Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    willemvandijk
    blog.seniorennet.be/willemv
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    16-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grijpt hem

    Grijpt hem




    Michiel Mans        16 mei 2008
    Mijn tekenende collega Gregorius Nekschot werd deze week door een forse politiemacht opgepakt, ruim een dag opgesloten en door de recherche verhoord vanwege de buitengewoon maatschappelijk gevaarlijke en misdadige activiteit van het hanteren eenen kroontjespen gedoopt in zwarte inkt.

    Daar trekt dit staatsgevaarlijke sujet vervolgens lijntjes mee op papier die wellicht, misschien, mogelijkerwijs aanstootgevend, kwetsend of beledigend kunnen zijn voor groepen of individuen.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    15-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Marokkaanse families beheersen drugsmarkt'

    ‘Marokkaanse families beheersen drugsmarkt’

    plisieEnkele Marokkaanse maffiafamilies in de Randstad hebben de criminele drugsmarkt in Maastricht in handen. Ze huren voor een paar duizend euro runners in, die worden vervangen zodra ze de cel indraaien. Dat zei burgemeester Gerd Leers (CDA) van Maastricht dinsdagavond in het tv-programma Pauw en Witteman.

    De runners dwingen buitenlanders op de A2, de snelweg die door de Limburgse hoofdstad loopt, met hen mee te gaan naar een illegaal drugsverkooppunt. Daarbij schuwen ze niet om auto’s van de weg te rijden en toeristen met wapens te bedreigen, aldus Leers.

    Hij deed zijn uitspraken naar aanleiding van de dood van drie Marokkaanse drugsrunners afgelopen weekend in Maastricht.
    meer lezen op:
    maghreb


    14-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Succesverhaal staat Israël is felicitatie waard

    Succesverhaal staat Israël is felicitatie waard

    Israël groeide in zestig jaar uit tot een welvarende democratie, de enige in het Midden-Oosten. Al mag het een wonder heten dat de staat nog bestaat, aangezien het land vanaf het begin, letterlijk, onder vuur heeft gelegen

    Arendo Joustra


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Amsterdam verkwanselt miljoenen jeugdbeleid'

    'Amsterdam verkwanselt miljoenen jeugdbeleid'

    woensdag 14 mei 2008 11:28

    Amsterdamse stadsdelen geven jaarlijks 6 miljoen euro uit aan jeugdbeleid, maar daarvan bereikt slechts 3,6 miljoen de jongeren echt. Het is nauwelijks bekend wat de resultaten zijn van het beleid en er wordt niet bijgehouden hoeveel jongeren gebruik maken van de activiteiten.

    Amsterdamse stadsdelen houden nauwelijks bij wat de resultaten zijn
    Amsterdamse stadsdelen houden nauwelijks hoeveel jongeren gebruik maken van hun activiteiten

    Dat concludeert de Rekenkamer Stadsdelen Amsterdam vandaag in een kritisch rapport over het jeugdbeleid in de hoofdstad.Het is nauwelijks bekend hoeveel jongeren buurtcentra bezoeken of deelnemen aan voor hen georganiseerde activiteiten. Ook maken stadsdelen onvoldoende aan organisaties duidelijk wat ze van hen verwachten.
    meer lezen op:
    elsevier


    13-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jodenhaat: gewoon, omdat het weer kan.

    Jodenhaat: gewoon, omdat het weer kan.




    Bottehond        12 mei 2008

    Vorig jaar bracht een groep Britse sociaal- democraten een manifest uit, het Euston Manifesto. Daarin werd stilgestaan bij de sluipende jodenhaat in linkse kringen. Vermomd als anti- zionisme en anti- amerikanisme blijkt die groeiende jodenhaat onder linkse mensen hand in hand te gaan met de kongsi die links met de islam heeft gesloten. Links en de islam hebben anno 2008 kennelijk dezelfde vijanden.

