Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tiraenlouis126
    blog.seniorennet.be/tiraenl
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    23-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Henk Kamp: Linkse rechters breken inburgering af

    Henk Kamp: Linkse rechters breken inburgering af

    woensdag 23 juli 2008 07:46

    Volgens VVD-Kamerlid Henk Kamp lijkt het wel of er 'een campagne van linkse rechters is om alles wat goed is aan de inburgering weer af te breken'.

    Kamp reageert in De Telegraaf op de twee gerechtelijke uitspraken die korte metten hebben gemaakt met belangrijke eisen aan de inburgering.

    Minimumloon
    Deze maand bepaalde de rechtbank in Roermond dat Nederlanders die hun buitenlandse partner naar Nederland willen halen niet 120 procent van het minimumloon hoeven te verdienen.
    meer lezen op:
    elsevier


    21-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De persvrijheid is in Nederland verdwenen.

    De persvrijheid is in Nederland verdwenen.

    Als je in Nederland een web-log hebt moet je wel oppassen wat je er opzet. Geen waarheden over de Islam of Moslims want dan gaan moslims klagen bij de provider. Deze providers zijn zo bang dat ze je van het net halen. Dit is al met verschillende web beheerders gebeurd waar onder Gregorius Nekschot, SIOE Nederland, nog een blogger zijn naam is me ontschoten maar hij moet dacht ik deze week voor de rechter komen. Vandaag is de opinie web-site van Hoei Boei van provider moeten veranderen, omdat de provider de reacties op de site blokkeerde. De beheerder kon zelf niet meer reageren, dit is voor Hoei Boei al de tweede keer.
    Lees Meer op:
    persbericht Hoei Boei


    20-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom moest Gabriëlle Cevat dood?

    Waarom moest Gabriëlle Cevat dood?




    Mark d`Aviano        19 juli 2008

    De doodgeschoten politieagente Gabriëlle Cevat werd afgelopen donderdag 17 juli begraven. Veel mensen vragen zich op zo’n moment af: Waarom. Het antwoord was eigenlijk al gegeven in de nacht van woensdag 9 juli – nog geen uur nadat Gabriëlle stierf.

     Toen zond de VPRO namelijk een documentaire uit over de rechtspraak: Dixième chambre. Een jaar geleden was er bij Zomergasten al een fragment van getoond. Stan de Jong heeft er toen een artikel over geplaatst op zijn site. Ik citeer daar uit: 
    mer lezen op:
    het vrije volk

    19-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer jonge Turken zwichten voor Al-Qaida

    Steeds meer jonge Turken zwichten voor Al-Qaida

    (Novum/AP) - Al-Qaida werft zijn strijders voor de jihad in vele landen. De terroristische opleidingskampen in Afghanistan trekken steeds meer mensen vanuit Tsjetsjenië en het Midden-Oosten, maar ook uit Turkije.

    De reden voor het succes van de rekrutering is tweeledig: het wordt steeds eenvoudiger om via de Pakistaanse grens Afghanistan binnen te komen, doordat Al-Qaida en de Taliban steeds meer successen boeken; de andere reden is een heuse wervingscampagne. Spotjes op internet roepen 'de leeuwen van de islam' sinds vorig jaar op zich bij de strijd aan te sluiten.
    meer lezen op:
    Trouw


    18-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blanken zijn tokkies...
    Blanken zijn tokkies...

     
    ...maar hun wachtgeld smaakt prima!
    De Amsterdamse ex-wethouder Hennah Buyne heeft de hoogste wachtgeldvergoeding in de hoofdstad. Zij heeft recht op 7.992 euro per maand.

