seizoen 2009-2010
trainer: Vanhollebeke Gino(0476/482631)
afgevaardigde: Vandewiele patrick( 0477360842)
30-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gullegem - OMSI A : 1-7‏

Gullegem - OMSI A : 1-7‏

Na de kampioenenwedstrijd van vorige week trokken we deze week naar Gullegem. Op een hobbelig veld vertoonden we al vlug overwicht maar duurde het een tijdje vooraleer de score geopend werd.  Nadat Jorginho Verstraete al een prachtige voorzet vanop rechts van Enzo Merreel tegen de kruising gekopt had, kon bij een identieke voorzet van Jelle Vandewiele door Jorginho wel de weg naar de netten gevonden worden. Nog voor de rust konden Louis Victor met een mooie volley, Jorginho na een individuele inspanning en Karel Vandewiele na een corner van Jorginho die eerst door Louis tegen de lat gekopt werd, de ruststand op 0-4 brengen, zonder dat Gullegem voor uitgesproken gevaar kon zorgen. Tijdens de 2de helft verzorgden onze jongens verder het combinatievoetbal zodat Jelle Vandewiele na samenspel met Enzo in de spits nog 2 keer kon scoren. Jelle zorgde in het laatste kwartier dat Gilles Caes ook nog een doelpunt kon meepikken en zowaar konden de thuisjongens in de laatste minuut na een niet gefloten fout op Karel onze verraste doelman Miguel nog verslaan zodat de eindscore 1-7 werd.

Vermelden we tevens dat onze jongens op woensdag 31/3 en 21/4 in een onderling burenduel met de bijzondere knapen van Meulebeke mogen uitmaken wie doorstoot naar de halve finale van de jeugdcup van Het Nieuwsblad voor West-Vlaanderen bij de U15. Ze versloegen immers eenvoudig in de 1/8 finales WS Houthulst met 8-0 na een éénrichtingswedstrijd op het hoofdplein van OMSI waarbij de doelpunten kwamen van Karel op hoekschop van Jorginho, Enzo, 4* Jorginho met o.a. een assist van Thomas Verhaeghe en 2 mooie afstandsschoten van Ruben Vanhauwaert en Andres Rosseel, die zo zijn eerste goal scoorde van het huidige seizoen.

30-03-2010 om 21:48 geschreven door Tania

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
24-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMSI A- Lendelede : 3-1‏

OMSI A- Lendelede : 3-1‏

We stonden terug op het plein voor een thuismatch tegen de 2de Lendelede, en bij het niet incasseren van een nederlaag waren we mathematisch kampioen voor het derde opeenvolgende jaar.  Misschien toch ook aangeven dat zowel OMS Ingelmunster, Lendelede en Ol. Ledegem zich konden plaatsen bij de laatste 16 van de U15 van de jeugdcup het Nieuwsblad in West-Vlaanderen wat toch duidt op een sterke reeks, waarin onze plaatselijke 2de jaars kadetten nog steeds geen puntenverlies leden.  Onze jongens startten zeer nerveus, maar konden in de winderige omstandigheden toch enkele kansen afdwingen via Gilles Caes en Jorginho Verstraete.  Toch bleven we te zenuwachtig acteren ook achteraan in de verdediging zodat de heel goed leidende ref een hoekschop aan de bezoekers moest toekennen.  Mede door de wind kwam de bal inzwiepen zodat onze keeper Miguel ietwat verrast was en zodoende Baptiste de bal in ons eigen doel deed verwerken.  Meteen het sein om ook in de duels ons niet te laten kennen, wat al meteen in de gelijkmaker resulteerde via Gilles Caes na sterk werk van Jelle Vandewiele op de rechterflank. Gilles scoorde allicht voor 1 van de weinige keren in zijn carrière met zijn rechtervoet.  Voor de rust bleven we het spelbeeld bepalen maar toch moesten we op een foutje in de bezoekende verdediging wachten om voor te komen. Jorginho was er als de kippen bij om dit af te straffen met een fraaie lob over de keeper.  In de 2de helft zagen we terug niet de meest boeiende partij, maar al vlug konden we een wat meer geruststellende voorsprong noteren via Jorginho. Gelukkig bleef Bert Bearelle in de volgende minuten attent zodat de voorsprong bleef staan.  Het was dan afwachten tot het laatste fluitsignaal om zodoende de champagnekurken te laten knallen als verdiende kampioen, want wenkende kansen werden o.a. door Jorginho en Emiel Verhulst niet meer afgewerkt.  De volgende 4-tal weken moeten we spijtig genoeg Tom Uyttenhove missen wegens een stressfactuur.

24-03-2010 om 13:01 geschreven door Tania

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchen jeugdcup het Nieuwsblad‏
Ik heb de laatste 4 matchen kort samengevat daar het meestal een doelpuntenkermis was en we ons zodoende als ongeslagen leider voor de volgende ronde plaatsten en dit op woensdag 24/03 thuis om 19u tegen WS Houthulst en dit voor een rechtstreekse uitschakeling in de 1/8 finales.

