Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    26-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

                                                                B.S.P.-LEEST      xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    1970 – BELGISCHE SOCIALISTISCHE PARTIJ – Afdeling Leest

     

    Waarde Medeburgers,

     

    Op 11 oktober a.s. zullen alle inwoners van onze gemeente voor een periode van zes jaar een nieuwe gemeenteraad moeten verkiezen. Door uw keuze zult gij mee bepalen of wij te Leest een nieuwe, gedurfde politiek ten bate van gans de bevolking kunnen voeren. Onze partij heeft daarvoor het programma en de mensen om het uit te voeren. Onze voorstellen zullen wij U kortelings kenbaar maken. Onze kandidaten zullen wij U vandaag voorstellen :

    1.      DE SCHOUWER Alfons, 48 jaar, arbeider, Juniorslaan 29.

    2.      NUYTKENS Daniel, 29 jaar, electrieker, Dorpstraat 44.

    3.      VERHOEVEN Jan, 28 jaar, bediende, Juniorslaan 35.

    4.      VAN BAELEN Jozef, 35 jaar, autobestuurder, Kouter 17.

    5.      MARQUE Hubert, 26 jaar, brievenbesteller, Hertstraat 4.

    6.      DE WINNE Raymond, 38 jaar, meubelpolierder, Blaasveldstraat 8.

    7.      SCHELKENS Leopold, 37 jaar, metser, Grote Heide 16.

    8.      MERTENS Pieter, 64 jaar, werkman, Kleine Heide 6.

    9.      VAN PAESSCHEN Antoon, 42 jaar, fabriekswerker, Juniorslaan 25.

     

    Het is een lijst die uw volle vertrouwen kan genieten. Daarom zult u op 11 oktober stemen voor de Socialisten.

    Verantwoordelijk uitgever : De Schouwer Alfons.”

    (folder van 16/9/1970)

     

    PROGRAMMA BSP LEEST

    -Regelmatig onderhouden en verbeteren van de bestaande straten en fietspaden.

    -Riolering : regelmatig ruimen en kuisen van de kolken.

    -Bescherming van de voetgangers en onze kinderen. Verbetering verkeerstekens.

    -Aardgas verovert de Westerse wereld. Waarom niet te Leest ?

    -Bouwen van sociale woningen om te verhuren of te verkopen. Onze jonge koppels de gelegenheid geven om te Leest te blijven wonen ! DE LAATSTE ZES JAAR WERD GEEN ENKELE SOCIALE WONING GEBOUWD.

    -Bouwpremie voor het bouwen van nieuwe woningen.

    -Vervangen van krotwoningen en zorgen voor gezonde vervangingswoningen voor de inwoners.

    -Verbetering van het algemeen urbanisatieplan van de gemeente.

    -Doorgedreven grondpolitiek, ten bate van sociale woningbouw. Beschikbaar stellen van bouwzones.

    -Voortzetting groenplan : aanleg van parken en plantsoenen.

    Enz..

    -Onze vraag : zullen de gemeentebelastingen voor huisvuil (vroeger 300 fr. – voor 1970 verminderd tot 150 frank) en fietsplaten (vroeger 100 f. – voor 1970 verminderd tot 40 f.) na de kiezing terug worden verhoogd ?

     

                                                ST.-CECILIA LEEST

     

    “ST.-CECILIA” LEEST

    “Geachte Kiezers en Kiezeressen, wij hebben het genoegen U mede te delen dat onze kandidatenlijst voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen het nummer 1 kreeg toegewezen.

    Kandidaten :

    LAUWERS Frans (August), handelaar.

    DE PRINS Ferdinand, beenhouwer.

    GEENS Felix (Jules), autobestuurder.

    VAN DEN HEUVEL Henri, landbouwer.

    VLOEBERGHEN Jozef, metaalbewerker.

    HUYGHE Jozef, bankwerker.

    LAUWERS Jozef, vertegenwoordiger.

    VERBEECK Jan, hovenier.

    POLSPOEL Edmond, notarisklerk.

     

    “Geen woorden maar daden, stemt allen voor de lijst St.-Cecilia, onder nummer 1. Iedereen heeft reeds onze kandidatenlijst ontvangen. Zoals U kunt vaststellen zijn hier alle rangen en standen op vertegenwoordigd : landbouwers, werklieden, hoeveniers en middenstanders…

    Zes jaar geleden werden er door onze partij geen kiesbeloften gedaan, beloven is gemakkelijk, uitvoeren hangt af van zoveel omstandigheden. – Iedereen is er van op de hoogte dat er in Leest gedurende de afgelopen zes jaar verschillende werken werden uitgevoerd, ten bate van al de inwoners der gemeente, daar waar de werken het meest noodzakelijk waren. We noemen enkele dezer werken :

    Betonwerken : Grote Heide, Scheerstraat, Vinkstraat, Klein Heide, Bist.

