Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    goldangel
    blog.seniorennet.be/goldang
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    29-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speciale ramadankrant uitgegeven

    Speciale ramadankrant uitgegeven

    Ella Vogelaar, minister voor Wonen, Wijken en Integratie, neemt a.s. maandag in Rotterdam het eerste exemplaar van een speciale ramadankrant in ontvangst. Daarmee neemt zij symbolisch de aftrap voor de islamitische vastenmaand, die dinsdag 2 september begint. Met de gratis uitgave wil initiatiefnemer Abdel Razak Chraou het begrip tussen moslims en niet-moslims vergroten.

    “Met de ramadankrant wil ik meer mensen bereiken: zowel jongeren als ook ouderen maar ook moslims als niet-moslims die geïnteresseerd zijn in informatie over de ramadan en zaken die de Marokkaanse gemeenschap in Nederland bezighoudt, aldus Adel Razak Chraou.
    meer lezen op:
    maghreb


    28-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Faizel Enait wint hoofdprijs in PvdA-essaywedstrijd

    Breaking news: Faizel Enait wint hoofdprijs in PvdA-essaywedstrijd




    Lodewijk Nasser        28 augustus 2008

    Dit moet op de voorpagina!

    Carel Brendel heeft ontdekt dat Faizal, de man met wie je nooit een potje scrabble moet aangaan, eerder een PvdA-essay wedstijd won:

      

    Wat blijkt: de moslimfundamentalist uit Rotterdam heeft de hoofdprijs gewonnen in een essaywedstrijd van de Wiardi Beckman Stichting (WBS), het wetenschappelijke bureau van de Partij van de Arbeid. Hij was een van de als ‘jong, gedreven en geëngageerd’ omschreven deelnemers aan deze essaywedstrijd.
    meer lezen op:
    het vrijevolk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhagen: Herfkens hoeft subsidie niet terug te betalen

    Verhagen: Herfkens hoeft subsidie niet terug te betalen

    donderdag 28 augustus 2008 16:30

    Nederland kan fluiten naar de ten onrechte betaalde huursubsidie aan oud-minister Eveline Herfkens (PvdA). Minister Maxime Verhagen (Buitenlandse Zaken, CDA) heeft een overeenkomst gesloten met Herfkens, waardoor zij Nederland niets hoeft terug te betalen.

    Herfkens hoeft niks terug te betalen, maar gaat 'gratis' aan de slag voor de VN Herfkens hoeft niks terug te betalen, maar gaat 'gratis' aan de slag voor de VN

    Dat heeft een betrouwbare bron bij het ministerie bevestigd tegenover elsevier.nl.

    Verhagen beloofde de Tweede Kamer in mei ‘actie te ondernemen die kan leiden tot gehele of eventueel gedeeltelijke terugbetaling van ten onrechte uitgekeerde vergoedingen’.

    Symbolisch bedrag
    In de huidige deal hoeft Herfkens echter helemaal niets terug te betalen aan Nederland.
    meer lezen op:
    elsevier

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël en de blinde vlekken van links
    Israël en de blinde vlekken van links (IMO)
    Geplaatst doorabby op Saturday 23 August @ 20:56:17 GMT+1
    _CONTRIBUTEDBY abby

    IMO Blog, 21 augustus 2008
    De blinde vlek die links in de jaren '80 had voor de negatieve gevolgen van sommige illegale en gewelddadige acties, de schade aan mensen maar ook aan de democratie, de polarisatie en het geweld dat de staat moest inzetten om de orde te handhaven, die blinde vlek hebben velen nu wat betreft (islamitisch gefundeerd) terrorisme, vooral wanneer dat tegen Israël is gericht en de omvang en invloed van Arabisch antisemitisme. GroenLinks organiseerde twee jaar geleden mede een demonstratie waarin Hezbollah-aanhangers scandeerden: "Joden, opgepast, het leger van de Profeet komt eraan". Femke Halsema verklaarde 's avonds in 'Met het Oog op Morgen' daar geen problemen mee te hebben.
    Palestijns terrorisme wordt stelselmatig goedgepraat of gebagatelliseerd, want het is allemaal zo verklaarbaar tegenover dat wrede, machtige Israël. Met het vorige nummer van het GroenLinks Magazine werd een
    speciale uitgave van het Palestina Komitee meegestuurd. 12 pagina's haat en ophitsing tegen Israël, de enige Joodse staat en enige democratie in het Midden-Oosten. Het voert hier te ver om aan te geven wat er allemaal niet klopt van wat er in dat krantje staat, maar met vrede heeft het hoegenaamd niets te maken, en met een feitelijke weergave van de situatie aldaar evenmin.
    helemaal lezen op:
    israël-palestina.info

