Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    image
    blog.seniorennet.be/image
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    24-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Moslimscholen: Mekkareisjes dienen educatief doel

    dinsdag 23 december 2008 21:15

    Islamitische scholen die een reis naar Mekka willen organiseren dienen daarmee een educatief doel, en moeten daarvoor dus financiële steun van de overheid krijgen.

    ISBO gaat scholen helpen met communicatie rond Mekkareizen ISBO gaat scholen helpen met communicatie rond Mekkareizen

    Dat staat in een plan waarmee ISBO, de landelijke koepel van islamscholen, de problemen in het islamitisch onderwijs wil aanpakken, meldt NRC Handelsblad vandaag.

    Op bijna de helft van alle moslimscholen in Nederland is het onderwijs volgens de Onderwijsinspectie zwak. Bovendien wordt op negen van de tien scholen gefraudeerd.



    In opspraak

    Bekend voorbeeld is de Rotterdamse moslimschool Ibn Ghaldoun. Die school kwam in opspraak toen bleek dat geld - zo'n 200.000 euro - bedoeld voor onderwijs werd gebruikt om een reisje naar Mekka te financieren.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arrestaties na bedreigen straatcoaches

    Arrestaties na bedreigen straatcoaches

    Agenten hebben afgelopen zaterdag vier personen aangehouden op verdenking van bedreiging en mishandeling van straatcoaches in de wijk Kanaleneiland in Utrecht. Dat heeft de politie dinsdag bekendgemaakt.

    Drie straatcoaches waren vrijdagavond aan het werk en spraken een aantal jongens aan op hun gedrag. Dat resulteerde volgens de politie in een vechtpartij.

    De volgende avond ontstond er wederom een vechtpartij omdat een straatcoach een jongen als een van de verdachten herkende. Twee 16-jarige Utrechters konden worden opgepakt. De politie slaagde er later in om nog twee verdachten aan te houden. Na de aanhoudingen werd een geparkeerde bus die de straatcoaches vernield.
    meer lezen op:
    spits


    23-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Frank en! de wereld

    Chanoeka bericht van Wiesje de Lange‏

    Anne Frank en… de wereld

    Geachte lezer, ik heb het niet bedacht. Ik glimlachte om wat mij dwaas en overtrokken leek en wilde het bericht al wissen maar bij nader inzien..nee, ik stuur U dit opschrift door. Gebezigd door een stichting die wordt gerespecteerd als DE mondiale expert op gebied van de Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog. Van hen kreeg ik een historisch overzicht  verbluffend getiteld: "Anne Frank en de Wereld." Mijn reaktie was:"Ach dat arme kind".

    WiesjeZe wilde toch zo erg graag haar plaatsje innemen in de wereld, een kind onder de kinderen zijn, genieten van regen en wind (ze was een vluchtelinge in het regen- en windland Holland) en zie nu eens. Men maakte haar tot een symbool van een gruwzaam verschijnsel, dat hoog oplaaide, misschien hoger dan ooit tijdens de Jodenvervolging in de veertiger jaren. Zij en de wereld. Deze had haar verbannen, buiten de deur gezet, gekerkerd in een duister "Achterhuis" waar ze op haar dood wachtte samen met andere buiten de wereldpoorten geschovenen. Poorten gegrendeld. Geen weg terug. Geen weg die ergens anders heenvoerde dan naar de dood. Waarom? Dat weet iedereen. Zij beging de ultieme halsmisdaad, het alles overtreffende vergrijp. Zij was een Jodin.
    meer lezen op:
    keesje maduraatje


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PvdA: Migrant moet oude nationaliteit opgeven

    PvdA: Migrant moet oude nationaliteit opgeven

    AMSTERDAM -  Migranten die Nederlander willen worden, moeten alleen nog een Nederlands paspoort gaan dragen. Dat heeft PvdA-voorzitter Lilianne Ploumen dinsdag gezegd in een interview in de Volkskrant.

