afgevaardigde: Vandewiele patrick( 0477360842)
25-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMSI A-SV Izegem 20/02/10

OMSI A-SV Izegem
5-2‏

Eindelijk kon er weer eens een competitiematch doorgaan en dit tegen de buren van SV Izegem die qua punten virtueel op de 2de plaats konden komen bij het winnen van alle inhaalwedstrijden.  Door kwetsuren van Olivier Vanslambrouck en Tom Uyttenhove en het ziek zijn van Emile Verhulst en Ruben Vanhauwaert waren we net met 11 spelers, voldoende om de match aan te vatten.  Deze begon zeer goed daar Gilles Caes, die technisch een heel goede match zou spelen, na enkele minuten de score kon openen.  Spijtig genoeg beging Lowie Rigole enkele minuten later reeds een strafschopfout, omgezet door de bezoekers. Wat later kwamen we toch terug op voorsprong terug door Gilles en dit na een werkelijk magistrale voorzet van Jorginho Verstraete met buitenkant rechts.  Net voor de rust miste Gilles de kans op een hattrick zodat we de rust ingingen met een 2-1 voorsprong.  Vroeg in de tweede helft slaagde Gilles echter in zijn opzet en zette hij via een individuele actie de 3-1 op het bord.  Spijtig genoeg zorgde een misverstand tussen Lowie en keeper Bert Bearelle dat SV Izegem zomaar terug op 3-2 kwam.  We bleven drukken, maar de doelpaal en deklat werd ettelijke keren geraakt, 6 keer volgens de goed leidende arbiter, zodat de score een tijd bleef staan op een gevaarlijke tussenstand.  Toch slaagden we erin de score halverwege de 2de speelhelft op een geruststellende stand te brengen en dit via Louis Victor.  Jelle Vandewiele zou uiteindelijk terug na een assist van Jorginho de score op de 5-2 eindstand brengen.  Net daarvoor misten de bezoekers een van hun weinige kansen uit de 2de helft.   Al bij al een gemakkelijke overwinning van onze jongens die qua samenspel duidelijk de bal beter konden laten circuleren.