seizoen 2009-2010
trainer: Vanhollebeke Gino(0476/482631)
afgevaardigde: Vandewiele patrick( 0477360842)
24-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMSI A- Lendelede : 3-1‏

OMSI A- Lendelede : 3-1‏

We stonden terug op het plein voor een thuismatch tegen de 2de Lendelede, en bij het niet incasseren van een nederlaag waren we mathematisch kampioen voor het derde opeenvolgende jaar.  Misschien toch ook aangeven dat zowel OMS Ingelmunster, Lendelede en Ol. Ledegem zich konden plaatsen bij de laatste 16 van de U15 van de jeugdcup het Nieuwsblad in West-Vlaanderen wat toch duidt op een sterke reeks, waarin onze plaatselijke 2de jaars kadetten nog steeds geen puntenverlies leden.  Onze jongens startten zeer nerveus, maar konden in de winderige omstandigheden toch enkele kansen afdwingen via Gilles Caes en Jorginho Verstraete.  Toch bleven we te zenuwachtig acteren ook achteraan in de verdediging zodat de heel goed leidende ref een hoekschop aan de bezoekers moest toekennen.  Mede door de wind kwam de bal inzwiepen zodat onze keeper Miguel ietwat verrast was en zodoende Baptiste de bal in ons eigen doel deed verwerken.  Meteen het sein om ook in de duels ons niet te laten kennen, wat al meteen in de gelijkmaker resulteerde via Gilles Caes na sterk werk van Jelle Vandewiele op de rechterflank. Gilles scoorde allicht voor 1 van de weinige keren in zijn carrière met zijn rechtervoet.  Voor de rust bleven we het spelbeeld bepalen maar toch moesten we op een foutje in de bezoekende verdediging wachten om voor te komen. Jorginho was er als de kippen bij om dit af te straffen met een fraaie lob over de keeper.  In de 2de helft zagen we terug niet de meest boeiende partij, maar al vlug konden we een wat meer geruststellende voorsprong noteren via Jorginho. Gelukkig bleef Bert Bearelle in de volgende minuten attent zodat de voorsprong bleef staan.  Het was dan afwachten tot het laatste fluitsignaal om zodoende de champagnekurken te laten knallen als verdiende kampioen, want wenkende kansen werden o.a. door Jorginho en Emiel Verhulst niet meer afgewerkt.  De volgende 4-tal weken moeten we spijtig genoeg Tom Uyttenhove missen wegens een stressfactuur.