Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    08-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1989 – Zondag 12 februari : Concertoptreden van de K.F.St.-Cecilia Leest te Battel
    Op uitnodiging van de K.F. Ons Genoegen uit Battel gaf de fanfare uit Leest een concertoptreden in de zaal ‘Ons Huis’. (Omzendbrief)
    “Louis ‘De Smedt van Battel’ ontving uit handen van onze voorzitter een bloemstuk ter gelegenheid van zijn huwlijksjubileum.” (“T&T, jg 8, nr.2)

     

    1989 – 18 en 19 februari : Jaarlijkse eetdagen K.F. Sint-Cecilia
    “Onze ‘Dagen zonder afwas’ kenden dit jaar ook weer veel bijval. Er heerste een goede werksfeer en de organisatie was eveneens prima. De kwaliteit van onze gerechten was uitzonderlijk en onze chef-kok werd dan ook langs alle kanten ‘bestoeft’. Maar van onze ‘Mister Cecilia’ wisten we dat hij heel wat in zijn mars heeft.” (“T&T, jg 8, nr.2)
    Deze eetdagen gingen door in zaal “Piessens”.

     

    1989 – Maandag 20 februari : Voorlichtingsavond Rode Kruis
    In het parochiecentrum ‘Het Klooster’ om 20 uur. Voorlichtingsavond over bloed en plasma geven. (Parochieblad 16/2)

     

    1989 – Maart : K.V.L.V. Lourdesreis
    Wonnen een Lourdesreis : Josephien Verbruggen uit de Larestraat en Simonne De Laet-Verbruggen uit de Molenstraat. (PB 16/3)

     

    1989 – 8 maart – Het Nieuwsblad : SK Leest ziet weer degradatiespook
    “Uit de laatste drie wedstrijden haalde SK Leest geen enkel punt. Meteen komt men terug in de degradatiezone en kondigen zich de laatste wedstrijden van de competitie ook erg zwaar aan. Tegen Putte kwam men helemaal niet in de wedstrijd en men verloor dan ook met 0-1, nadat de bezoekers de ganse tweede helft toch met tien man verder moesten. Middenvelder Marc Faes was na de partij ook van oordeel dat zijn ploeg zeker geen sterke wedstrijd speelde. Wel stelt hij dat Leest erg verzwakt tussen de lijnen moest komen. En volgens Faes is het enige doelpunt te wijten aan ongeconcentreerd spel. Het viel immers weer uit een stilstaande fase en daar had trainer Custers toch voor gewaarschuwd.

    Marc is van oordeel dat het seizoen minder goed meegevallen is, maar verwacht toch dat zijn ploeg zich in eerste zal kunnen handhaven. Wanneer Leest weer over zijn volledig elftal zal beschikken, zullen er wel opnieuw punten worden gewonnen. Over zijn toekomst bij Leest laat hij zich niet graag uit. Wel staat het volgens Faes vast dat er zeker versterking moet komen. Zijn eerste jaar bij Leest is voor Faes zeker een goede leerschool geweest. Alhoewel de trainer hem niet van kritiek spaart, heeft hij toch veel respect voor de man.

    Bij SK Leest is Hendrik Spiessens opnieuw komen opdagen en hij speelde reeds een wedstrijdhelft met de reserven mee. Wel is Kris Goossens voor enkele weken out met een voetkwetsuur en was trainer Theo Custers niet te spreken over de houding van zijn voorzitter, die voor de toch belangrijke partij nog een geschil in de spelerskabine openlijk kwam uitbabbelen. Custers is terecht van oordeel dat dit voor aanvang van een wedstrijd toch niet kan. (RCM)” 

