Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    anastacia
    blog.seniorennet.be/anastac
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    24-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief aan Jan Blokker
    Open brief aan Jan Blokker



    Mark Bogaers        23 september 2007

    Blokker brandde afgelopen vrijdag Geert Wilders finaal af in zijn column in NRC Handelsblad. Bij deze mijn open brief aan Blokker, die ik ook op de website van de krant heb gezet.

    Geachte heer Blokker,

    Meer lezen op:
    het vrije volk


    23-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De politie heeft onvrijwillig in gebreke moeten blijven t.o.v. bepaalde delen van Kopenhagen
    De politie heeft onvrijwillig in gebreke moeten blijven t.o.v. bepaalde delen van Kopenhagen



    Ingezonden        23 september 2007

    De rellen in Nørrebro (notitie vertaler: wijk Kopenhagen waar veel immigranten wonen) donderdagavond hebben jammer genoeg bewezen dat de politie gewoonweg geen manschappen genoeg heeft om incidenten te beheersen als de moslims zich erin gaan mengen. De moslims reageren met zoveel gewelddadigheid en onverschilligheid t.o.v. mensenlevens en materiële zaken dat niemand, absoluut niemand zich zeker kan voelen als het geweld eenmaal losbreekt.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders met open armen ontvangen
    23-09-2007     

    Wilders met open armen ontvangen

    Of Wilders welkom is in de met hekken afgesloten seniorenflat in het Utrechtse, multiculturele Kanaleneiland? ‘Hij wordt met open armen ontvangen’, zegt voorzitter van de bewonersraad Rudy Wolffers. Een dag nadat PVV-voorman Geert Wilders in de Tweede Kamer zijn betoog heeft opdragen aan de bewoners van een seniorenflat in de Utrechtse wijk Kanaleneiland, is het nieuws op de galerij al wijdverbreid. ‘Die Wilders heeft zijn Kamerdebat onderbroken vanwege de hekken hier. Geweldig!’, zegt voorzitter van de bewonersraad van De Gasparilaan Rudy Wolffers onverbloemd.
    meer lezen op:
    uitkijk

    22-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mutikulpropaganda van de Volkskrant

    Mutikulpropaganda van de Volkskrant




    Pamela Hemelrijk        22 september 2007

    Nu in Kanaleneiland min of meer de staat van beleg is uitgeroepen, is het leuk om nog eens terug te lezen wat de Volkskrant ons in 2004, twee weken na de moord op Theo van Gogh, over die wijk op de mouw probeerde te spelden. We kunnen hier met een gerust hart spreken van het meest politiekkorrekte, schijnheilige en leugenachtige artikel dat ooit van enige drukpers is gerold. De titel (“Alles oké in Kanaleneiland”) spreekt voor zich. Lees, huiver, en zeg uw abonnement op die kutkrant onverwijld op.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samenscholingsverbod op Kanaleneiland in Utrecht

    Samenscholingsverbod op Kanaleneiland in Utrecht



    AMSTERDAM - De Utrechtse burgemeester Annie Brouwer stelt een samenscholingsverbod in op een gedeelte van Kanaleneiland-Noord. De situatie dreigt onbeheersbaar te worden. Dat bevestigt een woordvoerder van de burgemeester vrijdag naar aanleiding van het tv-programma 4 in het land.
    ANP

    De overlast van criminele jongeren in de wijk is zo groot dat de politie in het programma zegt 'hier geen passend antwoord op te hebben'.

    Opvoedingscentra

    Alleen als probleemkinderen al rond hun twaalfde gedwongen uit gezinnen worden gehaald en in speciale opvoedingscentra worden geplaatst, is de veiligheid in de wijk weer terug te brengen. Dat zeggen de korpschef van de politie en de burgemeester in het programma.
    Meer lezen op:
    nu.nl


    21-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud-politiecommissaris Van Riessen wil Geert Wilders mollen.

    Oud-politiecommissaris Van Riessen wil Geert Wilders mollen.




    Jeremia        21 september 2007

    Hij wil bovendien alle Wilders-aanhangers (ja, ook jullie, HVV-ers) het land uitjagen.

    Ik ben een vreedzaam mens. Na mijn lagereschooltijd heb ik niemand meer een klap verkocht of op enigerlei andere wijze geweld aangedaan. Ik heb ook nooit geweld gepropageerd of vergoelijkt. Maar gisteravond voelde ik waarachtig moordlust in mij opborrelen.
    meer lezen op: het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minstens duizend oudstrijders van 'heilige oorlogen' in België

    Minstens duizend oudstrijders van 'heilige oorlogen' in België

    Er wonen in ons land minstens duizend oudstrijders van 'heilige oorlogen' in het Midden-Oosten en Tsjetsjenië. Het zijn mensen die vanuit België naar het slagveld vertrokken en terugkeerden. De gevechten maakten hen radicaler. Dat blijkt uit onderzoek van de politie- en veiligheidsdiensten, zegt Glenn Audenaert, directeur van de federale politie in Brussel.
    meer lezen op:
    hln.be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische school bekent fraude overheidsgeld

    Islamitische school bekent fraude overheidsgeld

    vrijdag 21 september 2007 10:07

    Het bestuur van de islamitische basisschool Salah Eddin El Ayyoubi in Helmond heeft toegegeven 130.000 euro rijkssubsidie 'verkeerd te hebben besteed.' De school is begonnen met terugbetalen aan het ministerie van Onderwijs.

