Huis en tuin
Inhoud blog
  • Dakisolatie voor een energiezuinige woning
  • 5 redenen waarom Rummikub tijdloos en populair blijft.
  • Hoe bedank jij de gasten van jouw trouwfeest?
  • Elektrische verwarming: Het ideale model voor elk gebruik
  • Voordelen van een elektrische heftruck
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Handige informatie, weetjes en tips over uw huis en tuin
    13-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dakisolatie voor een energiezuinige woning

    Dakisolatie is een interessante investering naar een energiezuinige woning. Langs je dak kan maar liefst 30% van de warmte in een huis verloren gaan.

    Er zijn dan ook verschillende isolatiepremies die je kan verkrijgen om deze investering te verlichten.

    Wil je de zolderruimte omtoveren tot een comfortabele leefruimte, maar heb je weinig kluservaring? Dan is een isolatiesysteem met verstelbare opzetstukken een goede oplossing. Dankzij deze moderne systemen wordt het isoleren van een dak voor iedereen mogelijk.

    Je kan ook isoleren a.h.v. PIR platen. In het onderstaande filmpje zie je hoe je tewerk moet gaan.

    13-01-2015, 14:11 Geschreven door android
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:isoleren, dakisolatie
    07-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 redenen waarom Rummikub tijdloos en populair blijft.
    Wat is er gezelliger dan met een paar vrienden of met de familie een spelletje spelen aan tafel? Het zijn vaak de enige momenten dat je even volledig tijd voor elkaar hebt. Geen telefoon of televisie, maar gewoon samen lachen en genieten van de spanning van het spel.Rummikub heeft zijn diensten op dit vlak al een aantal jaren bewezen en toch blijft het spel leuk om te spelen. Waar andere spelletjes nog wel eens kunnen gaan vervelen, lijkt Rummikub spelen nooit saai te worden. We spelen het op vakantie, tijdens de koude wintermaanden of lekker in de zon in de tuin. De materialen van het spel lijken onverwoestbaar, dus het kan ook moeiteloos jaren mee. Waarom is Rummikub spelen eigenlijk zo leuk?


    Het spel is geschikt voor alle leeftijden, zowel jong als oud beleven veel plezier aan het spel.
    Tijdens het spel blijft er genoeg ruimte om gezellig met elkaar te kletsen.
    Ook al moet je een beetje geluk hebben met de stenen, er komt ook tactiek bij kijken. We kunnen het onze tegenstanders dus best lastig maken.
    Het spel vraagt om inzicht en lef en dat zorgt dat ieder potje weer opnieuw spannend is.
    Je kunt het spel zo lang maken als je wilt. Snel één potje spelen of liever een hele reeks.


    Een echte klassieker
    Rummikub is niet voor niets een echte klassieker, het is één van de weinige spelletjes die al jaren de mensen terug aan tafel brengt. Het brengt sfeer en gezelligheid en dat is precies wat we kunnen gebruiken in deze hectische tijden. Misschien wil jij nu ook Rummikub spelen of een ander leuk gezelschapsspel? Neem eens een kijkje bij ons spellenaanbod.

    07-11-2014, 15:31 Geschreven door android
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe bedank jij de gasten van jouw trouwfeest?

    Handgeschreven telt niet meer
    Nog niet zo lang werden uitnodigingen en bedankingen per definitie handgeschreven verstuurd. En dan nog liefst op duur, geschept papier, al dan niet met een gouden randje. Vandaag communiceren we deze zaken via mail of facebook. Of toch niet? Nee, voor heel speciale gelegenheden, uw huwelijk bijvoorbeeld, gebruiken we nog altijd kaarten. En dat niet alleen voor de uitnodiging maar ook voor uw huwelijksbedankjes. Met deze bedankjes huwelijk laat u uw vrienden weten dat u het fijn vond dat zij op uw grote dag aanwezig waren. Tegelijkertijd bedankt u hen in één moeite door voor hun geschenk. 

    Een kaart die spreekt
    Natuurlijk wil u voor een kaart die uw zo belangrijke huwelijksbedankjes draagt wel iets speciaals. Dat vindt u bij ons. U kiest en ontwerpt zelf uw trouwbedankjes, al dan niet met de steun van onze basispatronen. U kiest ook zelf of u ruimte wil voor nog een persoonlijke handgeschreven boodschap of niet, u bepaalt het aantal kaartjes dat u wil laten drukken en de termijn waarbinnen dit moet gebeuren. Zo bent u verzekerd van prachtige kaarten die uw persoonlijkheid weerspiegelen, uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

    26-11-2013, 12:09 Geschreven door android
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:trouwen, bedankjes huwelijk, huwelijk
    02-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elektrische verwarming: Het ideale model voor elk gebruik
    In tijden van overaanbod is het moeilijk kiezen. Elk gezin heeft een specifieke voorkeur wat betreft verwarming, maar laten we even stilstaan bij de vele voordelen van elektrische verwarming. Ongeacht kamer, situatie of bedoeling; voor elk verbruik bestaat er een ideaal elektrisch model.

    Kleine ruimtes

    Veel gezinnen vertrouwen al jaren op een of andere elektrische vorm van verwarming. Jonge stellen springen vaak bewust om met energie en zullen niet snel investeren in een uitgebreid verwarmingssysteem.

    Elektrische panelen en kacheltjes zijn voor hen de gepaste oplossing. In beide gevallen gaat het om zuinige warmtebronnen die probleemloos kleinere ruimtes verwarmen zonder veel energie te verbruiken. Natuurlijk bestaan er ook meer uitgebreide verwarmingssysteem op basis van elektriciteit die het verbruik tot een minimum beperken.