    Nu de staat Israel haar 60- jarig bestaan viert verschijnen er nogal wat publicaties en documentaires over Israel. De teneur in Nederland is zoals te verwachten was. Israel heeft schuld aan de situatie van de palestijnen; de Israelis zijn niet geïnteresseerd in vrede; de palestijnen kwijnen weg in hun enclaves en er is derhalve geen reden voor feestelijkheden.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    12-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Preekstoel kerk Dendermonde veroorzaakt Turkse rel

    Preekstoel kerk Dendermonde veroorzaakt Turkse rel

    De Turkse krant 'Nieuwe Dageraad' opent met een Vlaamse preekstoel, waarop twee engelen de profeet Mohammed en de Koran vertrappelen.
     
    Een meer dan 300 jaar oude preekstoel in de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Dendermonde heeft een fikse rel ontketend in Turkije. Op de voet van de houten preekstoel is te zien hoe twee engelen de profeet Mohammed en de Koran vertrappelen. "Even erg als de Deense cartoons of de Wilders-film in Nederland", schrijft de Turkse krant 'Nieuwe Dageraad' op haar voorpagina onder de titel 'Stop deze zwijnerij!".
    meer lezen op:
    hln.be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigenaar Club 8 is tuig zat

    Eigenaar Club 8 is tuig zat

    MAAIKE SCHOON

    AMSTERDAM - ''Zestigduizend euro heb ik uitgegeven om Club 8 te beveiligen. En dertigduizend euro voor camera's en een stil alarm. We rapporteren alles. Elke keer dat geweld wordt gebruikt melden we dat bij de politie. We doen alles volgens de regels. Maar het lijkt niets uit te maken.''
    meer lezen op:
    Parool


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Badplaats is Marokkaanse groep beu
    EXTRA POLITIE IN ZANDVOORT

    Badplaats is Marokkaanse groep beu

    Van een verslaggever

    ZANDVOORT, zaterdag 9 Mei.
    Tijdens het pinksterweekend gaat de politie in Zandvoort extra mensen inzetten om de mogelijke overlast van overwegend Marokkaanse jongeren uit Amsterdam onder controle te houden. Daarbij zal keihard worden opgetreden tegen raddraaiers.
    De afgelopen dagen hebben groepen tot wel honderd jongeren de badplaats geterroriseerd. Daarbij zijn twintig personen gearresteerd.
    „Dat moet afgelopen zijn”, zegt burgemeester Niek Meijer van Zandvoort. „Ik ben het beu, en met mij de ondernemers en bewoners van onze gemeente. Een kleine groep verziekt een dagje genieten van het mooie weer.”
    meer lezen op:
    AT5

    11-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazislamitische Gestapo

    Nazislamitische Gestapo

    De politie van Strathclyde heeft sinds vrijdag Schotland’s eerste moslim politiebond. Het doel van deze bond is de opkomende islamofobie de kop in te drukken.

    “De formatie van de moslim politiebond is een positieve stap”, aldus de hoofdcommisaris van Schotlands grootste politiemacht, Steve House. “Dit zijn politiemannen die positief denken over een carriëre binnen de politiemacht en zij willen hun bond gebruiken om moslims te bereiken”, verklaarde House.

    De formatie van de bond is n.a.v. het opzetten van een soortgelijke bond in Engeland, de resultaten van deze bond zouden behoorlijk succesvol zijn, niet alleen binnen de moslimgemeenschap maar ook in het tegengaan van islamofobie binnen de politiemacht.
    meer lezen op:
    Vrijheidsbeweging Nederland


    10-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Holleeder heet Omar

    De nieuwe Holleeder heet Omar

    Door PETER GROENENDIJK en MAAIKE RUEPERT
    AMSTERDAM - Hij is pas 22, maar de politie noemt hem al de nieuwe Willem Holleeder: Omar el H., een Marokkaanse jongen uit de Diamantbuurt.
    afbeelding vergroten In de Diamantbuurt in Amsterdam hing Omars groep rond tot de arrestaties. FOTO MARCO OKHUIZEN
    ,,Zijn ontwikkeling is uiterst zorgwekkend.'' De agenten in de Diamantbuurt waren geschokt. Op een muurtje in hun wijk lazen ze hun eigen namen, keurig op een rijtje. Vreemd. Maar erger nog was het woord dat er boven stond: 'Dodenlijst'.