    Foto: ANP
    Loyaliteit heeft voor mij niets met nationaliteit te maken. Maar de greep van herkomstlanden moet verdwijnen. Om Nederlander te worden moet je je oude nationaliteit in principe opgeven”, aldus Ploumen.

    Ze heeft een partijnotitie over integratie geschreven. Volgens haar is de PvdA te lang te tolerant geweest voor migranten. “De fout die we nooit meer mogen maken, is het inslikken van kritiek op culturen of religies omwille van de tolerantie”.

    meer lezen op:
    de telegraaf

    De PVDA maakt goede sier met voorstel van Geert Wilders, dit soort gevallen komt steeds vaker voor.
    Geert zegt wat, wordt vervolgens voor alles wat slecht is uitgemaakt, maar een tijdje later komt men zelf met dezelfde voorstellen.

    22-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnen vuren nieuwe raketten af op Israël

    Palestijnen vuren nieuwe raketten af op Israël

    Strijders van de radicale Palestijnse organisatie Islamitische Jihad hebben minstens acht Qassamraketten op Israël afgevuurd. Een Israëlische militaire woordvoerder deelde in Tel Aviv mee dat een vanuit de Gazastrook afgevuurde raket was ingeslagen in een woning in de grensstad Sderot en veel schade heeft veroorzaakt. Een buitenlandse arbeider werd op een veld gewond door een mortiergranaat.
    meer lezenop:
    hln buitenland


    20-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie grote internet / telefoon kabels zijn doorgeknipt in het Midden-Oosten

    Drie grote internet / telefoon kabels zijn doorgeknipt in het Midden-Oosten

    Op 19 december 2008 zijn drie van de vier belangrijkste internet en telefoonkabels doorgesneden deze kabels liggen in de middellandse zee. Volgens BitGravity, zijn er drie grote kabelexploitanten systemen SMW3, SMW4 en FLAG FEA allemaal buiten gebruik Het gaat om de verbindingen tussen Alexandrië (Egypte) en Mazara (Sicilië), tussen Alexandrië en Marseille (Frankrijk) en tussen Alexandrië en Palermo (Italië).
    Dit alles staat op
    atlasshrugs
    Wat is hier aan de hand, wie doet dat, wat is men van plan, en waarom staat dit niet in de kranten?


    19-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcouch wilde radicale moslim laten overkomen

    Marcouch wilde radicale moslim laten overkomen

    door Joost de Haas
    AMSTERDAM -  PvdA-prominent Ahmed Marcouch heeft in 2005, enkele maanden na de moord op Theo Gogh, subsidie aangevraagd bij de gemeente Amsterdam voor een conferentie met de radicale geestelijke Yusuf al-Qaradawi.
    In de brief werd 150.000 euro subsidie aangevraagd voor het congres van de zogeheten Europese Raad voor Fatwa en Onderzoek onder leiding van sjeik Qaradawi. Het verzoek is na intern beraad door het college afgewezen, mede om de omstreden reputatie van Qaradawi. Dat bevestigt een woordvoerder van burgemeester Cohen.
    meer lezen op:
    de telegraaf

    18-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloedend lag de kraker op de stoep

    Bloedend lag de kraker op de stoep

    Elma Drayer
    De reguliere pers haalt doorgaans haar neusje op voor al die blogs en sites waarop het volk regeert. Maar soms duiken daar kwesties op die de oude media toch echt ten onrechte negeren.

    Neem de affaire-Yoghurt. Geen van de kranten heeft er tot nu toe serieus aandacht aan besteed. De enige die de verwikkelingen nauwgezet volgt is de bloggende oud-kraker Keesjemaduraatje, die het wereldje van binnenuit kent.

