Joggers Brecht
Niet denken maar Doen !!!!!!
Foto
Dinsdag & Donderdagavond 20u Orangerie en Zondagmorgen 10u aan de KH. training
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
14-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mail van Josée gekregen.

Zaterdag 12 en Zondag  13 oktober, stonden al een tijdje aangekruist in de agenda bij de leden van RunninBrecht!  12 oktober Nottebohm Run, er werd hulp verwacht van de leden om alles in goede banen te leiden. Een aantal heeft zich hier voor opgegeven. Om 10.00 uur stonden de eerste lopers  al te trappellen om in te schrijven, het weer was aangenaam om te lopen. Met een mooie groep van Runnin Brecht hebben ze de 10 km gelopen  zelfs de start to runners hebben ze mee begeleid, het zijn doorzetters. Bij aankomst werd iedere loper verwent met een drankbonnetje, een verrassingszakje en een recuperatiedrankje.  We deden nog een babbeltje aan de aankomst met de lopers en probeerden hen te overtuigen om lid te worden van onze club.

In de namiddag was het duathlon, daar werd nog eens hulp verwacht, seingevers en toezichters, supporteren mocht ook, zo genoten we op onze manier van deze dag !  Na afloop begon de opruim maar vele handen maken het werk licht, met een geweldig team waren de nadars, linten,clubboog en tentjes snel opgeruimd.  Nadien werden we verwend met een lekkere pastamaaltijd en mochten we nog iets drinken. Koen heeft ons bedankt voor de hulp toen we huiswaarts gingen.

Zondag 13 oktober ontbijt in de schandpaal!  Daar werden we om 10.00uur verwacht. Tot 12.00uur mochten we naar het buffet gaan waar verschillende soorten slaatjes, vis beleg… te veel om op te noemen mochten nemen. Cava, koffie of thee stonden ook ter beschikking. Iedereen had wel iets te zeggen, zo kwamen we nog eens iets te weten.  Na het ontbijt was een wandeling gepland, geen verplichting  maar met een mooie groep zijn we Brecht gaan verkennen, onder begeleiding van Marc Martens. Om half 2 kwamen we terug aan de schandpaal de groep was  kleiner, verchillende mensen hadden nog  verplichtingen . Met het kleine groepje  nog iets gedronken  nadien naar huis.

 

Het was een fantastish geslaagd weekend!!!





Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

Startpagina !

Klik hier
om dit blog als uw startpagina in te stellen!
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!