    De opsteller is nooit bekend geworden, maar het tekent de sfeer in de Amsterdamse Diamantbuurt. De politie heeft er te maken met een groep jongens van Marokkaanse afkomst, die zich stelselmatig misdragen en de politie minachten. Ze zijn jong, maar hebben vaak al een behoorlijk strafblad. Een van hen springt eruit: Omar el H. Gisteren werd bekend dat justitie hem vervolgt voor onder meer drugshandel.
    meer lezen op:
    AD

    08-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaanse kinderen verjagen Prem

    Marokkaanse kinderen verjagen Prem

    FILMPJE Schokkend geweld van overwegend Marokkaanse jongetjes van zo'n twaalf jaar tegen programmamaker Prem. Kijk de ontluisterende beelden. Wie is de baas in Katendrecht?
    Prem werd in Katendrecht bedreigd door jongetjes van twaalf




    meer lezen op:
    de telegraaf

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël 60 jaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen












    Israël 60 jaar


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese leiders komen overeen Eurabia te stichten

    Europese leiders komen overeen Eurabia te stichten

    Fjordman, 5 maart 2008

    In haar boek over Eurabia heeft Bat Ye’or gedocumenteerd hoe Europese leiders al jaren stilletjes hebben gepland om Europa te laten samensmelten met de islamitische wereld. Dit werd scherp veroordeeld als een “samenzweringstheorie”. Slechts enkele maanden geleden verkondigde de Britse minister van Buitenlandse Zaken, David Milliband, openlijk dat uitbreiding van de Europese Unie ook het islamitische Midden-Oosten en Noord-Afrika zou moeten omvatten. De Franse president Nicolas Sarkozy en de Duitse Kanselier Angela Merkel zeggen praktisch hetzelfde. Het grootste verraad in de Europese geschiedenis is een feit, geen fictie. En dan te bedenken dat veel mensen Sarkozy steunden omdat ze dachten dat hij de islamisering zou “stoppen”. Nu versnelt hij deze juist:
    meer lezen op:
    antivenin


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Hoe links-correct Nederland de onderbuik weet te raken…

    hertsenberg.jpgHoeveel magistraten zouden voor juryrechtspraak zijn? Geen enkele, zou je denken. Maar dat is niet zo. ‘Velen zijn tegen, maar ik krijg ook steunbetuigingen’, zei Wouter van den Bergh, vice-president van de rechtbank Amsterdam in een in meerdere opzichten gedenkwaardige uitzending van Pauw & Witteman. Van den Bergh, die net als Rita Verdonk een lans breekt voor leken in de rechtspraak, betoogde dat het toch niet meer dan logisch zou zijn dat naast bestuur en wetgeving ook de rechterlijke macht - die andere poot van de trias politica - wordt gedemocratiseerd. En toen kwamen natuurlijk de befaamde ‘onderbuikgevoelens’ ter sprake…
    meer lezen op:
    Stan de Jong


    06-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fascistisch Algerije

    Fascistisch Algerije

    Algerije – Drie Algerijnse kerken zijn afgelopen week door de lokale politie gesommeerd hun activiteiten te staken. Hiermee komt het aantal kerken dat sinds november vorig jaar gedwongen is te sluiten op negentien. Ook werden twee zelfstandige kerken – die niet officieel geregistreerd staan – gedwongen hun deuren te sluiten. De sluitingen volgen op een reeks vijandelijke publicaties waarin wordt gewaarschuwd voor christenen ‘die het land willen overnemen’.

    Volgens minister van Religieuze Zaken Bu’Abdallah Ghoulamullah, accepteren moslims het niet dat hun heilige symbolen worden aangevallen. Ook riep hij in een artikel in een landelijk dagblad alle kerken op om zich opnieuw te laten registreren volgens een wet die is ingevoerd in 2006. De praktijk wijst echter uit dat het resultaat van een her-inschrijving is dat kerken worden gesloten en samenkomsten worden verboden, aldus een Algerijnse christen.
    meer lezen op:
    neerlandsbloed


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barroso: Islam is een onderdeel van Europa

    Barroso: Islam is een onderdeel van Europa

    De islam kan niet langer worden gezien als een religie die buiten Europa hoort. Dat zegt Jose Manuel Barroso, de voorzitter van de Europese Commissie, tijdens een Europese top met twintig religieuze leiders uit heel Europa.

    barraso
    Barroso: moslims hebben al een belangrijke plaats in Europa

    ‘Tegenwoordig is de islam een onderdeel van Europa. We moeten de islam niet langer zien als een religie buiten Europa,’ aldus Barroso. ‘Moslims en de islam nemen al een belangrijke plaats in onder de Europese bevolking.’