    Cut-Bak-bedekking : Tisseltbaan, Elleboogstr., Rennekouterweg, Winkelstr.,Tiendeschuurstr., Kouterweg en deel Juniorslaan.

    Verbetering en onderhoud van veldwegen, reinigen van waterlopen. Deze laatste werken werden uitgevoerd door werklozen, de tewerkstelling van de werklozen werd volledig bekostigd door de Staat en kost dus aan de gemeente geen centiem.

    …

    Bij het opstellen van onze ‘De Ware Leestenaar’ bereikte ons een strooibriefje van onze tegenstrevers. Een kleine rechtzetting dringt zich hier wel op :

    BELASTINGEN – 1000 opcentiemen.

    Deze belastingen werden gestemd door de volledige gemeenteraad, de verantwoordelijke uitgevers van voornoemd briefje inbegrepen. De kiezers zijn wel op de hoogte van deze belasting, enkel slaat op de grondbelasting, waarvan het grootste deel  ten laste van niet-inwoners der gemeente. Verder is deze belasting alzo verdeeld onder omzeggens alle Leestenaren. De uitgevoerde werken worden dus niet ten laste gelegd van slechts een gedeelte der bevolking, zoals gebeurd is in vele andere gemeenten. In dit geval zou het mogelijk zijn de opcentiemen te drukken. Is dit gewenst ? We denken dat de politiek op financieel gebied, gevolgd door onze verkozenen wel de juiste is. Elke inwoner geniet van de voordelen en betaalt dus ook zijn bijdrage.

     

    SCHOOL – 100 leerlingen volgende de lessen buiten de gemeente. Ligt hier de schuld aan de politiek op onderwijsgebied of worden de kinderen niet systematisch weggetrokken uit onze scholen door de Sussen zelf. We hopen dat deze kleine rechtzetting volstaat en wensen dat verder de kiesstrijd in alle eerlijkheid en kalmte moge verlopen.”

     

    DE WARE LEESTENAAR  - Bal van de Burgemeester en wij…

    “Waarde Kiezer, donderdagavond hebt U een uitgebreide publicatie ontvangen, waarin de CVP-afdeling Leest naar allerlei argumenten zocht om dit initiatief in een slecht daglicht te stellen. Ze hebben dit zo met de haren getrokken, dat we deze keer niet kunnen zwijgen. In alle objectiviteit en eerlijkheid willen we de beschuldigingen aan ons adres weerleggen. U zult zien dat zij (CVP-Leest) het zijn die ten allen koste aan het bewind willen komen. Alle middelen zijn bij hen geoorloofd. Oordeel zelf maar :

    1.      Het Bal van de Burgemeester zal elk jaar worden ingericht ten voordele van de K.V.G.

    Dus niet alleen tijdens dit jaar van verkiezingen. Omdat pas dit jaar de K.V.G.-Leest werd gesticht, is het juist dit jaar dat we beginnen met het inrichten van dit bal.

    2.      De CVP-Leest schrijft dat geen enkele mandataris van onze lijst op de vergaderingen aanwezig was.

    Wel, we hebben twee uitnodigingen ontvangen, waarop we zonder dralen zijn ingegaan.

    3.      Waarom had dit bal juist op 26 september plaats ?

    U moet begrijpen dat, wil een bal een grote kans op succes hebben, men een gekend en een goed orkest dient te contacteren. Vanaf 15 maart ll. hebben we de hoofden bij mekaar gestoken. Het enige orkest dat in de herfstperiode nog vrij was, hebben we genomen zonder naar de datum te kijken. Het is helemaal geen verkiezingsbal geworden, want onze kandidaten zullen voorgesteld worden op het bal van zondag 4 oktober.

    4.      Daarbij komt dat de Burgemeester steeds een bijzondere aandacht heeft gehad voor de gehandicapten.

    Dit doet hij sinds jaren, omdat hij weet wat het is om een gehandicapte een echt menswaardig leven te laten leiden. In zijn familie heeft hij dit van nabij kunnen doen, nl. zijn zuster heeft haar zoontje, één der zwaarst gehandicapten uit de streek, meer dan 16 jaar lang met liefde verzorgd. Deze persoonlijke ervaring heeft hem tot dit initiatief aangespoord.

