Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
16-10-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Los Amigos- Kalishoek
Los Amigos - Kalishoek 1-5

Zondagmorgen 9u30, snel nog wat groenten uit mijnen hof halen zodat we ze de komende week kunnen opeten.  9u45 vertrekken naar Burcht, dat wordt nipt.  Shit, geen parkingplaats te vinden, dan maar een eindje verderop parkeren en wat later komen.  Op 2 minuten kan er toch niet veel gebeuren, denk ik.  Tja, het zijn barre tijden voor de verslaggeving.  Die dekselse Jo Van Haelst wil zelf niet meer wachten tot ik er ben om zijn elfde goal te scoren.  Dus over de 1-0 voorsprong die er na 1 of 2 minuten al op het bord stond kan ik niet veel zeggen.  Naar het schijnt was het een slap schotje dat via een hobbeltje in het veld toch in doel verdween.  Maar dat is natuurlijk van horen zeggen...   Al na enkele minuten bleek dat Los Amigos nog slechts een schim was van het elftal dat ons enkele jaren geleden steeds een lastige match bezorgde die altijd telkens op het scherp van de snee werd gespeeld.  Jammer, toch wel.  Na een vijftal minuten neemt Johan een vrije trap die net iets te hoog is om binnengekopt te worden door Jo.  Vervolgens schiet Dante voorlangs.  De 0-2 kon niet lang uitblijven en werd dan even later ook binnengeprikt door alweer Jo Van Haelst die zo weer afstand neemt van Bart die de eerste helft een weeral zeer sterke bank mee bevolkte. Davy Buys had dit seizoen nog niet gescoord en waar kon hij dat beter doen dan op Los Amigos.  Een vrije trap werd mooi opzij gelegd en prachtig binnengepoeierd  door Davy. Na een halfuurtje spelen stak Jo een balletje door voor Johan die een waarschijnlijk doelpunt tegen een speler zag stranden.  Los Amigos speelde dan ook een kansje bijeen, hun spits dribbelde goed maar zag zijn schot over doel verdwijnen waar Stefan deze week in had plaatsgenomen.  Als Stijn nog veel op vakantie gaat, moeten we ons misschien maar eens een grotere keeperstrui aanschaffen. Want volgens mij heeft Stefan nu nog pijnlijke ribben van die vrij spannende keeperstrui.  Veel werk had onze gelegenheidsdoelman de eerste helft echter niet, want even later was het weer Kalishoek dat toesloeg.  Dante rukte snel op en plaatste de bal mooi naast de keeper in de rechtse hoek.  0-4, een comfortabele voorsprong zonder dat we echt diep moesten gaan .
Na rust zagen we echter een snediger en steviger Amigos op het veld verschijnen. Na een dubieus gefloten vrije trap die op de deklat uiteen spatte,werd de bal zeer onsportief in doel geslagen door een speler van Los Amigos.  De scheidsrechter had blijkbaar iets interessanter gezien want hij keurde het doelpunt nog goed ook.  De wedstrijd kabbelde dan verder met af en toe een kansje, maar pas vijf minuten voor tijd kon de 1-5 eindstand op het bord gezet worden door Dennis Buys.  Ook al zijn eerste van het seizoen trouwens.  Zo kan Kalishoek nu even van een vrij weekend genieten.  Zo kan onze voorzitter Rudi toch weer 25 euro uitsparen en blijft zijn totaal op 50 euro staan.  Over twee weken geven we de Poldervrienden partij en dan kunnen we ons opmaken voor enkele toppers.