Juwelentips
Inhoud blog
  • Ringen voor mannen
  • Hoe kan je ringen veilig bewaren
  • Vrouw ringen

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog over juwelen
    17-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ringen voor mannen

     

    Bij het kopen van een mannen trouwring heeft men vaak moeilijk dan in vergelijking met een vrouw ring. Alhoewel de keuze van vrouw ringen is heel uitgebreid toch veroorzaakt een mannen ring voor complicaties. Vaak benaderen de mannen zulke zaken met niet veel begrip en hebben weinig idee over de verschillende variaties die een ring bevat.  Om een juiste materiaal te kiezen hangt natuurlijk van vele factoren af. De duurzaamheid, de budget, de kwaliteit en de ontwerp spelen een grote rol. Er zijn nu veel trouwring materialen op de markt. 

    17-05-2014, 14:39 geschreven door Pina

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kan je ringen veilig bewaren

    Als je s nachts jouw trouwring opzij wilt leggen, moet je een geschikte plaats daarvoor hebben. Het is belangrijk om je trouwring niet samen in een doos doen waar andere juwelen zijn. De goud kan makkelijk gekrast worden in aanraking met andere juwelen. Dit kan gevaarlijk worden wanneer andere juwelen met een diamant zijn.

    De beste manier om jouw ringen te bewaren en geen schade over laten is het best om de ring  in een zachte doek te vouwen en dan pas in het juwelen doos te zetten. Misschien is het best om een uitzonderlijk plek te hebben zodat je altijd weet waar je ring ligt.

    Mooie trouwringen vereisen voor een goede onderhoud zodat ze altijd mooi kunnen schitteren. Als je erin slaagt om zo weinig mogelijk schade toebrengen dan zal jouw trouwring lang en kwaliteitsvol blijven.  Je zou het niet meer hoeven polijsten of zelfs naar de juwelier brengen.

    17-05-2014, 14:36 geschreven door Pina

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw ringen

    Een vrouw ring kan van alle oorsprong zijn zoals modern, antiek, traditioneel of retro. Je moet datgene voor haar kopen die het best bij haar smaak valt. En dat zal zij heel aantrekkelijk vinden. Bij een  traditioneel trouwring kunnen er heel simpele gouden trouwringen zijn en er kunnen natuurlijk ook ringen met diamant stenen zijn. Dit kan ook mogelijk zijn in combinatie met wit gouden ring. De stenen kunnen ook naast de grote diamant steen gezet worden. Nog een populaire plaats is de schacht van de ring die vaak gedecoreerd wordt met kleine steentjes.

    Er bestaan vele andere mooie decoraties vooral voor moderne trouwringen. Indien je weet dat je geliefde een impulsief vrouw heeft en een actief persoonlijkheid dan een moderne ring zal waarschijnlijk goed zijn voor haar. Als zij een wat rustige vrouw is dan zal de traditionele ring de beste keuze zijn.

    17-05-2014, 14:34 geschreven door Pina

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 12/05-18/05 2014

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!