Keukenweetjes
Inhoud blog
  • Dromomania – Het boek!
  • Gekonfijte eendenbouten
  • Op jacht!
  • Pompoentijd
  • Aioli
  • Een plantaardig alternatief voor melk
  • Garnaal - scampi - gamba
  • Paprika of peper?
  • Over water koken
  • De Turkse keuken
  • Les couilles du pape
  • Koken zoals de Amerikanen
  • Eetperikelen in het buitenland
  • Truken van de foor
  • Peper en zout
  • Enkele specerijen
  • Champignons bakken in water
  • De goeie oude tijd 1960
  • De smaak van laurier en andere kruiden
  • Afrikaanse kip
  • Marineren en malser maken
  • Ansjovisjes uit blik of bokaal
  • Jeugdzonden
  • Weer aan het roken.
  • Vegan kersenmeringue
  • Arrowroot en corona-verveling
  • Een internationaal soepje.
  • Oorlogskeuken
  • Kopi Luwak en arak
  • Mijn Valentijn
  • Bijna authentieke marmelade
  • Duifjes en pannenkoeken
  • Lierse duiven
  • Frieten met choco en andere heerlijkheden
  • Kerstmis bij het leger
  • Stokvis en karper
  • Eindejaarsfeesten
  • Zuinige limoncello en Indische wortelhalva
  • Appels en moes
  • Peren
  • Op zijn Vlaams
  • Over yacon, kastanjes en mispels
  • Garnalenkroketten en rare paddenstoelen
  • Verjaardag (geweest)
  • Bereidingen en conserven met paddenstoelen
  • Zoetwatervissen
  • Ontbijt
  • Azijn
  • Snelkookpan
  • Terug van niet weg geweest
  • ALSO SPRACH DAS FARKEN
  • Even een break
  • François Van Hecke
  • Kapoenen
  • Menu van het paard
  • Paardenvlees
  • Limoenkaviaar, calamondin en limequat ?!
  • Bim bam beieren, hoe bewaar je eieren?
  • Nog meer woordverklaring
  • Leuke verklarende verhaaltjes
  • Roken toegelaten
  • Zeven en roeren
  • Jackfruit en pulled pork
  • Frick en rijstbereidingen
  • Op ontdekkingstocht in een Syrische supermarkt.
  • Uien, sjalotten en knoflook
  • Bonenpannenkoekjes en hiziki
  • Een marmot en een reizend wafelijzer
  • Lichtmis en wafels
  • Tomaten
  • Ketchup
  • Wij zijn tegen voedselverspilling!
  • Driekoningen, Verloren maandag en hopscheuten
  • Weer een nieuw jaar
  • Nieuwjaarstradities in verschillende landen.
    Zoeken in blog

    Foto
       Wat verwerk je in de keuken ?
      Lees hier meer
    Foto

    Twintig originele benaderingen van spaghetti bolognese.

    Foto

    Van bovenstaande drie boeken ben ik medeauteur !

    Tips en hulp voor de keuken !

    Ter Leringhe ende Vermaeck

    19-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De Turkse keuken

    Een overzicht van de Turkse keuken.

    Ideaal voor wie een spreekbeurt over de Turkse keuken wil geven! Copy/paste en klaar!

     De Turkse keuken vertoont veel gelijkenis met de Griekse keuken. Zo zijn meze of mezze, even Grieks als Turks. Beide keukens hebben mekaar beïnvloed omdat beide landen ook dezelfde klimatologische omstandigheden kennen. De Turkse keuken is misschien niet de allerfijnste keuken die er te vinden is maar is een gezonde keuken door het gebruik van veel groenten en fruit en wie ooit in Turkije geweest is zal zich verbaasd hebben over de enorme rijkdom aan gerechten.

