Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    21-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1988 – Zondag 9 oktober : Voorstelling nieuwe Herfst- en Wintercollectie
    Van Mevrouw Julie Troukens, in samenwerking met de firma “Bevers Cosmetics” die instond voor aangepaste make-up en passende bijouterie, in de zaal “Pol Piessens”, Dorpsstraat te Leest. (Folder)

     

    1988 – 12 oktober – Het Volk : Verslag preminiemen Oppuurs-VV Leest 0-4. (foto’s onderaan)

    “De thuisploeg kon slechts de eerste tien minuten de indruk wekken dat ze met de bezoekers gelijke tred zou kunnen houden. Nadat kapitein Eric Pelgrims de eerste Oppuurs-kans had naast geschoten, zorgde Leest-spits Kris Kerremans na 13 min. voor 0-1 en luidde daarmee het Leestse overwicht in. Vrijwel alle bezoekende aanvallen vertrokken bij de technisch sterke Kevin Bevers (na een jaartje Lierse terug bij Leest), die met zijn gave linker keer op keer gevaar stichtte voor het thuisdoel, en het sterke aanvalstrio Brasseur – Kerremans – Lemmens deed de rest. Gelukkig voor Oppuurs stond Joeri Van de Velde bijzonder sterk te keepen. Hij kon nochtans niet beletten dat Kris Kerremans na 20 minuten zijn tweede doelpunt maakte, na een prachtige combinatie Bevers-Brasseur.

    Vlak voor de rust werd het zelfs nog 0-3 langs Peter Brasseur. Na de rust domineerde Leest rustig verder, zonder echter zo gevaarlijk te zijn als voor de pauze.

    Oppuurs nam de laatste minuten voor zijn rekening, maar de eerreddende treffer wilde er niet in. Integendeel, in de allerlaatste minuut brak Bart Fonteyn alleen door en maakte er kalm 0-4 van.

    Een verdiende overwinning van Leest, dat na deze topper uitkijkt naar de volgende knalwedstrijd, volgende zaterdag op eigen veld tegen Mariakerke.
    H.V.D.”

    Leest : Johan Mees, Peter Van Medegael, Kurt De Greef, Bert Van den Heuvel, Benny Andries, Tim Borteel, Kevin Bevers, Bart Fonteyn, Pieter Brasseur, Kris Kerremans, Erwin Lemmens.
    Invaller : David Janssens. 

     

    1988 – Zaterdag 14 en zondag 15 oktober : Eetdagen Jong V.V. Leest
    In het chalet van VV Leest. (Folder)

     

    1988 – Zaterdag 15 oktober : Jaarlijks teerfeest K.V.G. – Zennevallei
    Om 18 uur mis in de Leestse parochiekerk, gevolgd door een aperitief om 19 uur en om 19u30 de feestmaaltijd bestaande uit zalmrolletjes, erwtensoep met korstjes, varkensgebraad met groentenkrans, ijs met fruit en koffie. (PB, 13/10)

     

    1988 – 19 oktober – Het Nieuwsblad :

     

    Al 170 kandidaten voor playback- en soundmixkampioenschap in Leest 

    Eerste wedstrijd van nationale federatie

    “MECHELEN – Op dit ogenblik hebben zich al 170 kandidaten aangemeld voor het eerste officieel Belgisch kampioenschap voor playback en soundmix, dat op 5, 6 en 19 november wordt georganiseerd in het sportcentrum van de Mechelse deelgemeente Leest, aan de Dorpstraat 67. Wie er nog bij wil zijn, kan nog steeds zijn kandidatuur indienen bij Jenny Schippers, maar dan wel snel.

    De rage van soundmix- en playbackwedstrijden was volgens de organisatoren dringend aan enige reglementering toe. Tot vorig jaar was het zo dat er haast evenveel ‘Belgische kampioenschappen’ werden georganiseerd als gewone wedstrijden. Om daar wat tegen te doen werd begin dit jaar de Nationale Federatie voor Playback- en Soundmix (NFPBSM) opgericht door de Mechelaar Robert De Smet. Het is die federatie die nu uitpakt met het enige officieel Belgisch Kampioenschap.

    Er zijn in totaal voor ruim 250.000 fr. prijzen te winnen. Voor wat playback betreft krijgen de winnaars in de categorieën onder de 14 en boven de 14 jaar elk 10.000 fr. Iedere volgende in de uitslag krijgt telkens 1.000 fr. minder. Vanaf de 11de plaats tot de laatste valt nog 500 fr. te rapen. De winnaar van de soundmixfinale krijgt 15.000 fr., iedere volgende telkens 1.000 fr. minder. Van de 16de tot de laatste plaats krijgt men 500 fr.

    De halve finales hebben plaats op zaterdag 5 en zondag 6 november. Voor elke categorie zijn 70 kandidaten toegelaten. De helft daarvan werden door leden van de NFPBSM, die wekelijks drie tot vier wedstrijden bezoeken, uitgenodigd op basis van hun regelmatige prestaties. Voor de resterende plaatsen kunnen kandidaturen worden ingediend. Inschrijven kost 150 fr. Uit de halve finales moeten uiteindelijk per categorie 30 finalisten worden geselecteerd.

    Zij kampen om de titel van Belgisch Kampioen op zaterdag 19 november, vanaf 14 u. voor de categorie onder de 14 j. Vanaf 19.30 u.boven de 14 j. en na afloop daarvan de soundmixfinale.

    De presentatie wordt verzorgd door Rudy Ray voor de Vlaamse deelnemers en door Hubert Borremans voor de Franstalige deelnemers. De samenstelling van de jury wordt tot de finaledag geheim gehouden.