    Wat wil het geval? Op zaterdagavond 13 september was er een vechtpartij bij kraakkroeg Vrankrijk aan de Amsterdamse Spuistraat. Wat er precies gebeurde, blijft in nevelen gehuld. Duidelijk is wel dat de ’deurploeg’ problemen kreeg met twee mannen die naar binnen wilden. Toen de politie rond 11 uur arriveerde, lag een van hen – krakersnaam ’Yoghurt’ – bloedend en bewusteloos op de stoep. Hij bleek een schedelbasisfractuur te hebben. Geheugenverlies en gehoorschade waren het gevolg. Ook raakte hij gedeeltelijk verlamd.
    meer lezen op:
    trouw


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koranisch scholieren in een totale oorlog tegen de politie
    Koranisch scholieren in een totale oorlog tegen de politie



    Efter stängningen av deras koranskola har muslimska skolbarn i kväll startat ett fullt krig mot Malmöpolisen och Malmös brandkår. Na de sluiting van hun koranscholen hebben islamitische scholieren in de avond begonnen met een totale oorlog tegen Malmö Malmö politie en brandweer. Från media: Van de media:


    " Stenkastning efter stängning av moské "Stone's throw up na de sluiting van de moskee

    Under onsdagskvällen brann det på flera platser i Rosengård . Tijdens woensdagavond brand op verschillende plaatsen in Rosengard. Strax efter midnatt skärptes motsättningarna mellan polisen och ungdomarna. Kort na middernacht gespannen confrontatie tussen politie en jongeren.

    Bakgrunden till oroligheterna är att bostadsbolaget Contentus sade upp Islamiska kulturföreningen som verkat i källarmoskén på Ramels väg i Rosengård ." De achtergrond van de problemen is dat de huisvestingsmaatschappij Contentus zei de Islamitische Culturele Vereniging, die zich in de kelder van de moskee RAMEL weg in Rosengard. "
    meer lezen op:
    op translate.google

    17-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders: Zure column in NRC na weigeren intrekken aanklacht

    Wilders: Zure column in NRC na weigeren intrekken aanklacht

    AMSTERDAM -  Geert Wilders zegt dat de voormalige chef van de parlementaire redactie van NRC Handelsblad een zure column over hem heeft gepubliceerd nadat hij weigerde een aanklacht tegen zijn zoon, die hem anoniem met de dood had bedreigd, in te trekken.

    Geert Wilders

    Wilders zegt dit in een interview met HP/De Tijd, die vanaf vandaag in de winkels ligt.

    "Onlangs schreef een collega van u in een krant een column waarin op scherpe toon werd verklaard dat ik burgers tegen elkaar zou opzetten, haat zou zaaien en bovendien hypocriet zou zijn. De schrijver in kwestie was niet een van de minsten. Maar diezelfde persoon zat drie maanden eerder nog met tranen in zijn ogen bij mij hier op de werkkamer, omdat zijn zoontje bij hem thuis door de politie van zijn bed was gelicht", aldus Wilders in het blad.

    meer lezen op:
    de telegraaf


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Grote Overname reeds een feit.

    De Grote Overname reeds een feit.

    By boilingpoints

    maroc-buurtLectori Salutem!

    Gisteren schreef ik het nog: ‘tot woensdag!’ Welnee. We begeven ons in een rampsituatie, want we hebben een gevalletje landje pik te Rotterdamn:

    ‘In Rotterdam-West MOET een nieuwe woonwijk komen die geheel is gebouwd in Marokkaans-arabeske stijl. Dat houdt in dat de huizen opvallende kleuren, mozaïeken, zuilen en patio’s zullen krijgen.’