     De reeds genoemde meze zijn de kleine hapjes die bij een drankje of als voorgerecht worden geserveerd. Hiertoe behoren druiven- of koolbladeren gevuld met gekruide rijst en ook gebakken aubergines of courgettes en “börek”. Deze laatste specialiteit bestaat uit dunne opgerolde deegvelletjes gevuld met vlees of witte kaas, de kaas die hier graag met het Griekse woord feta aangeduid wordt. De börek worden gebakken in de oven of in de koekenpan.

     De beroemde Turkse yoghurt treft men tijdens de maaltijd in verschillende vormen aan. Ze wordt als dressing bij gebakken aubergines geserveerd of als “çacik”, opgeklopte yoghurt met knoflook, gehakte komkommer en olijfolie. Tzaziki in het Grieks.

     Na de “meze” worden gerechten geserveerd zoals kraakverse vis of schaaldieren zoals mosselen of een vleesschotel zoals “sis kebab”, geurig gegrild vlees of een vleesgerecht dat wordt gestoofd in geolied papier. Ook is er “döner kebab”; plakjes lamsvlees die worden afgesneden van een op speciale wijze geprepareerde rol die draait voor een verticale grill.

     Sommige vleesgerechten worden gestoofd samen met groenten, bijvoorbeeld gehakt dat gestoofd wordt in uitgeholde aubergines of in halve paprika’s. Aubergines worden in een grote verscheidenheid in gerechten verwerkt. Men zou zeggen dat de aubergine (patlıcan) de nationale groente van Turkije is. Aubergines worden gebakken en koud geserveerd zoals de “imam bayildi” of gefrituurd en geserveerd met yoghurt en tomatensaus, in salades, warm geserveerd met lamsvlees, enz...

     Een voortreffelijke specialiteit is de “pilav”. Deze kan gemaakt worden van rijst of bulgur met vlees, groenten en tomaten. Een Turkse jonge vrouw moet minstens zeven soorten rijstbereidingen of ‘pilavi’ kunnen maken vooraleer ze door haar toekomstige schoonfamilie zal aanvaard worden. Pilav is voor de Turkse keuken even belangrijk als spaghetti voor de Italiaanse.

     Bij geen enkele Turks maaltijd zal salade ontbreken.

     Kaas wordt als voorgerecht gegeten of bij het ontbijt, niet na de maaltijd. Kaas of ‘peynir’ dient wel als vulling voor börek of om te vermengen in “köfte”, de Turkse gehaktballen.

     Als dessert worden veel melkgerechten bereid. De meest geliefde nagerechten zijn echter “baklava” en “kadayif”, een gebak dat ook wel samen met zoute koekjes bij de thee geserveerd wordt. Beide desserten zijn gemaakt van respectievelijk flinterdunne deeglaagjes, of van een soort dunne vermicelli, met gehakte noten, suiker en overgoten met honing. Het resultaat is een mierzoet gebak.

     Fruit groeit overvloedig in Turkije. De perziken, appels, sinaasappels, vijgen, druiven en meloenen zijn er heerlijk.

     Aan het einde van de maaltijd wordt een kopje zoete zwarte koffie geserveerd. Maar ook thee is een echte Turkse specialiteit, geserveerd in tulpvormige glazen, waar de hele dag door volop van wordt genoten, vanaf het ontbijt thuis tot een middagmomentje in elk theehuis.

     Of moslims al dan niet alcohol mogen drinken hangt af ervan af hoe men de Koran interpreteert. Er zijn mensen die geen wijn drinken, omdat dat in de Koran staat maar ze drinken wel de helse “raki”, een sterke drank op anijsbasis. Het Griekse equivalent is de Ouzo. “Efes” is het meest gedronken bier in Turkije. Dit bier bestaat in diverse smaken en kwaliteiten. Sommige streken in Turkije zijn geschikt voor de wijnbouw, en die is er dan ook. Hoewel een echte “grand cru” is er nog niet te vinden.

     Op het Turkse platteland komt men naast de huizen soms nog steeds de typische ovens tegen die gestookt werden met hout. Men bakte er brood in en omdat zo’n oven lang warm bleef zette men er nadien stoofschotels in die lekker langzaam gaar werden. Stoofpotten zijn dan ook nog steeds een geliefd gerecht.