    Buyne trad afgelopen voorjaar af na een conflict over een omstreden lesbrief over de vrijheid van meningsuiting die zij op verzoek vanopenbare scholen had laten opstellen. De brief bevatte merkwaardige cartoons (zie foto boven), die suggereerden dat joviale moslimjongeren in Amsterdam louter door proleterige blanken tegemoet worden getreden. Een passage kon worden uitgelegd als anti-Wilders.meer lezen op:
    molly bolly

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18/07 Taliban rekruteren meisjes op school als zelfmoordterroristen

    18/07 Taliban rekruteren meisjes op school als zelfmoordterroristen

    In de door de Taliban gedomineerde Pakistaanse grensprovincies met Afghanistan verdwijnen schoolmeisjes naar opleidingscentra waar ze worden klaargestoomd als zelfmoordterrorist. Tot nu toe waren het overwegend mannen die in Pakistan zelfmoordaanslagen uitvoerden, maar volgens deskundigen komt daar weldra verandering in.

    “Ik heb mijn dochter kunnen redden uit de handen van mensen die van haar een zelfmoordterrorist wilden maken”, zegt Jamilur Rehman, een leraar uit het Tankdistrict in de Noordwestelijke Grensprovincie. De 13-jarige Sameena bevestigt dat zij en de 15-jarige Mushtari Begum door hun leraar godsdienst werden overgeleverd aan twee mannen. De politie vond hen uiteindelijk terug in het noorden van Waziristan, een gebied in de Federaal Bestuurde Stamgebieden.
    meer lezen op:
    Gazet van Antwerpen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migratie Marokko worstelt met immigranten
    Migratie Marokko worstelt met immigranten

    Tegen de zwarte sprinkhaan

    Door: Julie van Traa
    Gepubliceerd: gisteren 23:31
    Update: gisteren 23:49

    Marokkanen zwerven de hele wereld over, maar het land worstelt zelf ook met immigranten. Zwarte Afrikanen in het land klagen over racisme.

    ‘Ze spugen op me en schelden me uit voor aazi (zwarte), Marokkanen zijn beesten, echt.’ Mariam Ciré Camara (24) uit Guinee studeert nu drie jaar rechten in Marokko. Maar ze wil niets liever dan terug naar huis. Naar huis in Conakry.

    Nog niet zo lang geleden werd ze uitgescholden door een oudere vrouw in de bus. ‘Ze riep: wat doen jullie hier, ga terug naar je land, zwart stuk vuil! Ze ging maar door met schreeuwen. Ze had mijn grootmoeder kunnen zijn!’, vertelt Camara. Uit respect voor oude mensen schold ze niet terug. Zo is haar opvoeding, maar het maakte haar woedend.
     meer lezen op:
    de pers.


    16-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kwalijke consequenties van polygamie.

    De kwalijke consequenties van polygamie.




    Jeremia        16 juli 2008

    Waarom moslims zulke frustraten zijn.

    Het polygamiedilemma.
     
    Er worden meer jongens dan meisjes geboren, maar tegen de tijd dat er voortgeplant moet worden zijn de verhoudingen aardig in evenwicht. Monogamie lijkt dan ook de meest voor de hand liggende optie. Anderzijds zijn mannen, zoals ze gaarne beweren, van nature polygaam (een claim die ‘wetenschappelijk’ is onderbouwd door sociobiologen). We hebben hier dus te maken met een existentieel dilemma. Daar zijn wel oplossingen voor, maar die brengen hoge sociale kosten met zich mee, vooral voor vrouwen. [Polygamie is een paraplubegrip: de juiste antropologische term is polygynie in geval van een man met meerdere echtgenotes en polyandrie in geval van een vrouw met meerdere echtgenoten. Aangezien polyandrie echter nauwelijks voorkomt, is polygamie in de praktijk synoniem met polygynie.]
    meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'¢ Tien adviezen voor de moslimvrouw

    • Tien adviezen voor de moslimvrouw.

    1. Maak een smeekbede om jouw huwelijk succesvol te maken. Alle goede zaken komen van Allah de Verhevene. Vergeet Allah de Verhevene niet te vragen om een succesvolle huwelijk te hebben die in deze wereld begint en verder zal gaan met de wil van Allah in de Paradijs.