    27-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU-regeling resolutie 1605
    Hieronder enkele punten uit resolutie 1605 van de EU welke zeer binnenkort worden ingevoerd;

    EU-regeling:
    9.1. Bestrijden van discriminatie op “alle fronten”,
    9.2. Verwerpen en bestrijden van Islamofobia,
    9.7.6. Het inbrengen en aanmoedigen tot deelname van immigranten in politieke partijen,handelsorganisaties en niet-overheids organen,
    Een einde maken aan alle verschillen tussen ongelijkheid en opkomen voorgelijke rechten van immigranten, inclusief het bevorderen van betere kans op werk en onderwijs,
    9.7.8. Het verwijderen van regels en argumentering tot het verhinderen van bouwen van Moskeeen en het uitvoering van regelgeving dat ruim voldoende gelegenheid geboden zal worden tot het voldoende hebben, bouwen zorgdragen van kwaliteits gebedshuizen voor volgelingen van de Islam,
    9.7.9. Zorgdragen dat schoolboeken geen enkele negatieve informatie over het geloof Islam kunnen bevatten,
    11.6 Het aanmoedigen van jonge Moslims in Europa om Imam te worden,
    11.8. Het aanmoedigen van voldoende uitbrengen van Moslim leven en nieuws in de media, garanderend dat de opinie van Moslims wordt gepubliceerd,
    11.9. Het ontwikkelen van ethische handleidingen ter bestrijding van Islamafobia in de media ter promotie van culturele tolerantie en begrip, in samenwerking met de daarvoor aangewezen organisaties,
    In korte lijnen komt de regeling, die volledig gebaseerd is op de niet-timmermannen gemeenschap er o.a. op neer, dat de vrijheid van pers en meningsuiting nog verder aan banden gelegd zal gaan worden. Dat geschiedenisboeken herschreven gaan worden en er totaal geen sta in de weg zal zijn tot het bouwen van Moskeeen.

    BRON

    26-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamervragen

    Kamervragen



    Lucas.Hartong        25 augustus 2008

    Omdat het kan. Omdat het nodig is.

    De PVV heeft bij monde van de immer alerte Sietse Fritsma maar weer eens kamervragen gesteld over het verontrustend, want toenemend aantal mensen dat ons land wil binnenkomen en niet zonder reden, zo blijkt.

    Laten we eerst eens de cijfers over het gehele jaar 2007 bekijken. Het cijfermateriaal valt grofweg te verdelen in drie categorieën: naturalisaties (waarbij men definitief Nederlander wordt), asielverzoeken (vluchtelingen) en MVV’s (gezinshereniging, studie, werk). Het aantal naturalisatieaanvragen lag op 27.103, waarvan 92% werd ingewilligd. De asielaanvragen lagen op 9.731, waarvan 13% werd bewilligd en het aantal MVV-verzoeken kwam totaal op 40.236, waarvan 18.665 aanvragen tot gezinsherenigingen. Daarvan werd 62% akkoord bevonden. Het merendeel van de aanvragen kwam van de kant van landen in Afrika en het Midden-Oosten, waarbij Irak, Marokko, Somalië en Afghanistan eruit springen qua aantallen.