    Islamitische basisschool
    De islamitische basisschool Salah Eddin El Ayyoubi geeft de fraude met rijksgeld toe

    Dat heeft de school laten weten via haar adviseur Hans Koster. Staatssecretaris Sharon Dijksma van Onderwijs deed in maart aangifte tegen de overkoepelende stichting Islamitische Scholen Helmond.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melk van bok tegen onvruchtbaarheid

    Melk van bok tegen onvruchtbaarheid

    Bok
    De melkgevende geitenbok Eenhoorn staat aan het begin van een nieuwe carrière. Sinds zijn ’ontdekking’ eind vorig jaar op de geitenboerderij bij Pieterburen is hij al een publiekstrekker van formaat. De plaatselijke horeca biedt intussen arrangementen aan met een bezoek aan de bok. Nu geeft hij zich niet alleen bloot voor mensen die hem verwonderd tussen de poten kijken, maar wordt hij ook regelmatig gemolken.

    ”Elke week krijg ik tegenwoordig een Marokkaans gezin uit het Westen van het land op bezoek. Die mensen krijgen een paar liter bokkenmelk en rijden weer terug”, zegt Annick Braspenning van geitenboerderij de Duinhoeve. ”Dat kwam niet slecht uit, want Eenhoorns uier zit hartstikke vol, zo vlak na het dekseizoen.”
    meer lezen op:
    maqhreb


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Ramadan mag geen effect hebben op werkvloer'

    ‘Ramadan mag geen effect hebben op werkvloer’

    Abdelmajid KhairounAfgelopen week is de islamitische vastenmaand ramadan begonnen. In een enquete onder de lezers van het business magazine Management Team heeft de helft van de lezers aangegeven dit een privézaak te vinden die de arbeid niet in de weg mag zitten. Abdelmajid Khairoun, voorzitter van de Nederlandse Moslim Raad, is het helemaal met ze eens: “De ramadan mag geen effect hebben op de werkvloer.”
    meer lezen op:
    maqhreb


    20-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije wil af van hoofddoekverbod

    Turkije wil af van hoofddoekverbod


    De Turkse regeringsleider Erdogan wil af van het verbod op het dragen van hoofddoeken op universiteiten. Hij wil in nieuwe grondwet laten vastleggen dat het vrouwen toegestaan moet worden zijn op staatsuniversiteiten de haren te bedekken.

    "Het recht op hoger onderwijs kan niet worden ingeperkt door hetgeen een vrouw draagt. In westerse maatschappijen zijn daar geen problemen mee maar in Turkije wel en ik geloof dat het de eerste plicht is van politici dit probleem op te lossen", aldus de premier tegen de krant Financial Times.

    hoofddoekturkije.jpg

    meer lezen op:
    nieuwsnieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinsjesdag!!!de waan van ons bestaan

    Prinsjesdag………de waan van ons bestaan




    Cor Stoker        20 september 2007

    Keer op keer worden de Nederlanders geconfronteerd met financieel wanbeleid, fraude, malversaties en vriendjespolitiek, Nederland is dus dood en doodziek, corrupt en verrot, maar komen we massaal in opstand ?.........welnee we zijn schijnbaar heel te vree.

    De vis rot vanaf de kop is een oude wijsheid, zo ook als een vereniging, bedrijf, bestuur of zelfs een land bestuurd wordt door incompetente en incapabele mensen, die omhoog gevallen zijn en hun enige prestatie des levens is geweest, dat ze zo goed kunnen debatteren en erin hebben kunnen doorleren.
    meerlezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Handen afhakken op hbo-niveau




    Anders Wellebeeke        19 september 2007

    "Ik vond het altijd raar dat je volgens de islam mensen hun hand eraf mocht hakken. Maar na twee jaar studeren, begrijp ik dat heel goed!" Minister Vogelaar op bezoek bij de imam-school in Amstelveen.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    19-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen wordt Mekka

    Antwerpen wordt Mekka – Voorpost manifesteert tegen de islamisering – 23 september, 11 uur, Groenplaats, Antwerpen

    Vanaf zaterdag aanstaande gaat in de eens zo Vlaamse stad Antwerpen, een stad die zich in zijn roemrijke verleden jarenlang verdedigde tegen allerlei vreemde bezetters, een driedaags ... islamitisch feest door onder de titel “De sultan der maanden”.