    Dezelfde krant blokletterde op 15 maart : Theo Custers verlaat SK Leest
    Na een onverwachte overwinning tegen Lichtaart kwam de oudste ploeg van Leest even los uit de degradatiezone. Het akkefietje tussen Theo Custers en het Leestse bestuur had bijna het ontslag van de oefenmeester tot gevolg. Toch kon Theo Custers nog de moed opbrengen om zijn spelers optimaal voor te bereiden voor de partij tegen Lichtaart.
    Ondanks deze opflakkering zag Custers de toekomst erg donker in. Wel wou hij zich nog 100 procent blijven inzetten om Leest in eerste te houden maar hij gaf toe dat hij niet op dezelfde golflengt zat als het bestuur en dat er aan het eind van het seizoen een einde zou komen aan hun samenwerking. “Theo heeft immers ook ambitie om hoger aan de slag te kunnen als trainer of zelfs speler-trainer. Volgens de Mechelaar heeft hij reeds enkele contacten, maar een besluit is nog niet gevallen.” 

    En Het Nieuwsblad van 22 maart : SK Leest zoekt opvolger voor Custers
    “…Omtrent Theo Custers is de laatste dagen wel heel wat te doen geweest bij Leest. Nadat hij aankondigde de club op het einde van het seizoen te verlaten, gingen de poppen aan het dansen. Enkele bestuursleden keerden zich tegen Custers, die echter beweert zijn taak tot de laatste dag goed te willen uitoefenen. Bij het Leestse bestuur zijn volgens voorzitter Van Dam al enkele aanbiedingen binnengekomen om Custers op te volgen. Maar men wil niet overhaast te werk gaan en alle sollicitaties goed overwegen.Tevens zal het ook wachten blijven of de ploeg in eerste provinciale blijft, want anders zullen er wel enkele oefenmeesters hun kandidatuur terugtrekken. Kandidaten om Custers op te volgen zijn volgens de Leestse voorzitter Jos De Winter, Alex Van Gelder en ook de naam van Hendrik Spiessens wordt gefluisterd. Jos De Winter is momenteel tweede doelman bij Leest…”

     

    1989 – Donderdag 9 maart : St.-Jozefbedevaart Leuven
    Vertrek per autocar aan de kerk te Leest om 08.30 u. Prijs : 200 frank alles inbegrepen. Inschrijven op de pastorie. (Parochieblad 2/2)

     

    1989 – 18 maart – Het Nieuwsblad : Verkeerswerkgroep Leest vraagt meer veiligheid
    “De onlangs opgericht Verkeerswerkgroep Leest vraagt in een brief aan de Mechelse schepen Constant Demeester (Openbare Werken) om maatregelen die de verkeersveiligheid in de Vinkstraat en de verkaveling De Maal moeten bevorderen. Die wijk kende de jongste jaren een merkelijke bevolkingsexpansie. Op een bijeenkomst waarop circa 20 procent van de bewoners aanwezig was, bracht de werkgroep vier wensen naar voor :

    1. snelheidsremmende maatregelen treffen.
    2. het doorgaand verkeer bannen.
    3. de aanleg van voet- en fietspaden.
    4. het invoeren van een “zone 30” voor de Vinkstraat en De Maal.

    In haar brief aan de schepen onderstreept de werkgroep nog dat veel automobilisten tegenwoordig de Vinkstraat gebruiken als een verbindingsweg en dat ze er overdreven snel rijden. Omdat de weg te smal is en er geen fiets- of voetpaden zijn, levert dat gevaar op voor fietsers en voetgangers. Bij regenweer is dat nog een stukje erger omdat zij zich dan een weg moeten banen in het slijk op de onverharde bermen.Momenteel voert de stad in de Vinkstraat onderhoudswerken uit, maar die brengen volgens de werkgroep geen noemenswaardige verbetering in de hierboven aangehaalde situatie. De briefschrijvers vestigen ook nog de aandacht op de beperkte zichtbaarheid op het kruispunt Ten Moortele-Vinkstraat en op de straatverlichting die niet toereikend is.
    (JC)” 

