geestelijk en zedelijk verval. Zij bezoeken frequent de moskee om hun overtuiging levendig te houden dat ze zich niet in de poel des verderfs moeten storten. Een vergelijking.

    Mumbay doel: minstens 5000 doden!   

     

    Ogenschijnlijk heeft de massaslachting door moslimterroristen in Mumbay en het onderwerp Integratie in Nederland niets met elkaar te maken
    meer lezen op:
    het vrijevolk


    06-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrede en vrijheid

    Paul_cliteur

    Vrede en vrijheid

    Cleveringa-lezing door Paul Cliteur op 26 november 2008 in het gebouw van de Eerste Kamer der Staten-Generaal in Den Haag

    Dames en heren,

    De serie van lezingen waarvan deze lezing een onderdeel vormt is vernoemd naar Rudolph Pabus Cleveringa. Cleveringa was een Nederlandse hoogleraar in de rechtsgeleerdheid, verbonden aan de universiteit van Leiden. Hij leefde van 1894 tot 1980. Zijn naam leeft nu nog voort door een moedige daad die hij verrichte op 26 november 1940. Cleveringa hield toen een rede waarin hij protesteerde tegen het ontslag van joodse hoogleraren dat door de Duitse bezetting was aangekondigd, onder andere het ontslag van Eduard Maurits Meijers (1880-1954).
    meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het zweet der schaamte

    Het zweet der schaamte


    Parweez Kambaksh is, tijdens mijn verblijf in Afghanistan - door het hof voor beroep - in tweede aanleg veroordeeld tot 20 jaar celstraf. Alleen vanwege het kopiëren en verspreiden van een opiniestuk. De eerste rechter had hem ter dood veroordeeld.

    Op een van de avonden dat ik in Kabul vertoefde, was ik getuige van een bizarre show op de Afghaanse televisie. Een jongeman werd geboeid en respectloos de zaal binnengebracht en op de verdachtenstoel geplaatst. Een van de bewakers draaide de sleutel in het slot van de boeien van zijn voeten en gunde hem het plezier van vrijheid tot het einde van de zitting.
    meer lezen op:
    trouw


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisjes op vlucht voor besnijdenis

    Meisjes op vlucht voor besnijdenis

    NAIROBI -  Zeker driehonderd meisjes in het zuidwesten van Kenia zijn op de vlucht geslagen om aan hun besnijdenis te ontkomen. De meisjes, van wie sommigen slechts negen jaar zijn, verblijven in twee kerken in de provincie Nyanza. Dat berichtte de BBC vrijdag

    Het besnijden van meisjes is verboden in het Afrikaanse land. In sommige plattelandsgebieden is het gebruik echter nog gemeengoed onder de etnische Kuria-bevolking. De besnijdenissen symboliseren de overgang van meisje naar vrouw en vinden traditioneel plaats in november en december.
    meer lezen in de:
    telegraaf


    05-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haatprediker: 'niks integreren'
    05-12-2008     

    Haatprediker: 'niks integreren'

    De fundamentalistische Haagse imam sjeik Jneid Fawaz (afbeelding) van de omstreden As-Soennah haatmoskee verbiedt zijn volgelingen zich aan te passen aan Nederlandse gewoonten en gebruiken. 'Wie een volk imiteert, behoort tot hen', aldus de 'tolerante en vreedzame' sjeik.

    De VVD is 'furieus' en wil de minister ter verantwoording roepen. 'Deze sjeik frustreert de integratie niet alleen, hij maakt duidelijk dat moslims als het aan hem ligt niet eens mogen integreren', briest Kamerlid Halbe Zijlstra.

    Dat blijkt uit de website van de moskee, www.al-yaqeen.com. Daarop is een digitale informatiebank te vinden die bestaat uit antwoorden van de imam op 'prangende vragen' van sekte-genoten. De vraag- en antwoorddatabank telt inmiddels honderden vraagstukken, allemaal voorzien van advies volgens Fawaz' strikte interpretatie van de middeleeuwse islam.
    meer lezen op:
    uitkijk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    DE ULTIEME OPLOSSING: HET VAN DER LAANSE LUIKJE

     

    Voor velen kwam het als een verassing, de nogal brute wijze waarop Ella Vogelaar als minister van Wonen, Wijken en Integratie door haar partij aan de kant werd gezet. Ook het aantreden van haar al achter de coulissen klaarstaande vervanger, Eberhard van der Laan wekte verbazing. Van hem wordt verwacht dat hij orde en rust zal gaan scheppen in de wanorde van zijn socialistische voorganger, onder meer in de zogenoemde veertig Vogelaarwijken.
    veel meer lezen op:
    peter siebelt


    04-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recht op 'kwetsen'

    Recht op 'kwetsen'

    Alleen de timing al was ongelukkig. Op 2 november 2004 slachtte de islamitische fundamentalist Mohammed Bouyeri in Amsterdam Theo van Gogh af. Het was een gruwelijke moord op een filmmaker die als weinig anderen voor de democratische vrijheid van het woord had gestreden.