    2. Luister en gehoorzaam! Je man gehoorzaam zijn is Fard (verplicht)! Jouw man is het hoofd van jullie gezin. Geef hem dat recht en dat respect…

    3.Tracht altijd je man tevreden te stellen, hij is jouw sleutel naar het paradijs. De profeet (Allah’s vrede en zegen zij met hem) heeft gezegd dat wanneer een vrouw overlijdt en haar man tevreden over haar is, zij het Paradijs zal betreden. Dus… stel hem tevreden.
    meer lezen op:
    commensts.wordpress.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ochtonen

    Ochtonen

    Ongezellig

    Ochtonen

    Het mag gewoonweg niet. Nog steeds mag ik allochtonen niet als volwaardige medeburgers beschouwen en op die manier met hen omgaan. Doe ik het toch omdat ik dat zo gewend ben dan word ik ervan beschuldigd een racist te zijn, een islamofoob, een xenofoob en nog zo van die termen die al irrationeel genoeg zijn maar sinds enkele jaren ook nog eens ongehoord aan inflatie onderhevig.

    Stel je voor dat je een meisje bent, geboren uit Marokkaanse ouders die op je zesde levensjaar naar Nederland zijn geëmigreerd omdat het gezin daar een beter bestaan kon opbouwen. Wanneer je op je twaalfde naar de middelbare school gaat moet je van je ouders ineens een hoofddoek op. Hoe je ook protesteert, dat ding moet op. Je haar mag voor vreemden niet meer zichtbaar zijn. De sociale druk is enorm; je broertjes, je vader, de imam, neefjes en zelfs je moeder zeggen dat die doek goed voor je is maar jij voelt je doodongelukkig en zelfs Allah, in wie je best gelooft, helpt je niet.
    meer lezen op:
    hoei boei


    15-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 augustus: de eerste 'Ernesto Ballino-zaak'

    29 augustus: de eerste 'Ernesto Ballino-zaak'

    De eerste strafzaak tegen een kritische niet-linkse nieuwssite vindt 29 augustus aanstaande plaats. De aanklacht van Justitie tegen de beheerder van 'rechtser.com' is het 'aanzetten tot haat' en het openstellen van een site waar mensen een aantal 'discriminerende' (lees: anti-multikul) reacties op geplaatst hebben. Deze zaak is de eerste zaak in rij onder het beleid van de CDA-minister van Intimidatie en Mondsnoeren Ernesto H. Ballino, tegen de beheerders van systeem-kritische websites. De uitspraak zal van groot belang zijn voor de zaken die nog lopen tegen bijvoorbeeld Gregorius Nekschot, geenstijl.nl , Hoeiboei en het vrijevolk.com en alle toekomstige zaken.
    meer lezen op:
    uitkijk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afschaffen exameneis 'ramp voor integratie'

    Afschaffen exameneis 'ramp voor integratie'

    dinsdag 15 juli 2008 19:20

    Migranten die zich willen herenigen met hun gezin in Nederland, hoeven niet meer in hun eigen land een examen Nederlands te halen.

    Migranten die in het kader van gezinshereniging naar Nederland komen, moeten hier hun examen afleggen Migranten die in het kader van gezinshereniging naar Nederland komen, moeten hier hun examen afleggen

    Dat heeft de rechtbank in Amsterdam vandaag bepaald.

    De PVV noemt het verbod 'rampzalig' voor het integratiebeleid en stelt Kamervragen.

    Examen
    In 2005 is een wet gekomen, waardoor migranten alleen een vergunning krijgen als zij in het land van herkomst slagen voor  een basisexamen Nederlands.