     Turkije kent naast de luxe eethuizen waar je uitgebreid kunt dineren ook de zogenaamde lokanta’s. Daar staat het meeste eten reeds klaar in grote ijzeren bakken. Je kunt je eigenlijk inbeelden in een soort gaarkeuken te komen. Bij binnenkomst kijk je meteen in de potten wat je wilt eten, geeft dit door aan de kok en voordat je aan tafel zit staat het eten al op tafel. Nochtans een echte lokanta zal in de toeristische gebieden moeilijk te vinden zijn. Wel langs de eindeloos lange wegen die de grote Turkse steden verbinden. Wil je in een echte Turkse lokanta gaan eten dan moet je het kleine dorp of stad in trekken en ver weg blijven uit de toeristische gebieden. Het eten is er meestal erg goedkoop en de standaard dingen zoals water, brood en thee worden niet in rekening gebracht

     Turkse restaurants in België

     In België zijn de bekendste eethuizen de “döner kebab” tenten. Döner kebab is de bekende spies die verticaal draait voor een hittebron. De spies is opgebouwd uit horizontaal liggende laagjes gemarineerd rund- of schapenvlees. Als het buitenste laagje gaar is wordt het er met een scherp mes afgesneden, nog even opgewarmd en geserveerd in een plat brood met sla en met enkele sausen. Het kan ook op een durum, een pannenkoekachtig brood.

     Adana kebab is goed gekruid, pikant lamsgehakt op een spiesje, gegrild.

     Sis kebab staat voor een vleesspies.

     Köfte zijn langwerpige gekruide gehaktballetjes die gebonden zijn met fijne bulgur. (Tarwegriesmeel)

    Ook pita hoort thuis in de Turkse keuken.

     Ook pizza, pide, is een Turks nationaal gerecht. Het gaat om een schuitvormige lap deeg, geen ronde zoals in Italië, belegd met gehakt, verrijkt met ui, paprika en kruiden zoals koriander en komijn. Het geheel wordt royaal bestreken met geklopt ei en gebakken in een houtoven.

     Turkse grondstoffen kopen in België.

     In de Turkse supermarkten hier vindt men bulgur in diverse kwaliteiten en korreldiktes. Bulgur is een griesmeel van boekweit of van tarwe en wordt verwerkt en gegeten als rijst.

     Allerlei soorten olijven, ook die lekkere zwarte verschrompelde kleine olijfjes die ‘s morgens als ontbijt bij de fetakaas gegeten worden.

     Tomatenproducten in blik, paprikapasta’s en veel pickles. Deze in zuur ingelegde groenten zijn populair in Turkije. Komkommer, augurk, wortel, bloemkool, paprika, witte kool... Ook gemengd te verkrijgen.

     De deegvellen, yufka, om börek te maken worden in diverse maten verkocht in gesloten plastic zakken.

     Fetakazen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en verpakkingen. Soms nog in de oorspronkelijke pekel. De meeste Turkse harde kazen zijn vrij zout en hebben een rubberachtige structuur en hebben weinig smaak.

     Geliefkoosde knabbels zijn zonnebloem - en pompoenzaden, gepofte maïskorrels, geroosterde pistachenoten... ze komen op tafel als er bezoek is en ze worden op straat gegeten.

     Helva of halva, is een zoete pasta gemaakt van sesamzaadjes die wordt gegeten op brood. Er zijn diverse helva’s, puur of verrijkt met noten. Ook het “Turks fruit” of “Turkisch delight” is een geliefde snoeperij. Gemaakt van noten, kokos en gedroogde of gekonfijte vruchten in een gelatineachtig deeg. Een ware calorieënbom.

     Honing is in veel vormen en smaken verkrijgbaar.

     Sucuk is een droge worst die in diverse groottes en modellen verkrijgbaar is. Sucuk is een sterk gekruide worst die zowel rauw kan gegeten worden, als in plakken gesneden wordt gebakken.