    Dit “feest” wordt mede georganiseerd door het stadsbestuur en de dhimmi’s Leen Verbist (schepen van Jeugd, Wonen, Samenlevingsopbouw, Stedelijk Wijkoverleg en Ontwikkelingssamenwerking), Monica de Coninck (schepen van Sociale Zaken, Diversiteit en Loketten) en Ann Vylders (districtsschepen van Cultuur, Senioren en Districtsreiniging) – wellicht allemaal voorzien van hoofddoek en een flinke portie onderdanigheid ? – zullen de zaak openen samen met de voorzitter van de Turkse Verenigingen, Kaya Sedat, en de voorzitter van de moskee Noor-Ul-Haram, Iqbal Ahmed Qureshi
    meer lezen op:
    politiek net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jonge Marokkanen grijpen macht onderwereld'

    'Jonge Marokkanen grijpen macht onderwereld'

    woensdag 19 september 2007 08:01

    Een groep jonge Marokkaanse criminelen staat klaar om de machtspositie in de Nederlandse onderwereld over te nemen. Dat zegt scheidend recherchechef Willem Woelders van de Amsterdamse politie.

    Pistool
    Jonge Marokkanen staan klaar om de lakens uit te delen in de Nederlandse onderwereld

    Woelders deed de uitspraken woensdag in een interview met het AD.

    Oude generatie
    De oude generatie criminelen die vanaf de jaren negentig in Amsterdam de dienst uit maakte is onder het bewind van de recherchechef opgerold.
    Meer lezen op:
    elsevier


    18-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U mag het gelag betalen
    18-09-2007     

    U mag het gelag betalen

    Inleveren en nivelleren. Daar draait het vandaag op Prinsjesdag om. Terwijl de economie op volle toeren draait, plukken weinigen daarvan de vruchten. Heel veel mensen gaan er in 2008 zelfs op achteruit want onze meest linkse regering sinds jaren heeft geld nodig. Uw geld. Voor al die 'krachtwijken' van Ella Vogelaar bijvoorbeeld.
    meer lezen op:
    uitkijk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse cartoonist duikt onder na fatwa

    Zweedse cartoonist duikt onder na fatwa

    dinsdag 18 september 2007 08:31

    De Zweedse cartoonist Lars Vilks duikt onder nadat Al-Qa’ida vorige week een fatwa over hem uitriep. De doodsbedreigingen volgden op afbeeldingen van de profeet Mohammed als 'rotondehond'.

    Cartoonrel Zweden
    Moslims in opstand na publicatie van hun profeet als 'rotondehond'

    Vilks maakte dat gisteren bekend op zijn website.

    Bescherming
    Op aanraden van de politie keerde Vilks, na een verblijf in Duitsland, niet terug naar zijn landhuis in het Zuid-Zweedse Bezirk Schonen. De Zweedse kunstenaar wordt beschermd door de politie.

    meer lezen op:
    elsevier


    17-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over Marcel Möring contra Geert Wilders
    Wilders0

    Over Marcel Möring contra Geert Wilders

    Een aantal lieden probeerde Geert Wilders van de Partij voor de Vrijheid als fascist af te schilderen, zoals Ed van Thijn, Mohamed Rabbae en (nu wijlen) Bart Tromp. Ik liet eerder zien, in mijn co­lumns voor deze blog, dat hun argu­menten daarvoor waardeloos waren. Nu heeft de romancier Marcel Möring zich bij deze lasteraars gevoegd in zijn stukken 'Hedendaags fascis­me' en 'Oud-fout en nieuw-fout':
    meer lezen op:
    hoeiboei


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Two's Company, Three's a Crowd

    Two's Company, Three's a Crowd

    Ik heb de indruk dat die Freddy Thielemans van Brussel onze minister De Gucht een ferme peer heeft gestoofd. Je ziet of leest of hoort er niets over, maar Karel De Gucht moet zich eergisteren onmiddellijk en formeel hebben verontschuldigd bij de Italiaanse regering.

    Italianen kunnen nogal op hun eer gesteld zijn, en er zal geen ontkomen aan zijn geweest. Karel zal met de rug tegen de muur hebben gestaan.
    Wat wil het geval?
    meer lezen op:
    brusselsjournal


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belasting omzeilen met de SP

    Belasting omzeilen met de SP

    Fiscaal Juridisch Adviesbureau Marijnissen
    De Groningse PvdA-hoogleraar en vaste SP-afzeiker van de Volkskrant Douwe Elzinga heeft weer iets verdachts geroken bij de club van Jan Marijnissen. Volgens hem genieten de rigide wereldverbeteraars schaamteloos van een fiscaal voordeel op de verplichte salarisafdracht van hun eigen kamerleden. Omdat een politieke partij voor de wet gelijk staat aan een goed doel(!) zijn de afdrachten als gift aftrekbaar.
    meer lezen op:
    geen stijl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!