    Turkije
    Grootmoefti Ceric van Bosnië-Herzegovina reageerde direct op Barosso’s opmerkingen door te zeggen dat de EU dan ook het lidmaatschap van Turkije niet moet tegenhouden als de islam inderdaad een deel van Europa is.
    meer lezen op:
    elsevier


    05-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen boos over reisrestricties

    Vrouwen boos over reisrestricties

    KUALA LUMPUR - Vrouwenorganisaties in Maleisië zijn boos over plannen van de regering om buitenlandse reizen van vrouwen aan banden te leggen. Vrouwen zouden een schriftelijke toestemming van hun familie of hun werkgever nodig hebben om het land te verlaten.
    afbeelding vergroten FOTO WWW.PIXELIO.DE
    Organisaties van vrouwen zijn boos over deze ,,schending van onze rechten'', aldus de pers in het Aziatische land zondag.

    De regering kwam zaterdag met het voorstel om te voorkomen dat vrouwen worden misbruikt als
    meer lezen op:
    AD

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bussemaker: Les over rol allochtonen bevrijding

    Bussemaker: Les over rol allochtonen bevrijding

    PvdA-staatssecretaris Jet Bussemaker (Volksgezondheid) wil dat er grotere nadruk komt te liggen op de rol die allochtonen hebben gespeeld bij de bevrijding van Nederland en Europa in de Tweede Wereldoorlog en dat Pabo-studenten er les over moet krijgen.

    Jet Bussemaker
    Jet Bussemaker

    Dat zei Bussemaker in een interview met de Nederlandse Moslim Omroep (NMO).

    Volgens Bussemaker is te weinig bekend dat ook Marokkanen en Antillianen hebben gevochten tegen de nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog.

    meer lezen op:
    elsevier


    04-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godslastering? Bittere noodzaak!

    Godslastering? Bittere noodzaak!

    Het is genoeg, meer dan genoeg.
    Demonstreren, ja of nee?

    Het wordt een duidelijke ja uiteraard indien dit absurde idee van Hirsch Ballin waarheid wordt en wij verwachten dan ook van jullie allemaal dat jullie mee demonstreren. Wij verwachten dat een ieder die dit leest mee gaat naar Den Haag om daar kenbaar te maken dat het genoeg is.

    Wat is genoeg? Lees deze “per ongeluk op het internet verschenen brief” van Hirsch Ballin:

    Hirsch Ballin stelt in de brief dat in de toekomst ‘het zich beledigend uitlaten ten aanzien van een bepaalde godsdienst of levensovertuiging’ strafbaar wordt. Anno 2008 is alleen het belasteren/beledigen van een godsbeeld strafbaar. Hirsch Ballin vindt optreden van de overheid gerechtvaardigd ‘in geval de belediging naar alle waarschijnlijkheid ernstige gevolgen zal hebben voor de openbare orde’. Het strafbaar stellen van het belasteren van ‘heilige boeken of andere kernwaarden’ , dat ziet Hirsch Ballin ook graag.
    meer lezen op:
    Vrijheidsbeweging Nederland


    03-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe niet te herinneren, hoe niet te vergeten Tegen de vergetelheid

    Hoe niet te herinneren, hoe niet te vergeten Tegen de vergetelheid

    Waarom zouden we de Holocaust moeten blijven herdenken? De ouders van Ruth Wisse, hoogleraar Jiddische literatuur aan Harvard, emigreerden in 1940 vanuit Roemenië naar Canada. „In mijn jeugd was ik er zeker van dat het ergste achter de rug was. Ik meende dat herdenking van de Holocaust betekende: leren van de geschiedenis. En dat die lessen vanzelfsprekend zouden zijn.”
    meer lezen op:
    Trouw



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!