    Dan gaan we nu naar de eerste helft van dit jaar, dus tot en met de maand juni. Het aantal naturalisatieverzoeken ligt op 12.555, waarvan 91% werd ingewilligd. Toplanden: Irak, Marokko, Afghanistan en Turkije. Je vraagt je af wat onze overheid bezielt om deze mensen toe te staan tot Nederlander te naturaliseren. Hebben zij allemaal zo’n sterk verlangen om Nederlander te worden en onze normen en waarden te omhelzen? Wat is de reden dat zij ondanks het kennelijke verlangen om Nederlander te worden toch in de dagelijkse praktijk de Nederlandse samenleving niet accepteren?
    meer lezenop:
    het vrije volk


    25-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Snel uitslag verdachte vluchteling'

    'Snel uitslag verdachte vluchteling'

    van onze redactie politiek DEN HAAG - De ChristenUnie wil dat er een einde komt aan de onduidelijkheid rond vluchtelingen die worden verdacht van oorlogsmisdaden. Enkele honderden van deze vluchtelingen en hun gezinnen vallen al jaren tussen de wal van internationale verdragen en het schip van de Nederlandse regelgeving. Vandaag publiceert de ChristenUnie de notitie Verantwoordelijkheid en gerechtigheid.Daarin pleit de partij ervoor vluchtelingen die werkelijk van oorlogsmisdaden worden verdacht te berechten, maar hun gezinnen niet op te zadelen met hun mogelijke misdaden.
    meer lezen op:
    nederlands dagblad

    24-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatgevecht in de Marollen: 4 gewonden

    Straatgevecht in de Marollen: 4 gewonden

    Brussel-Stad - Bij een zware vechtpartij tussen twee stadsbendes in de Marollen vielen zaterdagmorgen twee zwaar- en twee lichtgewonden. Volgens het Brusselse parket raakten de twee bendes slaags na een verjaardagsfeestje.
    Zaterdagochtend raakte een twintigtal jongeren van twee rivaliserende bendes met elkaar slaags op het Vossenplein in de Marollen. Het ging om leden van de Stuivenbergbende uit Laken en de Bagdad-bende uit Sint-Joost. Ze vochten met messen en baseballknuppels.
    meer lezen op:
    brussels nieuws


    23-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Radicale tolerantie" is een lege en gevaarlijke kreet.

    "Radicale tolerantie" is een lege en gevaarlijke kreet.




    Kassander        22 augustus 2008

    “Het intolerante deed sluipend zijn intrede”, zegt Vreemans en was is dat heerlijk abstract. Je kan ook zeggen: wollig.

    Het is met dat begrip (in-)tolerantie net als met het begrip “vrijheid”. Het blijft zonder concrete invulling leeg. Vrijheid tót wat? Vrijheid ván wat?  Tolerantie voor wát? Even verderop noemt Vreemans “rauwe kantjes” en hij zegt het niet, maar hij bedoelt de rauwe kantjes van de islam. Wéér wat verderop hint hij naar zo’n rauw kantje, andermaal zonder het expliciet te benoemen: “sinds 2000/1 zijn wij ruw wakker geschud”. Ah! U bedoelt die massamoord op willekeurige burgers in de Twin Towers? Door dat geloof dat al 1400 jaar het tegenovergestelde van de Gouden Regel predikt en in praktijk brengt?  De Gouden regel die luidt: “Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden”?  De Regel wordt ook wel rijmend geformuleerd als “Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.” 

    Ik moet Vreemans nageven dat hij al vroeg in zijn stuk komt met het noemen van de Moeder aller Oplossingen voor het integratie-vraagstuk, een vraagstuk ooit zo treffend omschreven door Ien Dales: “Het is lastig soep maken als iemand steeds koud water in de pan gooit.”
    meer lezen op:
    het vrijevolk


    22-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schietpartijen in Kopenhagen

    Schietpartijen in Kopenhagen

    Denemarken, augustus 2008

    Diverse elkaar bevechtende bendes maken van Kopenhagen een soort oorlogsgebied. Dit jaar vonden totnogtoe 20 schietpartijen plaats, twee keer zoveel als vorig jaar in dezelfde periode. Kort geleden werd een 19 jarige man doodgeschoten. Het ging eerst om clubs als Hells Angels, maar tegenwoordig bestaan de bendes zeer overwegend uit jongens van Arabische en Aziatische (bedoeld wordt Pakistaanse) komaf.
    meer lezen op:
    nieuw religieuspeil


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische logica in NOVA

    Islamitische logica in NOVA
    Clairy Polak in gesprek met Mohammed Endit


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodrijden Ikea-man is moord, geen doodslag!