    Daarmee moeten zij enige kennis van de Nederlandse taal en cultuur aantonen.
    meere lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna failliet na ontslag pedofiel

    Bijna failliet na ontslag pedofiel

    Door FRANK VAN DEN ELSEN
    SLIEDRECHT - Het Sliedrechtse stratenmakersbedrijfje A en C staat aan de rand van de financiële afgrond door een torenhoge salarisclaim van de pedofiele medewerker Ricardo Hunefeld.
    afbeelding vergroten Chris Baas, Melissa de Man en de kinderen kunnen nu nog maar net overleven dankzij Melissa' s WAO-uitkering.
    Foto Richard van Hoek
    ,,Ik werk in mijn eentje voornamelijk om zíjn salaris op te brengen,’’ zegt ondernemer Chris Baas. ,,Wat overblijft, gaat op aan vaste zakelijke lasten. Ik houd zelf niets over.’’

    Het gezin kan nog maar net rondkomen dankzij de wao-uitkering van Baas’ vriendin, Melissa de Man.

    Hunefeld (22), die zich op internetsites nadrukkelijk profileert als pedofiel, heeft een vordering van ruim 11.000 euro op Baas wegens achterstallig loon. Hij wil wel vertrekken, maar eist dan een bijkomende ontslagvergoeding. Baas: ,,Dat geld heb ik niet. Ik heb me er eigenlijk al bij neergelegd dat dit het einde van mijn zaak betekent.’’
    meer lezen op:
    AD


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakistan: weer ontvoering christenmeisjes

    Pakistan: weer ontvoering christenmeisjes

    geplaatst: maandag, 14 juli 2008, 15.55 uur
    In Pakistan zijn twee minderjarige christenmeisjes door drie moslims ontvoerd en gedwongen moslim te worden, meldt AsiaNews. Het gaat om twee zusjes, Sana en Anila Younas van dertien en tien jaar oud uit het district Mazaffargarh in de Punjab.
    Op sommatie van een lokale rechtbank stuurden de ontvoerders een verklaring waarin wordt gesteld “dat beide meisjes zich tot de islam hebben bekeerd door met moslims te trouwen”. In de islam geldt dat wanneer een vrouw een moslim trouwt zij automatisch islamiet wordt.
    meer lezen op:
    katholiek nieuwsblad

    13-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Belastingbetaler claimt 55.000 Euro bij haatbaard
     
     
    Nederland, het land van de onbegrensde mogelijkheden
    voor iedereen die zich niet wil aanpassen
     
     
    Goed nieuws mensen, de Nederlandse belastingbetaler pikt het niet langer meer! Wat wil het geval? De Nederlandse belastingbetaler heeft, vertegenwoordigd door de politicus Geert Wilders (u bekend wellicht, geblondeerd haar naar achter gekamd, charmant voorkomen, maar af en toe wel een stevige mening, dat dan wel weer wel) de cijfers opgevraagd bij het televisieprogramma Pauw en Witteman. U weet wel, die praatparochie van de linkse kerk, waar alle vragen die er toe doen niet gesteld worden. Want het in stand houden van linkse sprookjes is natuurlijk een stuk belangrijker dan zoiets ordinairs als het bedrijven van journalistiek. Het idee alleen al, journalistiek bedrijven, waarheden die boven tafel komen, gruwel, gruwel,.....is er een doofpot in de zaal??
    meer lezen op:
    mollybolly

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam als veroveringsideologie

    De islam als veroveringsideologie

    Islam is geen religie, en ook geen cultus. Het is een compleet systeem.

    De islam heeft religieuze, juridische, economische en militaire componenten. De religieuze component is een weerhaak voor alle andere componenten.

    Islamisering doet zich voor wanneer er genoeg moslims in een land zijn om actie te voeren voor hun zogenoemde “recht om hun geloof te mogen belijden”.

    Wanneer een politiek correcte maatschappij met een verscheidenheid aan culturen instemt met de "redelijke eisen” van moslims om hun “geloof te mogen belijden" krijgen ze de andere componenten er onder de tafel bij. Dat werkt zo: (bron voor de percentages: CIA The World Fact Book (2007).

