Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    15-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1987 – 17 september – Gazet van Mechelen : Gewestelijke miniemen 

    V.V. Leest-Pasbrug 8-1 (Foto onderaan)

    “VV Leest verloor op de eerste speeldag met ruime cijfers van Wavria. Pasbrug speelde een degelijke wedstrijd tegen Heffen. Van de thuisploeg werd verwacht revanche te nemen voor de mindere wedstrijd tegen Wavria.

    Van bij de aftrap was het duidelijk dat VV weinig problemen zou ondervinden met de bezoekers. Op het drassige veld –Leest zou nog veel problemen kunnen kennen met de speelvelden- speelde Leest voor de rust éénrichtingsvoetbal. Pasbrug verdedigde zich met de middelen die voor handen waren. Toch konden de bezoekers niet beletten dat er bij de rust al een forfaitscore op het bord stond. Na enkele goede combinaties en ook af en toe met de hulp van de bezoekers konden Selleslagh, Chris Slachmuylders, opnieuw Selleslagh en David Slachmuylders voor de doelpunten zorgen. Een Pasbrugverdediger versloeg nadien nog zijn eigen doelman.

    Na de rust kwam Pasbrug toch even in de wedstrijd. De roodgroenen konden doelman Spoelders enkele keren bedreigen. In die periode lukte Pasbrug ook een doelpunt. Lorez kon voor zijn elftal de eer redden.

    Na die tien goede minuten van Pasbrug was het opnieuw VV Leest dat de wedstrijd in handen nam. Doelman Kassel moest nog enkele keren gepast uit zijn doel, maar kon toch niet verhinderen dat Chris Slachmuylders zijn tweede en derde goal van de wedstrijd lukte. Voor de eindstand zorgde Liekens.

    VV Leest : Spoelders, Doms (31’ Sven Daelemans), Beullens (31’ Brasseur), Liekens, Van der Elst, David Slachmuylders, Sollie, Selleslagh (31’ Candries), Liekens, Kris Slachmuylders, Stefan Daelemans.”

     

    1987 – 18, 19 en 20 september : 15de Ceciliafeesten

    Op vrijdag werd een reuzekaartavond georganiseerd in het parochiecentrum.

    Meer dan 50.000 frank aan prijzen werden voorzien. Van de haast 300 deelnemers kwam Louis Van Loo als overwinnaar uit de bus met 136 punten voor Armand De Bleser die tweede eindigde met 134 punten.

    Op zaterdag liepen 2 activiteiten synchroon : in het parochiecentrum werd een eerste gastronomische avond in Weense sfeer georganiseerd waarbij het muzikale gedeelte verzorgd werd door het salonorkest “Wiener Romantica”.

    Tegelijkertijd vond in de reuzefeesttent een live-happening plaats.

    Studio Track United zorgde voor het muzikaal vermaak en een lichtshow. Een drummer bracht een “Special Percussion Act” op muziek van de disco.

    Als klapper van de avond trad de bekende Mechelse covergroep “Top Secret” op.

    Grote overwinnaar van de I.C.W. werd de harmonie “St. Martinus” uit Herk de Stad met 95,33%.

    Bij de fanfares haalde het fanfare-orkest “De Hoop” uit Stellendam (NL) het met 91,33%, eveneens een 1ste prijs met felicitaties. Deze fanfare haalde tevens de beker van de stad Mechelen binnen.

    Andere prijzen werden gewonnen door “St-Cecilia” uit Knokke-Heist (ereprijs NV Piessens), “St-Cecilia” uit Helden (ereprijs Fedekam) en Samassi uit Italië (ereprijs van het muziekverbond van België).

     

    In “Toeters en Trompetten” (Jg 7, nr.3) verschenen enkele verslagen van ooggetuigen : I.C.W.

    “Met de heren Segers, Cardon en Steutelings hadden we weer een strenge jury samengesteld. De deelnemende korpsen kregen dan ook een eerlijke beoordeling mee van hun huidig muzikaal peil. We hadden voor deze uitgave een heleboel sterke korpsen op het podium. De aanhang en de muzikale fans vulden de tent twee dagen lang en spijsden onze kas.

    Langs verschillende hoeken kwamen felicitaties binnen voor de feilloze organisatie en zelfs een Nederlandse radio-omroep zocht steeds telefonisch contact op om de laatste wedstrijdnieuwtjes rechtstreeks uit te zenden.

    Dat onze I.C.W. internationaal veel betekent hebben we al mogen ondervinden. Hier in België of in Leest beseffen we dat niet zo direct maar in het buitenland wordt er over onze wedstrijd met veel ontzag gesproken.

    Als de 16de I.C.W. in 1988 zou doorgaan kunnen we u al officieus verzekeren van de deelnme van twee Italiaanse korpsen. De Amerikaanse muziekvereniging die dit jaar niet kon aanwezig zijn, wil volgend jaar present zijn en misschien komt er weer een Oostblokkorps de pannen van het dak spelen.

    Indien de I.C.W. doorgaat geven we de voorkeur aan één wedstrijddag. De andere dag maken we dan plaats voor onze regionale korpsen om er een muzikale happening van te maken.” 

    Kaartavond

    “De traditioneel geworden kaartavond van onze jaarlijkse Ceciliafeesten werd weer een enorm succes !

    Voor een prijzenpot van meer dan 50.000 fr. lieten niet minder dan 284 deelnemers zich inschrijven (71 tafels). De parochiezaal en de Chiro-lokalen werden volledig ingenomen door al dat kaartspelgedoe.

