Inhoud blog
  • Cleopatra
  • Regels van de macht van wicca
  • Bezwering
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    In egypte zijn de mooiste schatten van de oudheid gevonden
    Ja , kijk naar het graf van toetanchamon
    nee
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    the magic page
    je bent beland op the magic page. De naam zegt het al: een magische pagina boordevol informatie over edelsten, elfjes, heksen, kruiden, wicca maar ook diingen over het oude egypte, bijna alles wat met magie of mysterie te maken heeft staan op deze Site.
    Hallo mensen je bent beland op mijn blog je vindt hier heel veel over edelstenen magie hekserij kruiden egypte het is teveel om op te noemen alles wat met magie te maken heeft vindt je op deze blog ik hoop dat je wat hier aan hebt. Dat er genoeg informatie voor je opstaat, waar je wat aan hebt. beantwoord mijn poll en zie meteen de uitslag. veel plezier op deze blog. groetjes van de maakster (natuurlijk is deze blog nog in ontwikkeling.)
    14-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cleopatra
    Klik op de afbeelding om de link te volgen He alle maal deze afbeelding is van Cleopatra. En ze heeft een verhaal dat wil je niet weten. Maar ja ze was een moedige heerser. Ze wou niet de gevangene zijn van een Lul die de macht over echte wou NOU GELIJK HEEFT ZE. Ze heeft zelfmoord gepleegd samen met haar twee dienstmeiden, met behulp van een cobra, dat was een heilig dier in EGYPTE het stond voor macht. Ze is daarom ook machtig dood gegaan.

    14-03-2006 om 09:29 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (21 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    14-03-2006 om 09:21 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regels van de macht van wicca
    1.) Het eerste principe is dat van de liefde, dat uitgedrukt word in de leerstelling

    (Zolang het niemand schade berokkent, kun je doen, wat je wilt.

    a.) Liefde is niet alleen puur een gevoel, maar het is een teken, hoe een individu zich tegenover andere wezens gedraagt.

    b.) Anderen kan schade toegevoegd worden door middel van gedachten, woorden en daden. Gedachten horen hier dus ook bij, omdat voor een heks gedachten ook kracht hebben, en zich in magische activiteit uitdrukken kunnen - en dan doet het er niet toe, of dat bewust of onbewust gebeurt.

    c.) Voor alle duidelijkheid: Het begrip 'none' (niemand, niets) omvat ook de eigen persoon, hoewel het bij uitzondering toelaatbaar is, dat, als daarvoor gekozen wordt, men zichzelf schaadt, wanneer men iemand anders helpt.

    d.) Alle schade die zonder noodzaak aan anderen toegevoegd wordt, is onetihisch. Oorlog is in deze samenhang te zien als het toebrengen van schade zonder noodzaak. het is echter ethisch acceptabel, zichzelf te verdedigen, of iemand anders, wanneer deze daarom nadrukkelijk GEVRAAGD heeft.

    2.) De heks moet de krachten van het universum erkennen en ermee harmoniëren, in overeenstemming met de wet van de polariteit: Alles is dubbel, alles heeft twee polen, alles heeft twee kanten, op elke actie volgt een reactie, alles kan zich als actief of als reactief in relatie tot andere dingen openbaren.

    a.) De oneindige en uiterste Godheid is uniek en is een transcendente volkomenheid, die buiten onze grenzen en uitdrukkingsmogelijkheden ligt. Met onze menselijke kapaciteiten is het niet mogelijk, dit principe van kosmische eenheid te begrijpen en te idenficiceren, tenzij het zich aan ons manifesteert in delen van zijn eigenschappen en in handelingen.

    b.) Een van de meest fundamentele en belangrijkste eigenschappen van deze Ene, (die wij menscen begrijpen kunnen), is die der polariteit, die van actie en reactie. Daarom erkennen heksen deze goddelijke Eenheid, beleven die echter in hun verering en relatiegevoel in die archetypische polariteit, belichaamd door God en Godin, in de Alvader en de Grote Moeder van het universum. Met onze menselijke begrenzingen om te kunnen begrijpen en te kunnen uitdrukken komen we met deze zijnsvormen zo dichtbij als maar mogelijk is bij de goddelijke Eenheid, en dit maakt het ons mogelijk m.b.v. het praktizeren van de mysteriën dat Ene te benaderen.

    c.) Harmonie is niet een kwestie van abstracte schoonheid, maar van evenwichtige, dynamische en gelijkwaardige samenwerking en relatie.

