Zoeken in blog

KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
24-09-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doewa Sport- Kalishoek 3-7
Gelukkig dat Kamiel vandaag als deleguĂ© van Doewa Sport wou optreden of de match kon niet doorgaan.  Zo moest hij ook heel de match langs de lijn blijven staan en kon hij niet even langs de kantine passeren.  Anderen deden dat echter wel dus misschien dat het verslag vandaag niet helemaal klopt.  Feit is dat de verslaggever de 2de helft in hogere sferen verkeerde.  Ja, het was best gezellig boven in de kantine. Wat de match betreft. Na 10 minuten steekt Wannes door op Jo die de 1-0 binnentrapt.  10 minuutjes later staan de bordjes weer gelijk.  Weer komen we op voorsprong als een schot van Jo in doel afwijkt.  Wim Smet was wat blij dat hij ook zijn eerste van het seizoen kon scoren.  Zo gingen we rusten bij een 1-3 stand.  En in de 2de helft deed Wim het nog eens over op voorzet van Johan.  Doewa milderde dan op vrije trap tot 2-4, al werd Stijn wel gehinderd.  Robby die de 2de helft ingevallen was, werd foutief gestopt in de zone van de waarheid en de elfmeter werd door Johan Somers omgezet.   Na actie van Jo kon Marco binnenleggen.  Hij lijkt zo wat op Pippo Inzaghi, ook vaak op de juiste plek om de bal binnen te leggen.  Doewa trapt dan een vrije trap knap in de winkelhaak.  Maar het laaste woord is aan Kalishoek als Jo een bal binnenlobt.  De eindstand van 3-7 hiermede aftekenend.  Volgende week spelen we tegen Fdr Beton.  Dat de 15-0 pandoering vorige week geen steek hield, bewezen zij gisteren door Vanhoecke te verslaan.  Het zal dus niet gemakkelijk worden.