    De inrichters waren natuurlijk in hun nopjes met het aantal deelnemers en deze laatsten uiterst tevreden met de vele prachtige prijzen. En vele prijzen waren er –mede dank zij onze erevoorzitster Mevrouw Piessens, Angèle Van Praet, en haar kinderen Frans en Roger- die voor een groot deel daarvoor hadden ingestaan.

    Reeds voor 19.00 uur lieten de eersten zich inschrijven en gingen nadien oefenen om in goede conditie te zijn (ik wist niet dat kaarters zich ook opwarmden). Om 20.00 uur ging het startschot af en iedereen nam plaats en hield de hoofdprijs in ’t oog. Reeds voor 10 uur kwamen de eerste uitslagen binnen en de laatsten slechts een half uur later. Wanneer alles was nagezien en in klassementorde was opgesteld, konden we om 11 uur de uitslag bekend maken en die gaf het volgend resultaat :

    1.Van Loo Louis – Mechelen met 138 punten (tapijt).
    2.De Bleser Armand – Leest met 134 punten (fiets).
    3.Buermans Leon – Mechelen met 134 punten (boormachine).
    4.Straetmans Jos – Rijmenam met 132 punten (tafelkleed).
    5.Van Hoof Marcel – Leest met 128 punten (radio-recorder).
    6. Kerremans Francine – Lippelo met 126 punten (tafelkleed).
    7.Teughels Sylvain – Leest met 126 punten (friteuse).
    8.Michiels Marie – Bornem met 126 punten (tafelkleed).
    9.Van Zaelen Jef – Londerzeel met 126 punten (tafelkleed).
    10.Schierl Jos – Mechelen met 126 punten (tafekleed).

    Nadien zetten de winnaars en vele anderen die geen prijs hadden gewonnen, de Ceciliafeesten reeds goed verder. De verliezers spoelden hun verdriet door.

    De 71 tafelwinnaars gingen allemaal tevreden naar huis. Meer dan eens werd er ons verteld : ‘ze schrijven op de affiche voor meer dan 50.000 fr. prijzen en wanneer we zo ons telling maken staat er zelfs meer dan dat bedrag klaar. Naar zulke kaartavonden komen we graag. Wees er van overtuigd, volgend jaar zijn we er terug. Schrijf ons al maar in !’” 

    Weense avond

    “Om de jaarlijkse feesten te doen lukken, moet men steeds naar wat nieuws zoeken. In het kader van Europalia, dat dit jaar in het teken van Oostenrijk staat, hadden we een gastronomische Weense avond in het leven geroepen waar alleen, mits inschrijving en voorafbetaling, kon aan deelgenomen worden. Slechts 120 gasten konden we plaatsen. Na een termijn van 3 weken inschrijving zagen we ons doel bereikt.

    De Weense avond was er één die zeker voor herhaling vatbaar is.
    Lekkere gastronomische maaltijd in een Weense sfeer gevuld met operette-melodieën ons gebracht door het schrammel-orkest ‘Wiener Romantica’.
    Iedereen ging tevreden en goed gevuld naar huis.

    Hier ook dank en een dikke proficiat aan Rik Lauwens en zijn keukenploeg voor het bereiden van al dat lekkers en ook dank aan het dienstpersoneel voor hun discipline. Het werd voor alle deelnemers een onvergetelijke avond.

    Zo’n avond staat beslist terug op het programma. Het wordt een andere menu en in een nieuwe sfeer.
       ’t LEKKERBEKSKE.” 

    Live Happening

    “…’maak u klaar voor de beste covergroep in town…TOP SECRET‘. Toen sprongen de jongens van de band op het podium om er na een tweetal uurtjes bezweet maar voldaan weer af te kruipen. Hun optreden was fijn opgebouwd rond bekende rock-nummers. Vooral ‘Kopje Koffie’ en de hits van de Beastie Boys veroverden de harten van de fans.

    Spijtig dat Rik Aerts, de solo-gitarist, er niet bij kon zijn. Die moest met Raymond van Het Groenewoud gaan jammen in Torhout. Zijn collega’s waren echter in form en zanger Luc Nowé wist het publiek zodanig op te hitsen dat we even de sfeer op het podium van Torhout-Werchter konden proeven.

    Na een vijftal bisnummers werd het laatste akkoord de zaal ingestuurd door Top Secret en kon onze gast-D.J. Michael E., gekend van dancing Zipper (Dendermonde) en Boccacio (Gent-Destelbergen) weer de schuifjes openzetten voor de moderne dansbeat.

    Ook onze Special Percussion-act bleek als première geslaagd. Drummer Sepi geselde zijn trommelvellen als een bezetene in een gordijn van rook en spotlights. Een echte octopus in overdrive. Kunst- en vliegwerk van de bovenste plank.

    Tot vroeg in de morgen dansten het duizendachthonderdige publiek er op los.
    De live-happening was een mooie publiektrekker. Hopelijk tovert onze jeugd volgend jaar weeral zo’n dergelijk initiatief uit de hoge hoed.”

     

    Foto’s :
    -De gewestelijke miniemen van V.V. Leest en Pasbrug. (GvA)
    -Het voorblad van de Feestbrochure.
    -De uitnodiging en het menu van de Weense avond.
    -De covergroep ‘Top Secret’. (Foto uit ‘Toeters en Trompetten)

     











    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!