    3.) De heks moet dit erkennen en aanvaarden en binnen het raamwerk van deze oorzaak-gevolg wetmatigheid werken; op elke daad volgt een reactie, en ieder effect heeft een oorzaak. Alle gebeuren verloopt volgt deze wet, niets in ons universum kan zonder of buiten deze wet plaatsvinden, ofschoon we deze relatie tussen een effect en z'n oorzaak niet steeds op prijs stellen. Uit deze wet volgt de 'drievoudige wet', die inhoudt, dat op alle gebeuren een drievoudige effect volgt, het doet er niet toe of dat met goed of kwaad te doen heeft. Onze daden hebben meer gevolgen dan we doorgaans bemerken, de reactie, die uit onze daden voortkomen, zijn deels de oogst, het 'succes'.


    4.) Zoals het boven is, zo is het beneden. Datgene, wat in de macrokosmos existeert, existeert overeenkomstig op kleinere schaal in de microkosmos.De krachten van het universum zijn ook in de mens terug te vinden, hoewel deze meestal ongebruikt blijven. Deze kunnen echter gewekt en gebruikt worden bij gebruik van daartoe geeigende technieken; ingewijden in de mysteriën moesten daarom een eed afleggen om deze geheimen der mysterien te beschermen tegen leken. Wanneer deze krachten onverantwoord gebruikt worden, kan er grote schade aangericht worden - overeenkomstig de wet van oorzaak en gevolg en die van het drievoudig effect, kan men zowel zichzelf als ook anderen onherstelbare schade toevoegen.

    a.) Omdat onze filosofie ons leert, dat het universum een manifestatie van het Goddelijke is, is er niets, dat geen deel uitmaakt van de natuur van dat Goddelijke; vandaar, dat de krachten en eigenschappen van het Goddelijke aanwezig zijn in alles wat existeert, howel de quantiteit varieert.

    b.) Deze kracht in de mens kan met behulp van verschillende technieken uit de mysteriën gewekt worden; hoewel ze alleenstaand slechts kleinere effecten veroorzaken kunnen, is het ook mogelijk, ze te gebruiken om de krachten van het universum aan te spreken en te gebruiken. En daarmee heeft de mens invloed op de kracht van het Goddelijke, kan een kanaal voor een Godheid openen, zodat deze in de eigen manifestatie opereert. Dit, zo voelen velen, is ook een van de redenen voor de eed tot geheimhouding.

    c.)Het universum is het lichaam van de Goddelijke Ene en bezit veel van de eigenschappen van deze Ene, (de wetten en principes van het universum), en de Ene handelt d.m.v. deze wetten en principes. Wanneer men tussen het bekende en het onbekende differentieert, kan men over het Goddelijke leren - en men leert daardoor zichzelf ook beter kennen. Bij het onderzoeken van de myteriën kan men dus werkelijk meer over de Ene te weten komen. De CRAFT is daarmee een natuurreligie, en natuurlijk een mysteriereligie, die in de natuur de uitdrukking van van het Goddelijke herkent.

    5.) We weten, dat alles in het universum in beweging is en vibreert, en dat alles ook uit deze vibraties is voortgekomen. Alles vibreert, alle dingen rijzen en dalen volgens een getijdensysteem, en dat laat ons ook zien, dat dezelfde vibraties zowel in het grote universum als ook in het kleinste atoom terug te vinden zijn. Zijn en energie zijn twee verschillende polen van een eindeloos fenomeen. Juist daarom celebreert en harmoniseert de heks zich daarmee, en gebruikt de stromen van het universum en van het leven, zoals deze zich aan in de cycli der jaargetijden en de beweging van het zonnestelsel tonen. Dat zijn b.v. de acht grote rituele feesten die in het 'levenswiel' genoemd worden. Verder werkt de heks met de krachten en de getijden van de maan, omdat deze als 'geleider' fungeert voor heel veel energie voor de aarde en voor ons zelf.