    ‘Burgemeester’ Aboetalip komt in een gespreid bedje terecht. Het plan voor een heuse mocro-enclave ligt immers al op tafel. Bedacht door Abderrahman Hassani Idrissi en Abdel Salhi. Je zal het godverdomme in boterletters krijgen. Het is goed mogelijk dat deze twee Neo-Trojanen gestuurd zijn door de koning van Mocronesië, gezien het feit dat deze pseudo-ayatollah financieel bij wil springen.
    meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De islam is al een Nederlandse godsdienst'
    ”De islam is al een Nederlandse godsdienst”

    Op 22 november hield Ahmed Marcouch, stadsdeelvoorzitter Slotervaart, een toespraak voor de Banning Werkgemeenschap van de Partij van de Arbeid onder de titel ”De islam is al een Nederlandse godsdienst.”
    Marcouch betoogt in zijn toespraak dat godsdienst voor de vierde keer in de Nederlandse geschiedenis een ”kwestie” wordt. De antwoorden op die ”kwesties” waren fundamenteel voor de samenleving in haar geheel, zo gaat hij verder.

    De eerste keer stelde de reformatie de vraag. Als antwoord voerden de mensen van de lage landen bij de zee tachtig jaar oorlog met het Spaanse rijk. Toen ze die oorlog hadden gewonnen weerstonden ze de verleiding zich als een exclusief protestantse natie te formeren. In plaats daarvan stichtten ze de natie op basis van de godsdienstvrijheid en werden zo de meest liberale samenleving die Europa rijk is.
    verder lezen op:
    neerlandsbloed

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijse politie arresteert islamitische extremisten

    Parijse politie arresteert islamitische extremisten

    invalDe politie van Parijs heeft dinsdag zeven islamitische extremisten gearresteerd. Dat hebben bronnen dichtbij het onderzoek gezegd. De zeven zouden banden hebben met radicalen die islamitische strijders naar Irak sturen, aldus de politie volgens het Noordhollands Dagblad.

    De politie arresteerde eerst een jonge Fransman, die zich heeft bekeerd tot de islam. Daarop werden zes anderen ingerekend, met wie de man nauwe contacten onderhield.
    meer lezen op:
    maghreb


    15-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chicago, Amerika's Charleroi

    Chicago, Amerika's Charleroi


    Derk Jan Eppink is schrijver en columnist. Hij woont en werkt in de Verenigde Staten en volgt voor Knack.be de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

    Men zou het bijna zijn vergeten, maar de politieke omgeving waar Barack Obama uit voortkomt behoort tot de meest corrupte van Amerika. Ron Blagojevich, de gouverneur van Illinois, werd maandag in handboeien afgevoerd omdat hij zou hebben geprobeerd de senaatszetel van Obama te verkopen aan de hoogst biedende.

    Een grote kanshebber voor die zetel was Jesse Jackson jr, zoon van dominee Jesse Jackson sr. Maar zoon Jackson ontkent dat hij bereid was 500.000 dollar neer te tellen voor het zitje in Washington DC.

    Het schandaal houdt Amerika in de ban. Chicago is het Charleroi van Amerika. Obama die het imago heeft van een politicus met schone handen is er politiek groot geworden. Dat is een hele kunst. Hij kent het politiek netwerk van de winderige stad als geen ander en legde er het fundament van zijn carriere, terwijl hij er toch altijd in slaagde buiten alle schandalen te blijven. Ook nu zegt Obama van niets te weten en is hij 'misselijk' van de praktijken van Blagojevich. Toch moet het voor hem niet als een verrassing zijn gekomen.
    meer lezen op:
    knack.be



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daverend applaus voor Wilders in Jeruzalem

    15/12  Daverend applaus voor Wilders in Jeruzalem

    In Israël is gisteren de eerste steen gelegd voor het Blok van de Vrijheid, een buffer van Europese, Israëlische en Noord-Amerikaanse volksvertegenwoordigers tegen de oprukkende islam. Een centrale figuur daarin is de Nederlandse politicus Geert Wilders. Hij kreeg gisteren in Jeruzalem staande ovaties op de conferentie ‘Facing Jihad’.

    Het nieuwe blok moet over een maand of drie een duidelijker gezicht krijgen. Maar volgens het Israëlische Knessetlid Arieh Eldad, organisator van ‘Facing Jihad’, zullen de bondgenoten zich in ieder geval tegen een Palestijnse staat moeten verklaren.