    Wie als toeschouwer het kampioenschap wil meemaken kan voor kaarten terecht in Taverne Cheers, Korenmarkt Mechelen en in Taverne Samantha’s, Botermarkt eveneens te Mechelen. Kaarten voor de halve finale kosten 200 fr. (150 in voorverkoop), voor de finale 250 fr. (200 in voorverkoop).”

     

    1988 – Vrijdag 21 oktober : K.V.L.V. verzusteringsavond te Battel
    In “Ons Huis” om 20 uur. Een avond vol poëzie over de vrouw, met een natje en een droogje en wat muzikale omlijsting. Deelname in de onkosten : 300 frank.
    Inschrijven kon bij Julia Lamberts. (PB, 13/10)

     

    1988 – Vrijdag 21 oktober : GROTE KAARTAVOND K.W.B. LEEST
    In het parochiehuis, met voor 40.000 fr. aan prijzen. (PB, 20/10)

     

    1988 – Zondag 23 oktober : Pensenkermismuziekfestival
    Ten voordele van de jeugdwerking van de K.F. St.-Cecilia.
    In Zaal Piessens en met optredens van : de leerlingen, de K.F.St.-Celilia Leest, K.Fanfare ‘Ons Genoegen’ uit Battel, de K.Fanfare ‘De Vrolijke Vrienden’ Hombeek-Heike en de K.Fanfare ‘St.Hubertus uit Elewijt. (Folder)

     

    1988 – Vrijdag 28 oktober : Start Wintervergaderingen Landelijke Gilde
    In het parochiecentrum “Het Klooster”. Om 19u30 een etentje gevolgd door de vergadering met als onderwerp : “Het Testament”. Nadien kon er een kaartje gelegd worden.
    (PB, 27/10)

     

    1988 – Maandag 31 oktober : Filmnamiddag
    In de parochiezaal vertoonde de Bond Jonge en Grote Gezinnen afdeling Leest een “Jefi-film” voor de kinderen. Aanvang om 14 uur. (PB, 27/10)

     

    1988 – Maandag 31 oktober : Communie thuis
    “Met Allerheiligen en Allerzielen brengen de parochiepriesters op maandag 31 oktober de H. Communie bij oude en zieke mensen. Waar wij nog niet kwamen, vragen wij ons te willen verwittigen. Pastorie Leest, telefoon 21.78.01. Wij doen het heel graag voor U. Wij herinneren eraan dat voor oudere en zieke mensen de mogelijkheid bestaat dat familieleden de H. Communie meedragen naar huis; zo wordt hun radio- of T.V.-mis rijker, en de band met de vierende parochiegemeenschap levendiger. Vraag voor dit alles wat hulp of uitleg aan de parochiepriesters.” (PB, 20/10)

     

    1988 – 2 november – Nieuwsblad : Theo Custers speler-trainer bij S.K. Leest.

    “SK haalde uit de jongste vier wedstrijden geen enkel punt en de troon van speler-trainer Hubert Foqué was dan ook aan het wankelen. Na de match op Oevel werd Foqué door het Leestse bestuur bedankt. De nieuwe trainer werd doelman en ex-internationaal Theo Custers. Het was voor Foqué de voorgaande weken ook niet meer om uit te houden bij S.K. Leest. Er was clanvorming en de Mechelse oefenmeester wilde daar een einde aan stellen. Het kostte hem zijn kop maar hijzelf was van oordeel dat men hem niets kon verwijten. Als voornaamste reden voor het minder presteren van de club, gaf hij het ongelukkige aankoopbeleid aan. Er werd veel gekocht maar alleen Custers bleek een echte aanwinst.”  

    ‘Ik heb altijd van en voor het voetbal geleefd en hoop dat te kunnen blijven doen als trainer’, vertelde Hubert Focqué aan GvM (9/11). De krant voegde er aan toe dat Theo Custers, die de Heizelcursussen na twee jaar onderbroken had ingevolge omstandigheden binnen zijn vroegere club Malinwa, in Leest intussen gestart was met een nieuw concept waarin ook plaats was voor zijn voorganger Focqué, maar dan mocht deze laatste zijn beslissing niet te lang meer uitstellen indien hij wel of niet bij SK zou blijven. 

    Theo Custers (°Genk 10/8/1950) was niet de eerste de beste.
    Hij speelde achtereenvolgens bij Thor Waterschei, Antwerp, Helmond Sport, Espanyol Barcelona, KV Mechelen en SV Bornem vooraleer trainer-speler te worden bij SK Leest. Nadien was hij nog actief bij oude God Sport, Sterrebeek, Kampenhout, Zaventem, Wezemaal, KSK Beveren (keeperstrainer) en FCN Sint-Niklaas. In 2006 werd hij keeperstrainer bij de Rode Duivels waar hij Jacky Munaron opvolgde.
    In 2007 werd hij keeperstrainer bij de jeugd van SV Roeselare en vanaf februari 2011 werd hij daarnaast ook keeperstrainer bij KSK Hasselt om daar een jaar later aangesteld te worden als hoofdtrainer. In de zomer van 2012 nam hij ontslag wegens persoonlijke redenen.

    Custers behaalde 29 selecties voor de nationale ploeg met daarbij 10 caps. Bij de Rode Duivels had hij zware concurrentie van Jean-Marie Pfaff en Michel Prued’homme.

    Dankzij zijn rosse krullen en zijn rosse hangsnor kreeg hij de bijnaam ‘Walrus’.

     

    Foto’s :
    -Peter Brasseur maakte het de Oppuurse verdediging niet gemakkelijk.
    -De preminiemen van VV Leest. (Foto’s : L.B.)
    -De nieuwe speler-trainer en ex-internationaal Theo Custers.
    -De ‘Walrus’ op latere leeftijd.

     











    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!