     Turkse yoghurt is buitengewoon van smaak en zeer dik in vergelijking met wat wij hier kennen. De standaard yoghurt bevat wel 10 % vetstof maar nu worden ook merken verkocht met slechts 3,5% vetstoffen. (De Turkse yoghurt die in België verkocht wordt is gemaakt in Duitsland… Evenals de witte brokkelige fetakaas, die is ingevoerd uit Duitsland of Denemarken.)

     Een massa groenten is voorradig. Typisch zijn aubergines, tomaten, courgettes en mooie bleekgroene zacht smakende langwerpige paprika’s.

     Tenslotte

     De Turkse keuken is een keuken waar elegantie en robuustheid elkaar afwisselen. Enerzijds eet men nog steeds de verfijnde gerechten van weleer, stammend uit de glorietijd van de Ottomanen. Anderzijds is er de regionale keuken van Anatolië, met stevige plattelandsgerechten.

    In de afgelopen decennia liepen de Turkse steden vol met Anatoliërs op zoek naar werk en geluk. Zij brachten de gerechten van het platteland met zich mee en zo ontstond in de steden een mengelmoes van kebab en pilav, zoete baksels van filodeeg en gevulde groenten (dolma).

     Zo blijft Turkije ook in culinair opzicht op een kruispunt staan: oud versus nieuw, rijk versus arm, Europa en Azië, zee en land.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (40)

    02-10-2023
    sdds

    I like what you guys are up too. Such smart work and reporting! Carry on the superb works guys Ive incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site .
    Kalaastar Yo Yo Honey Singh song

    02-10-2023, 15:16 Geschreven door shafi sonija


    27-09-2023
    asddas

    That is the right web site for everyone who wants to find out about this area. You realize that much its almost difficult to disagree with you (not that I actually wouldLol). You certainly put a completely new spin on a matter thats been discussed for a long time. Great stuff, terrific!

    à¸à¹à¸²à¸§à¸à¸­à¸¥à¸¥à¹à¸²à¸ªà¸¸à¸

    27-09-2023, 12:51 Geschreven door shafi sonija


    23-09-2023
    ddsd

    You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

    shillong teer common number

    23-09-2023, 15:32 Geschreven door sdds


    13-09-2023
    ds

    It is besides an ideal piece of writing i just absolutely cherished contemplating. Its nope day-to-day i just support the successful opportunity to observe an item.

    buy bitcoin Vancouver

    13-09-2023, 18:16 Geschreven door sdds


    11-09-2023
    sd

    The heart of your writing whilst appearing agreeable in the beginning, did not sit perfectly with me after some time. Someplace throughout the paragraphs you actually were able to make me a believer but just for a while. I still have got a problem with your leaps in assumptions and you would do well to fill in all those gaps. When you actually can accomplish that, I would surely end up being fascinated.

    taktik88

    11-09-2023, 08:56 Geschreven door sdds


    08-09-2023
    sdsd

    Nicely I undoubtedly enjoyed reading through this. This particular tip provided by a person is actually very useful with regard to correct preparing.
    hawaiian camo shirt

    08-09-2023, 13:56 Geschreven door sdds


    30-08-2023
    GBX

    This kind of looks like it's surely exceptional. These kind of small facts are developed employing big selection involving requirements know-how. My spouse and i like the thought plenty.

    natical scuba diving hawaiian shirt

    30-08-2023, 10:50 Geschreven door shafi sonija


    24-08-2023
    GBX

    Me gustaría decir lo que una ayuda para encontrar a alguien que sabe realmente lo que son hablar acerca de internet. Definitivamente sabe consejos transmitir un problema a la luz y hacer importantes. Más individuos deben leer y comprender este aspecto de la historia. No puedo considero youre no más común porque tiene sin duda el regalo.