    6.)In het universum is geen dode materie. Alle dingen bestaan, alle dingen leven - natuurlijk heel afwijkend van onze gewoonlijke definitie van 'leven'. Vanuit deze kennis weet de heks, dat een echte dood niet bestaat; wat gewoonlijk dood genoemd wordt, is voor de heks een verandering van de ene toestand van leven in een andere. Het universum is het lichaam van het Goddelijke, en heeft een bewustzijn van hogere waarde. Alle dingen maken deel uit van dit bewustzijn, in verschillende gradaties van gewaarwording.

    a.) Vanwege dit principe zijn voor de heks alle dingen heilig; ze maken immers alle deel uit van het leven van de Ene.

    b.) Vandaar, dat de heks van nature een ecoloog is, omdat de natuur deel van ons is, zoals wij deel uitmaken van de natuur.

    7.) In de verschillende fasen van de menselijke ontwikkeling hebben beschavingen het Goddelijke in vele variaties vereerd. de krachten van het universum werden telkens in zodanige gestalten annbeden, dat ze voor de vereerder het meest uitdrukkingsvol het attribuut van de Godheid presenteerden. Deze manier, om de natuurlijke en goddelijke krachten van het universum in godvormen of attributen te personifiëren, en daarmee contact te leggen en te gebruiken, is een methode met een zeer hoge potentie. Daarom zijn de Goden zowel waarachtig en natuurlijk, als ook door mensen gemaakt, in die zin, dat de aanbeden godvorm door mensen gemmakt werd in het streven om het Goddelijke Ene te kunnen begrijpen.

    a.) In overeenstemming met de wet van de polariteit, werden deze godvormen onder dezelfde noemer gebracht door die ene grote wet, die zegt: Alle Goden zijn één God. Alle Godinnen zijn één Godin. Er is slechts één Initiator. Deze wet drukt ons begrip daarvan uit, dat alle krachten van het universum - het doet er niet toe in welke godvorm ze 'gekleed' worden en met welke kracht ze samengebracht worden - in hun fundamentele polariteit van het Goddelijke, de Grote Moeder en de Alvader uitgedrukt kunnen worden.

    b.)Het nut van deze verschillen in godvormen is voor ons, dat we verschillende ethische bronnen en tijdvakken kunnen gebruiken, om te weten te komen, wat de redenen zijn voor de verschillen tussen de vele tradities en de Craft. Elke traditie gebruikt deze vormen - en de daarbij het best passende naam, die de traditie het beste kenmerken en die het begrip van de daarbijbehorende Kracht doet ontwaken - steeds in overeenstemming met het zwaartepunt van de desbetreffende traditie.

    c.) Omdat we weten, dat odanks de uiteenlopende namen of presentaties steeds dezelfde goddelijke principes en krachten uitgedrukt worden, verlangen we van onze leden, dat ze onder ede beloven, nooit de spot te drijven met de namen, waarmee anderen het Goddelijke vereren, in het bijzonder dan, wanneer zo'n naam sterk van de onze afwijkt en schijnbaar nietszeggend is. Voor de aanhangers van zo'n andere traditie kunnen de namen die wij gebruiken en onze rituelen als nietszeggend overkomen.

