Foto
Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Michel, 67 jaar. Al vele jaren weet ik dat ik hooggevoelig ben, ook wel HSP genoemd. Graag zou ik in contact komen met mensen die het zelfde probleem hebben, om samen ervaringen te kunnen uitwisselen. Samen het tot een positieve eigenschap om te draaien. Via dit weblog wil ik mijn menselijk emotionele kant belichten van alle dag, hoe het is om te leven met hooggevoeligheid. Ook wil ik mijn ervaringen met anderen te delen. Misschien zijn er lotgenoten die er iets aan hebben, als is het maar om familie en bekenden beter te laten begrijpen wat het hooggevoelig zijn betekend.
Foto
Voel jij mensen, sfeer en stemmingen, vaak haarfijn aan?
Foto
Hooggevoelig
Hooggevoelig hoe kun je daar mee omgaan.
08-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emotie
Als ik nu geëmotioneerd ben, vraag ik mij af, is dit wel van mij. Is er op dit moment reden om je zo te voelen. Als dat niet zo is, probeer ik meer bij mij zelf te blijven, tot gevolg dat ik mij weer beter ga voelen. Vroeger trok ik mij dan juist vaak terug met mijn emotie en ging mij zelf afsluiten. Ik heb nu geleerd om dat in ieder geval niet meer te doen.


Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)



Foto

Gastenboek
  • hoog gevoelig
  • nuttig boek voor hooggevoeligen
  • Reactie:Wim
  • Hooggevoelig en omgaan ermee
  • Ben is op bezoek geweest. (I like it)

    Jou berichtje is welkom. Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek. Hoe ga jij om met hooggevoeligheid?


    Foto

    Voel jij je soms niet prettig in gezelschap van veel mensen, of word je beïnvloed door de stemmingen van anderen? Test dan eens of je hooggevoelig bent. Klik hier boven op de info button hier boven, en doe de test.
    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!