    Doodrijden Ikea-man is moord, geen doodslag!

    donderdag 21 augustus 2008 10:10     Gerlof Leistra


    Onbegrijpelijk dat de 25-jarige man die afgelopen zondag op het parkeerdek van Ikea in Amsterdam-Zuidoost verkeersregelaar Willem van Koerten (54) doodreed, in eerste instantie na verhoor werd vrijgelaten.

    Wat moet je in godsnaam uithalen willen ze je tegenwoordig nog vasthouden! Het onderzoek was nota bene nog niet eens afgerond. Pas toen het gewonde slachtoffer in het ziekenhuis overleed, werd de verdachte opnieuw opgepakt.

    Meteen agressief
    De exacte toedracht is weliswaar nog niet bekend, maar Het Parool publiceerde gisteren op basis van gesprekken met getuigen een geloofwaardige reconstructie. Zondagmiddag parkeert een blauwe Mini met drie passagiers half op een plaats voor invaliden. Als een verkeersregelaar de bestuurder daarop aanspreekt, reageert één van de medepassagiers meteen agressief: ‘Ik steek je dood.’
    meer lezen op:
    elsevier


    21-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Turkije doet te weinig voor godsdienstvrijheid'

    ’Turkije doet te weinig voor godsdienstvrijheid’


    DEN HAAG -  De Turkse overheid doet te weinig om de godsdienstvrijheid te verbeteren. Ten opzichte van vorig jaar zijn er weinig positieve ontwikkelingen, schrijft minister Maxime Verhagen (Buitenlandse Zaken) donderdag in antwoord op Kamervragen van de ChristenUnie en de SGP.

     

    Aanleiding daarvoor was een negatief rapport over de kwestie van de mensenrechtenorganisatie Jubilee Campaign. Daarin wordt gerept over een groeiende trend van haat en geweld jegens religieuze minderheden. Verhagen erkent dat er in de praktijk nauwelijks verbetering is in de situatie van religieuze minderheden in Turkije, dat lid wil worden van de Europese Unie.

    Volgens hem gaat het godsdienstonderwijs op de scholen nauwelijks in op andere godsdiensten dan het sunni geloof. Ook kunnen religieuze minderheden, zowel moslim als niet-moslim, nog steeds geen gebedshuizen oprichten.
    meer lezen op:
    de telegraaf


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Maleisië legt steeds meer mensen het zwijgen op



    Schrijven wat je denkt was altijd gevaarlijk in Maleisië, maar de voorbije weken kregen opvallend veel auteurs het er zwaar te verduren. Volgens waarnemers zit er nog meer repressie aan te komen.

    Begin augustus verstoorden fundamentalistische moslims een interreligieuze bijeenkomst over de problemen van gezinnen die zich tot de islam bekeren. De autoriteiten grepen niet in. Er dreigt een verschijningsverbod voor het invloedrijke katholiek tijdschrift The Herald omdat het heeft aangekondigd politieke commentaarstukken te gaan publiceren.
    meer lezen op:
    gazet van antwerpen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU doneert 40 miljoen euro extra aan Palestijnen

    EU doneert 40 miljoen euro extra aan Palestijnen

    woensdag 20 augustus 2008 15:45

    De Europese Commissie heeft 40 miljoen euro extra toegezegd aan de Palestijnse Autoriteit. Dat is nodig om de regering van president Mahmoud Abbas draaiende te houden.

    Nog eens 40 miljoen euro naar de Palestijnen Nog eens 40 miljoen euro naar de Palestijnen

    Europa doneert in 2008 volgens eerder gemaakte afspraken al 440 miljoen euro. Daar komt nu dus nog 40 miljoen euro extra bovenop, meldt persbureau ANP.