    8.) Een heks laat zich niet corrumperen door de grote schuldneurosen, die door de mensheid in naam van het Goddelijke zijn gecreeerd; hierdoor wordt het Zelf bevrijd van de onderwerping aan het verstand. De heks laat zien, dat hij/zij verantwoordelijk is voor de eigen daden, en accepteert de consequenties ervan. Schuld wordt hier afgewezen als een belemmering voor de zelfactualisering, in plaats daarvan komt, door de inspanningen van de heks, de leer van het niet-schaden, de verantwoording voor de eigen acties, en het doel, de volle kracht van het universum te bereiken, na te streven.

    a.) Wij geloven, dat het menselijk wezen zonder aangeboren schuld wordt geboren, en we zien, dat het concept van schuld en boete het menselijke potentieel sterk afremmen; de gevolgen van de 'oorzaak-gevolg' wet, door velen ook wel karma genoemd, zijn geen straf, maar een herhaling van situarties en de bijbehorende effecten, omdat het betreffende individu nog niet voldoende wijsheid bezat om met zulke situaties goed om te gaan, of ze te voorkomen.

    b.) Een hemel bestaat niet - behalve die, die wijzelf in ons leven op de aarde zelf maken; en net zo bestaat er ook geen hel - alleen de resultaten van ons handelen uit onwetendheid. Velen onder ons geloven dat er een wachtplaats bestaat, vaak het Zomerland genoemd, waar we uitrusten, ons ontspannen, en ons voorbereiden voor het volgende verblijf op de aarde. De dood wordt niet gevolgd door bestraffing of beloning, maar door leven en door de voortgang van de evolutie van ons menselijk potentieel.

    c.) Niemand kan het Goddelijke in zichzelf verdoemen, iemand kan zichzelf er alleen maar van 'afscheiden', wanneer hij/zij weigert wijsheid en zelfverwerkelijking te accepteren. Zo'n afwijzing leidt echter niet tot persoonlijk leed in de hel, maar het maakt die mens tot een lege huls, een persoon of gedachte zonder de vonk van het Goddelijke.

    9.) We weten van het bestaan van de levenskracht, die alle levende dingen omvat; dus alles wat existeert. We weten, dat een vonk van het Goddelijke vuur aanwezig is in elk ding, in alles was existeert - en dat niets sterft, dat alleen de vorm van het bestaande zich verandert. We weten, dat deze vonk van het Goddelijke zich telkens weer opnieuw manifesteert, om zijn potentie ten volle te proberen te realiseren, om tenslotte te komen tot het hoogtepunt en de essentie van het pure 'zijn' te komen. In dit proces van reïncarnatie komt elke existentie steeds in dezelfde vorm terug, ofschoon de gestadig toenemende zelfverwerkelijking tot een hogere 'trede' leiden kan. De mens komt als mens terug, de kat als kat, een mineraal als mineraal. Iedere 'soort' ontwikkelt zich net zoals ieder ander 'wezen' van dezelfde soort zich ontwikkelt.

    10.)Dit evolutionaire proces van opeenvolgende reïncarnaties in manifestatievormen functioneert door het toepassen van de verworven wijsheid, de essentie van dit 'levensexperiment'.deze essentie, deze wijsheid is een attribuut van de vonk binnenin het individu, en is daarmee ondeelbaar verbonden.

    11.) We moeten ons lichaam beschermen, want het is de drager van de levensvonk, het is onze vorm, de vorm, waarmee we op de wereld zijn. We moeten dus ons lichaam genezen van ziekten, en het als een zo perfect mogelijk afgestemd werktuig onderhouden; we moeten ook andere(n) genezen (zowel psychisch als fysiek) voor zover dat in onze macht ligt. Maar we mogen het leven van anderen niet zomaar storen, ook niet om te genezen, tenzij ze er zelf om vragen, of we hebben hun uitdrukkelijke toestemming daartoe. De reden voor deze overduidelijke beperking is, dat ieder mens over een vrije wil beschikt - en waar de Goden aarzelen te helpen, kunnen wij stervelingen er ons beter niet ongevraagd mee bemoeien.

