• Titelverdediger Italië is op zijn hoede voor "goed georganiseerd" Albanië onder Sylvinho
  • Zwitserland bibbert in tweede helft, maar boekt wel belangrijke zege tegen Hongarije
  • LIVE (18u): Lamine Yamal staat in de basis bij Spanje en zal jongste speler ooit op een EK zijn
  • Embolo verlost Zwitserland met fraaie lob in het absolute slot
  • LIVESTREAM Ronde van België: Vacek gaat op zoek naar dubbelslag. Kan Waerenskjold nog terugkeren in koninginnenetappe?
  • LIVESTREAM Ronde van België: Laatste ronde in koninginnenetappe! Wie wint op de Muur van Durbuy?
    Jong KBS 2004
    seizoen 2015-2016
    18-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 04

R. Cappellen - Jong Berchem  2-2

Bij Jong Berchem krijgen 5 A kernspelers de kans om hun match ritme te verbeteren. De eerste helft is een gesloten partij voetbal met weinig doel gevaar. De beste kansen zijn voor de bezoekers met een schot van Faes dat maar net naast gaat en één van Troonbeeckx dat door doelman De Neef geparreert word.  Van Geertruyden anticipeert goed en kan Jong Berchem op voorsprong brengen. De spelers van JKBS hebben de bootschap tijdens de rust van trainer Bernaerts goed begrepen. Cappellen heeft het moeilijk met de collectieve druk naar voren van de bezoekers.  Toch is het wachten tot min.60 waarin Maes de 0-2 binnen trapt. Match gespeelt denkt men dan maar in voetbal blijft alles mogelijk tot het laatste fluitsignaal. Cappellen kan in het laatste kwart van de wedstrijd nog een gelijkspel afdwingen.

Jong Berchem: Siemons, Geuens, Dirickx (46' Nwokoro), Stevenin, Van Geertruyden, Faes, Maes (70' De Mulder), Troonbeeckx (70' Foucart), Audenaert,  Janssens, Cornelis  (46'De Bruyn).

Doelpunten: 36' Van Geertruyden(0-1), 60' Maes(0-2), 79' Bogaerts(1-2), 89' Van Mirlo(2-2)