    Zuinig en discreet

    Grotere ruimtes verwarm je snel en eenvoudig met elektrische radiatoren. Het merendeel van de nieuwe toestellen die vandaag op de markt zijn, zijn uitgerust met een ingebouwde thermostaat. Wanneer een bepaalde temperatuur wordt bereikt, stopt de radiator het verwarmingsproces. De toestellen zijn niet alleen intelligent, maar ook bijzonder zuinig. De aankoop- en installatieprijs is bovendien ook lager dan die van de traditionele centrale verwarming. Het duurt dan ook niet lang voor de initiële investering is terugverdiend. Aangezien er geen sprake is van brandstof of gas, is deze verwarmingsmethode ook erg veilig.

    Milieu- en budgetvriendelijk

    In een goed geïsoleerd huis hoort elektrische verwarming thuis. Door het juiste gebruik van isolatie zal er minder warmte ontsnappen en zal er minder nood zijn aan constante verwarming. Het gecontroleerde verbruik van verwarmen met elektriciteit draagt zo bij tot een laag kostenplaatje.

    Ten slotte, kiezen voor een elektrische vorm van verwarmen is ook bijdragen tot het milieu. Als je het slim aanpakt, kan je de uitstoot van schadelijke gassen behoorlijk terugdringen. Zo investeer je niet alleen in je directe leefomgeving, maar ook in de toekomst van je kinderen.

    02-08-2013, 11:16 Geschreven door android
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:elektrische verwarming, elektrisch verwarmen, elektrische radiator
    30-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voordelen van een elektrische heftruck

    Interesse in een elektrische heftruck? Groot gelijk! Veel van de oude modellen zijn hopeloos achterhaald en de voordelen van een elektrische heftruck zijn legio. Investeer in de toekomst en kies volop voor een elektrisch model.

    Uitstoot?

    Kiezen voor elektrische heftrucks is kiezen voor een goede gezondheid. Het elektrische model stoot immers geen schadelijke gassen uit. Als u met een ouder model voornamelijk binnen werkt, mag u het belang van goede ventilatie niet onderschatten. Vaak is het zo dat er in heel wat afgesloten ruimtes helemaal geen sprake is van luchtcirculatie. Dat betekent dat u eigenlijk keer op keer schadelijke gassen inademt. Met een elektrisch model is dat probleem alvast van de baan.

    Geluidsoverlast?

    Elektrische heftrucks zijn muisstil. Had u in het verleden vaak oorpijn na een dagje werken met een ouder model, dan zorgt de batterij van het elektrische model voor niets dan rust. Motoren maken nu eenmaal veel lawaai, maar ook dat nadeel behoort nu tot het verleden.

    Onderhoud?

    Heftrucks die werken dankzij een motor hebben regelmatig onderhoud nodig. De kosten daarvan kunnen al snel hoog oplopen. Elektrische heftrucks sparen op termijn erg veel geld uit, er is immers weinig onderhoud nodig. Heftrucks die aangedreven worden door elektriciteit maken bovendien minder gebruik van onderdelen die sneller aan vervanging toe zijn. Dankzij de betere onderdelen zijn elektrische modellen ook wat kleiner. Ook dat komt de algemene veiligheid ten goede.


    30-07-2013, 08:53 Geschreven door android
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Industriële stofzuiger

    Hebt u een groot magazijn of een opslagruimte waar heftrucks in en uit rijden en waar geregeld geladen en gelost wordt? Dan is de kans groot dat uw opslagruimte of magazijn snel vuil wordt. Om dergelijk onhygiënische werkruimten te voorkomen is het belangrijk om de juiste manier te vinden voor het schoon houden van deze werkruimten ten behoeve van uw eigen werkcomfort en het comfort van uw werknemers. een veel gebruikte manier om vuil effectief en doelmatig te verwijderen uit uw bedrijf is de industriële stofzuiger die gemakkelijk te bedienen is en een immense zuigkracht heeft. In de komende alinea's zullen de soorten industriële stofzuigers die te verkrijgen zijn worden benoemd. Verder is het aan u om een industriële stofzuiger aan te schaffen die geschikt is voor uw bedrijf en uw situatie.

    U moet allereerst bedenken wat voor vuil u voornamelijk tegenkomt op uw werkvloer, want als dit voornamelijk droog vuil is dan kunt u een stofzuiger aanschaffen die enkel gemaakt is voor droog vuil. Heeft u echter ook last van nat vuil dan zijn er ook stofzuigers die beide soorten vuil aankunnen. Verder dient u rekening te houden met de grote van de oppervlakte die schoon gehouden dient te worden. Als dit een wat kleinere ruimte is dan heeft u waarschijnlijk genoeg aan een stofzuiger met slechts een motor die wat makkelijker aan te sturen is en bovendien zeer wendbaar is in de kleine ruimtes. U kunt bij grotere ruimtes natuurlijk ook kiezen voor grotere stofzuigers die tijd en moeite besparen bij het stofzuigen van grote ruimtes.


    29-07-2013, 13:00 Geschreven door android
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 12/01-18/01 2015
  • 03/11-09/11 2014
  • 25/11-01/12 2013
  • 29/07-04/08 2013

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten 2
  • groene tuin wordpress
  • maison et jardin wordpress
  • house and garden wordpress
  • huis en tuin tumbrl
  • maison et jardin tumblr
  • green garden tumblr
  • huis en tuin bloggen
  • maison et jardin bloggen
  • home and garden bloggen
  • huis en tuin skynet

    Mijn favorieten 2
  • maison et jardin skynet
  • home and garden skynet
  • huis en tuin squidoo
  • maison et jardin squidoo
  • home and garden squidoo


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!