    5.      Wat denken de gehandicapten zelf over dit bal ?

    a)      Toelating tot dit bal werd gegeven door de Verbondsraad KVG.

    b)      Op de jubelviering van 16 augustus werd dit bal aangekondigd als een ‘lovenswaardig initiatief. Hebben de CVP-kandidaten dat dan niet gehoord ? Ze waren er toch ook zeggen ze tenminste !

    c)       Op de KVG-vergadering van 9 september werd een oproep gedaan om zo talrijk mogelijk aanwezig te zijn.

     

    Dit zijn, waarde kiezer, de feiten zoals ze zich hebben voorgedaan. Het is met een zekere ontroering dat we ons verplicht zien deze valse, laaghartige en oneerlijke praktijken te weerleggen. En dan durft de CVP-Leest nog als embleem voeren : eerlijk en bekwaam. Als dat van eerlijkheid en bekwaamheid getuigt, hebben zij speciale opvattingen…

    Als het de bedoeling van de CVP-Leest was met hun pamflet het succes van dit bal te minimaliseren, dan moeten we hun teleurstellen. Het bal heeft een succes gehad, zoals nog nooit één bal te Leest heeft gehad. Voor zulke gelegenheden is de nu ruime parkeerplaats op de Dorpplaats nog te klein. Een paar cijfers noemen we maar : 534 aanwezigen en een netto winst van 39.621 fr.- Deze winst werd integraal overgedragen aan de KVG-Leest.”

     

    “Eén van de vragen die U zich in deze tijd al zult gesteld hebben is ongetwijfeld : ‘Waarom DURFT de lijst ‘St.-Cecilia’ of de partij van ‘De Ware Leestenaar’ nog opkomen, nu er een evolutie is in de richting van de kleurenpolitiek ?”

    Om de volgende redenen, voelen we ons VERPLICHT om niet met de kleurenpolitiek mee te doen, en dus wel met een eigen lijst op te komen :

    1.      Omdat mensen van Leest best onze gemeente kunnen besturen. Hier bedoelen we dan mensen, die volledig vrij kunnen beslissen wat ze voor de gemeente te doen en te laten hebben. De andere lijsten moeten natuurlijk ook uit Leestenaren bestaan, maar hun beleid moeten ze zodanig aanpassen dat het niet uit de toon valt in hun politiek gekleurd kraam. Dit heeft tot gevolg dat ze hun bestuur niet zelfstandig mogen of kunnen uitvoeren. Het zijn slechts marionetten van iemand anders, die er voor zorgt dat hij de touwtjes stevig in de hand blijft houden…

    2.      De meest vooruitstrevende leiders van de BSP (o.a. de heer Collard) en van de CVP (o.a. ACV-man Cool) denken reeds lang aan een eenheidspartij, een frontvorming boven alle kleuren heen.  Welnu, de partij ‘De Ware Leestenaar’ bevat zowel leden die op nationaal politiek gebied, CVP-gezind zijn, als anderen die BSP-gezind zijn. Nog anderen sluiten aan bij de opvattingen van de PVV ofwel bij de gedachten van de Volksunie. Toch zijn er bij ons geen veten, is er geen ruzie en geen haat. Iedereen van ons heeft respect voor de mening van kleuren-politiek anders-denkenden. Waarom zouden we dan kleur bekennen en een inwendige ruzie en haat doen ontstaan ? Waarom zouden we samengaan met de CVP en een ander deel van onze leden in de steek laten ?...

     

    Ons wordt verweten ‘de invloed van de CVP’ te gebruiken bij de uitbouw van de verkaveling of om bouwaanvragers behulpzaam te zijn of om uitvoering van sommige werken te bespoedigen, of om toelating te verkrijgen. Dat we voor dit alles stappen hebben gezet bij de bevoegde departementen en instanties, dat is juist ! Hoe kan het ook anders ? Maar is dit een schande ?????...

     

    Volgens de CVP-Leest schijnt de gemeenteschool niet meer te voldoen. Volgens specialisten van Provincie en Staat voldoet ze inderdaad niet meer.

    Het tekort aan leerlingen is tot nu toe geen probleem voor de Gemeenteschool, wel voor de Vrije Meisjesschool, waar in de lagere afdeling de vereiste norm voor vier klassen niet bereikt werd.

    Over voor- en nadelen van aparte leerjaren ten opzichte van klassen met verscheidene leerjaren spreken we ons niet uit.

    …

    De CVP-Leest is voor gemengd onderwijs. Wij ook ! Wij durven nog een stap verder gaan : wij zijn zelfs voor de eenheidsschool !!!! Maar waar wij helemaal niet voor te vinden zijn, is voor een plaatselijke SCHOOLSTRIJD !  Er worden al genoeg leerlingen geronseld, of niet

    misschien ? Gaat de  CVP-Leest dat dan nog verergeren, door twee plaatselijke scholen tegen elkaar op te zetten ?  

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 20/05-26/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!