Romesco-saus van tomaten,amandelen,knoflook ,pepers olijfolie en bouillon.Lekker bij vlees,schaal-en schelpdieren. Picada- basissaus van geroosterde amandelen,hazelnoten,knoflook ,peterselie en olijfolie,in de vijzel fijngestampt. Aliolie saus-voor vlees en vis,gemaakt van knoflook,olijfolie en eierdooier. Sofrito-dikke saus van olijfolie,uien,knoflook en tomaten. Salsa Mahonesa,mayonaise van olie,zout en ciroensap. Salsa española-ui,wortel,prei,spek,reuzel,tomaten en wijn. Salsa vinegreta-azijn,olie ,uien,kruiden ,kappertejs en augurk. Salsa de tomate-tomatensaus. Salsa marinera,-saus van uien ,peterselie,visbouillon en wijn. Salsa verde-knoflook,peterselie,olijfolie,witte wijn en eierdooier. Salsa bechamel-saus van boter,bloem en melk. Salsa aurora-bechamel saau met tomaten.
|