    'Fitna'

    De conferentie in Jeruzalem was mede bedoeld om Eldads nieuwe rechtse politieke partij, Ha’Tika, te lanceren. Geen probleem voor Wilders. “Ik ben uitgenodigd door Eldad, maar ik was ook gekomen als de Likud of andere groep me had gevraagd”, zei hij gisteren in een gesprek tijdens de lunchpauze.meer lezen op:
    gazet v antwerpen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.0900-8844

    0900-8844

    Wijkagenttwee

    0900-8844

    Je hebt van die wijken waar ze er rond de herfstvakantie al mee beginnen. Prachtige wijken maar poes en hond, jankend van angst, willen het liefst verhuizen. Als het begint. En het begint altijd, daar kun je op wachten. Daders wachten tot de duisternis intreedt. Heel gewiekst. Je ziet ze niet aankomen, je hoort ze niet. Tot het begint. Je hart bonst in je keel en je denkt even dat je laatste uur heeft geslagen. Vooral omdat het pas medio oktober is. What the hell is going on?!

    Je zal maar in zo'n wijk wonen.

    Ik woon in zo'n wijk. Werkelijk, een prachtige, gloednieuwe inbreiwijk, dus na een paar jaar weet je van de hoed en de rand.
    meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.No-go zones in Brussel

    No-go zones in Brussel

    Belgie, november 2008

    Voormalig politieman Bart Debie stelt dat verschillende Brusselse wijken no-go zones voor de politie zijn.
    Wanneer er zich agenten vertonen, worden ze bekogeld met stenen, aangevallen en hun auto´s worden vernield. De meeste agenten mijden deze wijken. Het zijn wijken waar meer dan 80% van de bevolking uit moslims bestaat.
    Een jonge immigrant die werd gearresteerd na autodiefstal viel een agente aan, die daarna zwaar gewond was. Hoewel hij deze feiten bekende, inclusief een poging tot moord op de agente, werd hij op vrije voeten gesteld.
    meer lezen op:
    nieuw religieus peil


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruim miljoen Nederlanders met dubbele nationaliteit

    Ruim miljoen Nederlanders met dubbele nationaliteit

    DEN HAAG -  Op 1 januari waren er in Nederland 1,08 miljoen inwoners met een dubbele nationaliteit. Dat is bijna drie keer zoveel als in 1995. Bijna de helft heeft naast de Nederlandse ook de Turkse of Marokkaanse nationaliteit. Dat blijkt uit maandag gepubliceerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

    meer lezen op:
    de telegraaf


    14-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Offerfeest verandert straten in meren van bloed

    Offerfeest verandert straten in meren van bloed



    Ter gelegenheid van het offerfeest ter ere van Allah vloeit het bloed weer rijkelijk

    Niet alleen bij de dieren maar ook bij de vrome moslims die aan het offerfeest deelnemen

    Ongeveer 50 mensen werden gedood bij verkeersongelukken. En nog eens werden 2000 gelovige gewond bij het ritueel slachten.

    Allahu Akbar!

    Meer lezen op:
    pi-news.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le fever en het nos-journaal: kwaadaardig of alleen dom?

    Le fever en het nos-journaal: kwaadaardig of alleen dom?



    Kassander        13 december 2008

    In het acht-uur-journaal van de NOS van zaterdag 13 december 2008 was er een ongewoon lang item te zien van correspondente Nicole Le Fever over de Golan-hoogte. Los van elke historische, politieke en militaire context bestond dit item geheel uit een tranentrekkerig bedoeld eindejaarsverhaal over Syrische dorpelingen die hun familie even verderop op de Golan-hoogte niet mochten bezoeken. Ze waren heel beeldend tegen een ijzeren hek (!) aangezet om verlangend naar de onbereikbare geliefden aan de andere kant te kunnen turen
    mer lezen op:
    het vrijevolk



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!