Inhoud blog
  • De uitlaatklep van Pietje Pek
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    de KLACHTENBLOG; een Uitlaatklep bij PIETJE PEK
    werd je niet goed behandel; misse, verkeerd, slechte Aankoop, werken niet goed, slecht uitgevoerd!!!! laat het hier weten
    Beste BLOG vrienden/bezoekers. met deze stel ik mij/deze BLOG, ten dienste voor jullie, door jullie toe te laten uw hart eens te luchten na slechte ervaringen te hebben ervaren met een Toestel die niet werkt, verkopers die u van alles en nog wat wijs gemaakt hebben, en waar je mee als je ’t huis komt, u ferm in de zak heeft laten zetten  Werken die niet, nauwelijks gedeeltelijk en/of slecht zijn uitgevoerd!!!! Slechte ervaringen met reizen, hotels, Restaurants enz. enz. je kan het niet gek genoeg bedenken maar wat voor u een uitlaat klep kan zijn kan voor een andere een weten/waarschuwing zijn om niet de zelfde fout te begaan dan zei u dan Mvg. PIETJE PEK
    17-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De uitlaatklep van Pietje Pek

    Beste Bloggers!

    Met deze wil ik mij ten dienste stellen voor mensen die met een probleem zitten, hoe klein die ook is! laat het hier een uitlaatklep zijn (een mooie titel voor een blog trouwens  de uitlaat klep van PietjePek!
    J ).

    Dus als mensen zich bedrogen voelen door een aankoop waar de verkopen hun plechtig belooft had dat dit een goed toestel was, en het is niet zo! laat het hier maar weten

    zo zijn andere eventuele kopers van dit toestel of winkel(keten) reeds gewaarschuwd!

     

    Dit kan en mag ook gedaan worden voor mensen die zich bedrogen voelen door eventuele werken die gedaan geweest zijn aan huis en/of tuin enz.

    Dan zijn de mensen/Bloggers gewaarschuwd van welke vakman ze moeten opletten!

     

    Dus niet treuzelen, help niet alleen uzelf om dit eens van uw hart te smijten (uitlaatklep), maar ook de anderen zo zijn deze reeds op voorhand gewaarschuwd !

     

    Mvg.

    Pietje Pek 


    Ps. en niet onbelangrijk:

     

    ARTIKEL 9: VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE GEBRUIKER
    a. De bezoeker, gebruiker, van de website SENIORENNET.BE is zelf verantwoordelijk voor alle informatie die hij of zij plaatst op SENIORENNET.BE; zonder tijdsbeperking.

    b. Indien de informatie illegaal is, intellectuele rechten schendt, een nationale of interantionale wet schendt, onwettig, schadelijk, obsceen, seksistisch, discriminerend... (deze opsomming is niet limitatief), zal niet SENIORENNET.BE maar wel de gebruiker hiervoor onder andere juridisch en financieel moeten instaan en wordt SENIORENNET.BE voor eender welke plichten (inclusief juridische, financiële maar ook eender welke andere) worden vrijgesteld.

    b. bis: de bezoeker gebruiker van het Blog: "KlachtenBlog, de uitlaatklep van Pietje Pek", is zelf verantwoordelijk voor alle informatie die hij of zij plaatst op: http://blog.seniorennet.be/klachtenblog   

    Dus laster en broodroof wordt hier zeker niet toegelaten daar deze dan eventueel voor het gerecht kan komen voor zich te verantwoorden van zijn daden.

    P.P.


    17-04-2010 om 19:58 geschreven door PietjePek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)



    Archief per week
  • 12/04-18/04 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!