    à¹à¸§à¹à¸à¹à¸à¸à¹à¹à¸à¸à¸à¸­à¸¥à¸­à¸±à¸à¸à¸±à¸1

    24-08-2023, 17:55 Geschreven door shafi sonija


    GBX

    Me gustaría decir lo que una ayuda para encontrar a alguien que sabe realmente lo que son hablar acerca de internet. Definitivamente sabe consejos transmitir un problema a la luz y hacer importantes. Más individuos deben leer y comprender este aspecto de la historia. No puedo considero youre no más común porque tiene sin duda el regalo.

    à¹à¸§à¹à¸à¹à¸à¸à¹à¹à¸à¸à¸à¸­à¸¥à¸­à¸±à¸à¸à¸±à¸1

    24-08-2023, 17:55 Geschreven door shafi sonija


    GBX

    As a web site owner I believe the material here is reallymagnificent. I appreciate it for your time. You should keep it up forever! Excellent Luck.

    UFABET à¹à¸§à¹à¸à¸à¸à¸±à¸à¹à¸à¸à¸à¹à¸²à¸¢

    24-08-2023, 08:56 Geschreven door shafi sonija


    23-08-2023
    GBX

    Thank you for sharing excellent information. Your website is very cool. I am impressed by the info that you?ve on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.

    ìì ëì´í°

    23-08-2023, 13:17 Geschreven door shafi sonija


    20-08-2023
    shafi

    Possessing read this I thought it had been quite beneficial. I value you taking time and work to put this article together. I when once again locate myself paying method to significantly time both reading and commenting. But so what, it was nonetheless worth it!

    UFABETà¹à¸à¸à¸à¸­à¸¥à¸à¸à¸¡à¸·à¸­à¸à¸·à¸­

    20-08-2023, 11:46 Geschreven door shafi sonija


    19-08-2023
    GBX

    I just read your article, i recently came across it on bing, interesting read, ill sure be coming back to this blog again.

    situs judi bola

    19-08-2023, 10:42 Geschreven door shafi sonija


    17-08-2023
    GBX

    I like what you guys. Such intelligent work and reporting! Carry on the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think itll improve the value of my website

    اÙاÙØ© ÙستثÙر Ù٠دبÙ

    17-08-2023, 16:33 Geschreven door shafi sonija


    30-07-2023
    GBX

    im surpirsed this post hasnt got more attention, get some backlinks friend and move it to the top of Google.

    slot gacor

    30-07-2023, 13:18 Geschreven door shafi sonija


    29-07-2023
    GBX

    Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading? Im trying to find out if its a problem on my end or if its the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

    먹íí´ë¦¬ì¤ ì¬ëì´ ì¶ì²ì¸

    29-07-2023, 07:55 Geschreven door shafi sonija


    28-07-2023
    GBX

    The subsequent time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I know it was my option to read, but I truly thought youd have something attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about something that you possibly can repair should you werent too busy on the lookout for attention.

    è±åç©æ¥­

    28-07-2023, 12:40 Geschreven door shafi sonija


    27-07-2023
    GBX

    Its difficult to acquire knowledgeable individuals within this topic, however, you appear to be you know what youre dealing with! Thanks

    Gaming Reviews

    27-07-2023, 19:04 Geschreven door shafi sonija


    GBX

    This is the reason online marketing specials efforts so you can effective analyze earlier than post. Put simply to write down more beneficial destination of this nature.

    450 bushmaster brass in stock

    27-07-2023, 15:44 Geschreven door shafi sonija


    26-07-2023
    GBX

    This amazing appears to be altogether recommended. Each smallish data are intended and also massive amount back ground awareness. I prefer this unique very much.

    נער×ת ×××××

    26-07-2023, 16:17 Geschreven door shafi sonija


    shafi

    Hello there, I discovered your site by way of Google whilst searching for a related topic, your website came up, it seems to be good. Ive bookmarked it in my google bookmarks. [url=https://www.cruxfinder.com/]https://www.cruxfinder.com/[/url]

    https://www.cruxfinder.com/

    26-07-2023, 13:15 Geschreven door shafi sonija


    25-07-2023
    GBX

    d fiber laser welding machine is one of the most popular welding machines in the current world. It adopts a handheld welding head which is very convenient to operate. It has high welding efficiency and small thermal impact. This machine can weld various metals including thin metal plates.

    fiber laser welding machine

    25-07-2023, 16:00 Geschreven door shafi sonija


    24-07-2023
    GBX

    Thanks for taking the time to talk about this, I feel fervently about this and I take pleasure in learning about this topic. Please, as you gain information, please update this blog with more information. I have found it very useful. There have to be charging stations everywhere.

