seizoen 2009-2010
trainer: Vanhollebeke Gino(0476/482631)
afgevaardigde: Vandewiele patrick( 0477360842)
06-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMSI A-Ol Ledegem B: U15 : 7 -1‏

Het werd een mooie zaterdag voor onze ongeslagen U15-jongens tegen de leiders van Ledegem.  Na reeds van bij de aftrap de bovenhand in het spelbeeld genomen te hebben, moesten we toch wachten tot halfweg de eerste helft om de score te openen.  Na een mooie voorzet vanop rechts vanwege Enzo, ontzet door de goede keeper van Ledegem, kon Gilles de score openen met zijn rechtervoet.  Dit was het sein om nog meer druk te zetten op de tegenstander, wat al gauw een 2de treffer opleverde via een assist van Jelle voor Jorginho.  Vlak voor de rust kregen de bezoekers een vrije trap en via onze keeper en de daklat konden ze de rebound alsnog tegen de netten werken, wat meteen het eerste tegendoelpunt van het seizoen was voor de thuisploeg.  Na de rust gingen onze jongens op zoek naar een meer geruststellende voorsprong en die kwam er al vlug na een actie van Jorginho.  De score werd wat later nog aangedikt door een scrimmagegoal al of niet rechtstreeks afgewerkt door Jorginho of na tussenkomst van Enzo.  Jorginho bracht de 5-1 op een presenteerblaadje aan voor Jelle en voor de 6-1 zorgde Emiel met zijn eerste seizoenstreffer via een afstandsschot.  De einduitslag kwam er tenslotte na voorbereidend werk van Jelle afgemaakt door Gilles.  Vermelden we ook nog de sterke partij op het middenveld van Ruben Vanhauwaert.  Mooie overwinning van onze jongens die ook nog een pluim kregen van de trainer van de tegenstander, Grégory Knockaert, en dit voor het mooie voetbal.  Volgende week wacht ons de moeilijke verplaatsing naar Hulste om onze verworven leidersplaats te verdedigen.