    Onlangs, vier jaar later, schoof Oberfeldwebel Ernst Hirsch Ballin aan de tafel van het televisieprogramma Buitenhof aan. De CDA-minister van Justitie legde uit dat het wettelijk moeilijker wordt om groepen, zoals moslims, te 'beledigen'. En zo geeft het kabinet impliciet aan dat de scherpe islamcriticus Van Gogh in regeringsogen eigenlijk te ver was gegaan. En dat de woede van Bouyeri misschien wel begrijpelijk was.meer lezen op:
    uitkijk

    03-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag Mumbai, morgen Amsterdam

    Vandaag Mumbai, morgen Amsterdam

    Geert Wilders 

    De media laten het islamitische karakter van de terreur in Mumbai graag naar de achtergrond verdwijnen.

    De kruitdampen in Mumbai zijn nog niet opgetrokken, of deskundologen en zelfbenoemde experts komen op tv uitleggen of de aanslag wel of niet het werk is van Al-Kaida of wel of niet moet worden toegeschreven aan de ISI of de Deccan Moedjahedien.

    Wie naar de gruwelijkheid van de terreurdaden kijkt ziet de contouren van iets veel groters. In het Oberoi Hotel werden moslims van de niet-moslims gescheiden, aldus de Standaard. De kaffirs werden neergeschoten. De daders gingen in de miljoenenstad rechtstreeks af op het piepkleine Joodse centrum. Daar zijn, volgens de Indiase website Rediff News, de Joodse mensen gruwelijk gemarteld voor ze werden vermoord. Uit veel blijkt dat de terroristen op zoek waren naar westerlingen om te vermoorden. Liefst bij duizenden tegelijkertijd. De enige overlevende terrorist vindt dat hij het goed gedaan heeft.

    Geert Wilders © ANP
    meer lezen op:
    trouw


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Gijzelaars gedood in joods centrum'

    'Gijzelaars gedood in joods centrum'




    Anders Wellebeeke        3 december 2008

    De NOS heeft zo lang als de aanslagen in Mumbai duurden GEWEIGERD om de islamitische achtergrond van de terroristen te benoemen. Nu is het moorden voorbij, en lijkt het wel alsof iedereen de Indiase Elf September al weer vergeten is.

    Neem nou het NOS-bericht 'Gijzelaars gedood in joods centrum'. Bij die gijzeling werden vijf mensen gedood door islamitische terroristen. Maar de NOS weigert de islamitische motivatie van de terreurdaden domweg te benoemen:
    meer lezen op:
    het vrijevolk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslag op Dom van Milaan gepland

    Aanslag op Dom van Milaan gepland


    Twee Marokkanen die gisteren in Italië zijn opgepakt, wilden met kerst een bomaanslag plegen op de Dom van Milaan. Zij hoopten dat een aanslag tijdens de drukke feestdagen tientallen mensenlevens zou eisen. Dit blijkt uit afgeluisterde telefoongesprekken, zo meldt de krant la Repubblica.

    Het tweetal behoort tot een islamistische terreurcel die al maanden door de Italiaanse politie in de gaten wordt gehouden.
    meer lezen in de:
    spits


    02-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diervriendelijke keurmerk HalalPlus combineert EKO en halal

    Diervriendelijke keurmerk HalalPlus combineert EKO en halal

    Nederlandse moslims eten vooral kip, lam en rund. In de gangbare houderij treden bij al deze diersoorten welzijnsproblemen op die niet te rijmen zijn met halal. De stichting HalalCorrect heeft daarom het initiatief genomen voor een nieuw diervriendelijk halal keurmerk: HalalPlus. Dit keurmerk combineert het EKO en halal keurmerk. HalalCorrect Certification gaat ervan uit het vlees met het diervriendelijke HalalPlus-keurmerk begin 2009 in de schappen te hebben liggen. Supermarktketen Albert Heijn wordt gezien als één van de gesprekspartners.
    meer lezen op:
    foodholland

    EKO wil zeggen dat het product voldoet aan de Europese wettelijk gestelde normen voor ecologische producten en productiemethoden.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na probleem-Marokkanen zijn er nu ook probleem-Somaliërs

    Na probleem-Marokkanen zijn er nu ook probleem-Somaliërs

    ’Deze groep moet echt snel worden geholpen’

    Een kleine groep Somalische jongeren baart zorgen. Ze dreigen af te glijden en de opvolgers van Marokkaanse probleemjongeren te worden.
    Hun ouders zijn niet geïntegreerd, hebben andere zorgen en zijn niet betrokken bij het onderwijs van hun kinderen. De schooluitval onder Somalische jongeren is groot.
    meer lezen op:
    trouw


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskee radicale imam Fawaz bevoorrecht door fiscus

    Moskee radicale imam Fawaz bevoorrecht door fiscus

    dinsdag 2 december 2008 07:30

    De As-Soennah moskee in Den Haag van de omstreden radicale imam Fawaz Jneid is volgens de Belastingdienst 'van algemeen nut', waardoor het allerlei fiscale voordelen krijgt.

    Imam Fawaz predikt in de As-Soennah moskee Imam Fawaz predikt in de As-Soennah moskee


    De Belastingdienst heeft de moskee aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI), waardoor onder meer giften aan de stichting As-Soennah fiscaal aftrekbaar zijn.

    Niet alle moskeeën en religieuze instellingen zijn aangemerkt als een ANBI, daarvoor moet de instelling een beschikking aanvragen.

    Meer voordelen.
    De moskee van de radicale imam hoeft ook geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over ontvangen erfenissen of schenkingen.

    meer lezen op:
    elsevier





    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!