    How to Bypass All Safety Switches on Lawn Mower

    24-07-2023, 13:49 Geschreven door shafi sonija


    23-07-2023
    GBX

    Nice post. I discover some thing more challenging on different blogs everyday. Most commonly it is stimulating to study content off their writers and use a specific thing there. Id want to apply certain while using the content on my weblog whether or not you dont mind. Natually Ill supply you with a link on your web blog. Thanks for sharing.

    ÙÛÙ٠سکسÛ

    23-07-2023, 17:23 Geschreven door shafi sonija


    GBX

    Hiya, Im really glad Ive found this information. Today bloggers publish only about gossips and internet and this is really irritating. A good website with interesting content, thats what I need. Thanks for keeping this web site, Ill be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

    polkadot chocolate mushrooms

    23-07-2023, 07:52 Geschreven door shafi sonija


    22-07-2023
    GBX

    Nice post. I discover some thing more challenging on diverse blogs everyday. Most commonly it is stimulating to read content from other writers and use a little something from their site. Id prefer to use some while using content on my own weblog regardless of whether you do not mind. Natually Ill provide link on your internet weblog. Many thanks sharing.

    https://casinostars.se

    22-07-2023, 13:49 Geschreven door shafi sonija


    GBX

    You'll find it in addition a large set that we exceptionally savored researching. Will not be normal that come with the candidate to see or watch products.

    https://karta.com/kalimna-victoria-australia/

    22-07-2023, 08:02 Geschreven door shafi sonija


    21-07-2023
    GBX

    Im not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep it up! Ill go ahead and bookmark your site to come back later. Many thanks

    katmoviehd

    21-07-2023, 17:16 Geschreven door shafi sonija


    20-07-2023
    shafi sonija

    This unique in fact perhaps even a very good arrange that i believe it or not in fact really enjoyed looking into. It is not necessarily consequently routine that i range from the substitute for verify a precise detail.

    Australian research chemicals shop

    20-07-2023, 11:18 Geschreven door shafi sonija


    shafi

    My wife and i have been quite thrilled that Peter could deal with his researching via the precious recommendations he grabbed from your web site. Its not at all simplistic to just possibly be giving for free facts which some people have been trying to sell. Therefore we consider we need the blog owner to appreciate for this. The main illustrations you made, the simple blog menu, the friendships your site help to instill its got mostly astounding, and its really aiding our son in addition to the family recognize that this idea is brilliant, which is extraordinarily indispensable. Thank you for all!

    Kk98

    20-07-2023, 09:08 Geschreven door shafi sonija


    19-07-2023
    shafi

    This definitely seems to be similar to without doubt amazing. Every one of these minimal things are created by making use of amount of groundwork recognition. I quite like these people noticeably.

    for android

    19-07-2023, 18:42 Geschreven door shafi sonija


    shafi

    I am really loving the theme/design of your weblog. Do you ever run into any browser compatibility problems? A handful of my blog visitors have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any solutions to help fix this problem?

    Couch dispose Berlin

    19-07-2023, 15:47 Geschreven door shafi sonija


    shafi

    I am glad for writing to make you understand of the beneficial discovery my wifes princess encountered checking your web site. She realized some details, including how it is like to possess a marvelous giving spirit to have the mediocre ones clearly gain knowledge of a number of tricky subject matter. You truly exceeded peoples desires. Thanks for coming up with the beneficial, trustworthy, informative and as well as easy tips on the topic to Evelyn.