    Zolang moslims ongeveer 1% van de bevolking van een willekeurig land uitmaken zullen ze worden beschouwd als een vredelievende minderheid die voor niemand een bedreiging vormt. Ze worden, in feite, in artikelen en films afgebeeld als unieke, kleurrijke stereotypen:

    Verenigde Staten - 1.0 % moslim
    Australië - 1.5% moslim
    meer lezen op:
    antivenin

    12-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vogelaarbeleid immoreel en totaal zinloos

    Vogelaarbeleid immoreel en totaal zinloos

    vrijdag 11 juli 2008 10:22   Afshin Ellian

    Toen ik vorig jaar in Italië zat, hoorde ik over het interview van minister Vogelaar met dagblad Trouw over de toekomst van Nederland.

    Iedereen moest aan het idee wennen dat ook Nederland een enigszins islamitisch land zou worden. Welke islam? Welke normen van de islam zouden hier gelden?

    Hoe weet zij dat alle moslims ook over honderd jaar nog steeds de islam willen aanhangen? Over dit soort moeilijke vragen had Vogelaar niet nagedacht. Dit heeft waarschijnlijk te maken met haar kennis over integratie en de islam.

    In ieder geval was het haar gelukt om een substantieel deel van de bevolking vrees aan te jagen.

    Aanstelling
    Met veel herrie werd Vogelaar als een soort geheim wapen van de PvdA gepresenteerd, dat de integratieproblematiek van minderheden definitief zou oplossen.
    meer lezen op:
    elsevier


    10-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.school in Keulen, onze toekomst

    The Behavioral Sink in German Schools

    by Baron Bodissey

    Here’s a grim news report about the lawless and violent behavior of Muslim immigrant kids in German schools. In German with English subtitles:
    onze toekomst:
    youtube en gates of vienna
    ]

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Allah bepaalt wat goed en slecht is"
     

    "Allah bepaalt wat goed en slecht is"

    Maandag 19 mei 2008 - 12:44:18 | 550 keer bekeken


    Interview met Abdul-Jabbar van de Ven. Bron: brabantsdagblad.nl



    Op je veertiende bekeerde jij je als katholieke jongen tot de islam. Wat vonden je ouders daarvan? "Ik hoefde niet uit het raam te klimmen om voor het eerst een moskee binnen te gaan.

    Tijdens het eten heb ik op een dag gezegd dat ik geen varkensvlees meer at omdat ik moslim was geworden. Ze dachten dat het de puberteit was." "In het begin hield ik me alleen bezig met bidden, rituele wassing en vasten tijdens de ramadan. Op de kermis probeerde ik bijvoorbeeld een meisje te versieren, en tussendoor ging ik even naar huis om te bidden. Heel dubbel. Ik kende ook weinig moslims.
    meer lezen op:
    eltawheed.nl


    09-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prominenten steunen omstreden Turkse club

    Prominenten steunen omstreden Turkse club

    woensdag 9 juli 2008 16:59

    De Turkse federatie van jonge ondernemers Hogiaf, die vorige week onder vuur kwam te liggen, heeft een reeks prominente Nederlanders in het Comité van Aanbeveling onder wie Doekle Terpstra.

    Doekle Terpstra
    Doekle Terpstra steunt Turkse federatie Hogiaf

    Hogiaf zou volgens een uitzending van NOVA behoren tot Turkse organisaties die onder het mom van integratie juist streven naar segregatie en zich zouden laten inspireren door de omstreden islamitische prediker Fethullah Gülen.

    Erik Jan Zürcher, hoogleraar Turkse talen en culturen aan de Universiteit van Leiden, bevestigde in NOVA dat organisaties in het onderwijs, media en bedrijfsleven in en buiten Turkije het gedachtegoed van Gülen heimelijk uitdragen.
    meer lezen op:
    elsevier




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!