KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
12-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Los Amigos - Kalishoek

Na een goede seizoenstart met winst in de beker en een goed resultaat in de eerste "topper" stond vandaag Los Amigos op het programma. Steeds een lastige en moeilijke verplaatsing en dat was deze keer niet anders.

De aftrap was nog niet goed en wel gegeven of the thuisploeg stond al op voorsprong. De uitspraak "lucky goal" was zeer veel gehoord, echter lucky of niet het stond 1-0. Na dit doelpunt waren we toch wakker geschoten. We hadden balbezit zonder echt te dreigen. Vooral onze voorlinie werkte zeer hard om kansen af te dwingen en achter de bal te jagen. Na ongeveer een 20 minuten (aangezien ik zelf in de goal sta, kan ik er qua tijdsbeleving iets naast zitten), gebeurde dan naar mijn insziens iets wat de match had kunnen doen kantelen. Een zware slag aan onze rechtsback werd slechts bestraft met geel... Achteraf gezien is deze beslissing te begrijpen aangezien de scheids niet de ideale positie had om dit te beoordelen. Niet vergeten dat de man in het zwart ook maar alleen is.

Des te jammer was het toen kort daarna de 2-0 viel, net door de speler die eigenlijk al had moeten aangekleed zijn. Een knappe aanval werd sterk afgerond. Als keeper opteerde ik om te blijven staan, achteraf bekeken had ik inderdaad beter uitgekomen, maar gedane zaken nemen geen keer.

Na dit tweede tegendoelpunt, was het al Kalishoek dat de klok sloeg en net voor het rustsignaal kregen we dan wat we verdienden, de aansluitingstreffer. Fjotr (schrijf ik dat goed??) werkte zeer beheerst en koelbloedig af op een knappe doorsteekpas van Johan.

In de tweede helft namen we dan het heft helemaal in handen. We vergaten eigenlijk maar 1 ding, zijnde voetballen... De bal ging over en weer. Ik denk dat iedereen zich even waande op een ping-pong wedstrijd ipv een voetbalmatch.

Kansen bleven wel komen, echter steeds bij de afwerking liep er iets fout, de keeper met een ultieme reflex, een been, een arm enz, met andere woorden steeds net niet. En op dat ogenblik gebeurt hetgene wat op dat ogenblik door niemand werd verwacht... 3-1; again ging de term "dat mag hij nog 100 keer doen, dat lukt nooit meer" maar zoals reeds eerder gezegd, dit telt niet. Het stond 3-1. De laatste 20 minuten was het al Kalishoek wat de klok sloeg, we kwamen nog op 3-2 via penalty en we kregen nog de kansen om gelijk te maken. Echter voorgaande bleef duren.

Laat ons stellen dat het vandaag niet mocht zijn. Als we een beetje geluk hadden, hadden we deze wedstrijd waarschijnlijk winnend afgesloten.

Volgende week gaan we er weer met frisse moed tegenaan en zorgen we ervoor dat we de 3 punten in ons bezit houden.