    Heets

    19-07-2023, 09:27 Geschreven door shafi sonija


    18-07-2023
    shafi

    Can I say thats a relief to discover a person that actually knows what theyre discussing on the web. You definitely have learned to bring a problem to light and earn it important. More and more people need to look at this and appreciate this side of the story. I cant believe youre less common as you definitely contain the gift.

    Heets

    18-07-2023, 17:40 Geschreven door shafi sonija


    shafi

    My wife and i have been quite contented  Edward managed to finish off his basic research through the entire precious recommendations he obtained when using the site. Its not at all simplistic to just find yourself releasing helpful hints which often a number of people might have been making money from. And we also see we have got the blog owner to be grateful to for that. All the explanations you made, the straightforward blog navigation, the relationships you will help promote it is mostly superb, and it is letting our son in addition to our family understand this subject is cool, which is unbelievably important. Thanks for the whole lot!

    Heets

    18-07-2023, 12:53 Geschreven door shafi sonija


    17-07-2023
    shafi

    The following definitely seems to be positively terrific. Such very little fact is released by using lot from certificates know-how. I just gain doing so a good price.

    link rmslot

    17-07-2023, 18:49 Geschreven door shafi sonija


    shafi

    This will be aside from that an amazing guide as i seriously wanted examining. You'll find it not day after day as i retain the scope to determine a product.

    https://techshali.com/facebook-log-in/

    17-07-2023, 15:10 Geschreven door shafi sonija


    shafi

    Oh my goodness! an amazing write-up dude. Thanks Nevertheless I am experiencing trouble with ur rss . Do not know why Struggling to sign up for it. Is there anyone obtaining identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

    Heets. IQOS

    17-07-2023, 08:10 Geschreven door shafi sonija


    16-07-2023
    shafi

    grat article but maybe please update this post with more detail, i really think this would help a lot of people.

    Heets. IQOS

    16-07-2023, 13:38 Geschreven door shafi sonija


    15-10-2020
    mjammie

    heb met veel aandacht jouw logje over de Turkse keuken gelezen en dan heb je het nog niet gehad over de Gözleme,  (een pannenkoek die je met zoete of hartige vulling presenteert), en daar glaasje van de lokale drank erbij...de Ayran op basis van Yoghurt, zout en water ...het proeft zo'n beetje naar Karnemelk... het water komt me in de mond als ik eraan denk...De Turkse keuken is echt hemels...wij zijn verschillende keren naar Turkije geweest en we verheugden ons telkens op al die heerlijke gerechten... 

    Jouw blogje is zeer verzorgd en alles is heel uitgebreid uitgelegd...

    ddhs7a0c72ao.jpg

    15-10-2020, 13:35 Geschreven door Klaproosje


    Foto

    Hoofdpunten blog keukenverhalen
  • Nog een kikker
  • Separatorvlees
  • Amerikaanse worsten.

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Categorieën
  • Aardappelen (12)
  • Bakken (12)
  • Confituur (13)
  • Culinaire geschiedenis (21)
  • Diversen (97)
  • Dranken (13)
  • Eieren (7)
  • Foie gras (2)
  • Gevogelte (25)
  • Groenten (62)
  • Humor (soms) (16)
  • Kaas (11)
  • Kalfsvlees (3)
  • Konijn (5)
  • Kruiden/specerijen (10)
  • Lamsvlees (6)
  • Meer groenten (7)
  • Nagerechten (35)
  • Paddenstoelen (11)
  • Pasta en rijst (8)
  • Rundvlees (10)
  • Sausen (22)
  • Schaaldieren (16)
  • Schelpdieren (20)
  • Slachtafval (7)
  • Soepen (22)
  • Technieken (22)
  • Varkensvlees (8)
  • Verhalen (42)
  • Visbereidingen (30)
  • Vissen (31)
  • Vlees divers (34)
  • Voorgerechten (15)
  • Vreemde keukens (48)
  • Vruchten (17)
  • Wijn (3)
  • Wild (6)
  • Zo maar recepten (46)

  • Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!