KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
05-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek-Doewa Sport

Deze wedstrijd viel letterlijk in het water, en naarmate de tijd vorderde verwaterde ook het spel.  We kwamen al snel op achterstand na een ver schot dat over Stijn in doel dwarrelde.  Amadou zette de bordjes echter al snel weer in evenwicht.   Na een mooie actie kon Olivier onhoudbaar naast de paal binnentrappen en nog voor rust werd het 1-3 via Frederik. De tweede helft was het potteke stamp en af en toe werden de supporters even opgewarmd door een kans.  Doewa kwam terug in de wedstrijd via een terechte penalty en omdat wij moeite hadden om nog een goaltje bij te prikken moesten we uiteindelijk door het laatste fluitsignaal verlost worden.  We staan met deze driepunter weer bovenaan maar met een moeilijke verplaatsing naar Boys 85 volgende week kan het snel keren.  Hopelijk is het dan wat beter weer zodat het wat makkelijker voetballen wordt.