Inhoud blog
  • PD katheter verwijderen
  • Thuisdialyse
  • Thuisdialyse
  • Terug thuis
  • Week 2
    Foto
    Karel

    28-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoeken Gemma 2
    Op woensdag 23 ferbuari weer terug richt UZ leuven voor de resterende onderzoeken, eerst de longinhoud en dan de fietsproef bij de cardioloog en tenslotte nog een echo van de halsslagaders. Alle onderzoeken brachten voorlopig geen enkel negatief antwoord. Wat dit betreft staat er niet veel meer in de weg voor de transpalntatievoorbereidingen, op woensdag 16 maart worden we terug verwacht en zal de definitieve afspraak kunnen gemaakt worden, maar reken op 3 maanden.

    Ikzelf had maandag onderzoeken bij Dr Verjans in Turnhout, die mij volgens de vorige onderzoeken wel mededeelde dat ik nu pas over twee maanden terug op onderzoek bij haar haar moest komen. Maar na analyse van mijn bloed waren de meldingen wel eens teleurstelender want de waardes van kalium en natrium waren in het bloed flink gestegen wat wijst op de het minder werken van mijn nieren en krijg hier ondertussen ook weer de nodige medicijnen voor voorgeschreven om zo te proberen de dialyse nog wat uit te stellen, hiervoor moet er dus weer bloedstalen genomen worden op maandag 7 maart. Dit was wel weer eens een domper die we te verwerken kregen daar we al plannen hadden om rond Pasen nog een week eropuit  te trekken met de caravan maar dat zal misschien maar nipt zijn.:?::?:


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    09-03-2011
    voorlopig n iet aan de dialyse.
    Beste Karel en Rina, Fijn dat de uitslagen zo zijn dat je nog niet aan de dialyse hoeft. Het Paasuitje kan waarschijnlijk ook doorgaan. heb ik het zo goed begrepen uit jullie verhaal? Tante Gemma heb ik daarnet nog gebeld. Ze was niet thuis, maar heb ingesproken. Fijn dat jullie toch nog even langs ons pa zijn gegaan. Ik probeer zo vaak mogelijk te gaan. Vind het ook prettig om bij hem te zijn. We hebben de laatste jaren zoveel samen opgetrokken. We horen nog van elkaar en de groetjes he, Monique

    09-03-2011 om 11:42 geschreven door monique


    08-03-2011
    Onderzoekje
    Moniqeu, heb nog een berichtje bijgeplaatst zoals je ziet, ben ook nog bij je vader langs geweest en was eerst niet op de kamer maar was met bed en al op onderzoek denk ik maar toen ik later terug kwam was hij terug en was naar Haarlem geweest zij hij om daar te gaan betalen en ook in Hengelo blijven slapen. Dus hij was nog heel verward en kende mij wel maar niet mijn naam maar wist wel dat ik zijn broertje was.

    08-03-2011 om 20:03 geschreven door Ome Karel


    01-03-2011
    nieuws
    Beste Karel en Rina, Even een vraagje aan jullie. Het laatste bericht is van 28 februari. Is dat jullie laatste bericht? Dan weet ik dat ik op de juiste "golflengte" zit zoals jullie. Het gaat daar over de bloedwaarden die niet zo goed zijn, zodat jullie campeeruitje niet door kan gaan. Jammer dat dit dan momenteel niet haalbaar blijkt te zijn voor jullie. Vooral als dat jullie hobby is, heb ik gelezen in het stukje hiernaast. Het allerbeste met jullie en ik blijf het volgen. Groetjes, Monique

    01-03-2011 om 21:12 geschreven door monique de swart




    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Over mijzelf
    Ik ben Karel de Swart
    Ik ben een man en woon in Meerle (Belgie) en mijn beroep is Brugpensioen.
    Ik ben geboren op 30/08/1951 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Fietsen,camperen,knutselen.

    agenda

    19 juli 2010


    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Niertransplantie


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!