Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
12-03-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek-Poldervrienden
Kalishoek-Poldervrienden 5-0

Na het jammerlijke verlies tegen Kliekske was dit een wedstrijd die we zéker niet mochten verliezen.  En dat is gelukkig ook niet gebeurd.  Met Franky,Davy,Steven, Dennis, Robby... ontbraken er ook nogal wat spelers maar we recupereerden wel Stijn.  De eerste en eigenlijk ook de 2de helft werd er wel zeer kwistig met de kansen omgesprongen.  Het begon met kleine kansen: Johan die naast trapte, Denty zijn voorzet verdween via de paal buiten.  Maar er waren ook grote kansen: Denty ging alleen op de keeper af maar deze stopte hem af.  Ook viel er een schot voorlangs van Olivier te noteren.  En geloof me, dit is maar een tiende van de kansen die we kregen.  De 2de helft leek het erop dat we uit een ander vaatje gingen tappen want al in de eerste minuut ging Johan na een assist van Benny alleen op de keeper af en toonde waar de bal thuishoort als men wil winnen.  Toch vervielen we weer in oud zeer, zo schoot Wouter een goede kans naast. Olivier trapte even later tussen de palen maar de keeper redde goed.  Denty schoot dan over doel.  Poldervrienden stak ook geregeld de neus aan het venster en op een diepe bal moest Stijn zich reppen en alhoewel hij duidelijk eerst op de bal was kregen we toch een strafschop tegen.  Deze werd gelukkig naast getrapt, want anders konden wel eens een andere wedstrijd krijgen.  Denty mocht dan 2 keer op doel trappen maar strandde op de keeper.  We namen dan toch verder afstand als Wim Smet een vrije trap van Johan binnenkopte.  Op pas van Bart kan Johan op doel trappen maar de keeper redt, even later net andersom.  Na een goed actie van Bart trapt Wim Smet op doel, de keeper stopt de bal maar bij een 2de poging krijgt Wim de bal toch over de lijn. Alvorens Bart de 0-4 kon scoren misten Wouter en Denty nog wat kansen.  En Wim Smet die pas de 2de helft inviel bekroonde zijn knappe wedstrijd met een derde doelpunt.  Een zuivere hattrick die nog maar eens bewijst dat hij niet versleten is.  En Wouter, ja die sloot de wedstrijd af met nog maar een missertje.  Maar het is hem en de anderen vergeven, als je uiteindelijk met 5-0 wint moet je niet blijven stilstaan bij de gemiste kansen.  Veel belangrijker is dat het vizier zondag bij iedereen goed afgesteld staat want met Vanhoecke krijgen we een taaie tegenstander.

Doelpuntenmakers: 3x Wim Smet, 1x Johan Somers, 1x Bart Hellemans