Joggers Brecht
Niet denken maar Doen !!!!!!
Foto
Dinsdag & Donderdagavond 20u Orangerie en Zondagmorgen 10u aan de KH. training
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
19-02-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mail van Josee

Wat een opkomst alweer vanavond,  in de vlucht heb ik 24 lopers geteld.  Voor ik vertrok had ik gezien op face book dat Ritje van Leo Peeters in de gips zat.  Leo had zijn uitleg al gedaan maar voor ons herhaalde hij  het nog een keer en de foto’s haalde hij er bij.

Uiteindelijk kan Ritje er mee lachen maar honden horen thuis achter de poort of aan de leiband! “ VEEL BETERSCHAP VAN AL DE LOPERS RITJE”.  Nadien vertrokken we.   Jef Van Dijck nam zijn groep mee voor de interval  training de rest verkoos om hun tempo te lopen.

Van die versnellingen krijg je het warm, kathleen en ik besloten een laagje  uit te schieten, de groep liep verder, ze waren te snel en de achtervolging liep mis.  Op ons tempo liepen we verder en vroegen ons af hoe ze gelopen waren.  Geen lichtjes, geen stemmen.   Ze  hadden een stukje langs het kanaal gekozen en wij het molenheiken .  Aan frituur de linde  kwam een   groep kwam uit de tegenovergestelde richting gelopen, dat waren ze .  Jef van Dijck stond verbaasd te kijken. De 2 vermiste dames een opluchting maar voor ons ook. Frans was nog teruggekeerd om te kijken of we nog ronddwaalde langs het kanaal,  daar werd nog een korte achtervolging voor gedaan.  Uiteindelijk was de groep terug samen.

Enkele verkozen langs het chiro lokaal te lopen de rest liep lang het verbrand hof.  Als afsluiter nog een intervalleke korte pasjes en het zat erop.  We liepen naar ons lokaaltje, daar zaten er al te watertanden.  Peggy had een workshop gedaan in de namiddag , had zelf genoeg van dat lekkers en trakteerde ons .  Keilekker de beelden van haar pronkstukjes verschijnen wel op de blog. 





Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

Startpagina !

Klik hier
om dit blog als uw startpagina in te stellen!
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!