KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
11-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek-Shell Boys
Opdracht 20 is ook tot een goed einde gebracht.  De inzet was dan ook hoog, 't Kliekske was vrij en wij waren dus verplicht om weer drie punten voorsprong te nemen.  Zeker als je weet dat we stilaan voor de weken van de waarheid komen.  We hebben nog 3 uitmatchen en nog 3 thuismatchen voor de boeg.  Zo treffen we ondermeer Vanhoecke,Kliekske en Blue Boys als volgende tegenstanders.  Drie sterke tegenpartijen waartegen je het beste in jezelf naar boven moet halen om de partij winnend af te kunnen sluiten.  We zouden dan zeker het niveau van onze eerste helft gisteren moeten kunnen doortrekken.  Spijtig genoeg hervielen we de 2de helft weer in dezelfde misère als de laatste weken.  Zwakke passes, te weinig beweging en flauwe afstand-schoten.  Tegen veel ploegen zou dit voldoende zijn om een mes in onze rug te krijgen en het 2 maal rond te laten draaien.  Dus iedereen weet wat hem te doen staat de volgende weken: concentratie, inzet en doorzettingsvermogen.  Want al blijft het maar een spelletje, ook talrijke supporters mogen verwend worden.  Tenslotte zijn zij het die komen om de 11 gladiatoren te bewonderen.  En jullie spelen dan weer om bewondering op te wekken.  Een knappe save van Stijn, een ultieme tackle van één van onze verdedigers, een splijtende dieptepass van onze middenvelders of een knap doelpunt van één van onze spitsen, daar komen we voor.  Dat geeft plezier langs de lijn en daar kunnen we dan na de match nog over napraten.  Dus laten we afspreken dat we vanaf volgende zondag weer uitpakken met dat vloeiende spel als vanouds.

De match begon met onmiddelijke druk van ons en na tien minuten kregen we een vrije trap.  En Jo Van Haelst trapte die mooi rond de muur.  Vijf minuten later trapte Wim Van Goethem hard met links maar de keeper redde knap met de voet.  Na 25' minuten schakelde Wim enkele tegenstanders uit en trapte de bal onhoudbaar binnen.  Shell Boys kwam terug in de match toen wij een own-doelpunt scoorden.  Kalishoek had er echter zin in en nog voor de rust stond het 4-1.  Eerst lobde Robby Rysbrack de keeper en daarna kopte Bart Hellemans een voorzet aan de 2de paal binnen.  Na de rust viel iedereen zowat een half uur in slaap en dan konden zowel Robby als Wim de keeper een tweede keer verschalken.