    En Gazet van Mechelen van dezelfde datum : Protest in Leest
    “De verkeerswerkgroep Leest protesteert tegen de plannen van schepen van Openbare Werken Demeester voor de onderhoudswerken aan de Vinkstraat.
    De fusiegemeente Leest heeft enkele maanden geleden een werkgroep opgericht die zich als hoofdoel stelt een verkeersleefbare oplossing te creëren in de gemeente.
    De intussen aangevangen onderhoudswerken aan de Vinkstraat verontrusten deze werkgroep en ook de inwoners van deze straat zodat een voorstel tot prioriteitsherziening werd ingediend.
    Na inzage van de geplande werkimpact staat immers vast dat aan de lokaal geldende problematiek geen noemenswaardige verbetering zal aangebracht worden.
    Vooral op het vlak van snelheidsremmende maatregelen, het bannen van het doorgaand verkeer en de aanleg van een degelijk voet- en fietspad blijven er aanzienlijke verbeteringen mogelijk.”

     

    1989 – Zaterdag 18 maart : “Leve de Geus” in basisschool Ten Moortele (foto onderaan)
    De scholieren van de stedelijke basisschool Ten Moortele in Leest brachten het toneelstuk “Leve de Geus”, een historisch blijspel in vier bedrijven. Het waren de leerlingen van de vijfde en de zesde klas die in het stuk optraden. De opbrengst was bestemd voor een nieuwe diaprojector voor de school. Omdat de week voor de vertoning het televisietoestel de geest gaf kregen de inkomsten van de toneelavond een andere bestemming. Er was echter nog niet voldoende geld voorhanden en daarom werd met Paasmaandag tijdens “Posse-Leest” in de school een gelegenheidscafé georganiseerd van 10 tot 15 uur. Door het grote succes van de toneelvoorstelling werd aan de school gevraagd om nog op andere plaatsen op te treden, maar het bleef bij een éénmalig optreden. Het stuk zelf werd opgevoerd door 23 scholieren en speelt zich af in Leest en Mechelen. De leerlingen schilderden zelf de decors en zorgden voor de kledij. De toegang bedroeg 50 frank. 

     

    1989 – 19 maart : Palmzondagconcert K.F. Sint-Cecilia(foto onderaan)
    In het kader van “negentig jaar jong” o.l.v. Frans Violet. 

    “Door het vroege Paasfeest vond ons jaarlijks Palmzondagconcert reeds op 19 maart plaats. De zaal Piessens was vrij goed volgelopen toen onze muzikanten de eerste lentenootjes produceerden. Het Palmzondagconcert, dat dit jaar in het teken stond van ons 90-jarig jubileum, werd ook nu weer tot een geheel gebracht door onze presentator, den ‘Ted’, die zich werk noch moeite gespaard had om met vrolijke intermezzi en dito verkleedpartijen de eerste lentekriebels op het publiek over te brengen.

    Wat het muzikale gedeelte van dit concert betrof, bleek dat het niveau van de Leestse muzikanten nog zeer degelijk mag genoemd worden. Het publiek kreeg een gevarieerd en aangenaam programma te horen en was vol lof over de geleverde prestaties. Vooral met ‘A Barney’s tune’ lieten de muzikanten horen dat ze meer in hun mars hebben dan op een instrument te blazen. Onze solisten lieten dan weer horen dat zij het technisch aspect van de instrumenten zeer goed beheersten. Maar het geheel was telkens rond en aangenaam om naar te luisteren.
    Bedankt Frans, Luc en Johan voor de voorbereiding van onze muzikanten.
    Na het concert kon iedereen bij een vakkundig geschonken glaasje nakaarten over de muziek. Het eindigde voor sommigen dan ook in een ‘Palm’-maandag.”
    (“Toeters en Trompetten”, jg 8, nr.3)

     

    Foto’s :
    -Leerlingen van de basisschool brachten ‘Leve de Geus’.
    -In zaal Piessens werd door de fanfare uit Leest voor de 40ste maal het Palmzondagconcert uitgevoerd. (Foto : GvM)







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!