    12.) In en met harmonie wordt de grote natuurkracht magie aangesproken. Met magie bedoelen we niets bovennatuurlijks, het is gewoon de natuur op z'n best; de wetten en toepassingen ervan worden tot op heden nog niet door de regulaire natuurwetenschappen herkend en erkend. Het is het streven van de heks om deze krachten van de natuur te erkennen, haar wetmatigheden te leren, zichzelf daarop af te stemmen en ze te gebruiken. De heks moet er echter voor waken, zich niet door deze krachten te laten corrumperen, door ze alleen maar te gebruiken om eigen doelen te verwezelijken; hij/zij moet er daarom naar streven, de mensheid ermee te dienen: Hetzij door middel van het werk als priester, of door het gedrag een voorbeeld te zijn voor anderen. De keuze tussen deze beide wegen moet afgestemd zijn op de mogelijkheden en de ware natur van de heks.


    27-02-2006 om 08:56 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    24-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    24-02-2006 om 14:26 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezwering
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Binnende bezwering:

    schrijf op een klein stukje papier met rode inkt de naam van uw begeerde geliefde en rol het papier op.
    zalf het rolletje met etherische rozenolie amberolie is ook goed. bind het dicht met Rood garen en spreek bij elke knoop een regel van de volgende formulu uit:

    eentje om mij liefde te zoeken
    Eentje om mijn liefde te vinden
    Eentje om mij liefde te binden
    tot in de eeuwigheid zijn we als een verbonden
    Moge het zo zijn. hiermee is de bezwering verzonden.

    Laat het rolletje onder een kandelaar met rode kaarsen in de noordelijke hoek van uw altaal liggen tot uw wil is geschied.
    wees er wel zeker van waarnaar u verlangt
    deze bezwering kan je niet meer terug draaien.

    24-02-2006 om 14:22 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkoudheid
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 15 gram lidebloesem
    15 gram kamillebloemen
    30 gram vlierbloemen
    laat twee eetlepels 20 minuten in 1l kokend water
    neem naar behoeft een kopje

    24-02-2006 om 14:13 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thee voor de menstruatie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen menstruatie, overmatige bloedverlies thee.
    -Kook 30 gram bladeren van vrouwenmantel in 1l water
    -Laat dit 10 minuten trekken en zeef het
    -laat 50 gram Heermoes in 1l water 30 minuten koken en zeef dit
    -Drink van beide thee dagelijks 2 kopjes.
    begin hiermee een week voor de menstruatie

    het helpt ech hoor!

    24-02-2006 om 14:05 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olie zoete overgave
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 3 druppels geranium
    3 druppels rozenhout
    1 druppel patchouli
    2 druppels sandelhout
    1 druppel roos
    in aroma lap of 25 ml basis olie

    24-02-2006 om 13:59 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.olie voor sexuele aantrekkingskracht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen sexuele aantrekkingskracht
    3 druppels scharlei
    3 druppels ylang ylang
    1 druppel jasmijn
    in aromalap of in 25 ml basisolie

    24-02-2006 om 13:56 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Numerlogie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 1    2    3    4    5    6    7    8   9    11    22  
    a     b   c    d    e     f     g    h    i     
    j           l     m   n     o    p    q   r      k
    s      t   u          w    x    y     z                 v

    Numerlogie:

    De nummers zijn zo dat je elke keer weer op een getal uit komt.
    Bijvoorbeeld mijn nichtje is geboren op
    05-06-1988

    dan doe je: 0+5+0+6+1+9+8+8= 37 3+7= 11 1+1= 2 dus haar geboorte getal is 2.

    Haar naam is: Sabrina Hetwouk ( naam is verzonnen)
    Voornaam;
    1+1+2+9+9+5+1=28 2+8=10 1+0=1

    achternaam 8+5+2+5+6+3+11= 40 4+0= 4

    4+1=5 haar naamgetal is 5

    In precipe is het beter dat je geboorte getal met je naam getal over een komt. omdat je dan sterker bent. Maar als je heks wordt mag je je eigen naam kiezen het liefst dat het met je geboortegetal overeenkomt. Het is wel een hoop gepuzzel maar zeker de moeite waard.

    24-02-2006 om 13:14 geschreven door Isis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/03-19/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!