trainer: Vanhollebeke Gino(0476/482631)
afgevaardigde: Vandewiele patrick( 0477360842)
06-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMSI A- FC Gullegem : U15 :7-0‏
Eerste match na het uitvallen van kapitein Karel Vandewiele, die weken zal out zijn, na zijn hospitalisatie tijdens de voorbije week wegens een zware longontsteking en die zijn ploeg langs deze tijdens zijn afwezigheid het allerbeste toewenst.  We wensen hem dan ook anderzijds via deze weg vanwege de ganse ploeg, trainer Gino, afgevaardigde Patriek en de ganse OMSI-groep een spoedig herstel toe.   Zaterdag traden onze ongeslagen knapen aan tegen de ploeg van Dieter Vilain, onze kampioenentrainer van vorig jaar, die nu bij Gullegem de scholieren een degelijk seizoen bezorgt.  We wensen trouwens ook Dieter een spoedig herstel toe, daar hij sinds donderdag voor enkele weken out is een zwaar verstuikte enkel.  Nu naar de match waar onze jongens in de gewijzigde opstelling vanaf de aftrap met windvoordeel het heft in handen namen.  Zo konden we na reeds enkele kansen de nek omgewrongen hebben na 10 minuten scoren via Jorginho Verstraete en dit na assist van Tom Uyttenhove.  Wat later kon Baptiste Dubois de score verhogen nadat de verdienstelijke bezoekende keeper een schot van Jelle Vandewiele niet onder controle kon krijgen.  Voor de rust werd de stand in de éénrichtingspartij nog met 2 doelpunten aangedikt en dit na een individuele actie van Jorginho en een verzorgde afwerking van Jelle na terug een mooie doorsteekpas van Jorginho.  Na de rust was het spel van onze thuisploeg veel slordiger en mede door de tomeloze, maar zeer sportieve inzet van de bezoekers, waarvoor veel appreciatie vanwege OMSI, kon de thuisploeg pas een kwartier van het einde de score nog opdrijven na een mooi afstandsschot van Dylan Verledens, die steeds beter in conditie komt na zijn moeizame seizoensstart, en dit terug via een assist van Jorginho.  Nadat Jelle nog op de doelpaal gekopt had en hij een strafschop ontnomen werd bij het wegnemen van zijn steunbeen bij het trappen naar doel, kon hij Jorginho toch nog zijn derde doelpunt van de middag aanbieden.  De eindstand werd tenslotte nog op 7-0 gebracht doordat Tom Uyttenhove eindelijk zijn eerste doelpunt van het seizoen kon scoren.  Al bij al gemakkelijk overwinning na een goede eerste helft en een mindere tweede, tegen de sportieve bezoekers uit Gullegem, die tijdens de 2de helft wel aardig op zoek gingen naar de eerredder maar zowel onze keeper Bert Bearelle als de nieuwe laatste man Ruben Vanhauwaert, i.p.v. Karel, verhinderden dit.