Inhoud blog
  • Buren als uw vrienden beschouwen is een blunder van je welste.
  • De IJzeren Rijn - Macht spelletjes - Een deal tussen Nederland en Wallonië:
  • de doodstraf voor Landverraad - Misschien een goede maatregel
  • Een conspiratie om België op te splitsen onder de grootmachten.
  • We kunnen met onze eigen belastingen ook eens op verlof.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een staatshervorming zonder compromis
    Een vrij België zonder extreme partijen - Goed voor de economie
    Een voorstel voor de staatshervorming: 1) De regionale parlementen Vlaanderen Wallonië en Brussel opdoeken. 2) Er komt Eén nieuw centraal parlement; doek ook de senaat op. Provincie raden, waar zijn die eigenlijk voor, weg ermee...3) Er komen nieuwe kiesdistricten, zijnde een agglomeratie van gemeenten die 50.000 inwoners benadert, 1 verkozen minister per district, 1 taal per district. 4) elke burger kan beslissen in welk kiesdistrict hij/zij wil stemmen, ongeacht zijn fysieke woonplaats; (dit zal de mobiliteit bevorderen). 5) Alle verkiezingen op internet of via de post. 6) De kiesplicht opdoeken. Waar kom je uit? Het verkiezing systeem dat ze in Nieuw Zeeland reeds gebruiken sinds 1893. Eén van de cleanste "minst corrupte" democratische politieke systemen ter wereld. Lees verder, en droom er maar van! Een droom is het begin van de toekomst.
    04-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een conspiratie om België op te splitsen onder de grootmachten.
    Waarom is het leiderschap van België in zulk een verzwakte positie geraakt over de laatste 30 jaar?

    De chaotische regering-structuur heeft noch kop noch staart.
    Een senaat vol met junioren, Kamer, regionale parlementen die niets met mekaar willen hebben, Provincie raden, Ministers van staat, en een Koning die niets zelf kan beslissen. Dat is toch allemaal abnormaal?  Is het opgezet spel?

    Is er een mogelijk complot onderweg?  Een soort media-oorlog om België te splitsen onder de Europese grootmachten, zonder 1 kogel te vuren?  Met het stilzwijgend goedkeuren van het volk?  Diefstal in klaarlichte dag?

    Las ik ergens in een recente krant dat onze koning (Koning Albert II) geadviseerd wordt over de staatshervorming door iemand dicht bij de Noorse Kroon?  

    Noorwegen is het land met de meeste olie in Europa en Koningin Beatrix is een van de rijkste mensen op aarde; ze is de grootste aandeel houder van Shell Oil.

    Ik weet het ook niet maar - Hier zijn sommige variabelen:

    Land = Macht
    Energie = Macht
    Olie = Energie
    Olie = US$
    Olie in Euro = oorlog (Zie Irak)

    Wat we ook kunnen raden is dat  Koningin Beatrix maar al te graag Vlaanderen terug onder haar vleugeltjes zou krijgen.  Als Vlamingen dat wisten, willen ze dan nog afsplitsen?  

    Voor Koningin Beatrix is het een volkomen logisch plan, want dan zijn alle 25 miljoen Nederlandstaligen van deze planeet weer onder haar controle. En dat zou dan haar erfenis zijn om aan haar zoon over te dragen.  Ben je nu nog niet aan het griezelen?

    Olie is Macht, Koning Harald V van Noorwegen (De rijkste olie staat van Europa) en Koningin Beatrix zijn niet te betrouwen voor zover het België aangaat.

    Of is het al te laat, Is de Koning reeds bezig met zijn Exit Strategie?  Lees ik in da Gazet van Limburg vandaag, dat de Koning een nieuw paleis wilt kopen in Italië?  Is die 50 miljoen voor dat nieuwe huis uit Noorwegen?  Want dat soort geld heeft onze Koning zelf niet, dat is geweten.

    Ik kan totale nonsens aan het bazuinen zijn, en ik hoop maar dat het zo is.  

    Maar mijn instincten rinkelen alarm belletjes.

    Ik vertrouw er niets van, als onze Koning Albert II, met Noren onderhandelt.

    Vergeet niet dat de Koning er is met de wil van het volk.  En ja misschien ware het beter dat Prins Filip vanaf nu de touwtjes overneemt.   Of we maken van België zelf een republiek, maar ik vrees dat we daar niet volwassen genoeg voor geworden zijn.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!