    'Draaiende houden'
    De Europese Commissie, het dagelijkse bestuur van de Europese Unie, verklaarde dat de Palestijnse Autoriteit het geld nodig heeft om de regering draaiende te houden. Het geld is bestemd voor salarissen en pensioenen van overheidsmedewerkers en sociale uitkeringen.
    meer lezen op:
    elsevier


    19-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Religie van de vrede slaat weer toe

    Veel doden bij aanslag politieschool in Algerije

    (Novum/AP) - Een zelfmoordaanslag op een politieacademie in de Algerijnse stad Boumerdes heeft dinsdag aan minstens 43 mensen het leven gekost, meldt het ministerie van binnenlandse zaken.
    De dader reed met een auto vol explosieven in op een groep jonge mannen die in de rij stonden om zich aan te melden voor de opleiding.
    bron:
    trouw


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De strategie van de islam
    De strategie van de islam

    De islam is geen godsdienst, het is een ‘systeem’, een levenswijze die dominant is op alle terreinen van het leven. Betoogt de islamkenner dr. Peter Hammond in een recente publicatie.

    ‘Angstaanjagende feiten over de islam’ heet die publicatie. Daarin legt Hammond - die hij vele boeken over het christendom in Afrika en over de islam op zijn naam heeft staan - uit hoe de strategie van de islam is. Onderstaand nemen we die publicatie over.

    Islamisering begint als er voldoende moslims in een land zijn die actie voeren voor hun religieuze privileges. Krijgen ze die, dan komen andere componenten van de islam – politiek, economisch, militair – ook naar binnen sluipen. Hier volgt hoe het werkt.

    Zo lang de moslimpopulatie in een willekeurig land rond of onder de 2% blijft, dan zullen ze voor het grootste deel gezien worden als een vredelievende minderheid en niet als een bedreiging voor andere staatsburgers. Dit is het geval in:
    lees meer op:
    wees waakzaam

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkracht én in de cel
    Verkracht én in de cel
     
    Ze is een van de vele vrouwen in de anonieme, hemelsblauwe
    boerka, maar Saliha’s tengere silhouet en stem verraden haar
    jonge leeftijd. Op de vraag waarom ze al zeven jaar gevangen
    zit tussen wrede opstandelingen en zware criminelen, giechelt
    het 15-jarige meisje en draait haar gezicht weg, tegen de schouder
     van een vriendin.


    ‘Ze is erg verlegen’, legt die uit om dan het antwoord op de vraag te geven:
     Saliha werd op jonge leeftijd uitgehuwelijkt. Toen die man haar continu
    mishandelde,
     liep ze weg, met een jongen uit de buurt. Ja, ze hield van de jongen, geeft
    Saliha toe. Nadat ze wegliep, wilde haar familie niets meer met haar te
    maken hebben en haar
    dorp deed haar in de ban. Saliha werd veroordeeld voor weglopen en
    illegale
    seksuele relaties, waarop in Afghanistan respectievelijk maximaal tien en
    twintig
    jaar celstraf staat. Ze kreeg de maximale straf.
    lees meer op:
    wees waakzaam


    18-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims doden tientallen mensen in Filipijnen

    Moslims doden tientallen mensen in Filipijnen

    ILIGAN -  Moslimrebellen hebben maandag bij een serie aanvallen in het zuiden van de Filipijnen tientallen mensen om het leven gebracht. Dat meldden functionarissen en getuigen.

    Honderden opstandelingen van het Moro Islamitisch Bevrijdingsfront (MILF) vielen verscheidene plaatsen binnen in de provincie Lanao del Norte op het zuidelijke eiland Mindanao. Zeker 28 burgers en drie militairen werden gedood. Ook werden woningen en winkels in brand gestoken.

    meer lezen op:
    telegraaf


    16-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indonesië in trek voor islamitische seksvakantie

    Indonesië in trek voor islamitische seksvakantie

    JIDDAH -  Een islamitische seksvakantie in Indonesië is steeds populairder bij welgestelde mannen uit het streng islamitische koninkrijk Saudi-Arabië. Dat schrijft de Saudische krant Saudi Gazette zaterdag.

    Op prostitutie staan strenge straffen in het koninkrijk, maar in het islamitische Indonesië kunnen de schuinsmarcheerders onder het mom van een huwelijk hun gang gaan.

    meer lezen op:
    telegraaf




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!