Inhoud blog
  • Wat is het beste voer voor uw hond?
  • Ik nam mijn hond mee naar werk
  • Mijn favoriete honden soort
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Honden liefhebbers
    Wij hebben ons hond lief
    19-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik nam mijn hond mee naar werk
    Veel mensen zijn elke dag aan het puzzelen hoe ze hun tijd zo indelen dat ze naast hun werk overal voldoende tijd voor hebben. Zodra je dan kinderen of huisdieren hebt kan dat vaak lastig worden omdat je zit met opvang of uitlaten. Gelukkig is dat bij mij nooit een probleem geweest. Ik nam mijn hond gewoon lekker mee naar mijn werk!

    Ik ben altijd graag bij dieren geweest en heb dan ook altijd ermee gewerkt. Dat begon als kind door de hond van de buren uit te laten en nu werk ik al jaren met heel veel plezier bij een grote dierenwinkel. Over het algemeen zie je niet meer dan wat vogels of konijnen in zo'n winkel maar bij die van ons hebben er altijd wel een paar honden ook rond gelopen. 

    De eigenaar van de winkel had zelf altijd haar hond in de winkel en zo ben ik ook aan mijn hond gekomen. Toen die hond een nest kreeg duurde het niet lang voor ik een pup had uitgezocht! Ik heb het altijd heel speciaal gevonden dat ik mijn hond bij me kon hebben terwijl ik aan het werk was. En in tegenstelling tot wat veel mensen denken valt het ontzettend mee hoeveel tijd je dan met je eigen hond bezig bent.

    Doordat je ondertussen aan het werk bent leert je hond juist heel snel dat hij niet altijd al je aandacht kan krijgen en wat zijn eigen plekje is. Ik heb het heel fijn gevonden dat ik mijn hond mee kon nemen ook al toen het nog een pup was. Zo leerde ze erg snel ook van de andere honden die daar waren. Eigenlijk had ze dan niet 1 baasje maar opeens veel meer! Dus ik had heel snel een hond die goed luisterde. En natuurlijk was het ook heerlijk dat ik me niet naar huis hoefde te haasten om haar uit te laten maar dat gewoon in de pauze kon doen. Helaas is mijn hond een tijdje geleden overleden maar ik heb ervan genoten dat ik haar kon meenemen en zou het zeker niet anders doen.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Archief per week
  • 05/01-11/01 2015
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!