OMSI- Proven 14-2 en penalty’s 3-3 : doelpunten van Karel Vandewiele, Tom Uyttenhove, 2*Jelle Vandewiele, 3* Thomas Verhaeghe en Jorginho Verstraete en 4* Gilles Caes

Proven-OMSI 0-10 en penalty’s 2-3 : doelpunten van 2* Jelle Vandewiele, Jorginho Verstraete, Thomas Verhaeghe en Tom Uyttenhove en 1* Gilles Caes en Baptiste Dubois

SK Torhout- OMSI : 0-5 forfait door problemen met het veld voor de thuisploeg en dit qua verlichting

Merkem-OMSI 0-8 en penalty’s 3-5 : doelpunten van Karel Vandewiele, Thomas Verhaeghe, Enzo Merreel, Dylan Verledens, Gilles Caes, Louis Victor en 2* Jorginho Verstraete

24-03-2010 om 12:59 geschreven door Tania

03-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ol. Ledegem B - OMSI A 27/02/10

Ol. Ledegem B - OMSI A
0-4‏

Op bezoek bij de mensen van Ledegem met een heel vriendelijke en sportieve trainer Knockaert, speelden we 1 van onze mindere wedstrijden.  De overwinning tegen Proven van donderdagavond, wedstrijd voor de jeugdcup waarvan ik het verslag na de terugmatch op 04/03 doorstuur, zat duidelijk nog in de kleren.  Zeker tijdens de eerste helft was het spelpeil allesbehalve goed.  Zo kwam de thuisploeg bij 1 van de schaarse tegenstoten op corner bijna op voorsprong.  De bal belandde echter na een kopslag op de deklat.  Na wat verschuivingen tijdens de rust vooral met als doel het middenveld sterker voetballend te maken, kwam de thuisploeg die zich sportief wist te verdedigen, niet meer over de middenlijn zodat Miguel als keeper een heel rustige 2de helft beleefde.  Na een 5-tal minuten kwamen we toch op voorsprong nadat Baptiste Dubois een moeilijke bal wist binnen te schuiven.  Zo was de ban gebroken en konden we de thuisploeg met een goede keeper en laatste man toch nog drie keer verschalken en dit via Tom Uyttenhove en 2 maal via de goed technisch spelende Gilles Caes, waarbij 1 goal er kwam op aangeven van Jorginho Verstraete.  Volgende week spelen we thuis tegen Hulste dat na dit weekeinde op de 2de plaats staat en waartegen we toch uit onze doppen zullen moeten kijken.

03-03-2010 om 20:25 geschreven door Tania

25-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMSI A-SV Izegem 20/02/10

OMSI A-SV Izegem
5-2‏

Eindelijk kon er weer eens een competitiematch doorgaan en dit tegen de buren van SV Izegem die qua punten virtueel op de 2de plaats konden komen bij het winnen van alle inhaalwedstrijden.  Door kwetsuren van Olivier Vanslambrouck en Tom Uyttenhove en het ziek zijn van Emile Verhulst en Ruben Vanhauwaert waren we net met 11 spelers, voldoende om de match aan te vatten.  Deze begon zeer goed daar Gilles Caes, die technisch een heel goede match zou spelen, na enkele minuten de score kon openen.  Spijtig genoeg beging Lowie Rigole enkele minuten later reeds een strafschopfout, omgezet door de bezoekers. Wat later kwamen we toch terug op voorsprong terug door Gilles en dit na een werkelijk magistrale voorzet van Jorginho Verstraete met buitenkant rechts.  Net voor de rust miste Gilles de kans op een hattrick zodat we de rust ingingen met een 2-1 voorsprong.  Vroeg in de tweede helft slaagde Gilles echter in zijn opzet en zette hij via een individuele actie de 3-1 op het bord.  Spijtig genoeg zorgde een misverstand tussen Lowie en keeper Bert Bearelle dat SV Izegem zomaar terug op 3-2 kwam.  We bleven drukken, maar de doelpaal en deklat werd ettelijke keren geraakt, 6 keer volgens de goed leidende arbiter, zodat de score een tijd bleef staan op een gevaarlijke tussenstand.  Toch slaagden we erin de score halverwege de 2de speelhelft op een geruststellende stand te brengen en dit via Louis Victor.  Jelle Vandewiele zou uiteindelijk terug na een assist van Jorginho de score op de 5-2 eindstand brengen.  Net daarvoor misten de bezoekers een van hun weinige kansen uit de 2de helft.   Al bij al een gemakkelijke overwinning van onze jongens die qua samenspel duidelijk de bal beter konden laten circuleren.

25-02-2010 om 00:00 geschreven door Tania